Evet bi de daha onceki kavgalarda esya paylasimini dile getirdiginde hayir ayrilmayalim falan dememe alisti. Bu sefer mesajda sordugunda ben alacaklarimi soyledim. Bakti ilk defa kadin gidici cildirdi. Oh olsun ona.Hırsını alamıyor bence. Ve bu da birtakım duyguları oldugunu gösterir. Siz sustukca sizinle iletisime gecmek istiyor. Gerek tartısma olsun gerek de boyle sacma sapan bahanelerle. Ben boyle anlıyorum.
Siz de acmayın o açsın bence
Vakit harcayip okudugunuz icin tesekkur ederim. Olaylarin icinde olunca insan dogru degerlendirmeler yapamiyor. Disaridan bakildiginda nasil gorundugu, sizlerin yorumlariniz benim icin o kadar degerli ki. Gercekten cok tesekkur ederim.44 sayfayı üsenmeyip okudum. Sizi cok iyi anlıyorum sizin yerinizde olsam ben ne yapardim dedim sanırim sizin yaptiklarinizdan farkli birsey yapamazdım. Gururlusunuz , hassassiniz ama belki yuzsuz olsaydiniz , grurusuz olsaydiniz esinizin annesine kardesine yalakalik yapıp kendinizi sevdirseydiniz esinizin istediklerni yapip o kadinla yakin olsaydiniz belki bu durumda olmazdiniz ama olanlara bakiyorum bunlar yapılacak seyler degil sizin gibi birisi icin ki o kadar yıpranmissiniz bu evlilik icin herhangi bi cabaya girmekten korkuyorsunuz . Esiniz olacak mahlukatın agir piskolojik sorunu var hala buyumemis ergen gibi ama insallah çok ama çok pisman olur sizin icin acı çeker .
Evliliginiz düzelecek gibi degil ama bi sekilde bu buhranli durumdan kurtulmalisiniz kendinizi toparlayip güclu olun. Yeni bir hayat içın cabalayin . Esinizin sizi kotuledigini dusudugunuz kisilerle sizi savunan da var onlarla konusun olanlari onlara guvendiginizi belli edip anlatın . Niye siz kotu olacaksiniz. Madem hala sizin ne yaptiginiza bakiyor sizde sosyallesin bi yerlere gidin o nasil birirleriyle kendini etiketliyor sizde kiz arkadaslarinizla yapın merak etsin . O nasil sizsiz mutlu gorunuyorsa sizde öyle olun .
Çok uzun oldu yorum ama cok etkilendim yasadiklarinizdan . Keske o yunanlı bayanla yakın olsaydiniz zor birsey ama belki iliskilerini daha iyi anlardiniz ya da kadın vicdab yapar bu kadar rahat olmazdi . Belki o kadın icin sizde evlilikten mutsuzssunuz zaten evliligi istemiyorsunuz esinizle ilgilenmiyorsunuz yani sorun sizin istememeniz dolayisiyla ayriliktan rahatsiz olmicaniz sekilde anlatılmistir . Allah size sabır versin insallah en kısa surede bu adamdan kurtulursunuz hayatiniza sizi mutlu edecek biri çikar cocugunuz olur hicbirsey icin gec degil. Siz güclu olun
Birde benim facebookuma baska bi yerden giris yapilinca hesabiza suradan giris yapildi diye mail geliyor. Esiniz sizin girdiginizin farkında degil mi ?
Ben size hak veryorum eminim ki kayinvalidenizin ,gorumcenizin yaptigi seylerden sonra mesafe koymussunuzdur bende gittgim yerde surat assalar gitmezdim.Vakit harcayip okudugunuz icin tesekkur ederim. Olaylarin icinde olunca insan dogru degerlendirmeler yapamiyor. Disaridan bakildiginda nasil gorundugu, sizlerin yorumlariniz benim icin o kadar degerli ki. Gercekten cok tesekkur ederim.
Yalakalik olsun diye degil ama icimden geldigi icin once cok yakin davrandim annesiyle kardesine. Mesela ilk zamanlarimizda beni is yerine cagirirdi esim. Hic eli bos gitmedim. İcecekler, tatlilar goturdum. Reklam olur diye yazmak yasak mi bilmiyorum, su unlu kahve magazasindan kardesinin sevdigi kahveden alirdim. Bakardim icmezdi bile. Ama kendi arkadasi bigun kahve goturmus, fotografini cekip instagrama koymus canim arkadasim diye. O kadar kirildim ki. Bunlari da esime ailesine yakin davranmiyorum diye benimle kavga ettigi zamanlarda anlattim. Sebepsiz degil yani hicbir sey. Daha bunun gibi kucuk ama kirici neler var. Beni anlasaydi, idare et nolur aramiz bozulmasin deseydi her seyi yapardim. Ama adam sana ne yapilirsa yapilsin saygi gostericeksin diyince afalladim. Ben boyle yetismedim. Kimseye yalakalik yapmadim hayatimda.
