Aynen kizda bi anormallik yok. Onlarin kulturu boyle.Bence kızın hareketleri kendisi için normal. Kültür farkları var. Kıza göre "takıldık gezdik eglendik ee simdi de arkadasız". Yabancı dizileri izlediyseniz bilirsiniz, cok rahat arkadas olarak yollarına devam edebiliyorlar. Kız zaten adami ciddiye almamış, arkadası olarak görüyor. Adamın evlilik teklifi falan onu da ciddiye almamış. Ben oyle anladım
Aman onun yeminlerine inanmam ben. Bu saatten sonra ne dese inanmam. Kizi hayatimdan cikardim dese ona da inanmiycam ki. Yine hep hersryini kontrol edicem aman konustu mu aman gorustu mu. Hicbi sey yakalayamasam acaba onu dusunuyo mu diycem. Bi cacik olmaz artik.Yani ne biliyim böylesine takıntılı adam ne yapar eder teklifte bulunurdu o kıza. Eger seviyorsa. Etrafına sizi sevdigini söylemezdi.. o kızla aralarndaki iliski bence türk kafasyla düşünülmemesi gereken bir durum.
Açıkça sorabilirsiniz, sana gel dese gider misin diye. Dogruyu soyleyecegine de annesi uzerine yemin ettirebilirsiniz, madem annesine aşık bir adam. Eger dönecekseniz de her seyi konusmakta fayda var. Sonra acaba sorsa mıydım diye pismanlik yasamazsnz en azından
Aman onun yeminlerine inanmam ben. Bu saatten sonra ne dese inanmam. Kizi hayatimdan cikardim dese ona da inanmiycam ki. Yine hep hersryini kontrol edicem aman konustu mu aman gorustu mu. Hicbi sey yakalayamasam acaba onu dusunuyo mu diycem. Bi cacik olmaz artik.
Kararliyim da icraate gelince sifir. Nefret ediyorum kendimden.Madem böyle kararlısınız, o zaman hayırlısı olsun diyelim. :)
Kararliyim da icraate gelince sifir. Nefret ediyorum kendimden.
Çocuğunuz yoksa ve eşiniz gerçekten sevmiyorsanız gerçi sevilecek bir şey bırakmamış da davranışlarıyla o zaman boşanmayı düşünmek daha kolay...Kararliyim da icraate gelince sifir. Nefret ediyorum kendimden.
Kararliyim da icraate gelince sifir. Nefret ediyorum kendimden.
Benim de tabi ki erkek arkadaslarim var. Hepsine bir kulp buldu. Hicbiriyle tanistirmadim cunku cok ters davranacagini bildigimden utandim. Hatta eski erkek arkadasimin ablasi benim en yakin arkadasimdi. zaten bizi o tanistirmisti. Onunla gorusmemden bile rahatsiz oldu esim. Simdi ben de ayni seyleri ona yapabilirim evet ama bana gore ona bu sekilde davranmak beni de onun seviyesine dusurur. Dusman miyiz biz kari koca miyiz? Simdi her sey mukemmel olacak olsa da istemiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de cok sevdigim zamanlari dusununce icim eziliyor. Ne hissettigimi tam bilmiyorum. Karmakarisigim. Tek bildigim o eve donmek istemedigim. Ve aklimi karistiran bir sey daha var. Hani insan kendini caresiz hissedince, cani aciyinca kendisini en cok seven anlayan insana kosar ya, aklima hep eski sevgilim geliyor. Onunla ne mutluymusum.Canım konuyu daha iyi anlayabilmek için dünden beri vakit buldukça tüm sayfaları okudum. Sonuçta bir yuva ile ilgili yorum yapacağım ve bunun için tüm ayrıntıları bilmem gerektiğini düşündüm.
Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Biz de eşimle evliligimizin ilk yıllarında seninkilere benzer sorunlar yaşadık. 4.5 yıllık evliyim ve çok şükür 2 yıldır herşey yolunda... eşimle de 3.5 yıllık flört döneminden sonra evlendik.
Evlilik tamamen bir kumar aslında. Kazanmak da var kaybetmek de. Ama ben eşimi çok sevdiğim için 2.5 yıl tüm dusuncesizliklerine tüm ilgisizliklerine katlandim ve sonunda kazanan ben oldum. Şu an benden daha önemli kimse yok hayatında. Benzer restlesmeleri biz de yaşadık ve eşim beni sevmediği için sırf inadı yüzünden vazgecmedi yaptıklarından. Bazı erkekler böyle sırf karısının dediğini yapmamak için herşeyi göze alabiliyorlar. Erkeklik gururuna bagliyorlar bunu da. Bize saçma ama onlar için herşey.
