Eve gelmeyen koca

Çok üzgünüm çocuklar olmazken bile boşanma başlı başına zor birşey.. Bir de çocukları düşününce daha da zorlaşıyor.. Ama bu şekilde de çok zor.. Eşinizle hiç konuşmadınız mı ona deseniz bak eğer böyle devam edersen ben gideceğim gerçekten üzülüyorum yalnız hissediyorum kendimi diye??

Onun gözünde evliliğimiz de hiçbir problem yok. Beni seviyor çocuklarını seviyor evine bakıyor defalarca anlatmaya çalıştım ama anlamıyor anlamayacakta

Onun gözünde evliliğimiz de hiçbir problem yok. Beni seviyor çocuklarını seviyor evine bakıyor defalarca anlatmaya çalıştım ama anlamıyor anlamayacakta
Annenize durumu anlatın bence.. Onun yine gittiği bir gün toplayın çoluğu çocuğu annenizin yanına gidin.. Giderkende haber vermeyin sizi evde zannetsin.. Eve gelince sizi aradığında ben gelmiyorum sen zaten uyumak için kullanıyorsun evi, yatağın orda karnın acıktığında da sana yemek yapacak bir hizmetçi bulursun artık deyin.. Belki vazgeçer.. Ya da artık siz ondan vazgeçersiniz.. Bunu yapabilecek cesaretiniz varsa yapın bence..

Sadakatsiz dizisini izlediğimden beri benim de bu erkeklere ve arkadaşlara güvencim sıfır.. Ordaki gibi ikinci bir telefonu vardır belki hergün dışarda adamın hergün arkadaşlarıyla takılması tuhaf..

Boyle dusunmesi kolayina geliyor cunku.
Cocukla ilgilenmekten, sorumluluktan kacan evden uzaklasan erkekler ya siz hayirdir bu nasil bi bencilliktir. Ciddi bi resti cekmeyi haketmis. Yemek hazirliyorsaniz yapmayin camasiri yikanacaksa yikamayin yaklasmak isterse izin vermeyin bazi zamanlar onu gormemezlikten gelin babalik kocalik etmeyen adama kilinizi kipirdatmayin yani.

Kendinizi yıpratmayın hamilesiniz ustelik..Bebek dogunca ayrilin o zaman en mantiklisi.Cunku sizi yanliz birakan bir es var ortada..

Evde eşler ile muhabbet artmasi için Kur'an i Kerim den Tahrim suresini okuyun bol bol

Kumarı, aldatması yok, eve bakıyor diye eşiniz iyi bir eş iyi bir baba olmuyor maalesef kaldı ki eve bakmak dediği de sadece maddi açıdan eksik bırakmamak sanırım, 7/24 dışarıda olan çocuklarıyla ilgilenmeyen hamile karısını düşünmeyen birisi evine bakmış olmuyor çünkü. Eşiniz zaten düşüncesiz ve bencil siz de her akşam annenize giderek onun ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz. Bu nasıl bir evlilik Allah aşkına işten gelip bir saat duracak sonra da defolup gidecekse hiç gelmesin daha iyi, en azından gözünüz yollarda beklemez, destek bekleyip görmedikçe hayal kırıklığına uğramazsınız. Acilen bu duruma bir son vermeniz lazım.

Tabiki bosanacak kadin lafa bak! Kocayi egitecegim de ev erkegi yapacagim diye mi ugrasacak iki cocukla ustelik??Kreste ogretmen olsaydi madem..Iki minik bebek ve bir de buyuk bebek..iyi valla..Kadin kac kez konusmus, trip atmis, surat asmis olmamis iste! Bu kadinin sohbete, ilgiye ihtiyaci yok mu?Zaten adam evde yok ki yemegi yiyip cikiyormus..Bildigim bisey var ki duzelme!

Düzelmiyor, ama daha doğmamış çocuğun hattına e
İleride herşeyi yaptım diyebilmek için son arayışlarım

Eve hırsız girdiğinden evde duramıyorum, yoksa annemlere gitmeyi artık istemiyorum bile. Onun da kafası o yüzden rahat bir noktadan sonra bitecek orasi belli ama nasıl bilmiyorum..

Sadakatsiz dizisini izlediğimden beri benim de bu erkeklere ve arkadaşlara güvencim sıfır.. Ordaki gibi ikinci bir telefonu vardır belki hergün dışarda adamın hergün arkadaşlarıyla takılması tuhaf..

Sohbet muhabet çok sever, ciddi anlamda takip ediyorum arama kayıtları ses kayıtları yok birssy de yok. Yani bilmiyorumm neden böyle oldu

Geçen ay boşanıyordum, fazla stresten bebeğin hayatı tehlikeye girdi, kırdım döktüm kavga ettim aileleri bir araya getirdim. Akla gelebilecek herşeyi yaptım ama yok yok yok. Adam da bir gram düzelme yok..
Ve siz bu adam için bize düşkün, ilgili diyorsunuz, maddi rahatlıktan bahsediyorsunuz.
Ciddi bir konuşma yapın nihai kararınızı verin. Sizi üzmesine izin vermeyin o arkadaşlarıyla keyfine bakarken hamile halinizle canınızı sıkamaz.

Şaka yapıyor olmalısınız dimi?
En iyilerinden seçilir ne demek? İyi eş anlayışınızı sorgulamanızı tavsiye ediyorum.

Sohbet muhabet çok sever, ciddi anlamda takip ediyorum arama kayıtları ses kayıtları yok birssy de yok. Yani bilmiyorumm neden böyle oldu

Gecenin bu saatinde ayakta bunları düşünüyorsunuz o fosur fosur uyuyor öyle mi?
Gidin tatlı uykusundan uyandırıp sorun.
Neden böyle?
Hep böyle mi olacak?
Boşanalım mi istiyorsun?
Ben senin yüzünden huzursuzum vicdansız utanmadan uyuyor musun ?
Sorun da bilsin her şeyin yolunda olmadığını.

Şaka yapıyor olmalısınız dimi?
En iyilerinden seçilir ne demek? İyi eş anlayışınızı sorgulamanızı tavsiye ediyorum.
Onun eşi gibi eşinin arkadaşlarıda dışarda onlarında eşi bu durumdamı sizce? Birde seviyor eşini sizin gibi yada başkaları gibi boşan diyemiyorum maalesef, bir yuva öyle kolay kurulmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…