O kizla iliskisinin derecesini gormek icin kalktim taa yunanistana gittim esimle. Bana kizin yaninda o kadar soguk davrandi ki. Bi sey anlatmasina gerek yok, davranislariyla kiza gosterdi zaten beni ne kadar onemsemedigini.
Su anda arkadaslariyla mesajlasmalarini okuyorum. İnsanlara ailesiyle benim aramda denge kuramadigini, ailesinin evliligine kotu etki ettigini soylemeye baslamis. Biraz farkina variyor sanirim artik. Kiza da bunlari anlatsa gercekten arkadasca dertlesiyor derim. Kiza soyledigi sadece bosaniyorum lafi. Bi beklenti var hala hissediyorum. Emin degil kizdan. Emin olsa belki yarin kendi acar davayi. Bilmiyorum.
Ben babami kaybettikten sonra kimsenin vazgecilmez olmadigini anladim. Ona donmeye niyetim yok. Ama uzuldugunu pisman oldugunu gorursem hosuma gider yalan degil. Bu yuzden takip ediyorum hala.
Facebook sifresi bende oldugu icin ayarlarini yaptim ona mail gitmiyor. Zaten fazla anlamaz o islerden, ayarlarina girip bakmaz bile.
Gece kizla disari ciktiklarinda yanlarinda kiz kardesi de vardi. Oyle opusme falan yok. O gece cekildikleri bir fotografi gordum. Esim asiri mutsuz gorunuyo. Oyle egleniyo gibi bi hali yok. Zaten gecenin cogunda benimle mesajlasip kavga etti.Ben size hak veryorum eminim ki kayinvalidenizin ,gorumcenizin yaptigi seylerden sonra mesafe koymussunuzdur bende gittgim yerde surat assalar gitmezdim.
Esiniz o kızı takınti haline getirmis kadınında bunu anlamasi kendinden tamamen uzaklastirması gerekiyordu. Bir de beraber gece barlara gitmisler alkolde kullanmislar aralarinda bisi olmasa bile opusme falan bisiler olmustur gibi geliyor bana cunku yanlis anlasilmasin ama o ortamları gordum avrupada biraz daha rahatlar bayanlar illa ki duygusal bisey gerekmiyor bazen esinizin bu kadar cabalamasinda belki bi isik goruyodur kadininda gunahini almiyimde . Sizin en buyuk hataniz yanlis anlamadiysam kisa surede tanisip evlenmeniz tam olarak taniyamadan . Ani olmasi..
Suanda esinizin kafasina dank ediyor sanirim biseyler arkadaslarina oyle bahsettiyse . Siz ona onsuz mutlu oldugunuzu , guclu oldugunuzu gorsun onun icin merak uyandirin ben bile esinizin pisman olmasini o kadar cok istedim ki , pisman oldugunu gormeniz sizin hakkiniz :) Bir de cok ozur dileyerek bisey sormak istiyorum yanlis anlamayın lutfen ama cok merak ettim esiniz o kadina neden bu kadar takıntilı cok mu guzel bir bayan ? Esiniz fiziki olarak nasıl ? Evlenmeden once size tutumu nasıldi ?
Gece kizla disari ciktiklarinda yanlarinda kiz kardesi de vardi. Oyle opusme falan yok. O gece cekildikleri bir fotografi gordum. Esim asiri mutsuz gorunuyo. Oyle egleniyo gibi bi hali yok. Zaten gecenin cogunda benimle mesajlasip kavga etti.
Niye bu kadar takinti yaptigini inanin bilmiyorum. Esim ruh hastasi bence, normal degil. O yuzden mantikli bir sebep arayamiyorum. Cok gururunu kirmis kiz. Kendi patronuyla beraberken esime de umut vermis, aralarinda oyle iliski falan olmamis, takilmislar, vakit gecirmisler, esim umutlanmis, evlenme teklif etmis, sonra kizin patronuyla oldugunu duyunca kendini aptal yerine konmus hissetmis. Bir yandan is iliskisi devam ediyo. Gormek zorunda. Hicbir sey olmamis gibi kizi patronuyla gormek cok koymustur eminim. Patronu da bir gorseniz. Hani romantik filmlerdeki mukemmel adamlar vardir ya, gercek hayatta yok bunlar deriz, iste gercek hayatta varmis boylesi dedirten bir adam. Esim herseyiyle ondan kat kat asagida yalani yok. O zamanlar yine gorunusu iyiymis, simdi sisko ve paspal. Hic gideri yok yani. Ben yine de sevdim. Bu eziklikle belki kiz simdi ayri ya o adamdan, ondan bi isik gorup terslemek istiyo belki, belki isik gorup kizi simdi almak istiyo inanin bilemiyorum.
