- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bebeğim çok sakin ve sanırım hamilelikte neyaparsan o olur derler ya gezmeyi ve muhabbeti çok seviyor annemle sohbet ederken bizi dinleyerek uyuyor ..Benim bebeğim de 3 aylik .Üstelik annemler uzak .Bebeğim cok huysuz .Eve tıkılı kalıyorum.
Ama pozitif dusunmeye calisiyorum. Bu günler bir daha geri gelmeyecek .Biraz toparlaninca gezmeye de çıkacağım, misafir de alacağım.
Aileniz varmış ne guzel .Belki baska sehire adapte olmak sizi yormustur.Arkadaslarinizdan ayrıldınız. Ustune anne oldunuz .Ben de is arkadaslarimi cok özlüyorum .Ama hepsi gelip geçici seyler .Ani yasamak ve keyif almak lazim.
Biraz dusunurseniz aktivite bulursunuz .Madem bebeginiz engel degil bunu fırsata cevirin .Bebeğim çok sakin ve sanırım hamilelikte neyaparsan o olur derler ya gezmeyi ve muhabbeti çok seviyor annemle sohbet ederken bizi dinleyerek uyuyor ..
Misal biyere çıkıyoruz birisi sevince gülücük saçmaya başlıyor sorun bebeğim değilki.
Bebeğimle herşeyi yapabiliyorum mutfakta yemek yaparken hareketlerimi izliyor birşeyler söylemeye çalışıyor sesler çıkartıyor .
Sorun aktivite arıyorum aslında kendime ve bebeğime ne yapabilirim diye düşünüyorum ama yok ..
Ayyy inşallahGurbette oturdum uç sene iki çocuğum ard arda oldu hic biyeri bilmediğim için uç yıl nerdeyse hep evdeydim hafta sonu olacak da esinle tartismicaz hava güzel olacak çocukları dışarı cikarcaz ölme esegim ölme...
Daha yeni yeni kendime vakit ayırmaya başladım
Dikisi merak ediyordum gecen sene kursuna yazildm ama istediğim verimi alamadım açıkçası şuan videolarla evmde viseyler yapmaya çalışıyorum insani üretmek mutlu ediyor içinden ne geliyorsa onu yap neyi merak ediyorsan onunla uğraş bence..
Büyüdüğünde bebisin hic bu günleri yaşamamış gbi olacaksın sadece bi hatıra olarak kalacak hafizanda
Ceviriyimde fırsat yok sanırım bu birazda yaşadığım şehirden kaynaklı yapabiliceğim arkadaş edinebiliceğim uğraş bulabiliceğim bişey yok .Biraz dusunurseniz aktivite bulursunuz .Madem bebeginiz engel degil bunu fırsata cevirin .
Ben dikisin d sini bilmiyordum inan hala daha çok ince detaylarını bilmiyirm izleyerek yaparak cabalayarak yapmaya çalışıyorum sadece birşeyler yaptıkça mutlu olursun şuan bebegin de küçük kurs kurs gezip hasta da edebilirsin bi sure kendini keşfet ne yapabilirim ne yapmaknistiyorm hangisi ilgmi çekiyor diye bak düşün bnceAyyy inşallah
Bende yapmak istiyorum birşeyler kursa gitmek istiyorum ama bebeğim küçük etkinliklere katılmak istiyorum ama bize uygun yok ama dikiş makinası alıp birşeyler dikebilirim aslında bende ama elimin fazla yatkın olduğunu düşünmüyorum bakalım en azından bazı marketlere uygun dikiş makinaları geliyor alıp deneyebilirim aslında neden olmasın ( bebek süsleri çok düşündüm ) kısmet olmadı ..
