Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerini yıkamadı taşıyıcı olabilir falan yazmışsınız, sanki ellerini yıkayınca geçiyor taşıyıcılığı. Çocuğa ayrı su alacak kadar dikkat ediyorsanız pandemi dönemi eve ev gezen birini temizlik için de seslemeyiverin. O geleyim mi yazmıstı diyorsunuz, lütfetmişsiniz gibi yazıyorsunuz. Kadının yerinde olsam ben de çıkar giderdim. İş beğenmeme lüksü varmış, sizin de tavrınızı beğenmeyip gitmiş. El yıkamaması çok kötü tabii o konuda katılıyorum sadece.

konu sahibi cok gerilmissiniz,
bence az sakinleyin, hatta konudaki esprilere siz de buyurun gulun, komikler cunku

olayiniz icin de,
olur oyle seyler,
sonucta kadin bakmis gun boyle gecmez gitmis, iyi de etmis dusununce,
yoksa bu saydiklarinizin ustune baska seyler de sayacaktiniz,
bir de ustune odeme yapip memnun kalmayacaktiniz,
simdi en azindan odeme yapmamissiniz.
Artik duruma gore baskasini cagirabilir veya uygun zamanda kendiniz yaparsiniz.
Evde 3 yetiskin var, olmayacak is de yok.

biz esimle 2 miz calisiyoruz, 2 de cocuk var, evimiz de genis bir ev, yardimcimiz yok, oluyor yani, gozunuzde buyumesin.

Cocugunuza yaklasmamasi yeterli bir sebep mi?
Cocugunuz o evde yasadigina gore kadinin temizledigi yerlerle de temas edecek ayni havayi da soluyacak. Buna nasil bir cozumunuz var?
Selin başka odada olacaktı onun girmediği

Normal olunca daha az mı değerli oluyor sanıyorsunuz.
bu düşünceyle büyütürseniz çocuğunuz dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir
yoo benimki normal ama daha değerli valla, amazon gibi hem çalıştım hem tek başıma büyüttüm, anam bile destursuz giremez yanınadeğersiz olsa kadın doldururdum evi , hatta pandemi filan da yoktu o zaman, param da var halbusi şirket bile tutarım ama analık...

Selin başka odada olacaktı onun girmediği

Selin'in odası pis mi kalacaktı

ya da Selin evde cezaevinde gibi hücrede mi yaşıyor

bu kadar ayrıntılı düşünememiştik, o bir odayı temizlerken biz diğerinde otururuz, çıktığı odayı da havalandırırız diye düşündük ama kadın gelip bebeği almak istedi deseniz dürüstçe, belki bu kadar üstünüze gelmezdi kimse

Daha önce kendisi dedi yaklaşmam ben merak etmeyin dedi o yüzden aldık
bacım hadi kadın cahil de siz nasil ikna oldunuz aynı evde saatlerce temas solunum yapacak insanın virüs yükünün eve bulaşmayacağına? tüp bebek sınavla ehliyetle yapılsın o zaman, madem değerli? bu ne yaa

Emin olun yine gelirlerdi herşeyi düşünüyorlar bunuda düşünüp bulabilirlerdi ev dubleks yukarsı yatak odamız temiz biz orda oturacaktık genelde insanlara böyle yaklaştıkları İçin laf anlatmıyorum

salgın varken eve yardımcı olmak hiç mantıklı değil

Çocuğunuz konusunda hassas olmakta haklısınız.

Benim mesajımı neden beğenmediniz ki ne yaptım ben size

Yaaaa ama kahkahamdan sehzadem uyandı
Çok yaşayın siz emi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…