Bana ne dedi biliyo musunuz? Tamam bosa, kabul ediyorum, ama once iyiles. Seni kotu gununde birakmam. Hastaneden cik bosa dedi" dedi. "O an annemi sildim. Yine her isini yaparim ama artik esimle ilgili onu ne dinlerim ne konustururum" dedi.
Esim etkilendi cok. Simdi bana diyo ki annemi de kardesimi de gormek zorunda diilsin. Ben seninle mutlu olucam. Seni seviyorum.
normalde bazen telefonumu sarja bırakıyorum alt kata ve ust kattan web kapanmıs oluyor otomatık olarakkız kardeşim çarşıda erkek kardeşim evdeyken girebilmiş web whatsapınaç
buda ek bilgi olsun
Bu arada donduk istanbula. Eve donmedim. Dusunecegimi beni biraz kendi halime birakmasini soyleyip anneme dondum.
Bugun o kiz whatsapptan mesaj atmis. Ama acmamis mesajlari. 4 mesaj var. Sadece sonuncu gorunur ya, bir soru isareti var. Actiginda gorucem. Sure istedim ya, o arada bi takip edicem. Bosanicam diye dertlesiyordu, bakalim barismak istedigini de soyleyecek mi? Allah biliyo icimden ne geciyo biliyo musunuz, kiza hala bosanmak istedigini falan soylese, ya da hala flortvari konusmaya devam etse ama soyle cidden yuzune vurabilecegim bir sey olsa ve kafa karisikligim gecip al bu mesajlar yuzunden actim davami desem. Yine dunku gibi bosanmakla cok iyi yaptigimi dusunebilecegim bir sey olsa. Cunku donersem mutlu olacagimi dusunmuyorum ama su an icim eziliyo ona.
Adam annesine bile resti cekebiliyor hala diger kadin icin ustumde emegi var, mesafeli duramam diyebiliyor. Catty seviyor olmali yoksa cekilecek hicbir yani yok bu adamin.ssiz asıl sorunu çözmemişssiniz bu adam sadece hırs yaptığı için böyle
bunu anlamanız için önünüzde örnek bile var adam diğer kızı bırakmış mı da sizi bıraksın ama sizi sevdiğinden ya da özlediğinden değil sadece takıntı hırs
bence yine kandırılıyorsunuz
Adam annesine bile resti cekebiliyor hala diger kadin icin ustumde emegi var, mesafeli duramam diyebiliyor. Catty seviyor olmali yoksa cekilecek hicbir yani yok bu adamin.
Bahsettigin pis ego savasi bende de var ne yazik ki. Ya gider onunla, sununla olursam benim olan başkasının olursa duygusu. Üniversitedeyken,insanlarin ilişkilerin ve evliligin karşılıklı birbirinin mülkiyetine sahip olmak olduğunu dusunduklerini, aldatilmanin verdiği acının sebebinin aslında kişinin sahip olduğunu düşündüğü şahsın başkasıyla paylasmis oldugunu ogrenmesinden kaynaklandigini savunuyordum. Aslinda dusununce ben paylasamam, benim kocamdi, nasil baskasina dokunur, nasil baskasini sever gibi cumleleler buna cikiyor. Yani karsindaki insani kendi malin gibi gormezsen aslinda daha az aci cekersin. Catty deki bu acaba pisman olur muyum durumu da bu bence. Tamamen kendine ait olan kocasinin baskasiyla mutlu oldugunu gorme korkusu.bence konu sahibi de sevmiyor
sadece yasından dolayı ya bir daha evlenemezsem çocuk sahibi olamazsam diye korkuyor
baskası ile birlikte olursa onları kıskanır mıyım pişman olur muyum diye düşünüyor
benim bu forumda sürekli açılan konulardan belirlediğim bir kaç iğrenç koca var evliliğe yakışmayan onlardan biri de bu adam
Adamın son yaptığı bile suç aslında ama kimse farkında değil
Senin eşinin hiçbir zaman senden boşanma niyeti yokmuş ki .Sende boşanmak istemiyorsun bence bir şans verip son kez deneyebilirsin .Yolda annesi aradi. Bana telefon edip kesin olarak avukata gidecegimi ogrenince kavga etmisler anladigim kadariyla. Annesine cok bagirdi. "Sen de o kardesim de benim mutlulugumu dusunmediniz. Surekli yorum yaptiniz. Hic susmadiniz. Mutsuzum. Calisamiyorum. Cattycat gitti" dedi. Annesi "aman blof yapiyo. Tipis tipis gelir o" dedi. "Gelmeyecek. Yarin avukata gidiyo. Bosanicaz sizin yuzunuzden" dedi. "Bosanicam bosanicam diyen sendin. Ne oldu simdi bademgozlu mu oldu" dedi annesi, ki burda hakliydi ne yalan soyleyeyim. Sonra "sen bana bagir boyle, ben sekiz ay o kiz yuzunden neler cektim. Yalanlar dolanlar soyledi. Kiskanc. Etrafinda kimseyi istemiyo, ne beni, ne kardesini"dedi annesi. Esim"seviyorum ben, ne olursa olsun seviyorum, benim mutlu olmam sizin icin hic onemli diil"dedi. Kadin "aman tamam seviyosan mutlu ol" dedi. Bu arada arabada megafondan konusuyolar o yuzden herseyi duyuyorum.