Kiz asiri guzel degil bence, ama cok kadinsi cazibeli. Kendine cok guveniyo. Esim onu cok gozunde buyutuyo ama. Bi arkadasina yazdigini gordum. Ben o kizi cok kiskaniyomusum, yalani yok cok guzelmis. Manken olabilirmis. O boyla manken olunmaz bi kere, ben ondan daha uzunum. Yani boyle insan kendine guzelim demez ama keske ikimizi gorebilseniz, ben afetim demiyorum ama onu kiskanicak bi durumum yok valla:))
Cok ilginc. Neymis arkadas bu kiz diyorum :)))
Evlenmeden once beni goklere cikarirdi. O kiza anlatirken bile ben asik oldum diye anlatmisti. Sonra ne oldu bilmiyorum. Sadece kopek gibi surunsun istiyorum o kadar.
Panik yaptın tabi sakin olmaya çalış. Bu evliliği asıl senin istemediğini, mutsuz olduğunu, sana yapılanları, yaşadıklarını kendine surekli hatirlat. Çok zor biliyorum.. Kurtulman gerek bu adamdan mutlu etmeyecek seni hiçbir zaman. At sırtından su kamburu, kendi pisliklerinde bogulsunlar birak.Kizlar aradi az once. Bosaniyoruz. İsyerindeydi. Annesi de yaninda. Bu konusmayi bile annesiyle birlikteyken yapiyo. Cok garip. Ellerim titriyo. Cok kotuyum. Bu kadar sey oldu. Onunla yapamayacagim diyen de bendim ama gercek gibi gelmiyordu yine de. En son mesajda kavga ederken bana kalirsa uzar diyordu. Yilbasi gecesi sensiz yilbasi garipmis demisti. Annesi hizlandirdi. Ahim yakalarini birakmasin. Cok kotuyum.
tüm sayfaları okuyamadım ama hayırlısı bu olsa gerek.tabiki üzülecekseniz kötüde hissedeceksiniz bu çok normal.zamana bırakın ilerde çok çok mutlu olup bu günlere güleceksiniz emin olunKizlar aradi az once. Bosaniyoruz. İsyerindeydi. Annesi de yaninda. Bu konusmayi bile annesiyle birlikteyken yapiyo. Cok garip. Ellerim titriyo. Cok kotuyum. Bu kadar sey oldu. Onunla yapamayacagim diyen de bendim ama gercek gibi gelmiyordu yine de. En son mesajda kavga ederken bana kalirsa uzar diyordu. Yilbasi gecesi sensiz yilbasi garipmis demisti. Annesi hizlandirdi. Ahim yakalarini birakmasin. Cok kotuyum.
Allahim ne insanlar var yardima muhtac ne hayatlar var dayanamiyorum demek istemiyorum. Babamin acisina dayandim. Sadece guc ver diye dua ediyorum. Bu kadar zaman yanimda oldugunuzu hissettirdiginiz icin tesekkur ederim. Gececek insallah.
Allahim ne insanlar var yardima muhtac ne hayatlar var dayanamiyorum demek istemiyorum. Babamin acisina dayandim. Sadece guc ver diye dua ediyorum. Bu kadar zaman yanimda oldugunuzu hissettirdiginiz icin tesekkur ederim. Gececek insallah.
Avukat bir dostumuz var. Onu aradim nasil oluyor bu isler diye. O da oglen aramis kadini ama bir turlu konusamamislar. Kadin davalara girip cikiyormus musait olamamis. Daha sonra kadin aramis esimi. Oyle kararli gormedim ben onu dedi. Seni aradim nereye dilekce veriliyor diye soracaktim demis. Sonra kizkardesine olan kizginligindan bahsetmis. Onun yuzunden bitiyor evliligim, o mutsuz ya herkes mutsuz olsun istiyor, tamam ben de mutsuzum artik ama artik isyerine gelemeyecek demis. Her tartismalarinda kardesini boyle korkutuyor ama bir sure geciyor sonra yine ayni tas ayni hamam. Ailesi yuzunden bittigini kabul ediyor yani. Ben de evden gittim diye zaten benim de bosanmak istedigimi dusunuyormus.Aynen öyle. Allah daha büyük dert tasa vermesin. Hasta ruhlu biriyle birlikteydiniz, sizin hayatınızda bir tümördü o. Acı ızdırap veren. Ve simdi ufak bir ameliyatla kurtulacaksınız. Bu sevinilecek bir sey. :)
Peki bosanma davası mı açmış ?
Bunun için boşanılmaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?