Valla villa olmasa bile havuzlu sitede ev sahibi olmakta oldukça pahalı siz turkiyede yaşadığınıza emin misinizVilla mi dedim ben gerçekten şaka gibisiniz herşeyi başka yerlerinizden anlıyorsunuz havuzlu sitede oturuyor kendi evim dedi
Sakınan göze çöp batar, Allah korusun. Benim çocuklar da benim içtiğim suyu içti, maşallah daş gibiler.Çocuğunu birkaç ay şişe suyla yıkamış, keçi mamasıyla büyütmüş, organik yedirmekle kalmamış bir de organik giyim kullanmış anayım, valla ben bile o suya yeltenmedim.
Şeyini çıkarma filmdelisi dedim
Öyle demeyin. O suya alışan bebe başka su içemiyor. Bizim arkadaşta veriyordu. İçmiyor diyordu başka su. Bağımlılık yapıyor olabilirÇocuğunu birkaç ay şişe suyla yıkamış, keçi mamasıyla büyütmüş, organik yedirmekle kalmamış bir de organik giyim kullanmış anayım, valla ben bile o suya yeltenmedim.
Şeyini çıkarma filmdelisi dedim
Bebeğinizle ilgili konuda haklı olabilirsiniz ancak konunuza yapılan yorumlara verdiğiniz tepki üslubunuz konusunda ip uçları veriyor. Hassasiyetinizi aynı hassaslıkla dile getirmiş olsaydınız sorun yaşamazdınız. Evinize yardımcı alıyorsunuz, her emrinize “olur efendim” diyecek bir köle değil...
Emretmem rica ederim ayrıca köle değildir yazmak İçin yazmayın
İyi bişey değil o zaman. Ne zamana kadar özel su içecek? Mikroba da ihtiyaç var, nasıl bağışıklık kazanacak çocuk?Öyle demeyin. O suya alışan bebe başka su içemiyor. Bizim arkadaşta veriyordu. İçmiyor diyordu başka su. Bağımlılık yapıyor olabilir
Ph değerleri farklı, araştırdım.Öyle demeyin. O suya alışan bebe başka su içemiyor. Bizim arkadaşta veriyordu. İçmiyor diyordu başka su. Bağımlılık yapıyor olabilir
Öyle olmalı bacım, bence doğrusu o zaten.Sakınan göze çöp batar, Allah korusun. Benim çocuklar da benim içtiğim suyu içti, maşallah daş gibiler.
Aynen öyle. Onun özel durumu vardı mecbur veriyordu.yoksa özellikle paşam içsin yarasın mantığı ile kullanmıyorduİyi bişey değil o zaman. Ne zamana kadar özel su içecek? Mikroba da ihtiyaç var, nasıl bağışıklık kazanacak çocuk?
Ben de çalıştığı kadar dedim. O gün gelir gelmez donduyse parası verilmez ama önceki güne kadarki ödemesi yapılması gerekYa neden anlamaya çalışmıyorsunuz yapmadığı iş için neden para vereyim Allah Allah ya okumadan etmeden sadece yazmış olmak İçin yazmak nedir
Daha öncekiler ödendi bittiBen de çalıştığı kadar dedim. O gün gelir gelmez donduyse parası verilmez ama önceki güne kadarki ödemesi yapılması gerek
Can sıkıntısından milleti azarlıyor haspamhanımlar.. boşuna yazmayın, hanımefendi burada karşıt görüşlere açık değil,yalnızca kendine destek verildiğinde hoşuna gidiyor,diğer herkese ''dislike atıyor''... bu yüzden bırakın, çünkü ne konu sahibi fikrini değiştirecek ne de biz değiştireceğiz, güç ve laf yetiştirme savaşına dönecek mesele.
boş verin, DAHA ÖNEMLİ şeylere ayırın vaktinizi, bu konu '' ay biraz kafa dağıtayım,vakit öldüreyim'' 'lik zamanı bile hak etmekten çıktı çünkü. yorumlar gittikçe maksadını aşmaya ve çirkinleşmeye başladı, güzel ve kıymetli vaktinize değmez.
dislike yolda, kemerinizi bağlayınCan sıkıntısından milleti azarlıyor haspamherkes bana hak verir mantığıyla konu açmış olsa gerek ki hatasını yüzüne vuranlarla savaşıyor resmen
Bende size trip atardım kadını baştan ayar etmessiniz ben sizin tavrinizi hiç sevmedim. Zaten bı senedir baya dolmusunuz belli. konu actiginizdan.. tavriniz da kadına sert gelmiş ki trip atıp gitmiş guzelce söyleseniz niye trip atsın.. hiiiçççOlay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Evet. Tek derdi pohpohlanmak. Ama bunu kendisine ailesinden ve birtakım politik arkadaşlarından başka sağlayan kimse olmayacak, onun işi de zor be.hanımlar.. boşuna yazmayın, hanımefendi burada karşıt görüşlere açık değil,yalnızca kendine destek verildiğinde hoşuna gidiyor,diğer herkese ''dislike atıyor''... bu yüzden bırakın, çünkü ne konu sahibi fikrini değiştirecek ne de biz değiştireceğiz, güç ve laf yetiştirme savaşına dönecek mesele.
boş verin, DAHA ÖNEMLİ şeylere ayırın vaktinizi, bu konu '' ay biraz kafa dağıtayım,vakit öldüreyim'' 'lik zamanı bile hak etmekten çıktı çünkü. yorumlar gittikçe maksadını aşmaya ve çirkinleşmeye başladı, güzel ve kıymetli vaktinize değmez.
Hahahahah, gardımı aldım, beklemedeyimdislike yolda, kemerinizi bağlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?