Esim etkilendi cok. Simdi bana diyo ki annemi de kardesimi de gormek zorunda diilsin. Ben seninle mutlu olucam. Seni seviyorum.
Ama hic guvenmiyorum. Kim ne dese etkileniyo. Simdi kaybetme korkusuyla boyle. Bir ay sonra yine ayni seylerin olmayacagini nasil bilicem? Ayrica seven adam genel olarak sever, annesinin doldurusuna gelince kavga eder belki ama ben sevgisini hic hissetmedim ki. Ayrica yine diger kiz konusu acilinca hala ustumde emegi var cart curt diyip duruyo. Acik acik sordum, ilgim yok ona karsi diyor.
Kafam cok karisti. Bu ailenin icinde olmak istemiyorum, ne anasinin ne kardesinin yuzunu gormek istemiyorum, o eve geri dondugumu orda yasadigimi dusununce bogulur gibi hissediyorum, acik soyliyim onunla cinsel olarak birlikte olmak istemiyorum. Ama bunlar birikmisliklerin verdigi hisler mi zamanla degisir mi yoksa onu artik sevmiyor muyum emin diilim. Tekrar deneyip tekrar yipranmaya gucum yok. Annemle annemin evinde cok huzurluyum. Ama ya pisman olursam ilerde? Ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem? Eger o hala bosanmak isteseydi yapacak bir sey yok derdim ama simdi hayatimin cok onemli bi karari bu ve tum sorumluluk benim ustumde. Ben simdi ne yapicam?
Bu kizla dogru durust bir birliktelik bile olmamis. Kiz baska biriyle beraberken esimle de takilmis!!!! Ne zorlugu paylasmislar ki??? Ayrica artik benimle evli olduguna gore zorluklarini benimle paylasabilir. Kiz istanbula geldiginde bizde kalsin mi diye soruyor esim bana. Siz olsaniz kabul eder misiniz? Ben eski sevgilimle dirt sene beraber dum. Beni ben yapan bircok sey yasadim. Ben de onunla goruseyim o zaman. Geldin bizde kalsin falan. Olacak sey mi?? İs yapiyorsa isini yapsin yani bu ne sanimiyet!!!! Artik kiskanmiyorum da, ki kiskanabilirim sonuna kadar hakliyim, ama onu gectim benim kafa yapima ters.cattycat oncelikle sebepler her ne olursa olsun esinizin ailesi ile gorusmek gibi bir zorunlulugunuz yok. ben esimin ailesiyle gorusmuyorum; ama esimi ailesinden de sogutmuyorum. siz uzerinize dusen mesafeyi - saygiyi zirh bellerseniz kimse o zirhi delemez. ailesini hesaba katmamaniz gerekir bu durumda. elinizde artik onlarla gorusmeden evliliginizi yasamak icin yeterince bahaneniz var, kullanabilirseniz keza...
esinize gelirsek. sizi bosanmaya goturen sebepleri bilmiyorum ama lutfen bana ebu sebeplerden birinin ski sevgili kiskancligi olmadigini soyleyin? bize ters kavramlar olsa da unutmamak gerekir ki, birini silmek demek sizi siz yapan o zamanlari da silmek demek. kaldi ki esiniz bir zamanlar bir iliskiyi degil, zorluklari paylastigini dusundugu kisi ile gorusuyor. yahut zaman zaman iletisim kurmak zorunda kaliyor. sizin aklinizdan gecenlerin binde birini dusunluyordur bu adam o kiz icin.
son olarak, "ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem" diye bir evlilik yurutulmez. cocuk musunuz siz?
