Ben de oyle dusunuyorum. Ama kizdan isik misik gelecegi yok. Bu o kadar acik ki. En fazla boyle gorusmeye gezmeye tozmaya devam eder. Bunu onun da farketmis olmasi lazim. Belki de ben cok sert tepki gostermedigim icin dediginiz gibi ne yardan ne serden deyip yuz buldukca daha fazla samimi oldu. Simdi is cok ciddiye binince duvara tosladi. Benim kalbim coktan sogudu zaten.Tum yorumlari okudum. Esinle ilgili Degismeyen tek fikrim kizdan bi ışık gorse ona kosacagi oldu. Yiyip, içip geziyolar ama kiz esine arkadas gibi davranip arafta birakiyor gibi geldi. Esinde ne yardan ne serden vazgeçiyor. Esin ablasina bile set cekerken kizla ilgili net bi tavır koyamiyor ve tavrini koymadikca seni uzmeye devam edecektir. Ve tabi seni kaybedecektir de bunu idrak etmesi lazim. Yani ne kadar seversen sev bu durumda mantigin kalbine sogukluk getirecek. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Kizlar yeni gelismeler oldu. Dun gece yabanci ortagi kizla baya mesajlasti. Bu kiz muthis akilli super bir kiz. Bir yandan bosanicam diyo bir yandan sevdigini soyluyo. Kiz guzel akil verdi, bana yaptigi haksizliklari anlatti falan. Neyse. Bugun aradi musaitsen avukata gidelim diye. Geldi beni aldi. Ama avukata falan gidildigi yok, belli benimle konusmak icin gelmis. Bi yerde oturduk. Butun icimdekileri soyledim. Ailesiyle ilgili sikintilarimi falan. Kizkardesinin evliligimize ne kadar zarar verdigini farketmis ve hayatindan uzak tutma karari almis. Ben olayim ya da olmayayim bu karari uygulayacakmis. Diger kiz konusunu actim. Onunla ilgili konusmak istemiyo yaa. Deliricem. O bize kardesinden daha fazla zarar verdi. Susuyo dinliyo sadece. Hala bana isteseydim onun yanina giderdim, isteseydim onunla olurdum diyo. Eve don dedi. Donmem dedim. Avukata falan gitmedik eve birakti beni. Yeteri kadar sıkıstırdim ama bi konu hakkinda konusmuyosa konusturmak mumkun degil.
Biraz once yine aradi. Ortami yumusatmaya calisiyo. Muhabbet ediyo falan. Yine eve cagirdi. Sorunlari cozmedik ki geleyim dedim. Yine kiz konusu acildi. Ustune gidince tamam anlasamiyoruz dedi. İnanilmaz yaa. Tamam dedim ama soranlara da bu kiz yuzunden bosaniyoruz diycem diyip kapattim.
Ben donmek istiyor muyum? Aslinda hayir. Onun hicbir sozune guvenmiyorum ve kalp kirikliklarim cok fazla. Ama donmeye istegim olsa gercekten degisip hatalarini anlayip toparlanmaya karar verdi mi diye anlamaya calistim. Hala bu konuda geri adim atmiyo. İnanilmaz yaa.
Ben de oyle dusunuyorum. Ama kizdan isik misik gelecegi yok. Bu o kadar acik ki. En fazla boyle gorusmeye gezmeye tozmaya devam eder. Bunu onun da farketmis olmasi lazim. Belki de ben cok sert tepki gostermedigim icin dediginiz gibi ne yardan ne serden deyip yuz buldukca daha fazla samimi oldu. Simdi is cok ciddiye binince duvara tosladi. Benim kalbim coktan sogudu zaten.
Esinin yasattiklari cok ağır. Bide sunu hic dusundun mu: diyelim ki esin geldi bigun o kizla is ve arkadaslik iliskimi bitirdim dese eskisi gibi olabilir misin? Bu kız esine akil verdikce esin hatalarinin farkına varıyor ve elbet bigun kizda sıkılıp hayatindan cekip gidecektir. Biseyler olacak olsa simdiye kadar çoktan olurdu. kızın niyetinide anlayamadim iyi mi kotu mu saf mi amaci nedir
Bence kızın hareketleri kendisi için normal. Kültür farkları var. Kıza göre "takıldık gezdik eglendik ee simdi de arkadasız". Yabancı dizileri izlediyseniz bilirsiniz, cok rahat arkadas olarak yollarına devam edebiliyorlar. Kız zaten adami ciddiye almamış, arkadası olarak görüyor. Adamın evlilik teklifi falan onu da ciddiye almamış. Ben oyle anladım
Aynisi benimde aklimdan gecti. Bence kizlik bi olayda yok. Adam cikip gorusmek istemiyorum dedigi an kızın bidaha gorusmek isteyeceginide sanmıyorum açıkçası.
