Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz konu sahibini tanımayız,etmeyiz... bu yüzden ona karşı bir garezimizin olması mümkün mü? Hayır.
tamamen buraya yazdığı yorumlar yüzünden eleştiri aldı kendisi. bebeğine istediği suyu içirsin istediğiyle beslesin,bize ne ki?

sadece konusunda problem olarak nitelediği -ve hatta bu problem yüzünden bir başkasını rencide etmeye de hakkı olduğunu savunuyor- şeyin farklı rengini kendi hayatında da yapmasına rağmen , kendisi yaptığında aslında önlem almış,dikkat etmiş sayılırken, veya mecburiyetten yapmış olurken, bir başkası yapınca o kişiyi yerden yere vurup eleştiriyor.

haksız olduğunu söylediğimizde katiyen kabul etmeyip , ( her yoruma sanki çok da umrumuzdaymış gibi dislike atıp) sert bir üslupla yanıtlıyor.
kendini oldukça beğenip, başkalarını küçümsüyor, aşağılıyor. ona göre kötü yorum yapanlar hazımsız,mutsuz,kıskanç! hanımefendi kendini elit olarak nitelendirip,herkese tepeden bakıyor. takdir edersiniz ki kimse bu saçma tavırları çekmek zorunda değil,bu yüzden tepki gösteriyoruz.

ha bu arada hoşuna gidecek yorum yaparsak bizden iyisi yok! böyle de bir durum var.

üyeler konu açarak saygı çerçevesinde yapılan olumlu/olumsuz her türlü eleştiriyi kabul etmiş sayılırlar.

not: ha bi de annesi ve kendisine hakaret etmişiz, yalnız öyle bir mesajı bulabilen henüz olmadı. hala bekliyoruz.

Eve gelen yardımcı hanım bile dönmemiş. Çekip gitmiş. Hala emin misiniz etrafında döneceğine

Annesi olarak siz dönün madem ama ılerde sızı ve bu tavırlarla yetiştirdiğiniz kızınızın nazını tribini kımse çekmez benden söylemesi
Bence anası, temizlikçisi kendisi, kalkıp dönselerdi selin'in etrafinda mevlevi gibi, sinirler yatışırdı, hayat bayram olurdu, ama temizlikçi 140 bin liralık arabasına binip, yüzme havuzlu villasına gidince ne oldu, herkes gerildi, anlayış yok ki insanlarda

Benım aklım 140 binlik arabada zıra 2. el bıle o fıyatta zor baya lüks arabaymış

Sorma yabancım, Bursalılar dikkat kesildi konuya, herkes tetikte artık kimdir bu Selin diye
O değilde bizim yavrularımızin suçu özel su içmemeleri mi onların başı kel mi film

Kızımın adının anlamı, cennetten düşen ilk göktaşı, artık bir akrostiş beklerim ablalarindan, teyzelerinden

Sana daha aşağısı yakışmazdı zaten, yıldız, meyve, iyilik falan olmaz, en küçük göktaşı düşmesi lazım
Öyle isim anlamı mı var ya bakıciiim çok merak ettim

Sana daha aşağısı yakışmazdı zaten, yıldız, meyve, iyilik falan olmaz, en küçük göktaşı düşmesi lazım
Öyle isim anlamı mı var ya bakıciiim çok merak ettim
Hayır tabi ki yok

Bir ara modaydı değişik isimler, anlamları da cennete düşen ilk yağmur damlası, kar tanesi bilmem ne ,ona ithafen göktaşı dedim.

Iki cocugumuda 6 aylik olana kadar oyke yikadim ben ya ama dr amcamiz sularda salgin vs olabilir demisti

Hayır tabi ki yok

Bir ara modaydı değişik isimler, anlamları da cennete düşen ilk yağmur damlası, kar tanesi bilmem ne ,ona ithafen göktaşı dedim.
Zıahajajsj

Gerçek olabilme durumu beni mahvetti
Aman hala moda, habire bir şey düşüyor bir bana nasip olmuyor.
Bana anca kovulma sebebi yasak elma

Sorma ben de öyle yıkadım, korkuyorum söylemeye, bi de benimki tüp bebek, artık 5 sene dilinden kurtulamam bunların dilinden garı hsgsfsgs
Ben sayfalar önce söyledim attım üstümden valla, araya kaynadı gitti.
Siz sonradan söyleyince millet ne olmuş konuda diye bakacak ‘kabak’ gibi şişe suyuyla yıkadığınız çıkacak
Aksjsjsk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…