Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Dun gece kizla mesajlasti. Oraya yanina gidecekmis. Benim evi terk etmem onu cok rahatlatmis.
Üzüldüm gerçekten. Sen biliyordun aslında böle olacağını değil mi? Belki yanılıyorumdur, ben abartıyorumdur diye direniyordun son bir gayretle. Kurtulman gerekli artık bu iğrenç ortamdan. Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Evliliğin en başından hatta evlilik başlamadan beri aklında bu soru işareti vardı. Keşke yaşım geçiyor diye düşünerek bir gazla gözünü karartıp evlenmeseydin.

Keske. Ve yeni biri olsa bu derece kahrolmazdim. Ben acik acik sordugumda beni nasil bu kadar kandirabildi? Nasil gozumun icine baka baka defalarca yalan soyleyip sonra seni seviyorum diye sarilabildi? Nasil bile bile cocuk yapabildi? Allah acidi da dustu cocuk belki. Nasil beni o kizin evine goturup orda kalmaya zorladi? Daha iki hafta once tup bebek yapalim diyordu. Hep dedim ki bu derece igrenc olamaz bir insan. Ben yaniliyorumdur ama kalbim oyle demiyordu. Bu kizla benden once bu kadar samimi degilmis. Cok samimi arkadasim diyordu bana. Ama degil. Gercekten oyle olsa anlarim. Bir suru samimi arkadasi var. Hickimseyle degil bu kizla dertlesiyor hesapta simdi. Kiz da asla duzeltmeye calis arani. Ben onu anliyorum kiskanabilir rahatsiz olabilir demiyor. Kalbinden geceni yap diyor. Asla kimseye bunlari anlatma diyor. Tabi anlatirsa herkes beni hakli bulacak. Ve esim arkadaslarindan etkilenen bir insan. Belki ya ben napiyorum der. Demesin diye bastira bastira kimseye soyleme diyor. Allahlarindan bulsunlar insallah.

Esiniz sizi seviyor diye düşündüm niyeyse.

Sizin sifreyi bildiginizi biliyor, e whatsapptan da konusabilirler kızla niye facebooktan konusuyor ki? Sizin okuyacaginizi bildigi icin olabilir mi?
O anda facebookta online gorunce ordan konusmustur. Messengerdaki mesajlar facebooka da dusuyor. Benim sifreyi bildigimi bilmiyor ki.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz .
Zaten annemin evindeyim. Bir an once bosanmak isteyecegini dusunuyorum cunku o kiz evlilik devam ettikce geri cekilecek. Heralde kizin yanina gittiginde konusurlar doner donmez acar davayi. İstedigini vermesem uzatsam ne gececek ki elime?

Zaten annemin evindeyim. Bir an once bosanmak isteyecegini dusunuyorum cunku o kiz evlilik devam ettikce geri cekilecek. Heralde kizin yanina gittiginde konusurlar doner donmez acar davayi. İstedigini vermesem uzatsam ne gececek ki elime?

Neden evinize gitmiyorsunuz . Boşanana kadar orası sizin eviniz .

Facebook sifresini biliyorum

Eşiniz de sizin şifrelerinizi biliyorsa değiştirin ve engelleyin daha fazla üzülmeyin.Madem sabahlara kadar sizin sayfanızda bu onun tam aradığı şey olur o zaman Eşin onun yanına gitme planı yaparken kız sizinle görüşmek için mesaj atıyor .

Yani yanlış anlamayın. Sadece bu adam sevmeyi bilmiyor gibi geliyor bana. Hani yetiskin bir erkek gibi sevemiyor.
Ama size sarılıp seni seviyorum demesi, beni seviyor musun diye sorması.. ne biliyim sevmeyen adma niye boyle yapsın.
O kiz da belki artık esinizin sizinle dertlerini dinlemekten sıkılıp "kalbinden ne geçiyosa onu yap" demistir. Ben de çünkü derdini dinlemekten sıkıldıklarıma aynı şeyi söylüyorum
Esiniz olgunlaşamamış biri,bütün hareketleri o yönde. Bu da bosanmak icin bir sebep illaki. Ama ben yine de sizi sevmedigini düşünmüyorum. Inat ediyor, bi iliski yasamanin ne oldugunu bilmiyor ve boyle kolaylıkla vazgecebiliyor olabilir. Eski kız arkadasını da sadece dertlesecek biri gibi görüyor olabilir.
Mutlu degilseniz elbette boşanın, ama dedigim gibi esinizin size karşı bir sevgi besledigine inanıyorum sadece nasıl sevilir onu bilmiyor gibi. :)

Sevgi anlayışları farklı gibi herkesin sevgi anlayışı aynı olmuyor .

Sevgi anlayışları farklı gibi herkesin sevgi anlayışı aynı olmuyor .

