Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhatap olarak görmüyorum artık sizleri daha önemli işlerim var mutsuzluğunuzla gelip insanlara saldırıyorsunuz
Yahu mutsuzlukla falan ne ilgisi var?üslûp sorunundan konu buralara gelmiş .kendinizi savunmak adına en sonunda havuzlu siteye bağladınız durumu bi de bize ne içiyorsunuz falan dediniz bizim sularım ph ı yüksek ondan oluyor deyip konuyu kapatalım bari

Evet. Tek derdi pohpohlanmak. Ama bunu kendisine ailesinden ve birtakım politik arkadaşlarından başka sağlayan kimse olmayacak, onun işi de zor be.
Kesinlikle, ekmeğine yağ sürmemek için cevap yazmamak lazım. Millete laf yetiştirmek için bilenmiş pusuda bekliyor resmen

Ayyy çok güldüm ya ilahii

Ayyy çok güldüm ya ilahii
Sesli gülüyorum harikasınız!

Allah'ım olecegim ya bunlar nasıl cevaplar

Evet. Tek derdi pohpohlanmak. Ama bunu kendisine ailesinden ve birtakım politik arkadaşlarından başka sağlayan kimse olmayacak, onun işi de zor be.
şunu bilmiyor ki ne kendisi ne de ''evli,mutlu,çocuklu'' hayatı zerre umrumuzda değil. kendisi bizi burada boşa zaman harcayan işsiz güçsüz insanlar olarak lanse etmeye çalışırken çok komik duruma düştüğünün de farkında değil. herbir cümlesinden kibir ve cehalet akıyor,insanlar ona cevap vermeye tenezzül etmeyip yalnızca gülüp geçtiğinde ''aa bak nasıl susturdum'' moduna giriyor. halbuki burada herkes ''Allahım nasip etme'' diye dua ediyor.

kaç senelik üyeyim kimseye böyle sert yorum yazmadım. ancak gerçekten fazlasıyla irite oldum konudan ve sahibinden. düzgünce yorum yapıyoruz, yol göstermeye çalışıyoruz, ancak karşılığında eleştiri alıyoruz.
bizi çocuk azarlar gibi azarlayabileceğini zannediyor konu sahibi.

burada ne kadar zengin , akademik açıdan ne kadar donanımlı hanımlar gördüm,onların bir kere bile çıkıp konu sahibinin girdiği triplere girdiğini görmedim.

bana ve anneme hakaret ettiler diyor, hani nerede? 1 tane hakaret mesajı alıntılar mısınız?

kusura bakmayın ama hiç de zannettiğiniz gibi imrenilen ve heves edilen bir hayatınız yok. kimse sizi kıskanmıyor. üzgünüm. ayaklarınız yere bassın biraz.

Bi hanım daha vardı bunun benzeri, güzellik salonunda çalışıyormuş. Faslı mıydı neydi bi adam az yürüdü diye az kalsın gelinlik bakacaktı. Az olumsuz yorum alınca o da böyle '' Ayhhh mutsuzlarrr, kıskanıyonuz ne kaa renkli hayatım var. '' moduna girdi. Bdv ye konu açıp, insanları mutsuzlukla itham etmek. O da güzelmiş. Bi de nasıl emin oluyorlar, ismini cismini bilmem, oturup çay içmişimiz yok. Ahah.

Muhatap olarak görmüyorum artık sizleri daha önemli işlerim var mutsuzluğunuzla gelip insanlara saldırıyorsunuz
Yani insan az da olsa bı döner kendine bakar olayı saatine varıncaya kadar detaylı anlatmisiniz tavriniz doğru gelmedi anlattiklarinizdan. Kadının maddi durumunu duyunca biraz egonuzu tatmin etmek istemisiniz.. daaa burdan belli. Az bı dönün bakın kendinize yahuu

Ya neden konu sahibine yükleniliyor anlamıyorum. Bebekler için özel küçük şişelerde sular var, büyük ihtimal konu sahibi şişeleri tek tek yıkayıp mutfak tezgahına koymuştur. Kadın da gelip eşyalarını üzerine koyduysa kızmakta haklı.
Benim annem de doğumuma geldi ama kadın 65 yaşında temizlik yapamıyor, bebek de küçükse anneden başka kimse oyalayamaz. Yani annen tutsun sen temizlik yap olmuyor. Tam uyuyor birşeyler yiyeyim temizlik yapayım diyorsun, biraz ortalığı toplayıp süpürgeyi çıkarmadan uyanıyor. O bebeği anneden başka kimse susturamaz, emzirecek, altını değiştireceksin, o anda hadi altını aldım banyo yaptırayım. Bir bakmışsın yemek vs derken akşam olmuş.
Ama konu sahibine tavsiyem, cam pencere düşünme kendin yap. Ben pandemi döneminin başında doğum yaptım, doğum öncesi çağıracaktım 1 hafta erken doğum yaptım. Henüz virüs çok yaygın değildi, bulunduğumuz şehirde yoktu, ya geldiler 2 kişi hiçbir şey yapmadan gittiler, halıların üstü, koltukların altı eskisinden hiçbir fark yok. Ertesi gün aradım, söyledim hiç memnun kalmadım temizlememişsiniz diye. 1 haftalık sezaryenli halimle ben tekrardan süpürüp sildim evi. Ondan sonra da çağırmıyorum.

Araba oksijen mi yakıyor, benzin de para hem de dünya para

İnsanlar otomobile binince bedava geliyor gidiyor algınıza bayıldım ya
Ben de 140 bine araba alan bir kadın neden 3 otobüsle işe gittiğine takıldım..

Öyle demeyin. O suya alışan bebe başka su içemiyor. Bizim arkadaşta veriyordu. İçmiyor diyordu başka su. Bağımlılık yapıyor olabilir

Yuoo benim Hüdavendigar da ruh hastası halası yüzünden bir süre o sudan içti. Çünkü orduya yetecek kadar almıştı sağolsun. Sonra dedim Hüdavendigar kendine gel sen varoşun oğlusun, gittim normal su verdim. Çocuğum dile gelip "hayır o sudan istiyorum" demedi, deseydi gırtlağından aşağı kireçli su akıtırdım. Hiç sevmem paşa ve prenses çocukları. Allah esirgesin. Bulgur pilavıylan büyüttüm altın büllüklümü.

S elin’im
E en değerli bebek sensin bu dünyada
L akin bakımının çok yorucu olduğunu
İ nandıramadım şu kk da
N asıl pişmanım bu konuyu açtıgıma

Bi tane de benden olsun dedim

Allah evladınizi bağışlasın.

Hamile kalmayı uzun zaman bekleyip sahip olunca daha bir başka oluyor sevgisi, vuslat daha yoğun geçiyor .

Ancak size tavsiye , bağışıklığına zarar vermeyin.

Arıtılmış su icirin, kaynatılmış su , bazen hazır su v.s her türlüsüne alışsın yavrunuz.

Bunun dışında bu pandemi döneminde kimseyi eve almamak gerekiyor ki hele bu kadar hassassanız.

İlla alacaksanız , kolu komşudan tanıdığınız birini bulursanız yürüme mesafesinde oturan çok iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…