Ben açık söyleyeyim eşinde de böyle birşey sezdim. Yoksa o kıza aşık olduğu falan yok. Öyle olsa umrunda bile olmazdiniz emin olun. O da boşanmak istemiyor çünkü sizi seviyor.
Aynı duyguları hissetmesi gerekiyor size hak vermesi için. Siz de aynı şeyleri ona hissettirin. İlla çok yakın olduğunuz bir erkek arkadaşınız vardır. Onunla vakit geçirin sürekli. Evli ise onun da eşiyle konuşup durumu izah edin, kadın da celallenmesin :)
İnan başka türlü anlamıyorlar. Hissettiklerini hissedecek ki seni anlayabilsin. Bazı erkekler böyle maalesefeğer eşinizi seviyorsanız onun için savaşın derim. Galip gelen siz olacaksınız emin olun. Ha sevmiyorsaniz hiç uğraşmayın, zaman kaybı. Bosanin gitsin...
Benim de tabi ki erkek arkadaslarim var. Hepsine bir kulp buldu. Hicbiriyle tanistirmadim cunku cok ters davranacagini bildigimden utandim. Hatta eski erkek arkadasimin ablasi benim en yakin arkadasimdi. zaten bizi o tanistirmisti. Onunla gorusmemden bile rahatsiz oldu esim. Simdi ben de ayni seyleri ona yapabilirim evet ama bana gore ona bu sekilde davranmak beni de onun seviyesine dusurur. Dusman miyiz biz kari koca miyiz? Simdi her sey mukemmel olacak olsa da istemiyorum. Ondan hem nefret ediyorum hem de cok sevdigim zamanlari dusununce icim eziliyor. Ne hissettigimi tam bilmiyorum. Karmakarisigim. Tek bildigim o eve donmek istemedigim. Ve aklimi karistiran bir sey daha var. Hani insan kendini caresiz hissedince, cani aciyinca kendisini en cok seven anlayan insana kosar ya, aklima hep eski sevgilim geliyor. Onunla ne mutluymusum.
Ablasi en yakin arkadasimdi dedim ya, bu aralar telefonda onunla cok dertlesiyorum. Esi de beni cok sever. Paylastigimiz cok anilarimiz var beraber. Gecen gun esi aradi beni. Napiyosun neler olmus bu ara bi bulusalim da olaylari masaya yatiralim dedi. Eskiden her hafta sonu hep beraber yemege cikardik. Tamam bulusalim ben de sizi ozledim dedim. X de gelsin mi dedi eski erkek arkadasimi kastederek. Hayir tabi ki dedim. Kafam karmakarisik kizlar. Yanlis bi sey yapmak istemiyorum. Evliyim sonucta hala. Baskasini dusunmek bile cok kotu.
Evet bekar ama bu bi sey degistirmez. Sonucta onu birakip evlendim. O hala barisiriz diye umut ederken evlendigim haberini aldi. Yuzune bakmaya bile utanirim.X bekar mı bu arada?
ay arkadaşım bu nasıl bir akıl vermedir?Aynı duyguları hissetmesi gerekiyor size hak vermesi için. Siz de aynı şeyleri ona hissettirin. İlla çok yakın olduğunuz bir erkek arkadaşınız vardır. Onunla vakit geçirin sürekli. Evli ise onun da eşiyle konuşup durumu izah edin, kadın da celallenmesin :)
İsteseydim onla olurdum demiş ama kızın da istemesi lazım. Kız da ilginç ya hem yüz vermiyor hem de irtibatı koparmıyor güya akıllar veriyor falan. Nasıl iş bu ya. İnsanda sağlam psikoloji mi bırakır bu adam. İnşallah en az zararla atlatırsın catty. Haberdar et bizi.
O hâlâ sizle birlikte olmak istiyorsa sizi affetmiş demektir, bu durumda kendinizi suçlayıp cezalandırmayı surdurmeniz hem size hem ona haksızlık olur. Şu an tabi ki çok erken bu tarz şeyler için ama size yaklaşımını ölçmek için bu tarz toplu buluşmalar iyi olabilir diye düşünüyorum gelecek açısından.Evet bekar ama bu bi sey degistirmez. Sonucta onu birakip evlendim. O hala barisiriz diye umut ederken evlendigim haberini aldi. Yuzune bakmaya bile utanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?