- 23 Ağustos 2012
- 51.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.717
- 898
Benim ilk eşimde böyleydi.. Bencil.. Görünürde medeni, iç dünyası karmaşık.. Eski kız arkadaşları arkaşı(!) Ben patavatsız ve kıskanç mışım!! Kısacası mide bulandırıcı,.. Sırf mal mülk istemiyim boşanırsam diye üzerinde mal bulunmayan, banka hesaplarını hatta maaşını gizleyen, akrabaları ile aram iyi olduğu halde sürekli beni kötüleyen.. ki.. Onlar bile onun ne olduğunu gördüler.. Ve ben bir gün.. Yeter deyip pes eden duruma düştüm.. Ama hayatta kazandım..
Kendilerine hizmetçi, destekçi, Yan gelirci, şişme kadın niyetine bişey.. olsun diye evlenirler.. Değerleri sadece maddi, hayat zevkleri şahsi.. Gerçek yüzlerini nişanlıyken gördüğünde kurtulması zor, evlenincede kolaydır..Çünkü maddiyat bizler için fazla bişey ifade etmez, onların yaşam şekli budur, açıklarını yakalayıp yüzüstü bırakmak o tipleri dünyadaki bütün zevklere bedel..NEDEN EVLENİR BÖYLE TİPLER*
Hem de inşaat mühendisi idiBen konu sahibesininki numunelik sanırdım meğer ne çok varmış bu heriflerden:)
eski eşinin sonu ne oldu??? umarım çok kötüdürKendilerine hizmetçi, destekçi, Yan gelirci, şişme kadın niyetine bişey.. olsun diye evlenirler.. Değerleri sadece maddi, hayat zevkleri şahsi.. Gerçek yüzlerini nişanlıyken gördüğünde kurtulması zor, evlenincede kolaydır..Çünkü maddiyat bizler için fazla bişey ifade etmez, onların yaşam şekli budur, açıklarını yakalayıp yüzüstü bırakmak o tipleri dünyadaki bütün zevklere bedel..
Boşanma olduktan sonra sadece şu nerde bu nerde diye bahane edip 1-2 kez aradı, sonra bi ara barışmak için peşime düştü.. Net olarak, asla Acaba düzelirmi demedim ve cevabını aldı, bitti.. Bu arada başkasıyla işi pişiriyomuşeski eşinin sonu ne oldu??? umarım çok kötüdür
Beraber olduklari gece surekli benimle mesajlasti. İyi sekilde degil, yok bosanicam yok sen soylesin boylesin, ama gidip kizla ilgilecegine benimle kavga etti. Eve geldiginde sizmis zaten. Ben annemdeydim. Sabah eve gittim. Uyuyordu. Uyaninca baktim ozur falan dilemez ama bi sucluluk hissi var mi diye. Kalkmis kahvalti hazirliyor kendine. Ayakkabilarimi giyerken nereye dedi. Anneme gidiyorum dedim. O gun de sonra kizla bulustu. Gece 12 de gelmis eve. Benim evi terkedecgimi dusunmedi bence. Surekli facebookta beni aratti. Ama dusundugu icin degil de bir mesaj icerikli gonderim var mi cidden gittim mi diye de olabilir. Kiz bu sabah ulkesine dondu. Bu sefer hem beni hem onu aratmis facebookta. Boyle bi manyak bu.Sevdiği kız yanında ve o bütün gece , sabah sizin sayfanızla ilgileniyor . Siz bu adamın o kızı sevdiğine emin misiniz ?
Geri donmeye calisti mi?Benim ilk eşimde böyleydi.. Bencil.. Görünürde medeni, iç dünyası karmaşık.. Eski kız arkadaşları arkaşı(!) Ben patavatsız ve kıskanç mışım!! Kısacası mide bulandırıcı,.. Sırf mal mülk istemiyim boşanırsam diye üzerinde mal bulunmayan, banka hesaplarını hatta maaşını gizleyen, akrabaları ile aram iyi olduğu halde sürekli beni kötüleyen.. ki.. Onlar bile onun ne olduğunu gördüler.. Ve ben bir gün.. Yeter deyip pes eden duruma düştüm.. Ama hayatta kazandım..
Oh cok iyi olmus. Boyle insanlar kimseyi mutlu edemezler cinku ic dunyalarinda kendileri mutlu degiller.Boşanma olduktan sonra sadece şu nerde bu nerde diye bahane edip 1-2 kez aradı, sonra bi ara barışmak için peşime düştü.. Net olarak, asla Acaba düzelirmi demedim ve cevabını aldı, bitti.. Bu arada başkasıyla işi pişiriyomuş
Benden sonra 3,5 ay içinde başkasıyla evlenmiş.. Facebooktan oh be kafam dinlendi yazmış Huzur mutluluk vs vurgusu yapmış ama onunlada 6 ay geçmeden boşanmış (yani kadın boşamış) (rekor benim 4 yıl ) İyiyi dilemediğim gibi kötüyüde dilemiyorum onun hakkında.. Banane
Ben ise boşandıktan 2 buçuk yıl sonra şimdiki eşimle tanıştım.. Çok şükür iyiyiz
Offfff bakis acisi benim esimle ayyyyni!!!!Kan beyine sıçrayınca hiç bir şey korkutmuyorBazılarımız alışır kabul eder, bazılarımız edemez.. Benim maddi rahatlığım vardı ama parayı verir ağzına ederim mantığı ile yaşayan adamla baş olmuyor.. Şahsım adına yaşadıklarımdan dolayı söylüyorum.. Tirilyonu onundu.. Bizim değil.. Benim katkım emeğim öz verim görülmedikten sonra.. Parası kadar konuşsun değilde, Arkadaşları onundu bizim değil.. Hayat onundu bizim değil.. Dünya sadece onun etrafında dönüyordu.. Adamlığı kadar konuşsun derim hep..
