- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
azarlanmak ne yav kocaman, kendi ayaklarının üzerinde duran insansınız. Sen nasıl beni azarlarsın nasıl sesini yükseltirsin diye bağıramıyor musunuzyapmazsam azarlamalar başlıyor
yok misafir gelse ne yapcaksın şu evin haline bak çok pissin vs vs uzuyor böyle
işte kendisi bunlara dayanamıyor
ortalıkta hiçbir şey olmayacak
poşet bile
iğne bile
herşey kaldırılacak
Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
o saatten sonra ölü gibiyim lütfen bana yardım edin çıldırıcam yoksa
vay be helal olsun sana..Valla ben 10 yaşındaki oğluma bile yapabileceği işleri güzellikle anlatarak oyun katarak yaptırıyorum.
Bu işin kadını erkeği yok. Herkes her yaşta üstüne düşen görevi yapmalı.
Mesela sırf öğrensin diye geçenlerde oğlumla birimiz bulaşıkları yıkadık, diğerimiz duruladık
okuldan geldiğinde üniformalarını bir kenara fırlatıp atamaz, katlar bir köşeye koyar. vb...
Eşşek kadar adam altın kaplamamıymış da yan gelip yatıyor. Biraz sesiniz çıksın ya baskın olun.
valla bizim evi bok götürüyor. gerçekten ama. 2 haftada bir abla geliyor temizliyor dip köşe. 3. gün heryer heryerde. hele o ikinci haftaya gelirken ev resmen ahıra dönüyor. ama ne eşim ne ben daha hiç ev dağınık diye eve gitmemezlik yapmadık. ha bazen ev temizlenince eve gitmeyelim birkaç gün temiz kalsın dediğimiz oluyor ama henüz icraate geçmedik :)Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
Eşin anlayışsız canım. Benim de evim aman aman çok temiz olmazdı çocuktan önce de, ama bir kere olsun bana pissin demedi eşim kalktı benimle veya bensiz kendi temizlik yaptı ama laf etmedi.Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
ya benim napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?