- 15 Şubat 2013
- 26.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.535
- 798
Ben de böyle sık kullanmazdım.Yurtdisindayim ben heralde, canım sıkılıyo benim
Evi tasiycam, kitaplari koliledim, netflix, hukumet neti yavaslattigindan kelli calismiyir, bana diyirler ki yani at kendini camdan, git bi köşede öl yaniBen de böyle sık kullanmazdım.
Eskiden bebelerin uyuması 11 i bulurdu.
Anca o zaman evi mutfağı topla derken zaman kalmazdı.
2 3 aydır akşam 9 da koğuş yat çekiyorum oğlanlara. E işim 10 da bitiyor, kocam benim izleyip bitirdiğim dizileri izliyor.
Kitap dizi zaten kk ile aynı anda yapıyorum, bayağı canım sıkılıyor.
O kadar meşgul bir hayatım var ki tek eylem beni kesmiyor
Bakın ne kadar hassassınız ve ona göre yaşıyorsunuz, dolayısıyla almamanız normal.Girişte portmanto varsa oraya asması gerekirdi. Tabi ki yere atsın demiyoruz ama su şişelerinin üstüne koymak da sinir bozucu. Aslında alır tekrar yıkarsın büyütülecek mevzu değil ama konuyu bütünüyle anlatmak için bahsetti sanırım.
Ben de bu dönem almıyorum, bir ara çok çok çaresiz kaldım hiç vaktim olmuyordu. Eşime bahsettim, büyük oğlumu KV’lere bırak, ben bebeği yatak odasında tutarım, kadının yanında maske takarım. Yatak odasının temizliğine geçmeden, salonu iyice havalandırırım bebeği oraya geçiririm, bebekle karşılaşmazlar dedim. O zaman benim de kafamda düşünce gelince ellerini sabunla yıkatmaktı. Ki bunu birinin söylemesine gerek yok. Eşim yok riske girmeyelim dedi. Ama ne oluyor ben yardımcı almıyorum, kuaföre, hastaneye, kafeye, restorana, AVM’ye gitmiyorum. Oralardan çıkmayan arkadaş çat kapı kahve içmeye geliyor. Biz boşuna uğraşıyoruz. Ekmeği bile hala kendim yapıyorum. Çok yoruldum. Keşke herkes tedbirli olsa.
Off nasıl özendim taşınma işineEvi tasiycam, kitaplari koliledim, netflix, hukumet neti yavaslattigindan kelli calismiyir, bana diyirler ki yani at kendini camdan, git bi köşede öl yaniMune gelme buraya
Ev sahibini aradım bisey sormaya, msj atmış kayınvalidesi coronadan ölmüş, ben bi süre taşınmam bence, gidip anahtar falan teslim alamam, açıyım bari kolileri, ban da yersem artık hepten sıkıntı, görüşemezsek beni unutmayın anacim byeOff nasıl özendim taşınma işine
Açın kolileri siz, listeli bir daha yapın bari.
Hepimiz gideceğiz yarına
Bastonlarla karşılamaya gelirizEv sahibini aradım bisey sormaya, msj atmış kayınvalidesi coronadan ölmüş, ben bi süre taşınmam bence, gidip anahtar falan teslim alamam, açıyım bari kolileri, ban da yersem artık hepten sıkıntı, görüşemezsek beni unutmayın anacim bye
Selin ismi; gür akan su, Orta Asya'da yetişen ve her zaman yeşil olan bodur bitki ismi anlamına gelmektedir. ... Kız çocuklarına verilen selin ismi gür su, övün anlamları ile kullanılmaktadır, Su demekmiş ayol, o yüzden Selinin suyu diyodu, paltosunu çıkarıp çocuum üstüne attı zaar
Şair orda tüp bebek ile olan çocuk daha kıymetlidir veya normalle olan daha kıymetsizdir demek istememiş arkadaşlar...tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışan insanların vs. Ne kadar zorluk çektiğini yani önemsemediğiniz çocuk kavramının aslında ne kadar önemli, zorlu ve değerli olduğundan bahsetmek istemiş buraya açıklık getirelim. Yani konu tüp bebek veya normal bebek değil Selinin Suları lütfen Selinciğimin suyunu bulandırmayın.
Ayrıca konu sahibi sizde takdir edersiniz ki Bilim İnsanları gelecekte dünya üzerindeki en önemli para birimi su olacak diyorlar hatta dünyada Su için savaşlar çıkacak bu kesin olarak biliniyor malum küresel ısınma falan suyumuz gitgide azalıyor. Bana kalırsa Selinin bu savaşların olacağı döneme denk gelebilme ihtimalinden ötürü yalnız Selin Sularına alışmaması gerekiyor çünkü su kıtlığı başlayınca Piyasada Selin Sularından bulmakta zorluk çekebilir. Normal İnsan evlatlarının içtiği sulardan da içmesi gerekiyor ki zamanı gelince bünyesi yadırgamasın...
Bundan sonra söyleyeceklerim direkt sevgili Selinciğime siz aradan çekilebilirsiniz.
