Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Bana ne dedi biliyo musunuz? Tamam bosa, kabul ediyorum, ama once iyiles. Seni kotu gununde birakmam. Hastaneden cik bosa dedi" dedi. "O an annemi sildim. Yine her isini yaparim ama artik esimle ilgili onu ne dinlerim ne konustururum" dedi.

Olan olmuş, o saatten sonra isterse konuştursun. Bu erkekler vallahi şaka gibi ya.

Esim etkilendi cok. Simdi bana diyo ki annemi de kardesimi de gormek zorunda diilsin. Ben seninle mutlu olucam. Seni seviyorum.

Bütün suçlu anası mı oldu şimdi. Eşiniz de ayrı bir espri konusu.

kız kardeşim çarşıda erkek kardeşim evdeyken girebilmiş web whatsapınaç
buda ek bilgi olsun
normalde bazen telefonumu sarja bırakıyorum alt kata ve ust kattan web kapanmıs oluyor otomatık olarak
baska bı yolumu var acaba

ya o kız yabancı kız ne diye mesaj atıyo zırt pırt kocana ya..boşanıyo diye onunla mı dertleşicek..sanki kankalar

Canım tüm gelişmeleri okudum. Peki sen daha önce hiç bu şekilde evden ayrılmış mıydın? Yani iş hiç bu kadar ciddiye binmiş miydi? Eğer daha önce de bu şekilde bir şey yasadiysaniz ve herhangi bir değişiklik olmadiysa bence dönme. Ama ilk defa olduysa bir şans daha ver ve herhangi bir değişiklik olmazsa onu sevmene rağmen ondan ayrılacağını çünkü böyle bir evliliğin seni çok yiprattigini söyle. Herkes ikinci bir şansı hak eder bence. Seviyorsan savaş ve ikinci bir şans ver.
Ben olsam eşinin iş yerinde çalışmaya başlar kardeşi ve annesini de iş yerinde istemez ve madem iş için kızla görüşmek zorunda kızla iş için ben görüşürdüm. Böylelikle zorunluluğu ortadan kalkmış olurdu...

ssiz asıl sorunu çözmemişssiniz bu adam sadece hırs yaptığı için böyle
bunu anlamanız için önünüzde örnek bile var adam diğer kızı bırakmış mı da sizi bıraksın ama sizi sevdiğinden ya da özlediğinden değil sadece takıntı hırs
bence yine kandırılıyorsunuz

Adam annesine bile resti cekebiliyor hala diger kadin icin ustumde emegi var, mesafeli duramam diyebiliyor. Catty seviyor olmali yoksa cekilecek hicbir yani yok bu adamin.

Adam annesine bile resti cekebiliyor hala diger kadin icin ustumde emegi var, mesafeli duramam diyebiliyor. Catty seviyor olmali yoksa cekilecek hicbir yani yok bu adamin.

bence konu sahibi de sevmiyor
sadece yasından dolayı ya bir daha evlenemezsem çocuk sahibi olamazsam diye korkuyor
baskası ile birlikte olursa onları kıskanır mıyım pişman olur muyum diye düşünüyor
benim bu forumda sürekli açılan konulardan belirlediğim bir kaç iğrenç koca var evliliğe yakışmayan onlardan biri de bu adam
Adamın son yaptığı bile suç aslında ama kimse farkında değil

Ben de diger arkadaslara katiliyorum.
Bu adam sizi annesi yuzunden bosayabiliyor, kardesi yuzunden bosayabiliyor, arkadasi yuzunden bosayabiliyor.
Ancak annesi ve kardesini ekarte edebilen adam, kiz arkadasini "emegi var" diyerek yoksayamiyor.
Buyrun size bir denklem.
Adam y'yi yok etmiyor ki x'i bulamayasiniz.
Bu denklemden sadece kandirmaca cikar bence.

Reactions: anu
Bahsettigin pis ego savasi bende de var ne yazik ki. Ya gider onunla, sununla olursam benim olan başkasının olursa duygusu. Üniversitedeyken,insanlarin ilişkilerin ve evliligin karşılıklı birbirinin mülkiyetine sahip olmak olduğunu dusunduklerini, aldatilmanin verdiği acının sebebinin aslında kişinin sahip olduğunu düşündüğü şahsın başkasıyla paylasmis oldugunu ogrenmesinden kaynaklandigini savunuyordum. Aslinda dusununce ben paylasamam, benim kocamdi, nasil baskasina dokunur, nasil baskasini sever gibi cumleleler buna cikiyor. Yani karsindaki insani kendi malin gibi gormezsen aslinda daha az aci cekersin. Catty deki bu acaba pisman olur muyum durumu da bu bence. Tamamen kendine ait olan kocasinin baskasiyla mutlu oldugunu gorme korkusu.

Senin eşinin hiçbir zaman senden boşanma niyeti yokmuş ki .Sende boşanmak istemiyorsun bence bir şans verip son kez deneyebilirsin .

Ben eşinizin sizi hala sevdiğini düşünüyorum kaybetmesi korkusu ile gerçek duygular ortaya çıkar bence. Konuya ilk yazdığım gibi bence pes etmeyin ama barışmadan önce süründürün biraz elinizde bir koz olarak istemediğiniz şeyleri söyleyip ancak kabul edersen bu şekilde barışacağınızı söyleyin ve tek bir hatada hiç düşünmeden çekip gidiceğinizi belirtin. Kararlı oluşunuzun o da farkında olsun.Okuduğum kadarıyla daha önce yaşadığınız olaylardan sonra avukata gitme gibi kararlı duruşunuz olmamış. Ama barışmadan önce şu kız arkadaş olayına kökten bir çözüm gerekir.Bu şekilde ömür geçmez çünkü. Acaba konuşuyor mu konuşmuyor mu diye.

