Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Ben de oyle dusunuyorum. Ama kizdan isik misik gelecegi yok. Bu o kadar acik ki. En fazla boyle gorusmeye gezmeye tozmaya devam eder. Bunu onun da farketmis olmasi lazim. Belki de ben cok sert tepki gostermedigim icin dediginiz gibi ne yardan ne serden deyip yuz buldukca daha fazla samimi oldu. Simdi is cok ciddiye binince duvara tosladi. Benim kalbim coktan sogudu zaten.

cattycat kız sizi savunmuş yani? Peki esiniz onun o sözlerine ne cevap vermis?

Bir daha eve çağırdığında sakin sakin konusabileceginiz bir yeri teklif edin. Ve bu kız konusunu bir daha açın. Madem ailenin durumunu anladın bir de bu konu var diyin. Bana bu konuda bir açıklama yap vs vs..

O kızın sözüyle böyle bir hamle yapıyorsa herhalde hayatında saygı duydugu bir dostu konumunda. Ve ondan da sizin lehinize laflar duymak biseylerin dank etmesini saglamış. Ve sizin de onlarn dostlugunu bitireceginizden korkup tepki gosteriyor olabilir.

Eger bir sans daha versem mi gibi bir soru varsa aklinizda, deneyin bence. En azından bunu da denemedim demezsiniz. barısırsanz da birdaha o kızla tek gitmesine izin vermeyin siz de gidin. O sekilde belki üstesinden gelebilirsiniz. Tabi bunlar bir sans vermeye karar vereceginiz zaman gecerli.

Yani ne biliyim o kızdan hoslanıyor olsa, bisanma kararı aldığınzda "seni unutamadım, evliligim boyunca da unutamadm sensiz yapamadm bosaniyorum " vs vs süslü cümlelerle yaklasırdı ona. Ama oyle bir sey de yok..

İsteseydim onla olurdum demiş ama kızın da istemesi lazım. Kız da ilginç ya hem yüz vermiyor hem de irtibatı koparmıyor güya akıllar veriyor falan. Nasıl iş bu ya. İnsanda sağlam psikoloji mi bırakır bu adam. İnşallah en az zararla atlatırsın catty. Haberdar et bizi.

Kardeşini öteye iteleyebiliyor da neden el kızını öteleyemiyor sizce?
Kızı sevmese emin olun kızı atardı,kardeşini değil.
Kardeşini artık hayatınıza müdahil etmeyeceğini söyleme nedeni size geri dönmeniz için en azından bir rahatsızlığınızı çözmek.
Yani kızı hayatından çıkartmamak için size ufak bir sus payı veriyor ve kardeşini bari bir zahmet hadi atıyor. Sırf o kızı atmamak için
Siz burada hayatını düzenleyen bir hanımken o aslında tüm duygularını ve fikrini o kıza harcayacak yine içten içe.
Vazgeçememesi bundan bence.
Lütfen kendinize bunu yapmayın.
Sizle evli ama adeta ikinci kadın sizsiniz.
Bunların hiç birini hak etmiyorsunuz.
Çok üzüldüm sizin konunuza ama daha da üzülmemeniz ve hayatınızı güzel yapmanız için ne yazık ki bu tuhaf ve sorunlu adamdan kurtulmanız lazım.

Esinin yasattiklari cok ağır. Bide sunu hic dusundun mu: diyelim ki esin geldi bigun o kizla is ve arkadaslik iliskimi bitirdim dese eskisi gibi olabilir misin? Bu kız esine akil verdikce esin hatalarinin farkına varıyor ve elbet bigun kizda sıkılıp hayatindan cekip gidecektir. Biseyler olacak olsa simdiye kadar çoktan olurdu. kızın niyetinide anlayamadim iyi mi kotu mu saf mi amaci nedir

Hic düşünme bosa gitsin...hersey o kadar net ki senin de dedigin gibi o kizdan isik gorse aninda bosanir ama kizdan asla vazgecmez bunu bil..zamaninda elde edememis ya..uzgunum bunlari soylerken seni incitmek istemem ama yazdiklarin ve yasanilanlardan gorunen o ki sevmiyor..daha fazla kendi canini acitma..

Bence kızın hareketleri kendisi için normal. Kültür farkları var. Kıza göre "takıldık gezdik eglendik ee simdi de arkadasız". Yabancı dizileri izlediyseniz bilirsiniz, cok rahat arkadas olarak yollarına devam edebiliyorlar. Kız zaten adami ciddiye almamış, arkadası olarak görüyor. Adamın evlilik teklifi falan onu da ciddiye almamış. Ben oyle anladım

Aynisi benimde aklimdan gecti. Bence kizlik bi olayda yok. Adam cikip gorusmek istemiyorum dedigi an kızın bidaha gorusmek isteyeceginide sanmıyorum açıkçası.

Aynisi benimde aklimdan gecti. Bence kizlik bi olayda yok. Adam cikip gorusmek istemiyorum dedigi an kızın bidaha gorusmek isteyeceginide sanmıyorum açıkçası.