Adam icin de bi yorum yapamiyorum ben. Sevdigini söylüyor herkese konu sahibini. Belki kız yeşil ışık yaksa gider belki de gitmez bilmiyorum. Ama bence böyle bir adım atması bile bir gelisme. Bir sans verilebilir
Kizi hayatindan tamamiyle cikarmadigi surece konu sahibin aklinda bi suphe kalir. En azindan empati kuruyorum benim kesinlikle aklimda suphe kalırdı. Ustelik adam bi kere gitti nasilsa döndü yine döner rahatligina burunecektir. Bosanma asamasina gelmeden önce kızı hayatından çıkarmasına yonelik baskı yapması daha uygun gibime geliyor
Birkac aydir ben esimin mesajlarini takip ediyorum. Yani oyle ozel duygusal anlama gelebilecek bir mesajlasma iletisim falan yok. Ama olay bir yerden sonra inatlasmaya dondu. Ne olursa olsun sen istiyorsun diye hayatimdan cikaramam tarzinda bir tavirda. Oyle olunca ben de altinda bir sey var o zaman diye dusundum. Madem oyle arkadasin yuzunden beni kaybedeceksin dedim. O da ne yaparsam yapayim bu gidemez nasil olsa diye iyice arsizlasti. Ben de oyle bir noktaya geldim ki artik hayatindan cikarsan da yaptiklari yetti deyip evi terk ettim. Cok lackalasti yani.Peki günümüzde iletişimleri yoğun mu?
İş içinse iş icabı kısa net görüşmeler yapar.
Bu konuda senin içinin rahat edeceği bir iletişim kurmalı.
Geçmiş geçmişte kalmış.
Seni seviyorum ki seninleyim konusuna hakveriyorum ben ama
bu cümle rahatlamaya yetmiyor.
Kızla görüştün mü sen peki?
Bu rahatsızlığından haberdar mı kendisi?
Aynen oyle. Basindan beri hep benim yanimda olan dostumuz ortagi kiz benim sordugum soruyu sormus bugun. Bu duruma kadar geldiyse neden arana mesafe koymuyorsun demis. O da ortak cok tanidigimiz var sen de dahil, istesem de hayatimdan cikaramam demis. Ne kadar mantiksiz yetersiz bir cevap.Kardesinden vazgeciyor ama o kadin hakkinda konusmuyor bile.. Sevse olabildigince uzak duracagim, is disinda gorusmeyecegim derdi coook zorunluysa ortakliginin devam etmesi.. Bu adamdan hayir gelmez sana.
Kiza bosaniyorum diye mesaj atti gecen hafta. Kiz cok ustunde durmadi. Senin iyiligini isterim tarzi klise bir laf etti. En son konusmalari bu. Bazen sizin dediginiz gibi cok net bir konusma olsa da yuzune carpip soyle rezil edip yuzde yuz gonul rahatligiyla gitsem diyorum. Kendimi dinledigimde her sey o kadar basit ve lacka geliyor ki donesim yok ama kesin bosaniyorum desem de hamle yapamiyorum dava acmak adina. Nefret ediyorum kendimden. Kararlarima guvenemiyorum. Eski sevgilimden ayrilirken dogru karar verdigimi sandim yanilmisim. Simdi bu kararimdan da pisman olur muyum diyorum ama o eve donmek cehennem geliyo. Nolucak bu halim.cattycat kız sizi savunmuş yani? Peki esiniz onun o sözlerine ne cevap vermis?
Bir daha eve çağırdığında sakin sakin konusabileceginiz bir yeri teklif edin. Ve bu kız konusunu bir daha açın. Madem ailenin durumunu anladın bir de bu konu var diyin. Bana bu konuda bir açıklama yap vs vs..
O kızın sözüyle böyle bir hamle yapıyorsa herhalde hayatında saygı duydugu bir dostu konumunda. Ve ondan da sizin lehinize laflar duymak biseylerin dank etmesini saglamış. Ve sizin de onlarn dostlugunu bitireceginizden korkup tepki gosteriyor olabilir.
Eger bir sans daha versem mi gibi bir soru varsa aklinizda, deneyin bence. En azından bunu da denemedim demezsiniz. barısırsanz da birdaha o kızla tek gitmesine izin vermeyin siz de gidin. O sekilde belki üstesinden gelebilirsiniz. Tabi bunlar bir sans vermeye karar vereceginiz zaman gecerli.
Yani ne biliyim o kızdan hoslanıyor olsa, bisanma kararı aldığınzda "seni unutamadım, evliligim boyunca da unutamadm sensiz yapamadm bosaniyorum " vs vs süslü cümlelerle yaklasırdı ona. Ama oyle bir sey de yok..
Yok akil veren dostumuz olan yabanci kiz. Bu kiz bi sey demedi. Sadece hayirlisi olsun tarzinda konustu.İsteseydim onla olurdum demiş ama kızın da istemesi lazım. Kız da ilginç ya hem yüz vermiyor hem de irtibatı koparmıyor güya akıllar veriyor falan. Nasıl iş bu ya. İnsanda sağlam psikoloji mi bırakır bu adam. İnşallah en az zararla atlatırsın catty. Haberdar et bizi.
Kiza bosaniyorum diye mesaj atti gecen hafta. Kiz cok ustunde durmadi. Senin iyiligini isterim tarzi klise bir laf etti. En son konusmalari bu. Bazen sizin dediginiz gibi cok net bir konusma olsa da yuzune carpip soyle rezil edip yuzde yuz gonul rahatligiyla gitsem diyorum. Kendimi dinledigimde her sey o kadar basit ve lacka geliyor ki donesim yok ama kesin bosaniyorum desem de hamle yapamiyorum dava acmak adina. Nefret ediyorum kendimden. Kararlarima guvenemiyorum. Eski sevgilimden ayrilirken dogru karar verdigimi sandim yanilmisim. Simdi bu kararimdan da pisman olur muyum diyorum ama o eve donmek cehennem geliyo. Nolucak bu halim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?