Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Dinsizin hakkından imansiz gelir. Siz hiç böyle bir erkekle birlikte olmamissiniz belli. Bazı insanlar bundan anlıyor maalesef. Ayrica ben git başkasıyla sevgili ol demiyorum, arkadaşınla gez dolaş diyorum normal arkadaş!!! Sizin hiç normal bir erkek arkadaşınız yok mu? Konuşup dertlestiginiz, akıl danistiginiz?

ben evli bir bayan olduğum için gidip herhangi bir adamla dertleşmek yerine eşimle dertleşmeyi tercih ediyorum, normali de budur.
iyi gün de kötü gün de, sevinç de dert de, eşle paylaşılır, yabancı bir adamla değil.

'siz hiç böyle biriyle birlikte olmamışsınız belli' ithamınızı da geçerli bir sebep olarak kabul etmiyorum, iyi o zaman kötü bir eşe denk gelen bütün kadınlar gidip başka adamlarla dertleşsin.

zaten konu sahibesinin sizin verdiğiniz bu 'önemli tavsiyeleri' yapma zamanı da çoktan geçmiş
eşinin şu anda böyle bir şeyi umursamayacağı ortada...

Son düzenleme:
Ben anladim sizin ne demek istediginizi. Ayni seyi ina yasatirsam benim ne hissetigimi anlar. Mesela ben ahmetle disari cikiyorum geliyo musun, hmmm gelmiyo musun ok hadi bye diyip disari cikicam mesela:))))) ne var ki bunda basbasa cikmadim kalabaliktik bi sey mi yaptim sanki diye savunucam kendimi:))) aslinda ona bu lazim da zamaninda yapicaktim. Bunlarla ugrasacak gucum yok simdi. Bi de benim bi sey yapmayacagimi o kadar iyi bilir ki bunu firsat bilip kullanir, sen de cikiyosun der diye cekindim.

Evet en eski konum onunla ilgiliydi. Ablasinin kocasi asiri zengin oyle boyle degil. O aralar hicbir isi begenmedi diye onunla calismaya kaar vermisti. Ben de onlarla cok yakinim ya evlenirsek eve girecek parayi onlardan almis olacagiz ve ezilecegiz diye dusundum. Bi de ben gercekten maddi olarak ondan ustun olacaktim ve ya herseyi benden beklerse diye korkmustum. Ama bu konu disinda hicbir kusuru yoktu. Esim de maddi olarak guclu de ne oldu. Eve bi ekmek alip gelmisligi yok. Kardesinin her turlu ihtiyacini karsilarken evin masraflarini bana yaptiriyordu.

Maalesef herkes sizin gibi şanslı olmuyor. Demek ki sizin böyle bir çaba göstermeniz gerekmemiş ne güzel. Ayrıca evli bir bayanın da normal erkek arkadaşları olabilir. Benim bir sürü var mesela ve arada telefonla ya da yüz yüze görüşürüz. Ne var ki bunda? Hepsi de üniversite ya da liseden arkadaşlarım. Eşim de hepsini tanır...
Evlenince erkek arkadaşlarınızı bir kenara mı atıyorsunuz? Ayrıca inanın erkeklerden daha iyi dost oluyor. Ben küçükken de kızlarla bebek oynamak yerine erkeklerle futbol oynayıp, bisiklet sürdüğüm için bana abes bir durum gelmiyor açıkçası...

evli bir bayanın da normal arkadaşları olabilir tabiki
iş yerinden, okuldan, vs. benim de iş yerimden arkadaşlarım var
ama hiçbiriyle dışarda buluşup da dertleşmem, ha dertleşeni de eleştirmem, herkesin kendi şahsi görüşüdür
ama siz burda, eşini biraz kıskandırması amacıyla bunu tavsiye etmişsiniz. bana yanlış gelen bu.
gerçekten normal arkadaşlarıyla buluşup dertleşşe ok, sorun yok ama sırf eşine nispet olsun diye böyle bişey yapması bence hoş değil.

İşte zaten bundan o da rahatsız olduğunda asıl siz diyecektiniz " Ne var ki bunda sen de çıkıyorsun X kızla. Hem bir de o senin eski sevgilin" diye. İşte o zaman ben ne yapıyorum derdi. Ama dediğiniz gibi artık geç sanırım. Sizde sevgi kalmamış gibi görünüyor. Eğer ola ki barışırsanız ve o kızla görüşmeye devam ederse bence bir de bunu deneyin. Böyle de değişmezse zaten umutsuz vaka demektir...

