Hala cennetteki ilk yağmur damlası dıye tuana ısmını koyanlar var halbuki bilmezler tuana o anlamı taşımıyorZıahajajsj
Gerçek olabilme durumu beni mahvetti
Aman hala moda, habire bir şey düşüyor bir bana nasip olmuyor.
Bana anca kovulma sebebi yasak elma
Ya isterseniz daha fazla yıkayın sorun o değil kiSorma ben de öyle yıkadım, korkuyorum söylemeye, bi de benimki tüp bebek, artık 5 sene dilinden kurtulamam bunların dilinden garı hsgsfsgs
Aa dur ayol söyle görümcemin kızının adı o.Hala cennetteki ilk yağmur damlası dıye tuana ısmını koyanlar var halbuki bilmezler tuana o anlamı taşımıyor
Bursa da yaşıyorum. Selenden ve Selin den bihaber yasamisim bu zamana kadar. Nasıl boyle bi hata yaparımSorma yabancım, Bursalılar dikkat kesildi konuya, herkes tetikte artık kimdir bu Selin diye
Tuana diyince de benim aklıma.tsunami geliyo, sevemedim o adı niyeyseAa dur ayol söyle görümcemin kızının adı o.
Haydi söyle söyle
Ay ışığı, güçlü kadın gibi anlamı var. Arapça bı kelimede değil zaten geçmiyor öyle bir isimAa dur ayol söyle görümcemin kızının adı o.
Haydi söyle söyle
Allah affetsin bilip bilmeden konulan isimlerin, sonunu cennetten düşen parçaya bağlanmasina çok gülüyorumHala cennetteki ilk yağmur damlası dıye tuana ısmını koyanlar var halbuki bilmezler tuana o anlamı taşımıyor
Bütün sayfaları okumadım, karşılıklı atışmaları bilmiyorum. Ama rahatsız olduğu konularda haksız değil. Eşyalarını su şişelerinin üzerine koyması, ellerini yıkamak istememesi, bebeği almak istemesi. Konu sahibi sadece biraz hassas bir anne. Dalga geçilmesi hiç hoş değil. KK’de bir güruh var ne konusu açsan taşlamaya hazır.biz konu sahibini tanımayız,etmeyiz... bu yüzden ona karşı bir garezimizin olması mümkün mü? Hayır.
tamamen buraya yazdığı yorumlar yüzünden eleştiri aldı kendisi. bebeğine istediği suyu içirsin istediğiyle beslesin,bize ne ki?
sadece konusunda problem olarak nitelediği -ve hatta bu problem yüzünden bir başkasını rencide etmeye de hakkı olduğunu savunuyor- şeyin farklı rengini kendi hayatında da yapmasına rağmen , kendisi yaptığında aslında önlem almış,dikkat etmiş sayılırken, veya mecburiyetten yapmış olurken, bir başkası yapınca o kişiyi yerden yere vurup eleştiriyor.
haksız olduğunu söylediğimizde katiyen kabul etmeyip , ( her yoruma sanki çok da umrumuzdaymış gibi dislike atıp) sert bir üslupla yanıtlıyor.
kendini oldukça beğenip, başkalarını küçümsüyor, aşağılıyor. ona göre kötü yorum yapanlar hazımsız,mutsuz,kıskanç! hanımefendi kendini elit olarak nitelendirip,herkese tepeden bakıyor. takdir edersiniz ki kimse bu saçma tavırları çekmek zorunda değil,bu yüzden tepki gösteriyoruz.
ha bu arada hoşuna gidecek yorum yaparsak bizden iyisi yok! böyle de bir durum var.
üyeler konu açarak saygı çerçevesinde yapılan olumlu/olumsuz her türlü eleştiriyi kabul etmiş sayılırlar.
not: ha bi de annesi ve kendisine hakaret etmişiz, yalnız öyle bir mesajı bulabilen henüz olmadı. hala bekliyoruz.
Ne kadar sallarsan salla.... gibi düşen damlalı isimler zati, ay selin ne demek , kadın gelip yolmasın beniAllah affetsin bilip bilmeden konulan sonrada sonunu cennetten düşen parçaya bağlayanlara çok gülüyorum
Aynen öyle çoğu konulan ısımler farsça haberleri yok hatta iyi sanılıp kötü anlamlıAllah affetsin bilip bilmeden konulan isimlerin, sonunu cennetten düşen parçaya bağlanmasina çok gülüyorum
Valla biz bisi yapmadıkBütün sayfaları okumadım, karşılıklı atışmaları bilmiyorum. Ama rahatsız olduğu konularda haksız değil. Eşyalarını su şişelerinin üzerine koyması, ellerini yıkamak istememesi, bebeği almak istemesi. Konu sahibi sadece biraz hassas bir anne. Dalga geçilmesi hiç hoş değil. KK’de bir güruh var ne konusu açsan taşlamaya hazır.
Aaa çok daha güzelmiş anlamı.Ay ışığı, güçlü kadın gibi anlamı var. Arapça bı kelimede değil zaten geçmiyor öyle bir isim
Selin Türkçe bir kelime ama anlamı övünme demektı sanırım o yuzden selin selin selinNe kadar sallarsan salla.... gibi düşen damlalı isimler zati, ay selin ne demek , kadın gelip yolmasın beni
O iş öyle değil.Bütün sayfaları okumadım, karşılıklı atışmaları bilmiyorum. Ama rahatsız olduğu konularda haksız değil. Eşyalarını su şişelerinin üzerine koyması, ellerini yıkamak istememesi, bebeği almak istemesi. Konu sahibi sadece biraz hassas bir anne. Dalga geçilmesi hiç hoş değil. KK’de bir güruh var ne konusu açsan taşlamaya hazır.
Benim cennetten düşen o, bu diye açıklama yapanlara şey diyesim geliyor, peki cennetin bundan haberi var mıAynen öyle çoğu konulan ısımler farsça haberleri yok hatta iyi sanılıp kötü anlamlı
İşin sırrı çözüldü toprağım tamamdırSelin Türkçe bir kelime ama anlamı övünme demektı sanırım o yuzden selin selin selin
Sherlock holmesPeki olay 11:40 da gerceklestiyse bu kadın 11:40 a kadar hiç bir iş yapmadı mi?Yani sabah gelen kadın o saate kadar dünya iş yapıyor. Yarim gün cagirildiysa onu bilemem tabi ama konuda tutarsızlıklar var.
Bir de cenneti parselliyor, bir tanıdıklık kurmaya çalışıyor gibi o ne öyle yaBenim cennetten düşen o, bu diye açıklama yapanlara şey diyesim geliyor, peki cennetin bundan haberi var mı
Asya' da yetişen bodur bitkiymis, ay bana bisiler oluyoSelin Türkçe bir kelime ama anlamı övünme demektı sanırım o yuzden selin selin selin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?