Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Adınıza inanın cok uzuldum. Yazdiklarinizdan olgun biri oldugunuz belli. Hala yaptigim simariklik mi diye sormaniz bile olgun oldugunuzu gosteriyor.

Bence yasiniz hala genc hayata yeniden baslayabilirsiniz. Mesela bu hafta sonu teyzemin oglunun dugunu var gelin 35 damat 39 yasinda ve herseyleri dort dortluk yapildi cok sukur.

Sakin o adamin pesinden kendinizi harabetmeyin. Daha onunuze kim bilir kimler cikacak. Hersey nasip meselesi.

Allah yardimciniz olsun. Insallah en kisa zamanda bu adamdan kurtulur kendinize yeni bir yol cizersiniz.

aynı biz, kocamla biz, amasıkıldım, imkan olsa boşanırım bir daha da evlenmem.çocuk yapma

Kendimi gördüm sanki okuyunca.aynı benim eşimde sabah kahvaltı yapmadan işe gider akşam 22-23 gibi gelir haliyle com uykuya ve ben artık anladımki sevgim azalıyo soğuyorum ondan çünkü hiç aktif değil hayatımızda hiç yokki adam hep işte hep işte

+1 bende o naneyi yedim ahanda çekiyorum Ahi cikiyo

+1 bende o naneyi yedim ahanda çekiyorum Ahi cikiyo
Kızlar yapmayın ya, böyle psikolojinizi iyice etkileyip, şartlanacaksiniz. Ah var midir cidden inanıyor musunuz ikinizde?? Bence o kişiler, çoktan kendi yollarını çizmiştir. Siz boşuna kurmayin. Ah tutacak olsa, benim eski sevgilime tutmuştu çoktan. Yok öyle birşey...
Bu arada konu sahibesi benim mesajlarımi okudun mu ? cattycat

Ben inaniyorum ah olduguna. Universitedeki sevgilim beni aldatmisti. Obur dunyada hesaplasicam onunla diyordum. On sene sonra bir gece beni aglayarak aradi. Helallik istedi. Cok konusmadim ama demek ki hayati nasil kotu gidiyorsa bunu yapma geregi duydu. Cok canimi yakmisti cunku.
Hangi mesajlari? Ozelden mi attin?

Konuyu saat 2:23 'de girmişsin, şimdi arkadasını getirdi demişsin yanlış anlamadıysam. O saatte arkadasını eve getirmesine takıldım ben. Hoş değil...

evlilik sadece aldatma şiddet yüzünden bitmez. buda sebeplerden biridir. size vakit ayırmıyor arkadaşıyla gelip oyun oynayacak kadar bencilsede biter. bir ömür kimse bunu çekmek için evlenmiyor. kısaca kararınız neyse asla yanlış demem.

Simdi dun gece kizla basbasa ciktilar yuzde 99. Ne oldu deli gibi merak ediyorum. Artik kiza acilmis olsa kiz da reddetmese, aksam ayri evlerdelerdi mutlaka bir mesajlasma olurdu. Mesaj falan yok. Ya da kiz reddetti bunu eskiden oldugu gibi. O zaman mesajlasma olmamasi normal. Ya da bosan zamana birakalim falan dedi. Dusunmekten beynim agridi. Butun gece ve sabah facebookta benim sayfamdaydi. Neyi merak ediyosa.

Konu tamamen değişmiş
İlgisiz eve gelmeyen koca, Pazarlarını annesiyle geçiren ana kuzusundan ziyade
Aklı eski sevgilisinde olan, onlar görüşmek için fırsat kollayan, hatta buraya geldiğinde bizim evde kalsın diyebilen koca demeye bin şahit lazım geniş bi adama dönmüş
Boşan tabi , durduğun hata

Bence kız yine reddetti
Senin ki aranıyo, bu kız olmaz başkası olur birgün
Ona kafa yoracağına kendine temiz bi sayfa aç, bu adam pisliğin teki.

Ben inanıyorum. Onu b.ktan bi sebepten terkettim delicesine severken beni yalnız bıraktım 5 ay sonra da evlendim. Şimdi o hala bekar. Utanmasam arayıp hakkını helal et yeter artık dayanamıyorum diyeceğim

İlk başta bunun için boşanılır mı diyecektim ki, sonradan yorumlarda açılmış konu sahibi... Aklını eski sevgilisine ya da yeni birilerine aşık olma ihtimaline takan boşlukta arayışlarda bi adam gördüm...
Bu herifle mutluluk olmaz, terket onu imkan varsa güzelce bi mesaj döşe ailenin yanına git. Adam gibi düşünün bi süre, adam olup gelirse de bunları çözsün... bu şekilde bi evlilik olmaz da sürmez de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…