Evet annesi yuzunden beni uzdugu her sefer icin ozur dilerim hataliydim doldurusa geldim diyebiliyor. Ama bu kizi gecistirmesinin sebebi de sucu ustlenememesi. Ozur dilerim hataliydim ondan hoslaniyordum diyecek hali yok. O yuzden suclu oldugunu biliyor, ama yapacak aciklamasi yok, sucu baskasina atiyor. Aslinda bir anlamda kabullenmek demek bu.
Erkek arkadaslardan da konusurduk. Benim esimden once uc tane uzun iliskim oldu. Onlardan biriyle beraberken kardesiyle gorustugumuzde anlatmisimdir ona erkek arkadasim oldugunu. Kiz sanirim bunlari koz olarak kullaniyor. Esimi benden sogutmak icin namusuma dil uzatmis sanirim. Esim mesajinda kardesine karima dil uzatiyodun ya erkek arkadasinda kaliyomus diye, ama senden cok daha karakterliymis bak gidiyorum dedi gitti, seni isyerinden her gun kovuyorum o kadar yuzsuzsun ki yine de gitmiyosun demis. Yuhhhh diyorum artik .
Evet annesi yuzunden beni uzdugu her sefer icin ozur dilerim hataliydim doldurusa geldim diyebiliyor. Ama bu kizi gecistirmesinin sebebi de sucu ustlenememesi. Ozur dilerim hataliydim ondan hoslaniyordum diyecek hali yok. O yuzden suclu oldugunu biliyor, ama yapacak aciklamasi yok, sucu baskasina atiyor. Aslinda bir anlamda kabullenmek demek bu.[/QUO
Bence daha fazla artık nazlanma tabıkıde defalarca sans vereceksın hemen herkez bosansaa oo asılmayacak bır sorun goremedım ayrıca fazla nazda asık usandırır aklı basına gelmıs gıbı gorunuyor en azından senın ıcı annesını suclayabılıyor bu önemlı
Cat sana net bir şey söyleyeyim mi?
Bir insan birini cidden seviyor ve önemsiyorsa başka birisi için üzmez. Sapla samanı ayırt etmek diye bir tabir vardır.
Seninki daha iyiyle kötüyle, mantıklı ile mantıksızı ayırt edemiyor ki.
Vay neymiş annesinden etkilenmiş miş miş. Etkilenmeseymiş, aklı yok mu? Yüzyılın klişesi ya, anne dolduruşu ve hala buna kananlar var. Kanan da gerzeğin önde gidenidir. Muhakeme yeteneği yok mu bunun ya, 17 yaşından sonra bir insanın değerler sistemi oturmalıdır. Kaç yaşında adam birinden etkilenmeden bir iş yapamıyor mu?
Her şeyi annesine yüklüyor şimdi, bu da ayrı bir karaktersizlik. Yap yap sonra da başkasına yükle kenara çekil, çok sorumsuzca. Evet ben yaptım deyip kabullenemiyor bile. Herkes konuşur çevrende, herkes bir şeyler söyler, ama sen ne yaparsın sana mantıklı geleni dinlersin, alırsın, uygularsın. Demek ki sana kötü davranmak mantıklı gelmiş ve yapmış. Annesi o zaman sözü dinlenecek kıymetli biriydi de şimdi mi kötü oldu? Önce seni yeriyordu, şimdi de annesini satıverdi iki dakikada. Bu ne kaypaklıkdır ya? Sırf bu yüzden bile güvenmezdim bile, bu kadar hızlı değişen biri beni korkutur.
He bir de arkadaşının acıklı hayat hikayesinden etkilenmesi var. İki laf dinledi, annesinden vazgeçti sana geri döndü. Uff Türk filminden beter ya. Yumurta ucuna gelince mi u dönüşü yapma gereği duydu? Kaybedince kıymetini bilse iyi yine ama seninki uçlarda yaşamayı seviyor. Sen ikna olsan, yine aynen devam edecektir çünkü sen kalmış olacaksın.
Valla işte yaptıkları, yapacaklarının teminatını da sen hesap et artık.
Maalesef tamamen katiliyorum. B.k gibi davran , ama fikir degistirip adam susu verecegin zaman sucu annene at. Yaptigin hicbir davranisin sorumlulugunu alma, hazir suclu birileri varken sucu onlara ativer. Bu nasil bir kaypaklik, karaktersizlik arkadas? Bu adam adam degil basindan beri yaziyorum.
Adam olmaya karar verdiysen bari şunu düzgün bir yolla yap. Hala başkalarının ağzıyla konuşup, hareket ediyor adam ya. ADAM olmak için öncelikle sorumluluk almayı göze alacaksın, kendi hareketlerinin sonuçlarını kabulleneceksin sonra da tamir edeceksin. Şimdi kabullenmediği şeyleri nasıl tamir etmeyi düşünüyor ki?Maalesef tamamen katiliyorum. B.k gibi davran , ama fikir degistirip adam susu verecegin zaman sucu annene at. Yaptigin hicbir davranisin sorumlulugunu alma, hazir suclu birileri varken sucu onlara ativer. Bu nasil bir kaypaklik, karaktersizlik arkadas? Bu adam adam degil basindan beri yaziyorum.
Sen öyle diyorsan, öyledir.