Adam icin de bi yorum yapamiyorum ben. Sevdigini söylüyor herkese konu sahibini. Belki kız yeşil ışık yaksa gider belki de gitmez bilmiyorum. Ama bence böyle bir adım atması bile bir gelisme. Bir sans verilebilir

Adam icin de bi yorum yapamiyorum ben. Sevdigini söylüyor herkese konu sahibini. Belki kız yeşil ışık yaksa gider belki de gitmez bilmiyorum. Ama bence böyle bir adım atması bile bir gelisme. Bir sans verilebilir

Kizi hayatindan tamamiyle cikarmadigi surece konu sahibin aklinda bi suphe kalir. En azindan empati kuruyorum benim kesinlikle aklimda suphe kalırdı. Ustelik adam bi kere gitti nasilsa döndü yine döner rahatligina burunecektir. Bosanma asamasina gelmeden önce kızı hayatından çıkarmasına yonelik baskı yapması daha uygun gibime geliyor

Yani öyle de olabilir. Ama konu sahibi vicdanen bunu yapsaydım dedigi bir sey kalmaz diye dedim. Adamı anlayamadm ben ya, bisey söyleyemiyorum. Belki o da kızın kafansdadır, biseyler yaşandı bitti artık arkadasız diyebiliyordur.
Hem bu kız, adamın kız kardesi yüzünden hayatlarına iyice dahil olmamış mı? Ve simdi de adam kız kardesin yüzünden evliligim bitiyor diyor. Bu da biseyleri farkettigini gostermez mi bu konuda?

Bir erkegin hayatinda ikinci bir kadin varsa bu iliskinin bitmesi adamin istegiyle olur. Esiniz bu iliskiyi bitirmek istemedikce bu boyle devam eder. Eger bu konu hakkinda konusmayi dahi istemiyorsa da o kisiyi hala koruyor ve hayatindan cikarmak istemiyor demektir. Ne sis yansin ne kebap derdinde. Bu kisi gitse de baska birinin gelmeyecegi ne malum... bunlari unutabilecekmisiniz?
Bir de bosanan erkekler genelde sucu baskalarina yukler evliliklerinin bitme sebebi olarak. Sizde de kizkardes... konuyu tam okumadim belki kizkardesin de sucu var ama asil suclu esiniz. Istese evliligine kimseyi sokmayabilirdi ama buna adam musade etmis.

Konularını hep okudum catty, inşallah duzilirler dedim hep. Az önce de bu durumla ilgili ilk konuya baktım, gecen yil 8 aralıkta acmissin. Bu kadar ziyan olmuş, şüphelere geçmiş zamana yazık değil mi? O kızla iş de dahil tüm ilişkilerini kesmeyecekse daha fazla yorma kendini bence. Açıkça sor ve cevaba gore avukata gitmeyi sen teklif et

Ah ah konu sahibi yaşadığın ikilem bu gel gitler ne kadar da zor.Bosancam deyip de öyle hop olmuyor bu işler. Allah hakkınızda hayırlı olan ne işe onu nasip etsin .
Çocuk yok çok çok avantajlisin. Bide çocuk olsaydı işin içinden cikmak daha da zor olacaktı.
Yıllarca çekerken sonra daha büyük pismsnliklaron olur.
En acımasız şey şu hayatta geçen zaman.gecio gidiyor ve başa saramiyorsun.
Şimdi bana kaybolan yıllarımi verseler ah ah neler yapardım neler

Reactions: anu
Birkac aydir ben esimin mesajlarini takip ediyorum. Yani oyle ozel duygusal anlama gelebilecek bir mesajlasma iletisim falan yok. Ama olay bir yerden sonra inatlasmaya dondu. Ne olursa olsun sen istiyorsun diye hayatimdan cikaramam tarzinda bir tavirda. Oyle olunca ben de altinda bir sey var o zaman diye dusundum. Madem oyle arkadasin yuzunden beni kaybedeceksin dedim. O da ne yaparsam yapayim bu gidemez nasil olsa diye iyice arsizlasti. Ben de oyle bir noktaya geldim ki artik hayatindan cikarsan da yaptiklari yetti deyip evi terk ettim. Cok lackalasti yani.

Kardesinden vazgeciyor ama o kadin hakkinda konusmuyor bile.. Sevse olabildigince uzak duracagim, is disinda gorusmeyecegim derdi coook zorunluysa ortakliginin devam etmesi.. Bu adamdan hayir gelmez sana.
Aynen oyle. Basindan beri hep benim yanimda olan dostumuz ortagi kiz benim sordugum soruyu sormus bugun. Bu duruma kadar geldiyse neden arana mesafe koymuyorsun demis. O da ortak cok tanidigimiz var sen de dahil, istesem de hayatimdan cikaramam demis. Ne kadar mantiksiz yetersiz bir cevap.

Kiza bosaniyorum diye mesaj atti gecen hafta. Kiz cok ustunde durmadi. Senin iyiligini isterim tarzi klise bir laf etti. En son konusmalari bu. Bazen sizin dediginiz gibi cok net bir konusma olsa da yuzune carpip soyle rezil edip yuzde yuz gonul rahatligiyla gitsem diyorum. Kendimi dinledigimde her sey o kadar basit ve lacka geliyor ki donesim yok ama kesin bosaniyorum desem de hamle yapamiyorum dava acmak adina. Nefret ediyorum kendimden. Kararlarima guvenemiyorum. Eski sevgilimden ayrilirken dogru karar verdigimi sandim yanilmisim. Simdi bu kararimdan da pisman olur muyum diyorum ama o eve donmek cehennem geliyo. Nolucak bu halim.

Yok akil veren dostumuz olan yabanci kiz. Bu kiz bi sey demedi. Sadece hayirlisi olsun tarzinda konustu.

Yani ne biliyim böylesine takıntılı adam ne yapar eder teklifte bulunurdu o kıza. Eger seviyorsa. Etrafına sizi sevdigini söylemezdi.. o kızla aralarndaki iliski bence türk kafasyla düşünülmemesi gereken bir durum.

Açıkça sorabilirsiniz, sana gel dese gider misin diye. Dogruyu soyleyecegine de annesi uzerine yemin ettirebilirsiniz, madem annesine aşık bir adam. Eger dönecekseniz de her seyi konusmakta fayda var. Sonra acaba sorsa mıydım diye pismanlik yasamazsnz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…