eve gelmek istemiyormuşmuş

eşyalar çok dolaplara sığmıyor gelinliğimi bile koyacak yer kalmadı
o yüzden çok dağılııyor

azaltın eşyayı

en azından giysileri azaltın

annelerde yer varsa kullanılmayacak çeyizlik yorgan yastık vs bir kısmını onlara verin

bir de hafta 7 gün 7 kat giysi giyiyoruz diyelim

ev giysisi ve pijama da var etti 10

bunları düzgün alıp koyarsak dağılmaz

örneğin külotlar bizim evde çekmecede

üstten bir külot alıp giyiyoruz kirliyi de sepete atıyoruz dağılmıyor

eğer çok çeşit vs olup içinden pazar tezgahından seçer gibi seçerseniz dağılır

yine son cümlem minimalizm candır

bu arada dağınıklık ayrı pislik ayrı

toplayacaksanız da kendi dağınıklığınızı toplayın

adamın sağa sola attığı hiçbir giysiyi toplamayın

kirli çamaşır sepetine girmeyen yıkanmaz

Tek basina yasadigin ayri bir eve çıkmadın.birlikte yasamaya karar verip evlendiniz.neden herseyi kendine yuklemek yada sana yuklenmesine izin vermek ?

onun çoraplarından siyah pamuk gibi iplikler dökülüyor halıya nedense
giydiği tüm çoraplardan bu da evi kirli gösteriyor
yatak odası dağılıyor
durumumuzdan dolayı montumuzu asacak bir şey alamadık
sandalye üstünde kalıyor
dağınık duruyor
eşyalar dolaplara sığmıyor
yeni dolapta alamıyorum maalesef.
çıldırmama az kaldı

gerçek bir erkek??
komik dimi.
bana komik geliyor
annesinden nefret ediyorum aklıma geldikçe
oğluşu asla kalkmasın anası ona hizmet etsin
hatta o zaman nişanlı ve onlardaydık
kahve yapmıştım komşuları da vardı
o zaman kahvenin tekini o tekini ben götürdüm komşu olacak hadsiz
oğlum sen niye getiriyorsun dedi?!?

Canim otur guzelce konus bu haksizligi. Annesi yapti ama sen annesi degilsin. Vicdanli ve adaletli olman gerek. Uzanmam gerek dinlenmem gerek senin kadar de. Begenmiyorsan sen yap de. Baktin olmuyor net bir tavırla tavrını koy. Dik dur kulağını kapa söylendiğinde.

Tek basina yasadigin ayri bir eve çıkmadın.birlikte yasamaya karar verip evlendiniz.neden herseyi kendine yuklemek yada sana yuklenmesine izin vermek ?
dün o söylenirken yattım uyudum
umursamadım

Sen onun annesi değilsin, hizmetçisi de değilsin. "Ben de senin gibi çalışıyorum yapabileceğim şeyler bunlar ben senin köle Isaura'n değilim bu evde birlikte yaşıyoruz bana da yardım etmen lazım beğenmiyorsan doğruuu ananın evine" dersen bak bakalım senden kıymetlisi oluyor mu? Çok kıymetli kocalarınıza böyle yaparsanız yaranıyorsunuz işin aslı.

bence eşinizin dağınıklık algısı da sorunlu

yani montun yeri sandalye ise ve hep orada ise o dağınıklık değildir

ev 1+1 mi

değilse boş odada ne var

o zaman çorapları değiştirin halıyı atın

evimde halı yok

hiç halı temizlemek gibi derdim de yok mesela

yatak odasının dağınıklığı dediğiniz ne

bizimkinde koltukların üzerinde temiz çamaşırlar var

yatakta pijamalar kenarda da üstümüzden çıkan ve akşam geri giyeceğimiz ev giysileri var

bu pislik ya da dağınıklık değil yaşam

o koltukları ben o odaya üstüne çamaşır koyayım diye koydum zira

her şeyi aynı anda yapma zorunluluğu yok ki

evler showroom gibi olmamalı zaten

deneyeceğim mutlaka

Dunki konudaki mukemmel esten sonra, sizin esinize ne diyim bilemedim.Eve gelmek istemeyen esinize soyleyin ,bir isin ucundan tutsun da size azcik yardim etsin.Sizde calisiyorsunuz ,her seye hazir konmak yok oyle.

aaa bak kahve taşıyabiliyormuş

şimdi de getirebilir

işte kendisi bunlara dayanamıyor
ortalıkta hiçbir şey olmayacak
poşet bile
iğne bile
herşey kaldırılacak

Kimse seni suçlamaz. Sana psikolojik baskı yapıyor. Rahat alışmaman icin. Sende evliliğin yeniyken cok affedersin ipleri eline verme. Once sabırla sevgiyle olmadi sert bur tavırla. Yada çalışma ödesin tek başına borcu

Valla ben sizin yerinizde olsam hizmetçi muamelesi gördüğüm bi de işimin beğinilmediği eve asıl ben gelmek istemiyorum.. Prenses gibi yaşadığım yere gidiyorum diyip annemin evine giderim.. Sonrasını o düşünsün..

Çükü var ya; çok özel o (!)

işte kendisi bunlara dayanamıyor
ortalıkta hiçbir şey olmayacak
poşet bile
iğne bile
herşey kaldırılacak

zaten üstteki yorumu da güncelledim

sizin yazmışım ben aslında eşini kastetmiştim sen ve eşin demek istemiştim siz derken de konu sahibi olarak size yazmışım gibi oldu düzelttim

dayanamıyorsa kalkıp yapacak

kaldırılacaksa yer yaratsın o zaman ya da o montu çıkartmasın

pişse de geberse de çıkartmasın, koyacak yer yok

Eşimin anneside yerden bir çöp kaldırsım istemez eşim için. Dört döner etrafında. Eşimde bu rahata alışkın büyümüş biri. Ama evde misafir varken dahi bulaşık için yemek için yardım lazım mı diye sorar. O durumdan buraya evrildi. Çünkü ben gerçekten yetişemiyorum, gerçekten yorgunum ve kocam gerçekten temizliği çok seviyor. Tartışmaya bir son verip sitem etmeden bunu konuşmak gerekiyor. Ya 2 haftada 1 temizlik için bir kadın tutsun eşiniz yada evde işlere yardım etsin. Sizde insansınız. Ama lütfen kavga etmeyin. Kavga hiçbir şeyi çözümlemiyor.

Hakaret gibi ya...
Böyle insanlar erkek çocuk yetiştirince bu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…