- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
biz konu sahibini tanımayız,etmeyiz... bu yüzden ona karşı bir garezimizin olması mümkün mü? Hayır.Ya neden konu sahibine yükleniliyor anlamıyorum. Bebekler için özel küçük şişelerde sular var, büyük ihtimal konu sahibi şişeleri tek tek yıkayıp mutfak tezgahına koymuştur. Kadın da gelip eşyalarını üzerine koyduysa kızmakta haklı.
Benim annem de doğumuma geldi ama kadın 65 yaşında temizlik yapamıyor, bebek de küçükse anneden başka kimse oyalayamaz. Yani annen tutsun sen temizlik yap olmuyor. Tam uyuyor birşeyler yiyeyim temizlik yapayım diyorsun, biraz ortalığı toplayıp süpürgeyi çıkarmadan uyanıyor. O bebeği anneden başka kimse susturamaz, emzirecek, altını değiştireceksin, o anda hadi altını aldım banyo yaptırayım. Bir bakmışsın yemek vs derken akşam olmuş.
Ama konu sahibine tavsiyem, cam pencere düşünme kendin yap. Ben pandemi döneminin başında doğum yaptım, doğum öncesi çağıracaktım 1 hafta erken doğum yaptım. Henüz virüs çok yaygın değildi, bulunduğumuz şehirde yoktu, ya geldiler 2 kişi hiçbir şey yapmadan gittiler, halıların üstü, koltukların altı eskisinden hiçbir fark yok. Ertesi gün aradım, söyledim hiç memnun kalmadım temizlememişsiniz diye. 1 haftalık sezaryenli halimle ben tekrardan süpürüp sildim evi. Ondan sonra da çağırmıyorum.
Eve gelen yardımcı hanım bile dönmemiş. Çekip gitmiş. Hala emin misiniz etrafında döneceğine
Bence anası, temizlikçisi kendisi, kalkıp dönselerdi selin'in etrafinda mevlevi gibi, sinirler yatışırdı, hayat bayram olurdu, ama temizlikçi 140 bin liralık arabasına binip, yüzme havuzlu villasına gidince ne oldu, herkes gerildi, anlayış yok ki insanlardaAnnesi olarak siz dönün madem ama ılerde sızı ve bu tavırlarla yetiştirdiğiniz kızınızın nazını tribini kımse çekmez benden söylemesi
Benım aklım 140 binlik arabada zıra 2. el bıle o fıyatta zor baya lüks arabaymışBence anası, temizlikçisi kendisi, kalkıp dönselerdi selin'in etrafinda mevlevi gibi, sinirler yatışırdı, hayat bayram olurdu, ama temizlikçi 140 bin liralık arabasına binip, yüzme havuzlu villasına gidince ne oldu, herkes gerildi, anlayış yok ki insanlarda
Biz de bunu dedik, başka bir şey demedik kiKorona varsa niye evine birini alıyorsun???
Sorma yabancım, Bursalılar dikkat kesildi konuya, herkes tetikte artık kimdir bu Selin diyeAkrostişler 4 olmuş
Selin sıradan bir çocuk değil artık kabul edelim.
O değilde bizim yavrularımızin suçu özel su içmemeleri mi onların başı kel mi filmSorma yabancım, Bursalılar dikkat kesildi konuya, herkes tetikte artık kimdir bu Selin diye
Meteor mu kızının adiO değilde bizim yavrularımızin suçu özel su içmemeleri onların başı kel mi film.
Kızımın adının anlamı, cennetten düşen ilk göktaşı, artık bir akrostiş beklerim ablalarindan, teyzelerinden
Sana daha aşağısı yakışmazdı zaten, yıldız, meyve, iyilik falan olmaz, en küçük göktaşı düşmesi lazımO değilde bizim yavrularımızin suçu özel su içmemeleri onların başı kel mi film.
Kızımın adının anlamı, cennetten düşen ilk göktaşı, artık bir akrostiş beklerim ablalarindan, teyzelerinden
Hayır tabi ki yokSana daha aşağısı yakışmazdı zaten, yıldız, meyve, iyilik falan olmaz, en küçük göktaşı düşmesi lazım
Öyle isim anlamı mı var ya bakıciiim çok merak ettim
Iki cocugumuda 6 aylik olana kadar oyke yikadim ben yaAllah yeni doğum yapmış ,panik annelerden hepimizi korusun (amin)
Benim ablam da bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Siz de onun gibi 'cocugun suyunun üzerine kıyafet koydu' falan demişsiniz. Kadın ne bilsin,yerde eşyalar varsa koymuştur oraya. Üstünde altın varakla 'selinin suyu,yaklaşma' falan mı yaziyor?
Ayrıca el yika demenin de , bebeğe dokunma demenin de binbir tane yolu var. Şu yazıdaki paniginize ve kadının çekip gitmesine dayanarak sizin yolunuzun çok da iyi olmadığına eminim.
Üslubunca 'bebege dokhnulmasindan hoşlanmıyoruz' deseydiniz kadın kaçmadı herhalde...
Ne diyim ki? Ortalıkta virüs var, siz panikten öleceksiniz. Madem öyle ne demeye elin kadınını eve sokuyorsunuz? Annenizle iş bölümü yapın, seline bir o baksın bir siz. Oda da köşe bucak girin, iki güne biter zaten ev.
İyi yapmış kadın kacmakla. Ben olsam ben de kaçardim (kendi ablamdan yegenimi çok sevdiğim için kacamazdim,üstüme 'ya sabır' ceketimi giyer , dediği her şeyi uygulardim. Ama yeğen sevgisi olmasa yeni anne tribi cekilecek çile değil. Allah sabır versin çevrenizdekilere)
Len bende dıyorum heralde yağmur damlasıda yanlış mı yazdı afgjjjHayır tabi ki yok
Bir ara modaydı değişik isimler, anlamları da cennete düşen ilk yağmur damlası, kar tanesi bilmem ne ,ona ithafen göktaşı dedim.
ZıahajajsjHayır tabi ki yok
Bir ara modaydı değişik isimler, anlamları da cennete düşen ilk yağmur damlası, kar tanesi bilmem ne ,ona ithafen göktaşı dedim.
Sorma ben de öyle yıkadım, korkuyorum söylemeye, bi de benimki tüp bebek, artık 5 sene dilinden kurtulamam bunların dilinden garı hsgsfsgsIki cocugumuda 6 aylik olana kadar oyke yikadim ben yaama dr amcamiz sularda salgin vs olabilir demisti
Ben sayfalar önce söyledim attım üstümden valla, araya kaynadı gitti.Sorma ben de öyle yıkadım, korkuyorum söylemeye, bi de benimki tüp bebek, artık 5 sene dilinden kurtulamam bunların dilinden garı hsgsfsgs
Ay napayım ben sonradan geldim, kaderimse cekerimBen sayfalar önce söyledim attım üstümden valla, araya kaynadı gitti.
Siz sonradan söyleyince millet ne olmuş konuda diye bakacak ‘kabak’ gibi şişe suyuyla yıkadığınız çıkacak
Aksjsjsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?