Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtdisindayim ben heralde, canım sıkılıyo benim
Ben de böyle sık kullanmazdım.
Eskiden bebelerin uyuması 11 i bulurdu.
Anca o zaman evi mutfağı topla derken zaman kalmazdı.
2 3 aydır akşam 9 da koğuş yat çekiyorum oğlanlara. E işim 10 da bitiyor, kocam benim izleyip bitirdiğim dizileri izliyor.
Kitap dizi zaten kk ile aynı anda yapıyorum, bayağı canım sıkılıyor.
O kadar meşgul bir hayatım var ki tek eylem beni kesmiyor

Evi tasiycam, kitaplari koliledim, netflix, hukumet neti yavaslattigindan kelli calismiyir, bana diyirler ki yani at kendini camdan, git bi köşede öl yani Mune gelme buraya

Bakın ne kadar hassassınız ve ona göre yaşıyorsunuz, dolayısıyla almamanız normal.
Çünkü dediğiniz şekilde bile risk, gelen insana da risk aynı zamanda, sadece bize değil.

Evime kimseyi sokmam, cesedimin çiğnenmesi lazım mesela
Aileler ile görüşmüyoruz açık alan hariç falan filan.
Bu kadar hassasken o kadın gelip portmantoya da assa ben gıcık olurdum çünkü virüs varsa oradakilere de alıp bırakırken bulaşacak nihayetinde.

Bu arada ben suların tezgah ya da masada olduğunu zannetmiyorum, benim evimin girişinde bir odamız var vestiyer, sular orada yerdedir.
Hanımefendi de eğer suyu mutfak giriş vb alanda ve yerde muhafaza ediyorsa gayet olağan.
Hiçbir normal insan zaten kalkıp masaya hırka falan koymaz değil mi?

Konu sahibi derdinde haklı, hassasiyetinde haklı ama eyleminde yanlış, bunu ifade ettik.
Hele ben hiçbir şey dememişken azar duydum, anladım ki başka mevzu var.

Genelde linç yiyen bir üyeyim ve linç karşıtı olurum ama emin olun bu öyle bir mevzu değil.
Geyik falan eğlenceli mesajlar oldu ama kimse ithamlardaki gibi hakaret kullanmadı, konu sahibi dışında.

Evi tasiycam, kitaplari koliledim, netflix, hukumet neti yavaslattigindan kelli calismiyir, bana diyirler ki yani at kendini camdan, git bi köşede öl yani Mune gelme buraya
Off nasıl özendim taşınma işine
Açın kolileri siz, listeli bir daha yapın bari.
Hepimiz gideceğiz yarına

Off nasıl özendim taşınma işine
Açın kolileri siz, listeli bir daha yapın bari.
Hepimiz gideceğiz yarına
Ev sahibini aradım bisey sormaya, msj atmış kayınvalidesi coronadan ölmüş, ben bi süre taşınmam bence, gidip anahtar falan teslim alamam, açıyım bari kolileri, ban da yersem artık hepten sıkıntı, görüşemezsek beni unutmayın anacim bye

Bastonlarla karşılamaya geliriz
4 gün ömür diyorsunuz

Son günlerde gülmeyen bana kahkaha attırdınız Allah da sizi güldürsün

Saat gecenin 3. 30u haykırarak guldurttun yatakta kocamın aklı gitti kahkaha atınca Allah seni de güldürsün tovbest yorum yazamıyorum

Çocugunuza dokunacagı ellerıyle evınızde dokunulmucak yer bırakmıyacaktı.Bence en buyuk hata sızde .En buyuk rıskı sız almışsınız.Kadına uslubunuz kırıcı geldıyse gitmiş olabılır

Allah’ım ne güzel bir yorum. Ayrıca üslup demişken, sayın konu sahibi tribi yiyen yardımcı hanım olmuş, siz değil. Gerçekten üslubunuz itmiş kadını

Agziniza saglik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…