Eski konularinizi okudum. Benzer yonlerimiz olmus gercekten. Sonunda davayi siz mi actiniz o mu acti?Bosanin...
2 yil once bosandim bir kere bile pisman olmadm...
Burada konum da var hatta. Sevmiyor adam, belki diger kizi da sevmiyor , ama kendini her seyden cok seviyor belli ki. Birakin kendiyle kalsin...
O acti. Avukat tuttu kendine sayesinde 2 ay beklemeden sonra 1 haftada bosandikEski konularinizi okudum. Benzer yonlerimiz olmus gercekten. Sonunda davayi siz mi actiniz o mu acti?
Benimle neden evlendigini inanin bilmiyorum. Cok yakin arkadasiyla yaptigi konusmada "sana ondan bahsederken ne kadar heyecanliydim hatirliyor musun? Hayatimin kizini bulmustum" demis gecen gun. Bana bunu hic hissettirmedi. Bu sozlerine mi inanayim yoksa yasadiklarima mi? Anne faktoru de cok onemliydi. Daha ilk gunden benim hakkimda hep kotu seyler soyledi annesi. Gelip bunlari bana yetistirdikce ben annesinden nefret ettim. Ama gidip onunla kavga edemem ben de esime yansitmaya basladim. Bir de bu kiz konusu vardi. İnat olsun diye evlenecek bir tip degil ama o kizin sevgilisiyle evlenecegine kesin gozuyle bakarken ayrilmasi kafasini karistirmis olabilir. Ben onu kendimden ittim mi? Evet kesinlikle. Cunku ben onu kendime cekeyim baglayayim diye ekstra efor sarfedemedim. Hele ki isin icinde baska bir kiz suphesi varken. Bizim ne uzun gecmisimiz, ne verilen emeklerimiz, ne paylastigimiz iyi kotu gunlerimiz vardi. Cok hizli evlendik. Ve daha basindan bu kadar negatiflik beni inanilmaz hircin yapti. Askimdan olsem aman kocamin yaninda olayim diye pesine takilip gitmem. Ki bunu daha onceden o kizin yasadigi ulkeye giderek yaptim. İs gezisi diye goturdu. İki hafta kizin pesinde dolasirken sanki uzak bir arkadasiymisim gibi davrandi bana.
Gezip tozsam da akli bende kalmazdi. Ya da bilmiyorum bu tip taktiklerin ise yarayacagina ben inanmiyorum. Eski iliskimde hic taktik uygulama geregi duymadim. Bir sey iyi gidiyorsa zaten kendiliginden oluyor. Gitmiyorsa da zorlamayla olmuyor.
Vazgectim. Pazar gunu oylece ciktim evden. Nereye dedi. Anneme dedim sadece. Gidiyorum, bir daha gelmeyecegim elveda falan filan yoktu. Hani kadin sustugunda bitmistir denir ya. Oyleydi. Donmeyecegimi anlamadi once. Simdi rahatladiysa dogru karar vermisim. Eger pisman olursa da affedemeyecegim kadar kirdi beni. Babam oleli uc ay olmusken disari cikmak istemedigimi soylememe ragmen kizi gezdirme derdine dustugu icin askimdan olsem yine affetmem.
aslında böylesine yapmak lazım ama benim bundan önceki ilişkim öyle düzgünmüş ki şimdi anlıyorum, öylesine alıştığım için bu umursamaz garip adamla yapamadım.çok teşekkür ederim iyi dileklerine.ayrıntıları sen anlattıkça öğreniyoruz cidden çok yıpratmış seni, zor günler yaşatmış. amacım taktik vermek değildi aslında taktik işini bende beceremem ama ben öyle yapardım onu demek istedim belki de yapamazdımdemesi kolayda yapması, haklısın acın var bi de...
allah yardımcın olsun ve bundan sonra senin için nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah
Ben bosanmadim o bosandi diye zeytinyagi gibi uzerine cikmak icin.Kizlar iki hafta oldu. Esim hic aramadi. Ortak bir arkadasimizla berabermis dun. O arkadas aradi beni. Bosanmaktan bahsetmiyormus. Annesine saygisiz davraniyormusum, o kiz bana hediyeler getirmis, yuzune bile bakmamisim falan filan. Hep ayni seyler. Arkadas da demis ki senin kirmizi cizgin, en hassas oldugun nokta annense esin icin de o kiz demis. O kiz benim kardesim sayilir falan demis esim. Arkadasi da ne kardesi sacmalama demis. Hala facebookta hergun defalarca ben ne paylasmisim diye bakiyor. O kizla haftaici pek mesajlasmadilar ama haftasonu cok mesajlasiyorlar. Mesela dun kiz mesaj atmis. Televizyonda senin memleketinden bahsediyor demis. Bu da orda cok fazla yunan koyu var keske beraber gitsek seni gezdiririm demis. Kiz da gidelim demis. Bunun disinda gece on ikide esim kiza mesaj atti parti nasil gidiyor diye. Oyle bir mesajlasma yoktu. Demek ki arada konustular. Bu adam neden dava acmiyor? arkadaslarina gercegi soyleyemez, hem benim kulagima gelmesini istemez, hem de su an tepki cekmekten korkuyor. Ama iliskisine yeniden baslamak istiyorsa biran once bosanmak istemez mi bir erkek?
