- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
olsun yine de eli değiyor heryereBiz başka odada oturacaktık
eli değiyor, hızlı solunum yapıyor, tuvalet kullanıyor, saatlerce....ay daraldımolsun yine de eli değiyor heryere
Risk sonuçta
Yahu taşıyıcı olsa korona olsa zaten evde tüm gün temizlik yaparken eklediği yerlerden, maskesiz çalışmasından vs bulaştırır. Sanki bebeğe dokundu diye bulaşacak sadece. Kendinize yontmayın hastalığı sadece. Bir de üslup önemli acaba nasıl söylediniz. Bir senedir size gelen kadınmış. Belki çok sert yaptınız konuşmayı. Bilemedim biraz da öyle gelmedi değil.Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum
Sakin söyledimYahu taşıyıcı olsa korona olsa zaten evde tüm gün temizlik yaparken eklediği yerlerden, maskesiz çalışmasından vs bulaştırır. Sanki bebeğe dokundu diye bulaşacak sadece. Kendinize yontmayın hastalığı sadece. Bir de üslup önemli acaba nasıl söylediniz. Bir senedir size gelen kadınmış. Belki çok sert yaptınız konuşmayı. Bilemedim biraz da öyle gelmedi değil.
Hayır onun bir adı var ne münasebet sıradan bir bebekmiş gibi bebek dersin!!!11birO işi yapan kadınlar neler görüyordur, nelere katlanıyordur. Kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Gerçekten kırmış olmalısınız.
Bir de kızım, bebeğim demek yerine neden sürekli ismini söylüyorsunuz? Selin'in suyu, Selin'i ellemek istedi vs. Biz Selin'i tanımıyoruz bizim için sıradan bir bebek
Şair orda tüp bebek ile olan çocuk daha kıymetlidir veya normalle olan daha kıymetsizdir demek istememiş arkadaşlar...tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışan insanların vs. Ne kadar zorluk çektiğini yani önemsemediğiniz çocuk kavramının aslında ne kadar önemli, zorlu ve değerli olduğundan bahsetmek istemiş buraya açıklık getirelim. Yani konu tüp bebek veya normal bebek değil Selinin Suları lütfen Selinciğimin suyunu bulandırmayın.tup bebekle olunca çocuk olmuyor mu. Şimdi sizin selin ayşenin normal yolla olan selin inden daha mı kıymetli ya da altın mı oluyor her bir dalı
açılın ben abartılı anneyim...abartılı anne sendromu olan kadın şimdiye kadar pandeminin, virüsün profu olmuştu...abartılı olmasa da okuma yazması olan tüm anneler "...ama biz ayrı bir odada oturacaktık" argümanına popolarıyla gülüyorlar şu andaHayır onun bir adı var ne münasebet sıradan bir bebekmiş gibi bebek dersin!!!11bir
O selen'in piremses kızı selin. sıradan bebeklerle karıştırma yoksa konu sahibi kimseye benzemez alttan almaz haberin olsun
Ay dayanamadım kusura bakmayınzor hamile kaldım bahanesiyle insanlar abartıyı görgüsüzlüğü normalleştiriyor ya bana garip geliyor. Ne yani kolay hamile kalan kadının bebeği değersiz mi?
Haklı yanları tabii ki var konu sahibinin ama şurda yazdığı iki satırdan bile "abartılı anne sendromu" yaşadığı bariz belli. Allah sabır versin
"Ellerim temiz" demiş siz üstüne tekrar el yıkatmak istemişsiniz, elleri temiz olmasa çocuğa da dokunmaz muhakkak. Kadının iş gereği elleri sudan çıkmıyor zaten. Kıyafetlerini koyacak orayı uygun bulduğu içindir. Belki sıcak bir gülümse, ilgi beklemiştir. Herkes zor bir dönemden geçiyor, belki zor zamanlar yaşıyor.Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
1senedir alıyoruz kendisini bunu üstüne basa basa söyleyeyim
Siz zaten herkesi rencide ediyorsunuz yorumlarınızla o yüzden takılmıyorum böyle yazmanızaBence siz konuyu eksik anlatıyorsunuz. 1 yıldır çalıştığınız kadın sizin huyunuzu biliyordur mutlaka. Yani kadın öyle tek lafınızla gitmemiştir. Kimbilir nasıl rencide ettiniz.
Konunun özünde haklı olduğunuz yerler var ama fazlasıyla kibirli ve buldumcuksunuz.
Dışardan geldi kapıları falan elledi 3 otobüsle geliyor kendi arabasını bazen kullanıyor bazen eşi kullanıyor"Ellerim temiz" demiş siz üstüne tekrar el yıkatmak istemişsiniz, elleri temiz olmasa çocuğa da dokunmaz muhakkak. Kadının iş gereği elleri sudan çıkmıyor zaten. Kıyafetlerini koyacak orayı uygun bulduğu içindir. Belki sıcak bir gülümse, ilgi beklemiştir. Herkes zor bir dönemden geçiyor, belki zor zamanlar yaşıyor.
Ben kimseyi rencide etmem. Siz haksız olduğunuzu kabul edemiyorsunuz sadece. Hırsınızdan gözünüz dönmüş. Herkes kadına hak verdiği için çatacak yer arıyorsunuz.Siz zaten herkesi rencide ediyorsunuz yorumlarınızla o yüzden takılmıyorum böyle yazmanıza
Siz zaten herkesi rencide ediyorsunuz yorumlarınızla o yüzden takılmıyorum böyle yazmanıza
Selin başka odada olacaktı onun girmediği
Yanımda annem yok ev işine yardım edecek kimse de. Üstelik 12 ekimden beri hergün okula gidiyorum. Kızım sürekli eteğime yapışıyor. O gece uyuyunca 12 1 de mutfağı topluyorum. Eşim evde ama yoğun çalışıyor.Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?