Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

annenız tk mı yasıyor kardesınız var mı ?
babanızın mekanı cennet olsun ALLAH ım size sabr versın..
evlılıgınız için ise bende 1 sene 3 aylık evlıyım ve kendımı sizin yerinize koydum gercekten cok zor bır durum

Kiz bu sabah ulkesine donmus. Mesajlarini okuyabiliyorum. Dun gece basbasa bulustularsa da iyi veya kotu ozel bir sey konusulmus gibi bir hava yok. Kiz vardigini haber veriyor. Esimin isle ilgili bir derdi vardi. Umarim cozersin yardima ihtiyacin olursa ara diyor. Ayni sektorde calisiyorlar ya. Esim de benim icin eve gelmedi dun gece, cok ilginc cunku ben bir sey yapmadim demis.!!!!! Kiz da me oldu demis. Esim cevap vermemis henuz.
Kafam karisti yine. Bu kizla her gorusuldugunde en kotu seyleri aldatilmayi havada ucusan ask itiraflarini bekliyorum. Biraz ozelestiri yaparsam belki fazla buyutuyorum. Sebebi de su. Ben esimin rahatsiz oldugu, evi terk edecek kadar kirildigi, kavgalar ettigi bir karsi cinsle inatla gorusmeye devam ediyorsam onu tercih ediyorum ve bir beklentim var demektir. Ben esimin inadini hala kiza asik olmasina bagliyorum. Burada yorum yapan cogu kisi esimin cok genis, anlasilmaz hatta ruh hastasi oldugunu soylemis. Ben de boyle dusunuyorum. O kadar bencil ki benim rahatsizligim, uzuntum vs onun umrunda degil. Ve durum normal bir durum degil. Fikir almak icin erkek arkadaslarima danisiyorum, asla yapmam diyeninden esim rahatsiz oluyorsa gorusmem ya da arada is iliskisi de varsa en fazla esimle beraber bi kahve icerim o kadar diyenine kadar hepsi hemen hemen ayni goruste. Boyle gece cikip barlara gitmek falan olacak is degil. Ben onun anormal davranislarini tutkulu bir aska bagliyorum, belki degil ama bu durumu degistiriyor mu? Hayir. Yine iyiniyetli dusunmeye calistim su an. Belki de kiza bak aramiz igrenc demeye calisiyor ama acilcasi onu hissertmedim.
Neyse. Bir de ben bir sey yapmadim demis. Ulan disari ciktiktan on dakika sonra arayip bosaniyirum senden, anneme bi sey ikram etmedin, saygisizlik yaptin diyen kimdi? Sonra mesaj atip nolur bosan diyen kimdi? Kaldi ki o kiz olmasa da kiz kardesi oldugu icin yine cikmazdim. Kardesi beni birden sebebini anlayamadigim sekilde facebooktan ordan burdan engelledi ve ayni ortamda oldugumuzda yuzume bakmiyor. Demistim ki beni bu kadar adamdan saymiyorsa ben onun oldugu ortama girmiycem. Aman ne takiliyosun bosver diyodu. O zaman sen de annene bi sey ikram etmeyi unuttugumda bosvereceksin. Ay nefret ediyorum hepsinden yaa.

Annem erkek kardesimle yasiyor. Kardesim cok yogun calisiyor. Gec geliyor eve. Ben su an calismiyorum. Evlerimiz cok yakin. Annem saat uce kadar calisiyor. Sonra aksama kadar yalniz birakmiyorum onu. Neyse ki boyle bir sansim var.

Adam pislik ama araniyor diyemem. Baska biriyle alakali bir durum asla yasamadim. Adam sadece birini gercekten sevip deger verecek maneviyata sahip degil. Kalbi yok.

Adam pislik ama araniyor diyemem. Baska biriyle alakali bir durum asla yasamadim. Adam sadece birini gercekten sevip deger verecek maneviyata sahip degil. Kalbi yok.
Benim ilk eşimde böyleydi.. Bencil.. Görünürde medeni, iç dünyası karmaşık.. Eski kız arkadaşları arkaşı(!) Ben patavatsız ve kıskanç mışım!! Kısacası mide bulandırıcı,.. Sırf mal mülk istemiyim boşanırsam diye üzerinde mal bulunmayan, banka hesaplarını hatta maaşını gizleyen, akrabaları ile aram iyi olduğu halde sürekli beni kötüleyen.. ki.. Onlar bile onun ne olduğunu gördüler.. Ve ben bir gün.. Yeter deyip pes eden duruma düştüm.. Ama hayatta kazandım..

Peki ne yapmayı düşünüyorsun bosanacak misin ?

Boşanmak beni korkutuyor Boşandıktan sonraki hayat ozelliklede mutsuzum ama ya bu evdeki rahatligimi ararsam diye. . Ya keşke katlansaydim ama boşanmasaydim diye dusunursem. Kendi evimde yalnızım ama rahatım çok karismiyor hatta hiç karismiyor. .

Kan beyine sıçrayınca hiç bir şey korkutmuyor Bazılarımız alışır kabul eder, bazılarımız edemez.. Benim maddi rahatlığım vardı ama parayı verir ağzına ederim mantığı ile yaşayan adamla baş olmuyor.. Şahsım adına yaşadıklarımdan dolayı söylüyorum.. Tirilyonu onundu.. Bizim değil.. Benim katkım emeğim öz verim görülmedikten sonra.. Parası kadar konuşsun değilde, Arkadaşları onundu bizim değil.. Hayat onundu bizim değil.. Dünya sadece onun etrafında dönüyordu.. Adamlığı kadar konuşsun derim hep..

Bence bir an önce eşyalarınızı toplayıp annenizin evine gidin davayı da açın ama mutlaka nafaka da talep edin mutlaka
Ayrıca hemen iş aramaya başlayın evde oturdukça kurarsınız kendinize sosyal hareketli bi hayat yolu çizin boşandıktan sonra ne kadar güçlendiğinizi gösterin!!

boşanma sebebine bak:))) asıl şımarık yada cocuk olan sensin..adam gibi konus kocanla kasınmak denir seninkine

şimdi herkes bana kızacak ama , 34 yaşındayım diyorsun hormonlar ve zaman geri sayıyor, bence bir çocuk yap zaten çalışıyorsun tek başına yaşarsın bu adama muhtaç değilsin, sonra baktın olmuyor boşanırsın. belki çocuk için bencillik mi bilmiyorum ama boşanacağınız kesin değil anlaşacağınız da.... ee hayatta 2 kere 2 4 de değilken bence sen çoğalmak için çok bekleme cattycat

boşanma sebebine bak:))) asıl şımarık yada cocuk olan sensin..adam gibi konus kocanla kasınmak denir seninkine

Eski kız arkadasiyla barlarda takılan bi adamdan bosanilmaz mi ? Geceleri eski sevgilisinin yanına giden adamciktan. .

NEDEN EVLENİR BÖYLE TİPLER*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…