Sikayet edip durmus sadece.cattycat e ne konusmuslar arkadasıyla o zaman? Evliliğinizin gidişatıyla alakalı bisey dememiş mi?
Sikayet edip durmus sadece.
Hayir ben aramadim. O da aramadi.Ne sacma bir adam.. siz bosanma hakkında hic konustunuz mu bu 2 haftalik surede?
Hayir ben aramadim. O da aramadi.
Allah kolaylık versin, muammalı bir evlilik.
Sanki sevgiliydik de ayrildik gibi oldu.
Hayir bir sure daha bekleyecegim cunku ne yapacagini merak ediyorum. Bu arada da kendimi hazirlamaya calisiyorum. Bilmiyorum oyle bir an gelecek mi ama tamam gucluyum kaldirabilirim bunu diyene kadar aramamis olursa konusmadan dava acmayi dusunuyorum.Evet yani bi tuhaf. Bosanmak isteyen adam bunun konusunu acar sürekli ki sizi de yıldırsn.
Peki siz konusmayı düşünüyor musunuz bosanmayı?
O kadar guzel anlatmissiniz ki sanki olaylara bizzat tanik olan yakin bir arkadasim gibi. Cok tesekkur dderim.
Bende ayni dertteyim bulursan bi cozumunu banada haber et.. Lakin benim cocugumda var:'(İyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?
Ben de ayni seyi dusunuyorum. En son telefonda bosanicam senden diye haykirdi. Ve bu kacinciydi. Tamam hadi bosan iste gittim hayatindan. Bi de ben onun isini kolaylastirip dava falan acmak istemiyorum. Simdi biraz kendi kendimle kaldigimda ne kadar zavalli oldugunu anliyorum. Bir de tabi mesajlarini ve facebookunu takip edebilmemin faydasi var. Beni hizaya getirmek istedigini yapmak icin bosanicam diye korkutuyor bence. Ha beni cok sevdigini dusunmuyorum ama tsm olarak da niyeti bosanmak degil. Bir yandan ginde on defa facebook sayfami takip ediyor, bir yandan o kizla konusup mesajlasiyor, ne bosaniyor ne duzeltmeye calisiyor. Bu ne yaa? Bu kadar ne istedigini bilmeyen sallapati bir insan olabilir mi. Cok sogudum ama yine de en basinda ondan etkilenmistim ve o masum halime cok uzuluyorum. Aslinda ben de ne ona donmek istiyorum ne de dava acmaya cesaretim var. Belki o da benim gibidir.Biraz olsun icinde bulundugunuz ruh halini anlayabildiysem ne mutlu bana:) bazen sadece anlaşılmak istiyoruz birileri tarafından.ancak firsat bulabildim siteye girmek icin.konunuzda çok büyük bir gelişme olmamış. Artık insanlar o kadar bencil ki eşiniz de malesef hala kendisi boşanma sorumluluğunu almamak için sizden adım bekliyor sanki. boşanma davası açılacaksa da madem o açsın. kendisi sizin yerinizde olsa o kızı çoktan sürmüştü ülke sınırlarından.
Ben de ayni seyi dusunuyorum. En son telefonda bosanicam senden diye haykirdi. Ve bu kacinciydi. Tamam hadi bosan iste gittim hayatindan. Bi de ben onun isini kolaylastirip dava falan acmak istemiyorum. Simdi biraz kendi kendimle kaldigimda ne kadar zavalli oldugunu anliyorum. Bir de tabi mesajlarini ve facebookunu takip edebilmemin faydasi var. Beni hizaya getirmek istedigini yapmak icin bosanicam diye korkutuyor bence. Ha beni cok sevdigini dusunmuyorum ama tsm olarak da niyeti bosanmak degil. Bir yandan ginde on defa facebook sayfami takip ediyor, bir yandan o kizla konusup mesajlasiyor, ne bosaniyor ne duzeltmeye calisiyor. Bu ne yaa? Bu kadar ne istedigini bilmeyen sallapati bir insan olabilir mi. Cok sogudum ama yine de en basinda ondan etkilenmistim ve o masum halime cok uzuluyorum. Aslinda ben de ne ona donmek istiyorum ne de dava acmaya cesaretim var. Belki o da benim gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?