Bu kizla dogru durust bir birliktelik bile olmamis. Kiz baska biriyle beraberken esimle de takilmis!!!! Ne zorlugu paylasmislar ki??? Ayrica artik benimle evli olduguna gore zorluklarini benimle paylasabilir. Kiz istanbula geldiginde bizde kalsin mi diye soruyor esim bana. Siz olsaniz kabul eder misiniz? Ben eski sevgilimle dirt sene beraber dum. Beni ben yapan bircok sey yasadim. Ben de onunla goruseyim o zaman. Geldin bizde kalsin falan. Olacak sey mi?? İs yapiyorsa isini yapsin yani bu ne sanimiyet!!!! Artik kiskanmiyorum da, ki kiskanabilirim sonuna kadar hakliyim, ama onu gectim benim kafa yapima ters.cattycat oncelikle sebepler her ne olursa olsun esinizin ailesi ile gorusmek gibi bir zorunlulugunuz yok. ben esimin ailesiyle gorusmuyorum; ama esimi ailesinden de sogutmuyorum. siz uzerinize dusen mesafeyi - saygiyi zirh bellerseniz kimse o zirhi delemez. ailesini hesaba katmamaniz gerekir bu durumda. elinizde artik onlarla gorusmeden evliliginizi yasamak icin yeterince bahaneniz var, kullanabilirseniz keza...
esinize gelirsek. sizi bosanmaya goturen sebepleri bilmiyorum ama lutfen bana ebu sebeplerden birinin ski sevgili kiskancligi olmadigini soyleyin? bize ters kavramlar olsa da unutmamak gerekir ki, birini silmek demek sizi siz yapan o zamanlari da silmek demek. kaldi ki esiniz bir zamanlar bir iliskiyi degil, zorluklari paylastigini dusundugu kisi ile gorusuyor. yahut zaman zaman iletisim kurmak zorunda kaliyor. sizin aklinizdan gecenlerin binde birini dusunluyordur bu adam o kiz icin.
son olarak, "ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem" diye bir evlilik yurutulmez. cocuk musunuz siz?
Kocanız tam bir demagoji uzmanı, çakal da bir adam. Konu sizi ikinci plana atıp, yalnız bırakıp eski sevgilisiyle gezmesi mesajlaşmasıydı. Hoop adam bunu anasına görümcesine çevirdi. Siz de onlara olan sinirinizden asıl manzarayı kaçırın istiyor.
Sizi Bursaya o arkadaşınız size o eşiyle ilgili "duygusal" konuşmayı yapsın diye götürmüş bile olabilir.
Bilmiyorum ne yazık ki ben eşinizi hiç inandırıcı bulamadım. Asıl konunun çevresinden sizi çeviriyor başka yerlere getiriyor. Doğuran büyüten kadını siliyor da elin kadınına duyduğu minnet duyuyor. Normal bir beyin yapısındaki insan kendi anasını silip başkasına ama emeği var demez. O kadını da silmeyecek hala lafını etmediğine göre.
Psikolog değilim ama sanki takıntılı hatta bu konuda rahatsızlıkları var gibi geldi bana.
Eğer ileride yalnız kalırım ama anneliği tadamam gibi şeylerden dolayı kendinizi bu size değer vermeyen ve kıymet bilmeyen adama mahkum hissediyorsanız lütfen yapmayın. Benim kuzenim ne yazık ki sorunlu olduğu eşinden çocuk yaptı şimdi nefret ettiği kayınvalidesi evden çıkmıyor. Evlendikleri gün bir daha asla bu eve giremeyecek diye kocasına söz verdirttiği halde. Çünkü çocuk onların da torunu oluyor ve erkekler de affetmeye meyilli oluyor. Çocuk sorunu düzeltmedi daha çok sorunlar yaşar oldu.
Hem hayatın ne getireceği de belli olmaz ki. Belki gerçekten seven, değer veren, size bu acabaları yaşatmayan ve yormayan biri girecek hayatınıza.
