Kedim, köpeğim var benim de. Nadiren de olsa insandan hayvana geçiş de görüldüğü için 2 senedir düzenli gelen yardımcımızı Nisan ayından beri almıyorum. Çünkü başka başka evlere de gidiyor ve taşıma ihtimali bu dönem çok yüksek. Evinize yardımcı almayın. Kendiniz yapabildiğiniz kadar yapın. Evinizin tam olmaması, bilmediğiniz biriyle aynı ortamda uzun süre bulunmanızdan her şekilde iyidir.Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Annem geçen sene kısmi felç geçirdi ayakları ve eli ağrıyor bende yapabildiğim kadarıyla yapıyorum yetişemiyorum
Aslinda burda cok dalga gecildigi icin savunmaya gecmis hep ama keske sakin kafayla bir dusunse insanlar aslinda ne demek istiyor diye , 35 yasinda bir kadin kendi hayatini istedigi gibi yasar elbette ama olan cocuga oluyor iste , bence bu konuda en masum ve en zor durumda olan bebekBen biliyordum yaşını. Genel olarak çocuk odaklı yaşayan biri o yüzden hayatı ona çok normal gelirken bize anormal geliyor
Nerde yanlış yaptığının bile farkında değil
Bir mesajı çok itici gelmişti bana. "Noldu zoruna mı gitti Selin dedim benim kızımın ismi neden size bu kadar battı bilemedim?" Bu mesajdan sonra bitti konu zatenAslinda burda cok dalga gecildigi icin savunmaya gecmis hep ama keske sakin kafayla bir dusunse insanlar aslinda ne demek istiyor diye , 35 yasinda bir kadin kendi hayatini istedigi gibi yasar elbette ama olan cocuga oluyor iste , bence bu konuda en masum ve en zor durumda olan bebek
İnsallahBir mesajı çok itici gelmişti bana. "Noldu zoruna mı gitti Selin dedim benim kızımın ismi neden size bu kadar battı bilemedim?" Bu mesajdan sonra bitti konu zaten
İnşallah kızı kendi yolunu bulur ve güzel bir hayat sürer
son sayfalardan girenler de mahrum kalmasın okusun eğlensin diye amme hizmetiSelin'in suyunu attınız inşallah? Üç kat poşete koyup öyle atsaydınız. Evde asit varsa içinde eritip öyle atmanız daha iyi olur ama yoksa kat kat poşetleyin.
Milletin ne dediğine bakmayın. Benim oğlum Hüdavendigar da beni, eltimi ve görümcemi çok yoruyor. Üçümüz bakıyoruz. Ben yardımcı aldığımda anahtarı bırakıp çıkıyorum. Hüdavendigar'ın eşyalarını falan da o gidene kadar kilitli kasada tutuyorum. Yaşamayan bilemez. Kınadıklarını yaşamadan da ölmezler. Hüdavendigar Tek atışta oldu selin kadar kıymetli değil ama yine de üç kadın zor bakıyoruz biz.
Unutmadan Selin'in suyunu kaynatıp soğutup öyle içiriyorsunuz inşallah. Ortalık yere koymayın selin'in suyunu. Ben Hüdavendigar için özel su kutusu aldım onun içinde muhafaza ediyorum. Parmak izi şifreli kutu. Görümcem bile açamıyor kutuyu. Sadece annişin parmak izi ile açılıyor. Daha hassas olun bu konularda lütfen. Bir Selin kolay yetişmiyor. Hüdavendigar da öyle.
Selena?Kaç sayfa yorum okudum, aklımda tek bir soru var: Selin'in anneannesinin adı ne?
Konu sahibinin gereksiz attığı tripler ve kastığı duyarlar sebebiyle korumacı anne , abartılı anne ...vs olduğu iddia edilmişti ya? Heh işte bak korumacı anne böyle olur...Kediniz ve köpeğiniz çok şanslı sizin gibi bilinçli bir anneleri olduğu için...konu sahibinin sorumlu olduğu herhangi bir canı korumakla uzaktan bile ilgisi yok, varsa yoksa trip atsınKedim, köpeğim var benim de. Nadiren de olsa insandan hayvana geçiş de görüldüğü için 2 senedir düzenli gelen yardımcımızı Nisan ayından beri almıyorum. Çünkü başka başka evlere de gidiyor ve taşıma ihtimali bu dönem çok yüksek. Evinize yardımcı almayın. Kendiniz yapabildiğiniz kadar yapın. Evinizin tam olmaması, bilmediğiniz biriyle aynı ortamda uzun süre bulunmanızdan her şekilde iyidir.
