Aslinda tam olarak ne istiyorum biliyor musunuz? Su an ben de arafta oldugunu, firsattan istifade kizla yakinlasip ne olabilecegini gormek istedigini dusunuyorum. Buna kesinlikle inaniyorum. Belki dogru belki yanlis. Ama bunu bilmeliyim. Cunku bana gelip senin dusundugun gibi bi sey zaten yoktu, tamam hayatimdan cikaracagim dese bile inanmam. Deneyip olmadigini gorup bana geldi derim ve onu sevemem, guvenemem. Soyle kizin onu reddettigine dair bir kanitim olsa, sonra bana kopek gibi gelip onu sevmiyordum ki sen kiskanclik yaptin dese, ben de ona kanitimi gosterip ayni gun dava acsam ne guzel olur. Ohhhhh icimin yaglari erir. Ama bunlar salak salak mesajlasiyo. Kiz diyo tvde memleketini izliyorum, bu diyo seni gotureyim oraya. Arkadasca da olabilir. Ne salaklar yaa. Telefonda ne konustuklarini ogrenmem lazim. Acaba whatsappini izledigimi anladi da ondan mi bugun hic mesajlasmadi?Kızla olan arkadasliklarini birebir bilmediğim için tam yorum yapamıyorum malesef. ama öncelikle eğer eşiniz de sizin gibi araftaysa bir şeyler belki düzeltilebilir ama siz gücüm kalmadı diyorsunuz. o yüzden boşanma kararı verilecekse de bırakın o ugrassin bu psikolojik baskıyla. Çünkü zaman geçtikçe çevresi de ona laf etmeye başlar. sizi haklı buluyorlar zaten birde sürekli bu tarz konuşma yaşadıkça kendisi adım atmak zorunda kalacak. durumunuz müsait ise annenizle kısa bir tatile falan çıkabilirsiniz. Eşinizin size ulaşamayacağı durumlarda ancak bazı şeyler ona dank edecek gibi. umarım ne istediğine karar verip sizi de bu sürümcede kalmaktan kurtarır.
Sanırım içten içe hala bi umut içindesiniz,acaba ne nasıl diyorsunuz o lafı duysam da tamamen emin olsam tümüyle bitirsem düşüncesindesiniz çünkü o zaman pişmanlık duymayacaksınız...Bi de simdi dusundum de cok sacma ama kiza bariz bir sekilde onu sevdigini soyledigini duymaya ihtiyacim var. Nedenini bilmiyorum. Bunu duydugum ya da mesajda okudugum anda kafamda bitirecekmisim gibi geliyor. Aksi gibi de pek mesajlasmiyorlar ama whatsapptan arama yapiyorlar. Sizce eve dinleme cihazi koyayim mi?
Bilsem ki gercekten hicbir sey hissetmiyor yine de biz yapamayiz. Cunku onun evli bir erkek olarak bir kiz arkadasa ne kadar samimi davranilmasi gerektigiyle ilgili bir sınırı yok. Ona gore mesela cine fuara gittiginde hong kong uzerinden donecekse bu kiz da onunla oraya gelmek istiyorsa gelmesi sorun degil. Nasil olsa arkadasim, yarip kalkmiyorum seni aldatmiyorum ki der. Yapamayacagimizi biliyorum ama ortada sonut kanit olmadan dava acmak beni zorlar. Acaba olur muydu derim. Evet haklisiniz o zaman pismam olmayacagim.Sanırım içten içe hala bi umut içindesiniz,acaba ne nasıl diyorsunuz o lafı duysam da tamamen emin olsam tümüyle bitirsem düşüncesindesiniz çünkü o zaman pişmanlık duymayacaksınız...
Evet ozellikle yapiyor gibi. Ben de oyle dusundum. Dayanamayip gitmem icin yapiyor gibi. Gittim de zaten. Benden bu kadar kurtulmak isteyen adamin hemen dava acmasi lazimdi. boyle nereye kadar? Ya ben dava acmazsam hic ne olacak?İşte bu acabadan bahsediyorum ben en azından o sözcükleri söylediğini duysanız hiçbir şekilde devam etmesiniz evet bir nevi rahatlarsınız bu durumda diye düşünüyorum, eşiniz maalesef sınırlar hakkında çok rahat hiç aklına gelmiyor bu eşimin kalbini kırar mı diye düşünmek eski konularınızı da okumuştum çok garip gerçekten sanki gözünüze sokacak...
ben de dengesiz kocamın benle ailesi arasında denge kuramaması yüzünden boşanma aşamasındayım.Bi de simdi dusundum de cok sacma ama kiza bariz bir sekilde onu sevdigini soyledigini duymaya ihtiyacim var. Nedenini bilmiyorum. Bunu duydugum ya da mesajda okudugum anda kafamda bitirecekmisim gibi geliyor. Aksi gibi de pek mesajlasmiyorlar ama whatsapptan arama yapiyorlar. Sizce eve dinleme cihazi koyayim mi?
