Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selin ismi; gür akan su, Orta Asya'da yetişen ve her zaman yeşil olan bodur bitki ismi anlamına gelmektedir. ... Kız çocuklarına verilen selin ismi gür su, övün anlamları ile kullanılmaktadır, Su demekmiş ayol, o yüzden Selinin suyu diyodu, paltosunu çıkarıp çocuum üstüne attı zaar

Ince detay daha çok akılda kalıcı adgjkk

Mune'yi başka bir konudan gördüm, buraya gelmesi yakındır
Bam sürem 10 güne çıkmış neredeyse, çok sıkılıyorum öyle olunca, inşallah kıymaz
Burayı tamamlaması bence 1 güne mal olabilir, yarın akşam üstü topluca uçarız muhtemelen.
10 gün mü naptın bacım sen, yalan yere yemin mi ettin o ne yahu

Burayı tamamlaması bence 1 güne mal olabilir, yarın akşam üstü topluca uçarız muhtemelen.
10 gün mü naptın bacım sen, yalan yere yemin mi ettin o ne yahu
Valla ne halt ettim bilmiyorum.

Sık sık ban alınca ceza süresi uzuyor sanırım ondan mütevellit 10 günü buluyor artık dönüşüm.

Girişte portmanto varsa oraya asması gerekirdi. Tabi ki yere atsın demiyoruz ama su şişelerinin üstüne koymak da sinir bozucu. Aslında alır tekrar yıkarsın büyütülecek mevzu değil ama konuyu bütünüyle anlatmak için bahsetti sanırım.
Ben de bu dönem almıyorum, bir ara çok çok çaresiz kaldım hiç vaktim olmuyordu. Eşime bahsettim, büyük oğlumu KV’lere bırak, ben bebeği yatak odasında tutarım, kadının yanında maske takarım. Yatak odasının temizliğine geçmeden, salonu iyice havalandırırım bebeği oraya geçiririm, bebekle karşılaşmazlar dedim. O zaman benim de kafamda düşünce gelince ellerini sabunla yıkatmaktı. Ki bunu birinin söylemesine gerek yok. Eşim yok riske girmeyelim dedi. Ama ne oluyor ben yardımcı almıyorum, kuaföre, hastaneye, kafeye, restorana, AVM’ye gitmiyorum. Oralardan çıkmayan arkadaş çat kapı kahve içmeye geliyor. Biz boşuna uğraşıyoruz. Ekmeği bile hala kendim yapıyorum. Çok yoruldum. Keşke herkes tedbirli olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…