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. Bizim tercihlerimiz kaderimizi belirliyor..Offfff bakis acisi benim esimle ayyyyni!!!!
Acik ve net sekilde ben bu adami artik sevemiyorum cunku kendimi degersiz ise yaramaz hissettiriyor. Ozleyecegim anlarimiz vardir ama dayanilmayacak kadar uzulmem. Tek korkum sonra hayatimda biri olmazsa ilerleyen yaslarda keske cocugum olsaydi, o ilgilenmeseydi beni de sevmeseydi, ben yine de onunla ya da onsuz cocugumla mutlu olurdum der miyim? Bu noktada kaderimi bilmeyi, yani imkansizi istiyorum farkindayim. Ben zaten kimseye kolay guvenemeyen bir insandim, simdi yasadiklarimdan sonra daha beter oldum. Baska bir erkek de istemiyorum. Dusunemiyorum. Bir tek eski sevgilimi istiyorum o da artik imkansiz. Hani umudum ve gucum sa sifirdan basliycam mutlu olucam diye su an daha iyi hissederdim.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. Bizim tercihlerimiz kaderimizi belirliyor..
içim soğudu ohhhhBoşanma olduktan sonra sadece şu nerde bu nerde diye bahane edip 1-2 kez aradı, sonra bi ara barışmak için peşime düştü.. Net olarak, asla Acaba düzelirmi demedim ve cevabını aldı, bitti.. Bu arada başkasıyla işi pişiriyomuş
Benden sonra 3,5 ay içinde başkasıyla evlenmiş.. Facebooktan oh be kafam dinlendi yazmış Huzur mutluluk vs vurgusu yapmış ama onunlada 6 ay geçmeden boşanmış (yani kadın boşamış) (rekor benim 4 yıl ) İyiyi dilemediğim gibi kötüyüde dilemiyorum onun hakkında.. Banane
Ben ise boşandıktan 2 buçuk yıl sonra şimdiki eşimle tanıştım.. Çok şükür iyiyiz
Siz bosandiginizda kac yasindaydiniz?Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. Bizim tercihlerimiz kaderimizi belirliyor..
Ben kendi adıma dememiştim, bunlar aklıma gelmemişti.. Zor bir aile yapım olduğundan kendimi unutmuştum.. İşe güce daldım.. Evlilik zor insanlarla daha zordur..Acik ve net sekilde ben bu adami artik sevemiyorum cunku kendimi degersiz ise yaramaz hissettiriyor. Ozleyecegim anlarimiz vardir ama dayanilmayacak kadar uzulmem. Tek korkum sonra hayatimda biri olmazsa ilerleyen yaslarda keske cocugum olsaydi, o ilgilenmeseydi beni de sevmeseydi, ben yine de onunla ya da onsuz cocugumla mutlu olurdum der miyim? Bu noktada kaderimi bilmeyi, yani imkansizi istiyorum farkindayim. Ben zaten kimseye kolay guvenemeyen bir insandim, simdi yasadiklarimdan sonra daha beter oldum. Baska bir erkek de istemiyorum. Dusunemiyorum. Bir tek eski sevgilimi istiyorum o da artik imkansiz. Hani umudum ve gucum sa sifirdan basliycam mutlu olucam diye su an daha iyi hissederdim.
31Siz bosandiginizda kac yasindaydiniz?
Esimle anlasabilmeye dair bir acabam yok. Hicbir zaman olmayacak. Cunku deger vermiyor. O kadar belli ki. Hani seviyor deger veriyor olsa sadce bu yuzden bile denenir, caba gosterilir. Sadece cocuk sahibi olamama korkum var su an.Ben kendi adıma dememiştim, bunlar aklıma gelmemişti.. Zor bir aile yapım olduğundan kendimi unutmuştum.. İşe güce daldım.. Evlilik zor insanlarla daha zordur..
Karşınıza illa birileri çıkıyor.. Ama seçici olmak gerekiyor.. Aynı izlere basmadan yürümek..
Eğer eşiniz ile devam etmek niyetindeyseniz, karşılıklı konuşun.. Çünkü bitirmelerde acaba ile yola çıkarsanız pişmanlık yaşanabilir..
Hayır bu konu hakkındaki fikirlerimi yazmıştım. Her neyse okumussundur zaten. Ah etmenin var olduğunu varsaysak bile, bu erkekler, biz kadınlar kadar narin yapıda olmadıkları için, ah edip üzerinde dusuneceklerine inanmam.Ben inaniyorum ah olduguna. Universitedeki sevgilim beni aldatmisti. Obur dunyada hesaplasicam onunla diyordum. On sene sonra bir gece beni aglayarak aradi. Helallik istedi. Cok konusmadim ama demek ki hayati nasil kotu gidiyorsa bunu yapma geregi duydu. Cok canimi yakmisti cunku.
Hangi mesajlari? Ozelden mi attin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?