Yasadiklarimi asla unutamam. Zaten bu kiz sorunu olmasa anne sorunu var. Annesi gercekten korkunc bir kadin ve annesine asik resmen. O olmasa gecenin ikisinde arkadasini eve getirebilecek dusuncesizlikte bir adam car. Neresinden tutsam elimde kaliyor. Bu kizla arasinda bir sey oldugunu sirf gonul rahatligiyla sen bir yalancisin diyebilmek icin istiyorum. Arkamdan cok kiskancti, ruh hastasiydi diyemesin diyebilmek icin istiyorum. Ve oyle bir sey yakalasam yabanci bir ortagi var esimin. Kiza da is veriyor. Ve cok ahlakli erdemli bir insan. Bu kiz hakkinda da onunla cok dertlestim. İkisinin de ahlaksiz olabilecegine inanamiyor. O kisiye de gonderip onlari rezil etmek istiyorum.ben de dengesiz kocamın benle ailesi arasında denge kuramaması yüzünden boşanma aşamasındayım.
bizim durum sizden çok farklı, kendince ailesiyle görüşmüyorum diye tehdit etti beni boşanmayla. ben de yemedim, hemen davamı açtım. 3. bir kişi asla olmamasına, hala beni sevdiğini söylemesine rağmen, ben de karşıma gelip beni artık sevmediğini gerçekten boşanmak istediğini duyabilmek için ölüyorum resmen.ama gel gör ki,bunun için bile karşıma çıkamayan bir adam var karşımda.
sevgi öyle pamuk ipliğine bağlı değildir.karşıdaki insan araftaysa zaten devam edemez. seven gelir, sevdiğinin sorumluluğunu alır. sevmeyen gider. ama şöyle düşün, seni sevse başkası aklından bile geçmez. onu değerli görmese, onun yüzünden evliliğini yıkmaz.
şuan karşına geçip sana onu seviyorum dememesi sanma ki sana sevgisinden, onu diyecek kadar bile sorumluluk alamadığından. böyle adamdan da kimseye hayır gelmez. boşver düşünme arkadaşım, şuan gelse sanki özür de dilese unutabilecek misin yaşadıklarını?
dinleme cihazı falan boş iş, kalbinin sesini dinle sen. hiç bir kadının yüreği 2. bir kadını hazmedecek kadar geniş değildir.
Sonunda yapacagim o zaten. Sadece onu rezil etmek, aptal olmadigimi kanitlamak istiyorum.Bos umut arkadasim bu adam o kiz olmasa baska birine de ilgi duyabilir o potansiyel var malesef onda anladigim kadariyla..evlilikte guven cok onemli o biterse olmaz..simdi diyelimki baristiniz kafandaki sorular bitecek mi icin rahat olacak mi?Yasattiklari icin asla affedemezsiz onu bence.Bir de surekli seni takip ediyormus face ten.Bence bu senin asla gidebilecegine ve ya bosanabilecegine ihtimal vermemis kaybetme korkusu olmamis..Ben olsam isi resmiyete dökerdim ve ona gününü gosterirdim..
seni çok iyi anlıyorum.Yasadiklarimi asla unutamam. Zaten bu kiz sorunu olmasa anne sorunu var. Annesi gercekten korkunc bir kadin ve annesine asik resmen. O olmasa gecenin ikisinde arkadasini eve getirebilecek dusuncesizlikte bir adam car. Neresinden tutsam elimde kaliyor. Bu kizla arasinda bir sey oldugunu sirf gonul rahatligiyla sen bir yalancisin diyebilmek icin istiyorum. Arkamdan cok kiskancti, ruh hastasiydi diyemesin diyebilmek icin istiyorum. Ve oyle bir sey yakalasam yabanci bir ortagi var esimin. Kiza da is veriyor. Ve cok ahlakli erdemli bir insan. Bu kiz hakkinda da onunla cok dertlestim. İkisinin de ahlaksiz olabilecegine inanamiyor. O kisiye de gonderip onlari rezil etmek istiyorum.