Hayatınıza kimse girmese bile yalnız kalsanız da şu an zaten evlilik içinde yalnızsınız. Değişen bir şey olmayacak ki. En azından yalnızlığın sizi yormayacak. Bu şu an sizi daha da yoruyor.
Bilmiyorum ben tüm konularınızı okuduktan sonra baktı karısı gidiyor diye tutuşup ettiği iki mıymıy romantik söze kanmadım. Keyfi yerindeydi tabii şimdi evinde oturup bekleyen bir kadın yok ondan bu ısrarı sevgi falan göremiyorum ben. Sevse hala anamı kardeşimi silerim ama o kadının emeği var demezdi. Geri döndüğünüzde de çocuk isteyecek sizi tamamen eve bağlamak için sonra da nasılsa gidemez diye hepten gemiyi azıya alacak bence
Mukemmel bir yorum. Benim su an o kadar kafam karisik ki daha once oldugu gibi disardan bakamiyorum. Cok ama cok tesekkur ederim hem takip ettiginiz hem anlamaya calistiginiz hem de yardim etmek icin ugrasip yazdiginiz icin. Allah razi olsun. Diger butun arkadaslar icin de dileklerim ayni. Allah hepinizin gonlune gore versin. Dediklerinizi dikkate alacagim.Kocanız tam bir demagoji uzmanı, çakal da bir adam. Konu sizi ikinci plana atıp, yalnız bırakıp eski sevgilisiyle gezmesi mesajlaşmasıydı. Hoop adam bunu anasına görümcesine çevirdi. Siz de onlara olan sinirinizden asıl manzarayı kaçırın istiyor.
Sizi Bursaya o arkadaşınız size o eşiyle ilgili "duygusal" konuşmayı yapsın diye götürmüş bile olabilir.
Bilmiyorum ne yazık ki ben eşinizi hiç inandırıcı bulamadım. Asıl konunun çevresinden sizi çeviriyor başka yerlere getiriyor. Doğuran büyüten kadını siliyor da elin kadınına duyduğu minnet duyuyor. Normal bir beyin yapısındaki insan kendi anasını silip başkasına ama emeği var demez. O kadını da silmeyecek hala lafını etmediğine göre.
Psikolog değilim ama sanki takıntılı hatta bu konuda rahatsızlıkları var gibi geldi bana.
Eğer ileride yalnız kalırım ama anneliği tadamam gibi şeylerden dolayı kendinizi bu size değer vermeyen ve kıymet bilmeyen adama mahkum hissediyorsanız lütfen yapmayın. Benim kuzenim ne yazık ki sorunlu olduğu eşinden çocuk yaptı şimdi nefret ettiği kayınvalidesi evden çıkmıyor. Evlendikleri gün bir daha asla bu eve giremeyecek diye kocasına söz verdirttiği halde. Çünkü çocuk onların da torunu oluyor ve erkekler de affetmeye meyilli oluyor. Çocuk sorunu düzeltmedi daha çok sorunlar yaşar oldu.
Hem hayatın ne getireceği de belli olmaz ki. Belki gerçekten seven, değer veren, size bu acabaları yaşatmayan ve yormayan biri girecek hayatınıza.
Hayatınıza kimse girmese bile yalnız kalsanız da şu an zaten evlilik içinde yalnızsınız. Değişen bir şey olmayacak ki. En azından yalnızlığın sizi yormayacak. Bu şu an sizi daha da yoruyor.
Bilmiyorum ben tüm konularınızı okuduktan sonra baktı karısı gidiyor diye tutuşup ettiği iki mıymıy romantik söze kanmadım. Keyfi yerindeydi tabii şimdi evinde oturup bekleyen bir kadın yok ondan bu ısrarı sevgi falan göremiyorum ben. Sevse hala anamı kardeşimi silerim ama o kadının emeği var demezdi. Geri döndüğünüzde de çocuk isteyecek sizi tamamen eve bağlamak için sonra da nasılsa gidemez diye hepten gemiyi azıya alacak bence
Ayni evdeyken ben okuttum tabi kiWhatsapp web e giriş için telefondan QR Kodunu okutması gerekir. Eee adam gelip okutmadı ya? Başka bi yolu vardır heralde. Kaçırdık galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?