eve gelmek istemiyormuşmuş

Eve gelmemek için bahane aramış, bunuda sizi suçlayarak yapıyor.

Inanmayin böyle hemen...
Arkadaslariyla keyf yapıyordur

adama biraz sorumluluk vermen lazım

eşinizden yardım isteyin, gün içindeki yorgunluğunuzu güzel bi dille anlattığınız zaman size hak verecektir. birde planlı olarak yapın ev işlerini biriktirdiğiniz zaman hep daha çok yorulursunuz...

Kolayi var isi birak calisma.bende evliligimin ilk zamanlari calisiyodum ayrica ev isleri yemekte bana bakiiyodu tabiki o kadar zorlaniyodumki sonra yeter artik dedim dayanamadim biraktim ha zorlandik maddi anlamda falan ama cidden cok zordu hem calisip hem eve bakmak.simdi arada yine calissan falan diyodu hayatta calismam ben bu dünyaya 1 kere geliyorum

Aaaa o çookk önemli farkı nasıl gözardı edersin,cık cık cık
Bence,işten çıkıyorum,evimle ilgilenmek istiyorum desin eşine,ama çıkmasın tabiii

Az yesin uşak tutsun kendine.Nasıl hırpalandığınızın farkında bile değil terbiyesiz.Siz de bırakın istediğini ayağına götürmeyin.Böyle böyle alışıyorlar babamdan biliyorum.

Bak canım,öncelikle ağlama,özellikle onun yanında.Seni çaresiz sanmasın.Daha çok yeniymişsiniz,bu iyi,en azından oturmuş bir düzeniniz yok.Denizler dalgalanmadan durulmaz derler.
2 kişisiniz,ev çok dağılmaz.Hafta sonları yapacağız,hafta içi yemek,bulaşık tamam,gerisine el sürmeyeceğim de.Ve kararlı ol.
Ben eşime,evi sen süpür,ben yetiştiremeyeceğim dediğimde küçük çaplı bir şok yaşamıştı
Çünki önüne koyup önünden almışlar bekarken.
Kolay kolay yardım istemem, ama istediğimde mızmızlansa da yapar birşeyler.Bak seninki hafta sonları yapıyormuş zaten,buradan yürü.Hafta içi de biraz düzenli olun,dağınık bırakmayın,yeterli.Canına yazık vallahi...

Bak canım,öncelikle ağlama,özellikle onun yanında.Seni çaresiz sanmasın.Daha çok yeniymişsiniz,bu iyi,en azından oturmuş bir düzeniniz yok.Denizler dalgalanmadan durulmaz derler.
2 kişisiniz,ev çok dağılmaz.Hafta sonları yapacağız,hafta içi yemek,bulaşık tamam,gerisine el sürmeyeceğim de.Ve kararlı ol.
Ben eşime,evi sen süpür,ben yetiştiremeyeceğim dediğimde küçük çaplı bir şok yaşamıştı
Çünki önüne koyup önünden almışlar bekarken.
Kolay kolay yardım istemem, ama istediğimde mızmızlansa da yapar birşeyler.Bak seninki hafta sonları yapıyormuş zaten,buradan yürü.Hafta içi de biraz düzenli olun,dağınık bırakmayın,yeterli.Canına yazık vallahi...

Bence sız cok yanlıs alıstırmıssınız. Ben evde dusen seyı yerınden almıyorum cunku ben esımden daha uzun mesaılı calısıyorum ve ustelık o erkek yanı guclerımız bıle bır degıl.

Ama basından boyle alıstırdım bırsey yapmayarak bır ablamız var o gelıyor temızlık ıcın onun dısında hıcbır sey yapmam yemek de hazır dısarda ya da annemde ev yemegı yerız hepsı bu. Cunku ben erkek gıbı calısıyorum evlenırken de bunu bılerek evlendı.

Sen de buna alıstırmalısın ya musterek yapın ya da hıc yapmayın

İsi bırak diye tavsiye verenler olmuş, koca bu haldeyken hele sakın ha sakın bırakma. Bu tarz evlilikler için kadının ekonomik özgürlüğü çok önemli, işi bıraksan yarın öbür gün bir de evi ben gecindiriyorum tafrası cekeceksin. Allah korusun neler neler okuyoruz burada, Allah kimswyi kimseye muhtac etmesin. Anasının evinde ogrenmediyse simdi öğrenecek yardım edecek başka yolu yok.
Sen de planlı bir şekilde en azından pzt salının yemeğini pazardan dolabına koyarsan azıcık rahat edersin. Temizliği de haftada bir yada iki haftada bir bi yardımcı ayarlarsan güzel olur.
Üç günlük dünya arkadaşım, paralanmaya gelmedik yahu. telaşene ben üzüldüm umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.

çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için.

Madem eve gelmek istemiyormuş sizde bugün almayın eve... sinir bozucu bir kocanız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…