SelenaKaç sayfa yorum okudum, aklımda tek bir soru var: Selin'in anneannesinin adı ne?
Pandemiden önce annem aradığında açmadı telefonu ve sonra döndü abla ben sitede oturuyorum havuzdaydım dedi annemle kalakaldık sonra geldi bize şaka yapıyorsun di mi dedi annemin bir arkadaşı da onu alıyor evine yooo havuzlu sitede oturuyorum arabamı da aldım ben istesem çalışmam dedi 3 kadın kalakaldık
Temizlik çalışanı maske mesafe hatta eldiven kuralına uymalı zaten.Uyanı bulun.Temizlik şirketleri var.Oralara bakın derim.Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Annem geçen sene kısmi felç geçirdi ayakları ve eli ağrıyor bende yapabildiğim kadarıyla yapıyorum yetişemiyorum
teyzem ev islerine gidiyor 130 bine araba almisti ama dolmusla otobusle gidiyorduBen de 140 bine araba alan bir kadın neden 3 otobüsle işe gittiğine takıldım..
Temizlik işi yapan kadınlar elektrik faturasını anca ödeyebilir, evi arabası vs olamaz diye düşünüyorlar heralde. Akıllarınca işlerini küçümsüyorlar, ama narin ellerine iki bez alıp evlerini silemezler. İncileri dökülür neme lazım.teyzem ev islerine gidiyor 130 bine araba almisti ama dolmusla otobusle gidiyordu
neden biliyormusunuz ev isine gittigi kadinlar onlarin parasiyla kalkindiklarini dusunuyorlar çünkü aksama kadar k.çından ter akitarak calistiklarini kimse farketmiyor.
pandemi basindan beri islerini birakti kendi istegiyle simdi her hafta ariyor calistigi bayanlar nolur bu hafta gel biz test yaptirdik negatifiz vs diye.
hem kadinlarin onlarin sirtindan kalkindiklarini dusunuyorlar hemde su pandemi doneminde bile bir cogu evine bir supurge paspas yapamiyor.
Aman cam bebek dogurdunuz herhalde ayyyy uyuz oluyorum boyle annelere evden cikarma hatta cam kavanoza kat bi senin cocugun var zatenAnnem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum
Birde assalamalari yokmu dizilerdeki kokoş zengin uyuz kadınlar geliyor gozumun onuneTemizlik işi yapan kadınlar elektrik faturasını anca ödeyebilir, evi arabası vs olamaz diye düşünüyorlar heralde. Akıllarınca işlerini küçümsüyorlar, ama narin ellerine iki bez alıp evlerini silemezler. İncileri dökülür neme lazım.
Hepimizin çocuğu kendisine değerlidir , ister zor hamile kal ister kolay farketmez sanki bitek onun çocuğu var . Bu sözüyle bile başkalarının çocuklarını aşagalama gibi bir hava var sanki ... ayrıca karının gidip bir başkasının çocuğunu öpme gibi bir şey yapacağını sanmam özellikle pandemi döneminde , olsa olsa nezaket için saçını oksamıs güzel bir iki şey söylemiştir ...Aman cam bebek dogurdunuz herhalde ayyyy uyuz oluyorum boyle annelere evden cikarma hatta cam kavanoza kat bi senin cocugun var zaten
Kesinlikle yani abartiyor ayol bu ve bir tane daha vardi hamile bir uye vardi balkona cikip karnina yani bebegine hava aldiriyordu esimi kim kufurlu konuşmuş buda delirmis bebeğim karnimda duydu diye ayyyyy bu gormemis anneciklere cokkkk gicik oluyorummmmmHepimizin çocuğu kendisine değerlidir , ister zor hamile kal ister kolay farketmez sanki bitek onun çocuğu var . Bu sözüyle bile başkalarının çocuklarını aşagalama gibi bir hava var sanki ... ayrıca karının gidip bir başkasının çocuğunu öpme gibi bir şey yapacağını sanmam özellikle pandemi döneminde , olsa olsa nezaket için saçını oksamıs güzel bir iki şey söylemiştir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?