Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmayacaktım da şu yorumu görünce dayanamadım selen hanım önceki konusunda eşiyle yaptığı konuşmayı peşpeşe aşkım yazarak anlatmıştı. Ben de aşkımlardan konuştuğunuz şeye odaklanamadım deyince bana kızmıştı, hatta ne alakaysa Kazen konuya girip bana ayar vermişti. Yani selen hanım konuşur gibi anlatıyor, okuyanları darlayacağının farkında değil. Selin ve saat detayı bu yüzden var...Tek beklentim konusunu düzenleyip gereksiz tekrarı düzeltmesiydi. Ancak alakasız yerlere çekmişti o zaman. Yine aynısı oldu.

Yok bi tuhaflik var o kesin ama kendisinin farkinda degil maalesef, buyudukce gorur insallah , kizinin saglikli gelisimi için de saglikli bir anneye ihtiyaci var yavrunun

Yok bi tuhaflik var o kesin ama kendisinin farkinda degil maalesef, buyudukce gorur insallah , kizinin saglikli gelisimi için de saglikli bir anneye ihtiyaci var yavrunun
Yani sürekli adını konuda zikretmenin çocuğun kıymetiyle alakası yok mesela. Selinleri silse yeter. Gerçi millet eğlenceye yer arıyormuş o da ayrı mesele.

Yani sürekli adını konuda zikretmenin çocuğun kıymetiyle alakası yok mesela. Selinleri silse yeter. Gerçi millet eğlenceye yer arıyormuş o da ayrı mesele.
Ben konuyu okuyunca gercekten konu sahibi geyik icin acmis sandim , yorumlarinda kizinca anladim ciddi ciddi yazdigini , enteresan bir mevzu, diyecek birsey yok

Ben yirmili yaslarin basinda bir anne sandim
Ben biliyordum yaşını. Genel olarak çocuk odaklı yaşayan biri o yüzden hayatı ona çok normal gelirken bize anormal geliyor
Nerde yanlış yaptığının bile farkında değil

Hayat virüsün en pik yaptığı dönemde 3 otobüs değiştirerek evine temizliğe geldiğini bildiğin kadını aşırı "titiz ve pimpirikli" bir anneyim tavırlarına bürünüp elini yıkamadığı için geri göndermek kadar trajikomik...
Anlıyacağın Selin konusu olmasaydı da konu gayet eleştirelebilecek argümanlar taşıyor. Selinciğim işin espirisi oldu...
Meseleyi sadece Seline indirgemek doğru değil!

Cok haklisinzz benim evime gelen yardımci ablada durumu çok iyi kendi arabası var sonuçta temizlikte bir meslek günlüğü 300 tlden yapıyor ve hergunu dolu bana gelen ablanın aya çarpınca ne kadar para ediyor herkes hesaplasn yani hatta ofis temizliğinede gidiyor oradan daha fazla aldığını söylemişti

Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Ne denir peki? Her çocuk kıymetlidir tedavi ile ya da değil.Hepsi Rabbimin lütfu. Tedavi ile olmayan daha mı az değerli?
Çocuk sahibi olmak deyişi bile doğru gelmiyor bana,biz sahibi değiliz sadece emanetçisiyiz çocuklarımızın.
Şu dönem de yardımcı almanız başlı başına hata zaten.Kadına hangi tavır ve üslupla söylediniz kim bilir ki çekip gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…