Bilsem ki gercekten hicbir sey hissetmiyor yine de biz yapamayiz. Cunku onun evli bir erkek olarak bir kiz arkadasa ne kadar samimi davranilmasi gerektigiyle ilgili bir sınırı yok. Ona gore mesela cine fuara gittiginde hong kong uzerinden donecekse bu kiz da onunla oraya gelmek istiyorsa gelmesi sorun degil. Nasil olsa arkadasim, yarip kalkmiyorum seni aldatmiyorum ki der. Yapamayacagimizi biliyorum ama ortada sonut kanit olmadan dava acmak beni zorlar. Acaba olur muydu derim. Evet haklisiniz o zaman pismam olmayacagim.
İnsanlara beni o kadar kotu anlatiyor ki. Onun arkadaslari ya da cevresi ama beraber vakit gecirdigim insanlar. Artik hicbirini gormeyecegim. Arkamdan kotu dusunsunler istemiyorum. En azindan onlara beni kotuleyemesin.seni çok iyi anlıyorum.
bence sen ayrılmak istemiyorsun. bunlar da hep bu yüzden.
tek bir sebep de değil dediğin gibi, nerden tutsan elinde kalıyor.
onu rezil etsen, etmesen, kendini paralasan ne olacak.
bence artık içinde umut, sevgi, adı her ne ise bu adama beslediğin, üstünü kapamalısın.
olmayacak duaya amin denmez..
Bosver be canim emin ol seni bilen biliyor..İnsanlara beni o kadar kotu anlatiyor ki. Onun arkadaslari ya da cevresi ama beraber vakit gecirdigim insanlar. Artik hicbirini gormeyecegim. Arkamdan kotu dusunsunler istemiyorum. En azindan onlara beni kotuleyemesin.
Bazı insanlar bu kadar dengesiz olmak zorunda mı?İki gece once mesajlasarak kavga ettik. Esyalarimi bir an once toplamami, davayi acmami soyledi. Muhasebecisini degistiriyormus, 2015te yanlis kararlar vermis, bunlardan biri de benmisim, cok net kararlar almasi lazimmis, avukati yokmus, davayi ben acacakmisim, zamani da yokmus, ona kalirsa uzarmis bu is.
Dun gece de mutlu yillar sensiz yilbasi garipmis diye mesaj atmis. Ben de mutlu mu? Dalga geciyosun heralde ama sana da mutlu yillar dedim. Disari cikmadin mi diye sordu. Ben seninle konusmuyorum soru sorma dedim. Birlikte oynadigimiz bir oyun vardi. Onunla ilgili bir sey sordu. Cevap vermedim. Bu ne simdi?
bugün aklımdan geçmiştinizİki gece once mesajlasarak kavga ettik. Esyalarimi bir an once toplamami, davayi acmami soyledi. Muhasebecisini degistiriyormus, 2015te yanlis kararlar vermis, bunlardan biri de benmisim, cok net kararlar almasi lazimmis, avukati yokmus, davayi ben acacakmisim, zamani da yokmus, ona kalirsa uzarmis bu is.
Dun gece de mutlu yillar sensiz yilbasi garipmis diye mesaj atmis. Ben de mutlu mu? Dalga geciyosun heralde ama sana da mutlu yillar dedim. Disari cikmadin mi diye sordu. Ben seninle konusmuyorum soru sorma dedim. Birlikte oynadigimiz bir oyun vardi. Onunla ilgili bir sey sordu. Cevap vermedim. Bu ne simdi?
İki gece once mesajlasarak kavga ettik. Esyalarimi bir an once toplamami, davayi acmami soyledi. Muhasebecisini degistiriyormus, 2015te yanlis kararlar vermis, bunlardan biri de benmisim, cok net kararlar almasi lazimmis, avukati yokmus, davayi ben acacakmisim, zamani da yokmus, ona kalirsa uzarmis bu is.
Sagolun beni dusundugunuz icin cok tatlisiniz:))))) o hep istedigini yapabilmek icin bosanmayla korkuttu beni. Kararsizdi aslinda, ben bir kosede sesimi cikarmadan durdugum ve o da istedigi gibi yasayabildigi surece bosanip bosanmamak cok umrunda degildi. Sikayet ettigimde de tamam bosanalim diyip beni susturuyordu cunku gitmeyecegimi dusunuyordu. Simdi inanamiyor bence olanlara. Gercekten kafasinda bitirmis olsa hic arayip sormazdi. Her gun evimin onunden geciyor, gunde on kez facebook sayfama bakiyor. Pisman mi oldu nedir bilmiyorum ama gun gectikce ben onu daha az ozluyorum. Sadece dava acmak cok gozumu korkutuyor hala ama o noktaya da gelicem insallah.bugün aklımdan geçmiştiniz
dengesiz mi ne
acaba pişman mı oldu ayrılık kararına, pişman olsa da sizin için sonuç değişir mi ?
hiç cevap yazmayıp beklemek daha iyi gibi sanki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?