Suan kendi sorunlarimin icinde buldurdun beni resmen. Bende ayni seyleri yasiyorum. Esimin eve gece yarilari gelmesi vakit ayirmamasi. Cok ugrastim cok cabaladim defalarca konustum ama sonucsuz kaldi her biri. Her defasinda sozler vaadler bi daha olmayacaklar sonuc ayni. Bende cok sey istemedim sadece biraz olsun bana ve cocuklarina zaman ayirmasini her defasinda gece yarilarina kadar disarda takilmamasini cok soyledim ama nafile...

cattycat canım merak ettim Son durum nedir?
Offfff neler neler oldu. Kafam o kadar karisik ki duzgun anlatamayabilirim. En son bana bosanalim diye mesaj atmisti. Ben de olumlu ve umursamaz davranip tamam demistim. Hatta esya pazarligi yapmaya calismisti. Ben sadece ozel yaptirdigim ve ortak odedigimiz gardrobu istemistim. O bu evde iyi ben sana parasini vereyim kendine yeni al demisti. Onu da istemiyorum sadece ozel esyalarimi alicam demistim. Ertesi gun gidip kendime yeni dolap siparis ettim zaten. Neyse o konusmadan sonra hirsini alamadi heralde gece mesajlarla kavga ettik. Kiza mesaj atti bosaniyorum diye. Kiz cok umursamadi. Sonraki birkac gun sakin gecti. Diger yabanci kiz ortagiyla dertlesmeye basladi bu arada. Bu benim sevdigim kiz. Kiz cok mantikli guzel akillar verdi. O bile diger kizla gorusmekte bu kadar israrci olmasinin sebebini sordu. Esim de sonucta ayni ortamda oldugum is yaptigim biri tamamen hayatimdan cikaramam ki gibi yuzelsel bir cevap verdi. Surekli beni sucluyor. Kiz git karini al eve gotur dedi. İstesem simdi gider alirim, beni hala sevdigini biliyirum dedi esim. Ozguvene bakar misiniz???? Ben nasil hirslandim anlatamam. Bu kadar kolay oyle mi gorursun sen dedim. Ertesi gun avukata gidelim diye aradi. Ama bir yandan da gelirken sana kahve alayim mi bi sey ister misin falan diye soruyor. Aslinda niyeti avukat degil anladim. Bulustuk. Gittik bir yerde oturduk. Kizdan degil de daha cok ailesinden, ozellikle de kiz kardesinin evliligimize kotu etkisinden bahsettik. Onu hayatimdan uzaklastiracagim dedi. İnanmiyorum da bu bulusma barisma amacliydi onu anladim. O gun psikolog randevum vardi. Randevu saatim gelince kalktim. Ne oldugumuz belli degildi ayrilirken. Opmeye calisti, ortami yumusatmak icin ugrasiyor. Gorusuruz dedim gittim. O bulusmadan sonra surekli donecek misin diye aramaya, mesaj atmaya basladi. Ama oyle bi havasi var ki doneceksen don donmeyeceksen bir an once bosanalim diyor. Boyle bi barisma sekli mi olur? İnsanin donecegi varsa da donmez boyle. Kafasi dolu diye isi etkileniyomus!!! O yuzden bir an once karar verecekmisim!!!! Nasil psikolojik baski yapiyor. Bu arada ben kendimi sorgulamaya basladim ne hissediyorum diye. Kesinlikle donmek istemiyorum. Evet bosanmak icin bir adim atmak cok yikici geliyor, islerin resmiyete dokulmesi korkutucu ama donmek istemiyorum da. Kafam karisik dogru anlatamayabilirim dedim ya, nasil olduysa tekrar bulusmaya ikna etti beni. Eve cagirdi. Gittim. O sandi ki artik dondum eve. Konusmaya basladik. Kalmayacak misin diye sordu. Hayir ben konusmaya geldim dedim. Bu sefer sadece kizla ilgili konustuk. Beni kirdigi her olayi, deger vermedigi her ani ornekleyerek anlattim. Bana aciklama yap dedim. Neden? Cevap veremedi, sus pus kaldi. Bi ara ozur diledi. Beni ikna et dedim, oyle bi sry soyle ki ben bu olanlari unutayim. Yapamam dedi. Tamam hadi gecmisi silemezsin gelecekte boyle seylerin yasanmayacagina garanti ver dedim. Tam olarak ne yapmam lazim diye sordu. Mesela mesafe koy dedim. Buraya geldiginde isini yap, onunla barlara gitme, onun sehrine gitmemiz gerektiginde onun evinde kalmayalim, o buraya geldiginde bizde kalsin mi diye sorma, onunla evliligin hakkinda dertlesecek kadar samimi olma. Kabul etmedi biliyo musunuz!!!!!! Yapamazmis samimi olurmus, arkadasiymis!!!!! O zaman bu kiz yuzunden ayriliyoruz dedim carptim kapiyi ciktim. Gece bana don desem doner misin, simdi seninle sadece muzik dinlemek istiyorum desem gelir misin dedi. Gelmem dedim.