Adam olmaya karar verdiysen bari şunu düzgün bir yolla yap. Hala başkalarının ağzıyla konuşup, hareket ediyor adam ya. ADAM olmak için öncelikle sorumluluk almayı göze alacaksın, kendi hareketlerinin sonuçlarını kabulleneceksin sonra da tamir edeceksin. Şimdi kabullenmediği şeyleri nasıl tamir etmeyi düşünüyor ki?
Büyük falan konuşmuyorum, sevdiğim biri olarak şu an sadece annem var, mesela başka birinin lafıyla tutup nasıl anneme kötü davranayım ya? Asla yapmam. Çünkü benim bir beynim var, düşünebiliyorum, değerlendiriyorum ve kararlarımı kendim verebiliyorum. Çünkü ben çocuk değilim, yaklaşık 7 senedir de bu böyle. Büyüdüm artık...
Başkasının lafıyla iş yapmayı en son 15 yaşımdayken tecrübe ettim. Sırf başkaları ayıplamasın diye o psikopatla çıkmaya devam etmiştim. Sonuç mu? Tam bir felaket...
Niye kız ben b.k erkek ordinaryusu muyum
Cat sana net bir şey söyleyeyim mi?
Bir insan birini cidden seviyor ve önemsiyorsa başka birisi için üzmez. Sapla samanı ayırt etmek diye bir tabir vardır.
Seninki daha iyiyle kötüyle, mantıklı ile mantıksızı ayırt edemiyor ki.
Vay neymiş annesinden etkilenmiş miş miş. Etkilenmeseymiş, aklı yok mu? Yüzyılın klişesi ya, anne dolduruşu ve hala buna kananlar var. Kanan da gerzeğin önde gidenidir. Muhakeme yeteneği yok mu bunun ya, 17 yaşından sonra bir insanın değerler sistemi oturmalıdır. Kaç yaşında adam birinden etkilenmeden bir iş yapamıyor mu?
Her şeyi annesine yüklüyor şimdi, bu da ayrı bir karaktersizlik. Yap yap sonra da başkasına yükle kenara çekil, çok sorumsuzca. Evet ben yaptım deyip kabullenemiyor bile. Herkes konuşur çevrende, herkes bir şeyler söyler, ama sen ne yaparsın sana mantıklı geleni dinlersin, alırsın, uygularsın. Demek ki sana kötü davranmak mantıklı gelmiş ve yapmış. Annesi o zaman sözü dinlenecek kıymetli biriydi de şimdi mi kötü oldu? Önce seni yeriyordu, şimdi de annesini satıverdi iki dakikada. Bu ne kaypaklıkdır ya? Sırf bu yüzden bile güvenmezdim bile, bu kadar hızlı değişen biri beni korkutur.
He bir de arkadaşının acıklı hayat hikayesinden etkilenmesi var. İki laf dinledi, annesinden vazgeçti sana geri döndü. Uff Türk filminden beter ya. Yumurta ucuna gelince mi u dönüşü yapma gereği duydu? Kaybedince kıymetini bilse iyi yine ama seninki uçlarda yaşamayı seviyor. Sen ikna olsan, yine aynen devam edecektir çünkü sen kalmış olacaksın.
Valla işte yaptıkları, yapacaklarının teminatını da sen hesap et artık.
Burdan öyle görünüyor hayatım
Aynen.
Özür dilemek ben yapmadım onlar yaptırdı diye kıvırtmakla olmaz. Çıkar adam gibi özür dilersin. Baban öldü yanında olmadım, aileme seni ezdirdim ama pişmanım bundan sonra her şeyi telafi edicem dersin ne bileyim , adam gibi yaptığın pisliklerin sorumluluğunu alırsın. Ben de mağdurum annem kızkardeşim hep onlar yaptı demek cidden gülünç.
Bir b.k erkekle uzun süre sevgili oldum.
Diğeriyle nerdeyse evlendim. Diyeceğim o ki, b.kun her türünü tecrübe ettim galibaYani bu adamın mağduru ben mağdurum edebiyatı çooook tanıdık geliyor ama yemiyorum.
Bundan sonra aşık olacağım 3 numaralı b.ku merakla bekliyorum. Bu desenle gidersem sırada seri katil falan var herhal. Ben seri katille evlenicem aplamız
Umarım dilediğin gibi birini bulur mutlu olursun. Ben aşkı yürekten talep eden kadınların mutsuz olduğunu görüyorum. Aşka âşık olduğun için hakaret görüyorsun...
Belki de vazgeçmek gerek...
Saygılar efenim.
Ben geçen gün doğru adam konusunda yazdım da Türkiye'de yok dediler.Vallahi çok haklsıın. Maddi beklentisi veya başka çıkarı olmayan yalansız dolansız kadınlar genelde mutsuz.
Merak ettim, sence ilişkiden ne talep etmek gerek? Saygı sevgi olmasın lütfen onların ucu da mantığa ve pragmatizme çıkıyor sonunda.
Ben geçen gün doğru adam konusunda yazdım da Türkiye'de yok dediler.Dünyaya açılmayı planlıyorum ben de
O zaman uzay kalıyor geriye. Gerçi bende bu şanssızlık olduğu sürece onların da en karaktersizini bulurum.Ben Avrupa'ya acilali cok oldu, merak etme burda da yokB.k olani ozenle burda da buldum
Vallahi çok haklsıın. Maddi beklentisi veya başka çıkarı olmayan yalansız dolansız kadınlar genelde mutsuz.
Merak ettim, sence ilişkiden ne talep etmek gerek? Saygı sevgi olmasın lütfen onların ucu da mantığa ve pragmatizme çıkıyor sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?