Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 günde bir daimi aldığım yardımcımı 8 aydır almıyorum, sizin gibi içim rahat etmeyecek sorun yaşayacağız çünkü. Boş günü yoktu ben günü boşaltınca yardımcı almayı tercih eden arkadaşlarıma yönlendirdim. Dikkat edenler eve yabancı da sokmamalı diye düşünüyorum.

Yahu taşıyıcı olsa korona olsa zaten evde tüm gün temizlik yaparken eklediği yerlerden, maskesiz çalışmasından vs bulaştırır. Sanki bebeğe dokundu diye bulaşacak sadece. Kendinize yontmayın hastalığı sadece. Bir de üslup önemli acaba nasıl söylediniz. Bir senedir size gelen kadınmış. Belki çok sert yaptınız konuşmayı. Bilemedim biraz da öyle gelmedi değil.

Sakin söyledim

Hayır onun bir adı var ne münasebet sıradan bir bebekmiş gibi bebek dersin!!!11bir
O selen'in piremses kızı selin. sıradan bebeklerle karıştırma yoksa konu sahibi kimseye benzemez alttan almaz haberin olsun

Ay dayanamadım kusura bakmayın zor hamile kaldım bahanesiyle insanlar abartıyı görgüsüzlüğü normalleştiriyor ya bana garip geliyor. Ne yani kolay hamile kalan kadının bebeği değersiz mi?
Haklı yanları tabii ki var konu sahibinin ama şurda yazdığı iki satırdan bile "abartılı anne sendromu" yaşadığı bariz belli. Allah sabır versin

tup bebekle olunca çocuk olmuyor mu. Şimdi sizin selin ayşenin normal yolla olan selin inden daha mı kıymetli ya da altın mı oluyor her bir dalı
Şair orda tüp bebek ile olan çocuk daha kıymetlidir veya normalle olan daha kıymetsizdir demek istememiş arkadaşlar...tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışan insanların vs. Ne kadar zorluk çektiğini yani önemsemediğiniz çocuk kavramının aslında ne kadar önemli, zorlu ve değerli olduğundan bahsetmek istemiş buraya açıklık getirelim. Yani konu tüp bebek veya normal bebek değil Selinin Suları lütfen Selinciğimin suyunu bulandırmayın.
Ayrıca konu sahibi sizde takdir edersiniz ki Bilim İnsanları gelecekte dünya üzerindeki en önemli para birimi su olacak diyorlar hatta dünyada Su için savaşlar çıkacak bu kesin olarak biliniyor malum küresel ısınma falan suyumuz gitgide azalıyor. Bana kalırsa Selinin bu savaşların olacağı döneme denk gelebilme ihtimalinden ötürü yalnız Selin Sularına alışmaması gerekiyor çünkü su kıtlığı başlayınca Piyasada Selin Sularından bulmakta zorluk çekebilir. Normal İnsan evlatlarının içtiği sulardan da içmesi gerekiyor ki zamanı gelince bünyesi yadırgamasın...
Bundan sonra söyleyeceklerim direkt sevgili Selinciğime siz aradan çekilebilirsiniz.
Sevgili Selin, suyuna karşı olan bağını anlıyabiliyorum fakat yalnız Selin Sularıyla büyürsen diğer normal sulara karşı bir hassasiyetin oluşabilir ve acil bir ihtiyaç halinde susuz kalabilirsin. İleriyide düşünerek su alımını çeşitlendirmen senin için epey faydalı olucaktır.
Su gibi aziz ol Selincim

Söyle bir yorumlarınıza baktım da kesinlikle bir üslup sorunu var. Size kötü bir şey demeyene bile saldırmışsınız neredeyse. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Zaten burda kendini anlatanların çoğu kendini haklı çıkaracak şekilde yazıyor. Yoksa bu kadar konuda yüzde doksan konu sahiplerinin haklı görülmesinin başka nedeni olamaz

açılın ben abartılı anneyim...abartılı anne sendromu olan kadın şimdiye kadar pandeminin, virüsün profu olmuştu...abartılı olmasa da okuma yazması olan tüm anneler "...ama biz ayrı bir odada oturacaktık" argümanına popolarıyla gülüyorlar şu anda

"Ellerim temiz" demiş siz üstüne tekrar el yıkatmak istemişsiniz, elleri temiz olmasa çocuğa da dokunmaz muhakkak. Kadının iş gereği elleri sudan çıkmıyor zaten. Kıyafetlerini koyacak orayı uygun bulduğu içindir. Belki sıcak bir gülümse, ilgi beklemiştir. Herkes zor bir dönemden geçiyor, belki zor zamanlar yaşıyor.

Bence siz konuyu eksik anlatıyorsunuz. 1 yıldır çalıştığınız kadına siz huyunuzu, kurallarınızı ezberletmişsinizdir bu tavrınızla. Seline dokunmanın yasak olduğunu biliyordur mutlaka. Yani kadın öyle tek lafınızla gitmemiştir. Kimbilir nasıl rencide ettiniz.
Konunun özünde haklı olduğunuz yerler var ama fazlasıyla kibirli ve buldumcuksunuz.

Siz zaten herkesi rencide ediyorsunuz yorumlarınızla o yüzden takılmıyorum böyle yazmanıza

Zaten ufak bebegi corona olmasada annesi izin vermeden ellememek gerekiyor diye düşünüyorum. Temizlik konusu beni ilgilendirmez ona yorum yapmıyorum

Dışardan geldi kapıları falan elledi 3 otobüsle geliyor kendi arabasını bazen kullanıyor bazen eşi kullanıyor

Siz zaten herkesi rencide ediyorsunuz yorumlarınızla o yüzden takılmıyorum böyle yazmanıza
Ben kimseyi rencide etmem. Siz haksız olduğunuzu kabul edemiyorsunuz sadece. Hırsınızdan gözünüz dönmüş. Herkes kadına hak verdiği için çatacak yer arıyorsunuz.

Son düzenleme:
Selin başka odada olacaktı onun girmediği

Hanimefendi cocuk kadinin girmedigi odada mi yasayacak? Hic mi cikmayacak kadinin temizledigi yerlere?
Hadi diyelim o cikmadi hadi diyelim kadin da virus tasiyicisi. Siz odaya girip cikip tasimayacak misiniz?
Nerden tutsak elimizde kalıyor.

Yanımda annem yok ev işine yardım edecek kimse de. Üstelik 12 ekimden beri hergün okula gidiyorum. Kızım sürekli eteğime yapışıyor. O gece uyuyunca 12 1 de mutfağı topluyorum. Eşim evde ama yoğun çalışıyor.
Koronadan beri yardımcı da alamıyorum ve çok zorlanıyorum. Ama bu benim tercihim ve tedbirim. Ailemi ve kendimi koruma yöntemim. 2 yıldır düzenli gelen çok da sevdiğim bir yardımcı geliyordu.
Süreçten dolayı bi süre ara vericez kusura bakma canım dedim. Çünkü ben maskeyle ders anlatıyorum ve çok zorlanıyorum. Kadına maskeni çıkarma hiçbir şey yiyip içme diyemeyeceğim öbür türlü de için rahat etmeyeceği için çağırmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…