Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorma ben de öyle yıkadım, korkuyorum söylemeye, bi de benimki tüp bebek, artık 5 sene dilinden kurtulamam bunların dilinden garı hsgsfsgs
Ya isterseniz daha fazla yıkayın sorun o değil ki isteyen çocuğuna ayrı su verir, ister zemzem suyuyla yıkar yeter ki gözümüze dünyanın en nadide parçasıymış gibi sokmaya çalışmasın

Son düzenleme:
Sorma yabancım, Bursalılar dikkat kesildi konuya, herkes tetikte artık kimdir bu Selin diye
Bursa da yaşıyorum. Selenden ve Selin den bihaber yasamisim bu zamana kadar. Nasıl boyle bi hata yaparım O degilde artık bu profilde bi anne görürsem acaba Selen mi dicem surekli

Hala cennetteki ilk yağmur damlası dıye tuana ısmını koyanlar var halbuki bilmezler tuana o anlamı taşımıyor
Allah affetsin bilip bilmeden konulan isimlerin, sonunu cennetten düşen parçaya bağlanmasina çok gülüyorum

Bütün sayfaları okumadım, karşılıklı atışmaları bilmiyorum. Ama rahatsız olduğu konularda haksız değil. Eşyalarını su şişelerinin üzerine koyması, ellerini yıkamak istememesi, bebeği almak istemesi. Konu sahibi sadece biraz hassas bir anne. Dalga geçilmesi hiç hoş değil. KK’de bir güruh var ne konusu açsan taşlamaya hazır.

Valla biz bisi yapmadık

O iş öyle değil.
Bu dönemde eve yardımcı alıyorsanız o kişinin sizin hassasiyetinizde davranmayacağını bilmeniz gerekiyordu dedik.
Kadına hırkasını koyacağı bir dolap mı ayırdı da kadın attı?

Ben belki konu sahibinden bu konuda milyon kat daha hassasım, elimden gelse dışarıdan geleni asitle eriteceğim, bu sebeple hayatımda ilk defa almıyorum yardımcı.
Hem alsam hem de bla bla yapsam haksız olurum, değil mi?
Çünkü hassas olan benim, karşımdan bekleyemem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…