Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakınan göze çöp batar, Allah korusun. Benim çocuklar da benim içtiğim suyu içti, maşallah daş gibiler.

Öyle demeyin. O suya alışan bebe başka su içemiyor. Bizim arkadaşta veriyordu. İçmiyor diyordu başka su. Bağımlılık yapıyor olabilir

Öyle demeyin. O suya alışan bebe başka su içemiyor. Bizim arkadaşta veriyordu. İçmiyor diyordu başka su. Bağımlılık yapıyor olabilir
İyi bişey değil o zaman. Ne zamana kadar özel su içecek? Mikroba da ihtiyaç var, nasıl bağışıklık kazanacak çocuk?

Ph değerleri farklı, araştırdım.
Doktoruma bile sormuştum.
Benim tabii bu kadar çoğu şeyde hassas davranma sebeplerim bayağı kilosu düşük, birkaç sağlık sıkıntılı olmasıydı falan filan.
Kendini topladığı ve düzelebilir şeyler olduğunda bu manyaklığım geçti.

Genel görüşümce bebek ya da çocuk bakımında hassaslığın onlara zarar verdiği yönünde.
Mesela bu suları hayatı boyunca ya da kreşte temin edemeyecek, nereye kadar?

Sakınan göze çöp batar, Allah korusun. Benim çocuklar da benim içtiğim suyu içti, maşallah daş gibiler.
Öyle olmalı bacım, bence doğrusu o zaten.
Hiç sakınmıyorum artık yemekleri hariç, ona rağmen batıyor çöp.
Daş yisinler moduna ha geldim, ha geleceğim yakında

İyi bişey değil o zaman. Ne zamana kadar özel su içecek? Mikroba da ihtiyaç var, nasıl bağışıklık kazanacak çocuk?
Aynen öyle. Onun özel durumu vardı mecbur veriyordu.yoksa özellikle paşam içsin yarasın mantığı ile kullanmıyordu

Ya neden anlamaya çalışmıyorsunuz yapmadığı iş için neden para vereyim Allah Allah ya okumadan etmeden sadece yazmış olmak İçin yazmak nedir
Ben de çalıştığı kadar dedim. O gün gelir gelmez donduyse parası verilmez ama önceki güne kadarki ödemesi yapılması gerek

hanımlar.. boşuna yazmayın, hanımefendi burada karşıt görüşlere açık değil,yalnızca kendine destek verildiğinde hoşuna gidiyor,diğer herkese ''dislike atıyor''... bu yüzden bırakın, çünkü ne konu sahibi fikrini değiştirecek ne de biz değiştireceğiz, güç ve laf yetiştirme savaşına dönecek mesele.

boş verin, DAHA ÖNEMLİ şeylere ayırın vaktinizi, bu konu '' ay biraz kafa dağıtayım,vakit öldüreyim'' 'lik zamanı bile hak etmekten çıktı çünkü. yorumlar gittikçe maksadını aşmaya ve çirkinleşmeye başladı, güzel ve kıymetli vaktinize değmez.

Tavrınız hiç öyle demiyor ama. Kimbilir kadına nasıl davrandınız da bırakıp gitti. Son olarak sırf haklı görünmek adına kadının havuzlu evinden filan bahsederek konuyu farklı taraflara çekmeye çalışmanız nafile çaba. İsterse milyarder olabilir, siz ona sadaka vermiyorsunuz. Kadın çalışıyor ve emeğinin karşılığını alıyor. Gerisi kimseyi ilgilendirmez.
P.S: Can sıkıntısına çalışan insanlar hafif işlerde çalışmayı tercih eder. Kimse elalemin pisliğini çalışma hevesiyle temizlemek istemez. Nerden bakarsanız tutarsız...

Can sıkıntısından milleti azarlıyor haspam herkes bana hak verir mantığıyla konu açmış olsa gerek ki hatasını yüzüne vuranlarla savaşıyor resmen

Bende size trip atardım kadını baştan ayar etmessiniz ben sizin tavrinizi hiç sevmedim. Zaten bı senedir baya dolmusunuz belli. konu actiginizdan.. tavriniz da kadına sert gelmiş ki trip atıp gitmiş guzelce söyleseniz niye trip atsın.. hiiiççç

Evet. Tek derdi pohpohlanmak. Ama bunu kendisine ailesinden ve birtakım politik arkadaşlarından başka sağlayan kimse olmayacak, onun işi de zor be.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…