Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
o saatten sonra ölü gibiyim lütfen bana yardım edin çıldırıcam yoksa
Aaaa o çookk önemli farkı nasıl gözardı edersin,cık cık cıkşaka mı bu???? ikiniz de o saattte eve geliyorsunuz sen ütü, yemek, bulaşık , çamaşır peşinde koşarken o beslediğin koca da kahve meyve gibi komutlar veriyor sen de gidip yapıyorsun bir de üstüne dırdır mı dinliyorsun????
o kocan olacak kişinin senden farkı ne acaba???
Az yesin uşak tutsun kendine.Nasıl hırpalandığınızın farkında bile değil terbiyesiz.Siz de bırakın istediğini ayağına götürmeyin.Böyle böyle alışıyorlar babamdan biliyorum.Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
o saatten sonra ölü gibiyim lütfen bana yardım edin çıldırıcam yoksa
Bak canım,öncelikle ağlama,özellikle onun yanında.Seni çaresiz sanmasın.Daha çok yeniymişsiniz,bu iyi,en azından oturmuş bir düzeniniz yok.Denizler dalgalanmadan durulmaz derler.anası öyle yetiştirmiş
ben gerçekten dayanamıyorum babamın evinde olduğum günleri çok özledim dönmek istiyorum şuan ağlayarak yazıyorum bunları bir kere bile masa topladığını görmedim ki.
koltuğa oturduğum an kalk şu evi topla biraz diye söylenmeye başlıyor canıma tak etti artık
Bak canım,öncelikle ağlama,özellikle onun yanında.Seni çaresiz sanmasın.Daha çok yeniymişsiniz,bu iyi,en azından oturmuş bir düzeniniz yok.Denizler dalgalanmadan durulmaz derler.anası öyle yetiştirmiş
ben gerçekten dayanamıyorum babamın evinde olduğum günleri çok özledim dönmek istiyorum şuan ağlayarak yazıyorum bunları bir kere bile masa topladığını görmedim ki.
koltuğa oturduğum an kalk şu evi topla biraz diye söylenmeye başlıyor canıma tak etti artık
çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için.İsi bırak diye tavsiye verenler olmuş, koca bu haldeyken hele sakın ha sakın bırakma. Bu tarz evlilikler için kadının ekonomik özgürlüğü çok önemli, işi bıraksan yarın öbür gün bir de evi ben gecindiriyorum tafrası cekeceksin. Allah korusun neler neler okuyoruz burada, Allah kimswyi kimseye muhtac etmesin. Anasının evinde ogrenmediyse simdi öğrenecek yardım edecek başka yolu yok.
Sen de planlı bir şekilde en azından pzt salının yemeğini pazardan dolabına koyarsan azıcık rahat edersin. Temizliği de haftada bir yada iki haftada bir bi yardımcı ayarlarsan güzel olur.
Üç günlük dünya arkadaşım, paralanmaya gelmedik yahu. telaşene ben üzüldüm umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.
fazlasıyla.Madem eve gelmek istemiyormuş sizde bugün almayın eve... sinir bozucu bir kocanız var...
Sen az geride dur akşam iş yaparken koşturup durmaarkadaşlar konuştuk
bundan sonra yardımcı olacakmış her konuda.
bu akşam birlikte ev toparlayalım süpürelim dedi ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?