Sevgili Selin, suyuna karşı olan bağını anlıyabiliyorum fakat yalnız Selin Sularıyla büyürsen diğer normal sulara karşı bir hassasiyetin oluşabilir ve acil bir ihtiyaç halinde susuz kalabilirsin. İleriyide düşünerek su alımını çeşitlendirmen senin için epey faydalı olucaktır.
Su gibi aziz ol Selincim
Çocugunuza dokunacagı ellerıyle evınızde dokunulmucak yer bırakmıyacaktı.Bence en buyuk hata sızde .En buyuk rıskı sız almışsınız.Kadına uslubunuz kırıcı geldıyse gitmiş olabılırOlay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Annem geçen sene kısmi felç geçirdi ayakları ve eli ağrıyor bende yapabildiğim kadarıyla yapıyorum yetişemiyorum
Annenin evinde ellerinle yer sildigine eminim ama ispat edemem.Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz
Allah’ım ne güzel bir yorum. Ayrıca üslup demişken, sayın konu sahibi tribi yiyen yardımcı hanım olmuş, siz değil. Gerçekten üslubunuz itmiş kadınıAllah yeni doğum yapmış ,panik annelerden hepimizi korusun (amin)
Benim ablam da bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Siz de onun gibi 'cocugun suyunun üzerine kıyafet koydu' falan demişsiniz. Kadın ne bilsin,yerde eşyalar varsa koymuştur oraya. Üstünde altın varakla 'selinin suyu,yaklaşma' falan mı yaziyor?
Ayrıca el yika demenin de , bebeğe dokunma demenin de binbir tane yolu var. Şu yazıdaki paniginize ve kadının çekip gitmesine dayanarak sizin yolunuzun çok da iyi olmadığına eminim.
Üslubunca 'bebege dokhnulmasindan hoşlanmıyoruz' deseydiniz kadın kaçmadı herhalde...
Ne diyim ki? Ortalıkta virüs var, siz panikten öleceksiniz. Madem öyle ne demeye elin kadınını eve sokuyorsunuz? Annenizle iş bölümü yapın, seline bir o baksın bir siz. Oda da köşe bucak girin, iki güne biter zaten ev.
İyi yapmış kadın kacmakla. Ben olsam ben de kaçardim (kendi ablamdan yegenimi çok sevdiğim için kacamazdim,üstüme 'ya sabır' ceketimi giyer , dediği her şeyi uygulardim. Ama yeğen sevgisi olmasa yeni anne tribi cekilecek çile değil. Allah sabır versin çevrenizdekilere)
Doğru. Cam silmek biz fakirlerin işi. Siz kim haşa...Evet zor biz cam silmeyiz silmek zorunda da değiliz
Bugün cam silmek zorunda kalmış olabilir. Çok silince sinir yapıyorselennn Derin bir nefes alıp biraz daha sakin olmalısınız. Çok gerginsiniz ve cevaplarınız bazen haddini aşıyor. Konuyu okurken ben bile gerildim. Oysa ki siz çok eski üyesiniz
Agziniza saglik.Allah yeni doğum yapmış ,panik annelerden hepimizi korusun (amin)
Benim ablam da bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Siz de onun gibi 'cocugun suyunun üzerine kıyafet koydu' falan demişsiniz. Kadın ne bilsin,yerde eşyalar varsa koymuştur oraya. Üstünde altın varakla 'selinin suyu,yaklaşma' falan mı yaziyor?
Ayrıca el yika demenin de , bebeğe dokunma demenin de binbir tane yolu var. Şu yazıdaki paniginize ve kadının çekip gitmesine dayanarak sizin yolunuzun çok da iyi olmadığına eminim.
Üslubunca 'bebege dokhnulmasindan hoşlanmıyoruz' deseydiniz kadın kaçmadı herhalde...
Ne diyim ki? Ortalıkta virüs var, siz panikten öleceksiniz. Madem öyle ne demeye elin kadınını eve sokuyorsunuz? Annenizle iş bölümü yapın, seline bir o baksın bir siz. Oda da köşe bucak girin, iki güne biter zaten ev.
İyi yapmış kadın kacmakla. Ben olsam ben de kaçardim (kendi ablamdan yegenimi çok sevdiğim için kacamazdim,üstüme 'ya sabır' ceketimi giyer , dediği her şeyi uygulardim. Ama yeğen sevgisi olmasa yeni anne tribi cekilecek çile değil. Allah sabır versin çevrenizdekilere)
En azından eğlenerek içlerini dökerek gitmişler konuya yorum yapacaktım konu sahibide banlanmis neyseSudan sebeple herkesler gitmişş
Boşver çok uzamis konu zatenEn azından eğlenerek içlerini dökerek gitmişler konuya yorum yapacaktım konu sahibide banlanmis neyse
Banlar git gide uzuyor ben en son 6 gün aldim 1 de öyle sahte hesap açıp aldim 7 gündü 1 3 5 7 10 diye gidiyor galibaBoşver çok uzamis konu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?