Eski sevgilisi ile görüşmeyeceğinin sözünü verebiliyor mu sana ??

eski sevgiliyle görüşmemesi lazım artık kesinlikle bitirmesi lazım b sorun ortadan kalkmalı..ve eve erken gelip sizinle beraber vakit harcaması lazım.Bunları yapacağına söz veriyormu?

Kocanız tam bir demagoji uzmanı, çakal da bir adam. Konu sizi ikinci plana atıp, yalnız bırakıp eski sevgilisiyle gezmesi mesajlaşmasıydı. Hoop adam bunu anasına görümcesine çevirdi. Siz de onlara olan sinirinizden asıl manzarayı kaçırın istiyor.
Sizi Bursaya o arkadaşınız size o eşiyle ilgili "duygusal" konuşmayı yapsın diye götürmüş bile olabilir.
Bilmiyorum ne yazık ki ben eşinizi hiç inandırıcı bulamadım. Asıl konunun çevresinden sizi çeviriyor başka yerlere getiriyor. Doğuran büyüten kadını siliyor da elin kadınına duyduğu minnet duyuyor. Normal bir beyin yapısındaki insan kendi anasını silip başkasına ama emeği var demez. O kadını da silmeyecek hala lafını etmediğine göre.
Psikolog değilim ama sanki takıntılı hatta bu konuda rahatsızlıkları var gibi geldi bana.
Eğer ileride yalnız kalırım ama anneliği tadamam gibi şeylerden dolayı kendinizi bu size değer vermeyen ve kıymet bilmeyen adama mahkum hissediyorsanız lütfen yapmayın. Benim kuzenim ne yazık ki sorunlu olduğu eşinden çocuk yaptı şimdi nefret ettiği kayınvalidesi evden çıkmıyor. Evlendikleri gün bir daha asla bu eve giremeyecek diye kocasına söz verdirttiği halde. Çünkü çocuk onların da torunu oluyor ve erkekler de affetmeye meyilli oluyor. Çocuk sorunu düzeltmedi daha çok sorunlar yaşar oldu.
Hem hayatın ne getireceği de belli olmaz ki. Belki gerçekten seven, değer veren, size bu acabaları yaşatmayan ve yormayan biri girecek hayatınıza.
Hayatınıza kimse girmese bile yalnız kalsanız da şu an zaten evlilik içinde yalnızsınız. Değişen bir şey olmayacak ki. En azından yalnızlığın sizi yormayacak. Bu şu an sizi daha da yoruyor.

Bilmiyorum ben tüm konularınızı okuduktan sonra baktı karısı gidiyor diye tutuşup ettiği iki mıymıy romantik söze kanmadım. Keyfi yerindeydi tabii şimdi evinde oturup bekleyen bir kadın yok ondan bu ısrarı sevgi falan göremiyorum ben. Sevse hala anamı kardeşimi silerim ama o kadının emeği var demezdi. Geri döndüğünüzde de çocuk isteyecek sizi tamamen eve bağlamak için sonra da nasılsa gidemez diye hepten gemiyi azıya alacak bence

Bu kizla dogru durust bir birliktelik bile olmamis. Kiz baska biriyle beraberken esimle de takilmis!!!! Ne zorlugu paylasmislar ki??? Ayrica artik benimle evli olduguna gore zorluklarini benimle paylasabilir. Kiz istanbula geldiginde bizde kalsin mi diye soruyor esim bana. Siz olsaniz kabul eder misiniz? Ben eski sevgilimle dirt sene beraber dum. Beni ben yapan bircok sey yasadim. Ben de onunla goruseyim o zaman. Geldin bizde kalsin falan. Olacak sey mi?? İs yapiyorsa isini yapsin yani bu ne sanimiyet!!!! Artik kiskanmiyorum da, ki kiskanabilirim sonuna kadar hakliyim, ama onu gectim benim kafa yapima ters.

Bu kizla dogru durust bir birliktelik bile olmamis. Kiz baska biriyle beraberken esimle de takilmis!!!! Ne zorlugu paylasmislar ki??? Ayrica artik benimle evli olduguna gore zorluklarini benimle paylasabilir. Kiz istanbula geldiginde bizde kalsin mi diye soruyor esim bana. Siz olsaniz kabul eder misiniz? Ben eski sevgilimle dirt sene beraber dum. Beni ben yapan bircok sey yasadim. Ben de onunla goruseyim o zaman. Geldin bizde kalsin falan. Olacak sey mi?? İs yapiyorsa isini yapsin yani bu ne sanimiyet!!!! Artik kiskanmiyorum da, ki kiskanabilirim sonuna kadar hakliyim, ama onu gectim benim kafa yapima ters.

Arkadaşa katılıyorum. Sizin sorununuz anne/kardeş değildi ki. Bence barışma gibi bir durum olursa da bir aile terapistine birlikte gidin ve kesinlikle o kız arkadaş sorununun üzerine gidin. Terapide öncelikle anneyi kardeşi değil bu kızı masaya yatırın.

Mukemmel bir yorum. Benim su an o kadar kafam karisik ki daha once oldugu gibi disardan bakamiyorum. Cok ama cok tesekkur ederim hem takip ettiginiz hem anlamaya calistiginiz hem de yardim etmek icin ugrasip yazdiginiz icin. Allah razi olsun. Diger butun arkadaslar icin de dileklerim ayni. Allah hepinizin gonlune gore versin. Dediklerinizi dikkate alacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…