- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
Normal de olsa o çocuk değil o bir selin. Allahım sen esirge yarabbim.Selinde normal olmuş. Konu sahibi açıklık getirdi
Cocugunuza yaklasmamasi yeterli bir sebep mi?Daha önce kendisi dedi yaklaşmam ben merak etmeyin dedi o yüzden aldık
Daha önce kendisi dedi yaklaşmam ben merak etmeyin dedi o yüzden aldık
Selin başka odada olacaktı onun girmediğiCocugunuza yaklasmamasi yeterli bir sebep mi?
Cocugunuz o evde yasadigina gore kadinin temizledigi yerlerle de temas edecek ayni havayi da soluyacak. Buna nasil bir cozumunuz var?
Selin hanım 7/24 o odada mı olacaktı peki? :) kusura bakmayın ama çok saçmaSelin başka odada olacaktı onun girmediği
yoo benimki normal ama daha değerli valla, amazon gibi hem çalıştım hem tek başıma büyüttüm, anam bile destursuz giremez yanınaNormal olunca daha az mı değerli oluyor sanıyorsunuz.
bu düşünceyle büyütürseniz çocuğunuz dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir
Bu dunyadaki tek cocuk sizinkiymis gibisiniz:)
Dokunduğu yüzeyleri tekrar silecek miydiniz?Selin başka odada olacaktı onun girmediği
Selin başka odada olacaktı onun girmediği
bacım hadi kadın cahil de siz nasil ikna oldunuz aynı evde saatlerce temas solunum yapacak insanın virüs yükünün eve bulaşmayacağına? tüp bebek sınavla ehliyetle yapılsın o zaman, madem değerli? bu ne yaaDaha önce kendisi dedi yaklaşmam ben merak etmeyin dedi o yüzden aldık
Emin olun yine gelirlerdi herşeyi düşünüyorlar bunuda düşünüp bulabilirlerdi ev dubleks yukarsı yatak odamız temiz biz orda oturacaktık genelde insanlara böyle yaklaştıkları İçin laf anlatmıyorumSelin'in odası pis mi kalacaktı
ya da Selin evde cezaevinde gibi hücrede mi yaşıyor
bu kadar ayrıntılı düşünememiştik, o bir odayı temizlerken biz diğerinde otururuz, çıktığı odayı da havalandırırız diye düşündük ama kadın gelip bebeği almak istedi deseniz dürüstçe, belki bu kadar üstünüze gelmezdi kimse
Biz başka odada oturacaktıksalgın varken eve yardımcı olmak hiç mantıklı değil
Çocuğunuz konusunda hassas olmakta haklısınız.
Benim mesajımı neden beğenmediniz ki
yoo benimki normal ama daha değerli valla, amazon gibi hem çalıştım hem tek başıma büyüttüm, anam bile destursuz giremez yanınadeğersiz olsa kadın doldururdum evi , hatta pandemi filan da yoktu o zaman, param da var halbusi şirket bile tutarım ama analık...
Yaaaa ama kahkahamdan sehzadem uyandıSelin'in suyunu attınız inşallah? Üç kat poşete koyup öyle atsaydınız. Evde asit varsa içinde eritip öyle atmanız daha iyi olur ama yoksa kat kat poşetleyin.
Milletin ne dediğine bakmayın. Benim oğlum Hüdavendigar da beni, eltimi ve görümcemi çok yoruyor. Üçümüz bakıyoruz. Ben yardımcı aldığımda anahtarı bırakıp çıkıyorum. Hüdavendigar'ın eşyalarını falan da o gidene kadar kilitli kasada tutuyorum. Yaşamayan bilemez. Kınadıklarını yaşamadan da ölmezler. Hüdavendigar Tek atışta oldu selin kadar kıymetli değil ama yine de üç kadın zor bakıyoruz biz.
Unutmadan Selin'in suyunu kaynatıp soğutup öyle içiriyorsunuz inşallah. Ortalık yere koymayın selin'in suyunu. Ben Hüdavendigar için özel su kutusu aldım onun içinde muhafaza ediyorum. Parmak izi şifreli kutu. Görümcem bile açamıyor kutuyu. Sadece annişin parmak izi ile açılıyor. Daha hassas olun bu konularda lütfen. Bir Selin kolay yetişmiyor. Hüdavendigar da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?