Heveslendim şimdiBen dikisin d sini bilmiyordum inan hala daha çok ince detaylarını bilmiyirm izleyerek yaparak cabalayarak yapmaya çalışıyorum sadece birşeyler yaptıkça mutlu olursun şuan bebegin de küçük kurs kurs gezip hasta da edebilirsin bi sure kendini keşfet ne yapabilirim ne yapmaknistiyorm hangisi ilgmi çekiyor diye bak düşün bnce
Yok bizde 1 ay gaz sorunu çektik 1 ay boyunca bir saate bir emiyordu tek yaptığım şey 2 aya kadar bebek emzirnekti okul tatildi annem iş yerinden izin almıştı herşeyi ailem yapıyordu .Ya acaba gazlı çocuk bir bende mi var
Gece gündüz birbirine girdi
Ev dandini fıstık
Fırsat bulsamda uyusam diye dört dönüyorum
siz aktivite arıyorsunuz
Önce bebegine birşeyler yapmaya çalış sonra sonra heveslenir daha güzel şeyler yaparsınHeveslendim şimdi
Aaaay bakıyım ben bir dikiş makinalarına
Bebeğime bir kutu dolusu minnoş oyuncaklar aldım sabah bir başlıyorum hikayeler anlatmaya videoya çekip anneme atıyorum rahat bırak torunumu diyor çocukta sıkıldı artık oyun hikaye derken pat yıkılıyor uyuya kalıyor o uyansada az mıncıklasam birşeyler yapsak diye bakıyorum ama bizim oğlan uykusundan ödün vermiyor ..Önce bebegine birşeyler yapmaya çalış sonra sonra heveslenir daha güzel şeyler yaparsın
Yok ben dikiş anlamında ilk bebeğine birşeyler yaparsın dikersn demek istedmBebeğime bir kutu dolusu minnoş oyuncaklar aldım sabah bir başlıyorum hikayeler anlatmaya videoya çekip anneme atıyorum rahat bırak torunumu diyor çocukta sıkıldı artık oyun hikaye derken pat yıkılıyor uyuya kalıyor o uyansada az mıncıklasam birşeyler yapsak diye bakıyorum ama bizim oğlan uykusundan ödün vermiyor ..
Bu arada 5.6 gibi kalkıyoruz ev işi 9 gibi bitiyor geriye kalan zamanda da zaten akşama kadar koyun koyunayız çocuk artık bana beni bırak git diye bakıyor bana
Bendensin ya daYa acaba gazlı çocuk bir bende mi var
Ev dandini fıstık
siz aktivite arıyorsunuz
Valla hamileligimde zordu kızımda çok zor 4 aylık olmasına sayılı gün kaldı gram ilerleme yok. 1 ay gaz sorununu öpüp başıma koyardım heralde, sosyallikten ziyade çığlıkları kesilsin istiyorum. Birde ben ev hayatını sevdim is arkadaşı yada çalışma hayatını hiç özlemedim. Keske dönmeme şansım olsaydıYok bizde 1 ay gaz sorunu çektik 1 ay boyunca bir saate bir emiyordu tek yaptığım şey 2 aya kadar bebek emzirnekti okul tatildi annem iş yerinden izin almıştı herşeyi ailem yapıyordu .
Bebeğim alıştı o ortama hobbidi hobbidi teyze kucağında dans ederek gaz çıkarmaya gece zaten en az 4.5 saat uyuyor 3 aylık olduğundan beri uykuyla fazla aram yok zaten ..
Sabah 5.6 gibi ayaktayız saat 9 olduğunda bütün iş güç bitiyor bizimde canımız skılıyor
Hamileliği rahat gecen çoğu arkadaşım böyle diyor benimde hamileliğim çok zordu Allah kolaylık versin .
Ama arkadasimizin bebesi uysal masallah .Bizde yapacak sey cok yaptıracak bebek yok
bizde de durum ayni canim. Mahfetti bizi bu gaz 3 aydirYa acaba gazlı çocuk bir bende mi var
Ev dandini fıstık
siz aktivite arıyorsunuz
Ya acaba gazlı çocuk bir bende mi var
Ev dandini fıstık
siz aktivite arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?