Özet geçersem banlanır miyimBukadar sayfa ne yazıldı acaba ya okuyamam da
Bide sahte hesap açtım diye itiraf ediyor şaşkınBanlar git gide uzuyor ben en son 6 gün aldim 1 de öyle sahte hesap açıp aldim 7 gündü 1 3 5 7 10 diye gidiyor galiba
Neyse kıyım olmuş burda gidelim en iyisiÖzet geçersem banlanır miyim
Yakaladı kazen abi zaten bunu napim diye mesaj atti bende sil onu kullanmicam dedimBide sahte hesap açtım diye itiraf ediyor şaşkınbencede dur biraz sakin sakin
Valla kadın derdini paylaşmış dövmekten Beter ettilerAnam neyin dalgası bu bu kadar pesss cok fenasiz ya. Cadılar kulübü.
Yani bunu söylememin sebebi kadına para ödemedim iş yapmadı dedi ondan dikkatimi cektiSherlock holmes
. Güzel tespit
Yazmayacaktım da şu yorumu görünce dayanamadım selen hanım önceki konusunda eşiyle yaptığı konuşmayı peşpeşe aşkım yazarak anlatmıştı. Ben de aşkımlardan konuştuğunuz şeye odaklanamadım deyince bana kızmıştı, hatta ne alakaysa Kazen konuya girip bana ayar vermişti. Yani selen hanım konuşur gibi anlatıyor, okuyanları darlayacağının farkında değil. Selin ve saat detayı bu yüzden var...Tek beklentim konusunu düzenleyip gereksiz tekrarı düzeltmesiydi. Ancak alakasız yerlere çekmişti o zaman. Yine aynısı oldu.Bakin ben hic dalga gecmedim , safece begenmedim emojisi attim o yuzden lutfen aciklayin artık
Bu konuyu bizimle dalga gecmek icin mi açtınız?
Eger dalga amacli degilse neden saati ve selini belirttiniz ? Yani catlayacagim meraktan
Mesela kizim demek yerine neden selin ve neden saat , düşün düşün bulamadim bunu
Ve konuyu ilk okudugumda gercekten geyik yapmak icin açtığınızi düşünmüştüm ama yorumlarinizdan anladigim ciddi bir mevzu olarak mi actiniz , kafam karisti iyice
Yazmayacaktım da şu yorumu görünce dayanamadım selen hanım önceki konusunda eşiyle yaptığı konuşmayı peşpeşe aşkım yazarak anlatmıştı. Ben de aşkımlardan konuştuğunuz şeye odaklanamadım deyince bana kızmıştı, hatta ne alakaysa Kazen konuya girip bana ayar vermişti. Yani selen hanım konuşur gibi anlatıyor, okuyanları darlayacağının farkında değil. Selin ve saat detayı bu yüzden var...Tek beklentim konusunu düzenleyip gereksiz tekrarı düzeltmesiydi. Ancak alakasız yerlere çekmişti o zaman. Yine aynısı oldu.
Profilindeki bilgi doğruysa 35 yaşındaYok bi tuhaflik var o kesin ama kendisinin farkinda degil maalesef, buyudukce gorur insallah , kizinin saglikli gelisimi için de saglikli bir anneye ihtiyaci var yavrunun
Yani sürekli adını konuda zikretmenin çocuğun kıymetiyle alakası yok mesela. Selinleri silse yeter. Gerçi millet eğlenceye yer arıyormuş o da ayrı mesele.Yok bi tuhaflik var o kesin ama kendisinin farkinda degil maalesef, buyudukce gorur insallah , kizinin saglikli gelisimi için de saglikli bir anneye ihtiyaci var yavrunun
Ben yirmili yaslarin basinda bir anne sandimProfilindeki bilgi doğruysa 35 yaşında
Ben konuyu okuyunca gercekten konu sahibi geyik icin acmis sandim , yorumlarinda kizinca anladim ciddi ciddi yazdigini , enteresan bir mevzu, diyecek birsey yokYani sürekli adını konuda zikretmenin çocuğun kıymetiyle alakası yok mesela. Selinleri silse yeter. Gerçi millet eğlenceye yer arıyormuş o da ayrı mesele.
Ben biliyordum yaşını. Genel olarak çocuk odaklı yaşayan biri o yüzden hayatı ona çok normal gelirken bize anormal geliyorBen yirmili yaslarin basinda bir anne sandim
Hayat virüsün en pik yaptığı dönemde 3 otobüs değiştirerek evine temizliğe geldiğini bildiğin kadını aşırı "titiz ve pimpirikli" bir anneyim tavırlarına bürünüp elini yıkamadığı için geri göndermek kadar trajikomik...Yazmayacaktım da şu yorumu görünce dayanamadım selen hanım önceki konusunda eşiyle yaptığı konuşmayı peşpeşe aşkım yazarak anlatmıştı. Ben de aşkımlardan konuştuğunuz şeye odaklanamadım deyince bana kızmıştı, hatta ne alakaysa Kazen konuya girip bana ayar vermişti. Yani selen hanım konuşur gibi anlatıyor, okuyanları darlayacağının farkında değil. Selin ve saat detayı bu yüzden var...Tek beklentim konusunu düzenleyip gereksiz tekrarı düzeltmesiydi. Ancak alakasız yerlere çekmişti o zaman. Yine aynısı oldu.
Yok canım 1 2 3 4 5 diye düzenli artıyor. 2şer artmıyor. Sahte hesabın mı var?Banlar git gide uzuyor ben en son 6 gün aldim 1 de öyle sahte hesap açıp aldim 7 gündü 1 3 5 7 10 diye gidiyor galiba
Cok haklisinzz benim evime gelen yardımci ablada durumu çok iyi kendi arabası var sonuçta temizlikte bir meslek günlüğü 300 tlden yapıyor ve hergunu dolu bana gelen ablanın aya çarpınca ne kadar para ediyor herkes hesaplasn yani hatta ofis temizliğinede gidiyor oradan daha fazla aldığını söylemiştiGünlük 200 den hesaplasanız ayda 24 gün çalışsa 4800 lira yapıyor arkadaşlar. Kocasıda çalışıyorsa düşünün işte... Temizlikçinin kazandığı parayı azımsamayın gayet iyi kazanıyorlar. Hakediyorlar tabii yorucu iş... Havuzlu sitede oturuyor olabilir normal yani
Ne denir peki? Her çocuk kıymetlidir tedavi ile ya da değil.Hepsi Rabbimin lütfu. Tedavi ile olmayan daha mı az değerli?Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?