1 sene 4 ay olduEvleneli 4 aymı oldu Benmi Anlamadımkiii. ?
EsimKim sizin sayfanızdaydı eşiniz mi , kız mı ...
Aynı şekilde bende ah çekiyorum. Bakalım nereye kadar çekeceğiz bu ahları.
Vallahi ya deseler ki bir dilek dileme hakkınız var ne dilersiniz. 20 yaşıma dönsem ve yanımda oğlum olsa derim:)))Keşke zamanı geriye sarabilsek
Annem erkek kardesimle yasiyor. Kardesim cok yogun calisiyor. Gec geliyor eve. Ben su an calismiyorum. Evlerimiz cok yakin. Annem saat uce kadar calisiyor. Sonra aksama kadar yalniz birakmiyorum onu. Neyse ki boyle bir sansim var.annenız tk mı yasıyor kardesınız var mı ?
babanızın mekanı cennet olsun ALLAH ım size sabr versın..
evlılıgınız için ise bende 1 sene 3 aylık evlıyım ve kendımı sizin yerinize koydum gercekten cok zor bır durum
Benim ilk eşimde böyleydi.. Bencil.. Görünürde medeni, iç dünyası karmaşık.. Eski kız arkadaşları arkaşı(!) Ben patavatsız ve kıskanç mışım!! Kısacası mide bulandırıcı,.. Sırf mal mülk istemiyim boşanırsam diye üzerinde mal bulunmayan, banka hesaplarını hatta maaşını gizleyen, akrabaları ile aram iyi olduğu halde sürekli beni kötüleyen.. ki.. Onlar bile onun ne olduğunu gördüler.. Ve ben bir gün.. Yeter deyip pes eden duruma düştüm.. Ama hayatta kazandım..Adam pislik ama araniyor diyemem. Baska biriyle alakali bir durum asla yasamadim. Adam sadece birini gercekten sevip deger verecek maneviyata sahip degil. Kalbi yok.
Benim ilk eşimde böyleydi.. Bencil.. Görünürde medeni, iç dünyası karmaşık.. Eski kız arkadaşları arkaşı(!) Ben patavatsız ve kıskanç mışım!! Kısacası mide bulandırıcı,.. Sırf mal mülk istemiyim boşanırsam diye üzerinde mal bulunmayan, banka hesaplarını hatta maaşını gizleyen, akrabaları ile aram iyi olduğu halde sürekli beni kötüleyen.. ki.. Onlar bile onun ne olduğunu gördüler.. Ve ben bir gün.. Yeter deyip pes eden duruma düştüm.. Ama hayatta kazandım..
Kan beyine sıçrayınca hiç bir şey korkutmuyorBoşanmak beni korkutuyor Boşandıktan sonraki hayat ozelliklede mutsuzum ama ya bu evdeki rahatligimi ararsam diye. . Ya keşke katlansaydim ama boşanmasaydim diye dusunursem. Kendi evimde yalnızım ama rahatım çok karismiyor hatta hiç karismiyor. .
boşanma sebebine bak:))) asıl şımarık yada cocuk olan sensin..adam gibi konus kocanla kasınmak denir seninkine
onu şimdi gördüm aynen boşanılır pis herifEski kız arkadasiyla barlarda takılan bi adamdan bosanilmaz mi ? Geceleri eski sevgilisinin yanına giden adamciktan. .
NEDEN EVLENİR BÖYLE TİPLER*Benim ilk eşimde böyleydi.. Bencil.. Görünürde medeni, iç dünyası karmaşık.. Eski kız arkadaşları arkaşı(!) Ben patavatsız ve kıskanç mışım!! Kısacası mide bulandırıcı,.. Sırf mal mülk istemiyim boşanırsam diye üzerinde mal bulunmayan, banka hesaplarını hatta maaşını gizleyen, akrabaları ile aram iyi olduğu halde sürekli beni kötüleyen.. ki.. Onlar bile onun ne olduğunu gördüler.. Ve ben bir gün.. Yeter deyip pes eden duruma düştüm.. Ama hayatta kazandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?