Donecegimden cok emindi ya bildiginiz g.t oldu. Sonra o zaman bosan madem donmuyosun diye baski yapmaya basladi. Bu arada o dostumuz olan kizla konusmalarina devam ediyo. Kiz bunu suclayici konustukca evlilikten de benden de sogudugunu soyluyo ona. Ama bi yandan da donmuyorum diye beni sucluyo. Aslinda bosanmak istemiyo ama soyle bi konusma yapsa kafam karisacakti, mesela benim degerimi anladigini ya da ozledigini soyleseydi. Ama oyle bi sey yok. İyice icim sogudu zaten konusmalarini okudukca. En son mesajlasmamizda tamam dedigin olsun mesafeli olucam dedi. Ben de tamam o zaman donucem dedim onu olcmek icin. Aksamdi. Bu gece annemle konusayim yarin donerim dedim. Niye annenle konusuyosun ki dedi. Bes dakika icinde kapiyi cekip cikmam mi lazim, bi konustuk baristik diyeyim dedim. Bana bu taktikleri sana annen veriyo di mi, sormadan gelemiyosun, iyi burnumu surttunuz deyince tepem atti donmuyorum dedim. Cuma gecesi oldu bu. Pazartesi gidelim avukata dedim. O zamandan beri ses yok. Ben bugun o ararsa onunla aramazsa tek gidip davayi aciyorum. Ve cidden artik uzulmuyorum. Cok genel anlattim. Midemi bulandiran, ondan nefret ettiren o kadar basit konusmalari var ki. Cidden artik uzulemiyirum bile. Sabirla okuduysaniz tesekkurler :)))))

Sevdigin ortagina sozlerini soyle, cevrenizde soranlara anlat kizla mesafe koyamazmis bu yuzden ayriliyoruz de. Herkes bilsin.

Sevdigin ortagina sozlerini soyle, cevrenizde soranlara anlat kizla mesafe koyamazmis bu yuzden ayriliyoruz de. Herkes bilsin.
Ooo zaten soyledim. Kiz diyo ki ozur diledin mi eve don dedin mi, evet ama gelmiyor, o bosanmak istiyor diyor. Tabi mesajlarini okudugumu bilmiyor ya, masum ayaklarina yatiyor. Kiz beni ariyor, eve donmem icin ikna etmeye calisyor. Ben de mesajlarini okudugumu belli etmeden sen neden beni ikna etmeye calisyorsun ki, bosanmak isteyen o, o yuzden evi terk ettim, eve donmemi soyluyor ama samimiyetine inanmiyorum cunku donmuyorsam bosan o zaman diyor, sen olsan doner miydin dedim. Bu sefer kizin kafasi karisiyor. Gidip esime sen bu sekilde mi ozur diliyorsun diye yuklenince esim sinir olup bana onunla konusmayacaksin dedi. Cunku cinliler birlikte calistiklari insanlarla avrupalilar gibi mesafeli degiller, samimiyete cok onem veriyorlar. Bu kizla da cok uzun senelerdir calisiyor ve kardes gibi. Kiz cok ahlakli, durust, mert ve esimi de seviyor, onun iyi bir insan olduguna inaniyor. Esim icin de onun gozunde iyi olmak cok onemli. Bu imaji yikilirsa isinin de biraz da olsa zarar goreceginden korkar. Ben kiza dedim, amaci bosanmayi ben istiyormusum gibi gostermek, o bir yalanci, ona inanma. Eger diger kizla ciddi anlamda uygunsuz bir mesajlasma yakalasaydim, ya da bundan sonra yakalarsam whatsappta cinli kiz, yunan kiz ve esimi ekleyip bir geup kurup bu mesaji aticam. Ama yakalayamadim oyle bi sey.