Kocaman insan olup hala olgunlasamayan insanlar var,ben konu sahibinin eşinin de boyle oldugunu düşünüyorum.
Kaldı ki anlattıklarına göre cok da cekilebilecek bir adam değil, eski kız arkadaşı da bunu tecrübe etmistir. Ve bir daha aynı hatayı yapacagını zannetmiyorum. :)

Senle aynı şartlarda değilim, ne olduğunu bilemem. Ben olsam aynı şey başıma gelse, madem kimseye anlatma diye kız baskı yapıyor ben arkadaşlarına anlatırdım olayları, kızın söylediklerini, yaptıkları şerefsizliği. Barışmak için değil, sırf pisliğine yapardım bunu. Sonunda boşanacağıma eminsem kimsenin kendisini bir halt sanmasına izin vermezdim.
'Ben aslında düşündüğüm kadar sevmiyormuşum seni, katlanamıyorum bu evliliğe'' diyerek bitirirdim. Anlaşmalı boşanır, senden alacağım tek kuruş bile geleceğimde midemi bulandırabilir diye istemiyorum derdim. Zira parasına ihtiyacım olmazdı, uğraşmaya tenezzül etmezdim işin doğrusu. Kendimi düşünür ve bir an önce bu durumdan kurtulmaya çalışırdım. Ve inan sana abartı gelebilir ama hayata öyle bir katılırdım ki, yaşamın dili olsa ' dur bir Bismillah de' derdi. Eğlenirdim, gezerdim, tura katılırdım, doğa yürüyüşleri yapan gruplara katılırdım, hemen spora yazılırdım. Eski eşim denen gereksizi her yerden engeller, ortak arkadaşlara onun hakkındaki gerçekleri anlattıktan sonra hayatımdan çıkarırdım. Onun gereksiz haberleriyle mi uğraşacağım.
Şimdi üzülüyorsun biliyorum da vaktine yazık. Sakın senelerini de boşanma depresyonu ile harcama. Bir de onun için 'keşke' demeni istemem.

Eve gitsem ne der biliyo musunuz buranin kirasini ben oduyorum senden once de ben burda oturuyordum der. Belki daha agir konusup kovar. Gidemem.

Ben bu kizi anlayamadim. Cunku hic muhattap olmadim. Ve sinsi bir kiz bence. Esimin ona ilgisinin cok farkinda. Parmagini siklattigi zaman kosacagini biliyor. Ama agirdan aliyor. Bosan dese bir erkegee baski yapildiginda ters tepeceginin farkinda. Bana iyi davranip bak ben yaklasiyorum iyiniyetliyim ama esin cok garip bir insan demek icin yapmis olabilir. Ya da belki ben gercekten kahve icmeye gitseydim alttan alttan beni daha cok gicik edip aramizin cok daha fazla bozulmasini saglayacakti. Ya da gercekten iyi niyetli bilmiyorum. Belki esim yanina gidecek ve kizin niyeti yoksa yine reddedecek. Ama bu bir seyi degistirmez. Olay esimde bitiyor.

face msjların delil bence fotosunu çekilip çıktı alın ki davada delil olsun size

yazın bir konu açmıştın
eşim eski kız arkadaşıyla iş için yurt dışına çıkacak diye
biz de sana 'kanma onlara, dünyada iş yapacak başka insan mı kalmadı' falan yazmıştık
ve bugün görüyorumki dediğimiz çıkmış
çok üzüldüm gerçekten keşke biz yanılsaydık
ama ilk konularında bile böyle bir adamla evlenilir mi diye sormuşsun
sen de biliyordun aslında bu adamla evlenilmeyeceğini, bile bile lades demişsin maalesef
ama ilahi adalet er geç tecelli eder allah yanlarına koymaz bu yaptıklarını emin ol

Belki de oyledir. ama simdiye kadar bir bu kizi bir de onceden universitede bir kizi cok sevmis. İkisi de baska erkekler icin bunu birakmis ama hic de kolay vazgecememis onlardan. Bu kiz sevgilisiyleyken bile kopamamis arkadasca olsa da gorusmus. Beni cok kolay birakiyor. Arada cok fark var.

Bunlari yapacak gucum yok. Daha babamin acisi bile cok taze. Ve onun bu merhametsizligine inanamiyorum. Adamlar ancak arada baska kadin varsa bu kadar acimasizlasabiliyorlar. Umarim kiz onu bi guzel reddeder. Ben seni arkadas olarak gordugum icin bu kadar yakinindaydim sen nasil hala birlikte olabilecegimizi dusundun ki diyip gonderir. Bu da sap gibi ortada kalir.

Kizla oyle iliski denenilecek kadar bir sey yasanmamis. Birkac gorusme falan evlenme teklif etmis. Kizin o sirada baska sevgilisi oldugu ortaya cikmis. Ama ayni is ortamlari oldugu icin sik bir araya gelinmis. Hatta dedigine gore arkadas olmuslar ve kiz ona sevgilisiyle dertlerini anlatiyomus. Bu da salak gibi dinliyomus kalbi kirila kirila. Cok sevince vazgecemiyor. Uzaginda tutamiyor. Belki icten icten bi gun ayrilirsa diye geciriyordu. Evet ayrildi kiz. Bizim dugunden bir hafta once. Evli olmasaydik sansini cok daha once deneyecekti. Simdiye kismetmis.
Kiz bunun iliskide nasil oldugunu bilmiyor. O sadece fragmani izledi. O zaman asiri ilgili, onu gormek icin her firsatta ulkesine giden, hediyeler tasiyan erkegi gordu. Simdi esimin ailesi de kizi bence bana inat pohpohluyorlar. Bakiyor gecen surede esimin isleri cok ileri gitmis, para, luks arabalar falan. Pisman olmustur belki. Ve esim eminim ki ona bana davrandigi gibi kotu davranmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…