- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Siz yakında hazır olun bir büst mü desem bir heykel mi artık, geliyor gelmekte olanBursa da yaşıyorum. Selenden ve Selin den bihaber yasamisim bu zamana kadar. Nasıl boyle bi hata yaparımO degilde artık bu profilde bi anne görürsem acaba Selen mi dicem surekli
Benım ısım allahtan geçiyor kazara konulmuş yoksa halime koyulcaktı . Linçlenırım şimdi toparlıyım yanı bana gitmez alakam yokBenim cennetten düşen o, bu diye açıklama yapanlara şey diyesim geliyor, peki cennetin bundan haberi var mı
Mune'yi başka bir konuda gördüm, buraya gelmesi yakındırBu konu 40 kelle alır mı, kıyarlar mı hepimize birden??
Ince detay daha çok akılda kalıcı adgjkkSelin ismi; gür akan su, Orta Asya'da yetişen ve her zaman yeşil olan bodur bitki ismi anlamına gelmektedir. ... Kız çocuklarına verilen selin ismi gür su, övün anlamları ile kullanılmaktadır, Su demekmiş ayol, o yüzden Selinin suyu diyodu, paltosunu çıkarıp çocuum üstüne attı zaar
Valla bence daha da görüşemeyiz, hoşçakalın diyim şimdidenBu konu 40 kelle alır mı, kıyarlar mı hepimize birden??
Burayı tamamlaması bence 1 güne mal olabilir, yarın akşam üstü topluca uçarız muhtemelen.Mune'yi başka bir konudan gördüm, buraya gelmesi yakındır
Bam sürem 10 güne çıkmış neredeyse, çok sıkılıyorum öyle olunca, inşallah kıymaz
Bana da öyle geliyor, bahara artık korona falan da azalır, o zamana hem Selin büyümüş de olur, son havadisleri alırızValla bence daha da görüşemeyiz, hoşçakalın diyim şimdiden
Sesli güldüm hdhshhddhshBana da öyle geliyor, bahara artık korona falan da azalır, o zamana hem Selin büyümüş de olur, son havadisleri alırız
Valla ne halt ettim bilmiyorum.Burayı tamamlaması bence 1 güne mal olabilir, yarın akşam üstü topluca uçarız muhtemelen.
10 gün mü naptın bacım sen, yalan yere yemin mi ettin o ne yahu
Benim de öyleydi son banim 4 güne çıkmıştı, triplere girdim bozuldum kendi kendimeValla ne halt ettim bilmiyorum.
Sık sık ban alınca ceza süresi uzuyor sanırım ondan mütevellit 10 günü buluyor artık dönüşüm.
4 gün dediğin nedir ki gelip geçer sen 10 gün ban ye de acı nedir görBenim de öyleydi son banim 4 güne çıkmıştı, triplere girdim bozuldum kendi kendime
Benim 6 gün sanırım.Valla ne halt ettim bilmiyorum.
Sık sık ban alınca ceza süresi uzuyor sanırım ondan mütevellit 10 günü buluyor artık dönüşüm.
Dışardan böyle sanki kapı aralığından dikizliyor gıbı hıssedıyorum afhjkl4 gün dediğin nedir ki gelip geçer sen 10 gün ban ye de acı nedir gör
4 güne kurban olayım yahu, fasulyeden ban gibi o, bir şey olmazBenim de öyleydi son banim 4 güne çıkmıştı, triplere girdim bozuldum kendi kendime
Ay ağzından yel alsın, dağılıp dikkat çekmesek mi napsak?? Gsgsg4 gün dediğin nedir ki gelip geçer sen 10 gün ban ye de acı nedir gör
Yurtdisindayim ben heralde, canım sıkılıyo benim4 güne kurban olayım yahu, fasulyeden ban gibi o, bir şey olmaz
Arada bakıyorum, bazı konulara ah banlı olmayacaktim ki deyip iç geçiyorum bendeBenim 6 gün sanırım.
Bayağı iyi gizlenmişim demek bazı yerlerde
Girişte portmanto varsa oraya asması gerekirdi. Tabi ki yere atsın demiyoruz ama su şişelerinin üstüne koymak da sinir bozucu. Aslında alır tekrar yıkarsın büyütülecek mevzu değil ama konuyu bütünüyle anlatmak için bahsetti sanırım.O iş öyle değil.
Bu dönemde eve yardımcı alıyorsanız o kişinin sizin hassasiyetinizde davranmayacağını bilmeniz gerekiyordu dedik.
Kadına hırkasını koyacağı bir dolap mı ayırdı da kadın attı?
Ben belki konu sahibinden bu konuda milyon kat daha hassasım, elimden gelse dışarıdan geleni asitle eriteceğim, bu sebeple hayatımda ilk defa almıyorum yardımcı.
Hem alsam hem de bla bla yapsam haksız olurum, değil mi?
Çünkü hassas olan benim, karşımdan bekleyemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?