Eve tıkıldım ..

Aman Allahım
Allah kolaylık versin

Ben ikiz bebeklerimle yabancı dilimi geliştirdim.Ucretsiz izindeyim.Bir ugrasim olmazsa catlardim.Bebeklerim çok zor büyüyorlar çünkü.Premature olmalarına bağlı bir sürü problem.Tek bakıyorum.Sosyal yaşamla tek bağım çalıştığım yabancı dildi.Bana iyi geldi.
Online sertifika veren programlara da baktım ama tek maasla cesaret edemedim.

Bende istanbuldan bursaya gelin geldim. Pek hatta hic arkadasm yok. Esim tek disari cikmami pekte istemiyo ayni sekilde bende eve tikilip kaldim cikarsam anca kayinvalidemle :/

bizde de durum ayni canim. Mahfetti bizi bu gaz 3 aydir
4 aylık oldu benimkide :)
Bide benim kızım var ya bacım
Prensesti içinden agresif kıskanç bir cadı çıktı :)
Şimdi bebeğimi yıkadım emziriyorum
Uyuyunca kızımla kek yapıcaz mecburen
İki koldan savaşıyorum enerjim bitik

İki çocuklu daha zormuş gerçekten
Allah yardımcımız olsun

Kış hobisi olarak örgü deneyebilirsiniz. İnternet bir derya, değerlendirin... Özellikle çocuk patik&yelek&battaniye gibi şeyler deneyebilirsiniz.. kolay gelsin :)

Eklentiler

• _20181013_215910.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 28
  • _20181013_215855.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2018-10-13-21-56-20.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 33
Nerden hangi kanaldan çalışınız acaba

Bende istanbuldan bursaya gelin geldim. Pek hatta hic arkadasm yok. Esim tek disari cikmami pekte istemiyo ayni sekilde bende eve tikilip kaldim cikarsam anca kayinvalidemle :/
Benim eşim karışmaz ama Malesef bende anca anneme alışverişe başka bir aktivite yok .
Arkadaş yok .

Kış hobisi olarak örgü deneyebilirsiniz. İnternet bir derya, değerlendirin... Özellikle çocuk patik&yelek&battaniye gibi şeyler deneyebilirsiniz.. kolay gelsin :)
En son battaniye örücem diye aldığım bir ton renk ip olduğu gibi duruyor o bence el yatkınlığıyla ilgili ..
Asla yapamıyorum düz yapsam yamuk yumuk oluyor yanlış yapsam sökemiyorum hamileyken çok denedim

Bebekle eve tıkılmsk normal hele 2-2,5 yaşına kadar, sonuçta günde iki kez uyuyor yatağını arar bebek arabasında uyutulmasına karşıyım ben, yedikleri içtikleri özen gerektiriyor vs.Biz uyku saati dışında sadece parka markete gittik.4 yaşından sonra avm , tiyatro vs.Komşuya bile gidemiyordum heryeri karıştırır diye.Çocukla her ortama girilmez zira sıkılır huysuz olur.

Battaniye tabi biraz sabır gerektiriyor, uzun sürebiliyor.. ama şu minik patik botlar çok sevimli değil mi :) bunları örmek için de uygun kalınlıkta şiş ve uygun ip almak gerekiyor tabi. Her iple örülmez yamuk olabilir. El yatkınlığı da önemli ama malzeme bilgisi almak lazım. Satın alırken sorarsanız, kaç numara şiş gerekiyor, ne tür ip uygundur v.s., eminim işinize yarayabilir.. sonra bir bakmışsınız, kendinize şal örmeye başlamışsınız örgü bana dikişten kolay geliyor nedense..

Allah yardimcimiz olsun canim. Cok zor gercekten

İki çocuklu daha zormuş gerçekten
Allah yardımcımız olsun

Tesekkür ederim, yorgun ama umutluyum. Bi zor zamanlari atlatip ailecek plajda güneslenecegim günleri hayal ediyorum. Eve artik bebek bezi tasimayacagim günleri, cocuklarin yerlerde oyuncaklarinin azalacagi günleri, en önemlisi de uykumu alacagim ve genclesecegim günleri.. Bu yönden bakarsak ben cok iyiyim yaa

27 yasindayim, düsünsene üc bes sene sonra cocuklarimin yaninda citip bir anne olarak hayallerime kaldigim yerden devam edecegim. Ev hanimligi forever su günlerde, canimiz saolsun.
en büyük sorumlulugum bu benim su dünyada. Gerisi halledilir..

Aynen iki koldan savaşıyorum enerjim bitik Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…