Roman okur gibi okudum:)) çok heyecanlıydı sizin kocanız ulasamadığı kişileri seviyor adamın tuhaf bir ruh hali var. Siz böyle davrandıkça size kör kütük aşık olacak sanırım:))
Evet ulasamadigi kisileri gozunde buyuttugunun farkindayim. Ve bundan sonra hep beni takip edecegini, dusunecegini, belki cok pisman olacagini dusunuyorum. Ama neye yarar? Ben kafamda bitirdim ve soyledikleri kalbimi de sogutuyor.
Gecenlerde buralarda bir spor salonuna uye olmus. Zaten bunu yapmayi planliyordu, sen de gel demisti onceden. Benim eski erkek arkadasimin annesi ve babasi da oraya uye. Onlarla karsilasmak istemedigim icin uye olamayacagimi soylemistim. Gece bana mesaj atmis. Hesapta onlara rastlamis orda. Cok ezik tiplermis, gorgusuzlermis. Ben anca onlara layikmisim. Nasil igrenc laflar ediyor inlar hakkinda. Hemen eski erkek arkadasimin ablasina sordum, annesi ve babasi o gun spora galan gitmemisler. Zaten onlara rastlamadigina, yalan soyledigine o kadar emindim ki. Sadece teyit etmek istedim. Rastlasa bile, ona zarari olmayan, hic tanimadigi bilmedigi insanlar hakkinda nasil boyle konusabilir? Ne hakki var? Resmen hakaret etti. İgrendim. Ve gercekten o kadar iyi insanlar ki. Ben onlari korudukca daha da cildirdi. Bu sefer eski erkek arkadasima saydirmaya basladi.
İnsanlarin gercek yuzu ayrilirken ortaya cikarmis ya, bunun kalbi cok cirkinmis. O yuzden pisman olamiyorum ya da uzulemiyorum ayrildigimiza.

okudum şimdi gelişmeleri.
Belki bundan sonrasının değişeceğine dair bir umut olsa, bir istel bir pişmanlık duysa anlarım ve o zaman acaba bı denesen mi derim.
fakat muallakta kalmak dünyanın en kötü yeri, gidersin ya da kalırsın ama sürekli ipin ucunda yaşayamazsın. Dönsende değişen bişey olmayacak, e sende memnun değilsin zaten bu gidişten.
Kızın eşinle arasında bi gönül bağı oldugunu düşünmüyorum ama eşinin ona tutkun saplantılı olduğunu düşünüyorum malesef.
Hem dönmeni istiyor hemde bundan sonrası içinde yapamazmış.
Bizde evliyiz hiç erkek arkadasımız yok iş yerindekiler dışında.

Tabi canim. Ben is yapmalarina da ok dedim. Mesafeyi koruyarak davransa, esimi rahatsiz edecek durumlar olmasin diye dusunsem sorun yok zaten. Ama kizi gezdirmek icin beni evde birakabiliyorsa boyle bir sey olamaz. Ve bunu ben hamileyken de yapti. Bu ikinci. Bitmistir!!! Ama cok aptal yaa. Ona da dedim. O kiz sana gelmez. Cok aptalsin. Asla olmayacak bi sey icin evliligini yiktin dedim. Hani kizdan bi isik gorursun, kapilirsin ve baska bi seyi gozun gormez anlarim ama elde edebilecegin tek sey boyle arada gorusup gezip tozmak, o da kiz evlenene kadar. Boyle yasmaak istiyorsan buyur, omur boyu platonik takil. Hepsini soyledim.

umarım bır an once kız evlenır , eşinin köyüne yerlesır ev hanımı olurda köküne kibrit suyu döker bu ilişkinin.
Kızında bu olup bıtenden kendıne hıc pay cıkarmamsı ılgınc oda ayrı mesela yanı ne munasebet eve bırakılacak hanımda bız gezecegız

senin eşin seni fiziksel olarak aldatmamış ama aldatamadığından aldatamamış.O kız kocana şansı verseydi adamın ne yapıcağı ortada aylardır konularınızı biliyorum.Ailesi de ne biçim insanlar ne biçin bi kayınvaliden var pislik.Hiç bişey yapmamanzı tavsiye ediyorum artk.Adam resmen eski seevgiliyi senin evine getirip çıkarken boşan dava aç demiş. Hiç uğraşmayın artık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…