- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Aman AllahımMerak etme ben de varim
Uzman bir eve tikilanim.Yaklasik bes sene olacak ve ben üc senesinde emzirdim, birini bir sene digerini iki sene olmak üzere.
Ün bucuk sene büyüg yatti benimle, kücügü hala benimle. Agrisiz bir günüm yok, uykumu asla alamam, geceleri dört bes kez kalkarim, ilk zamanlar daha cok bu iyi halim.
Esim gezdirir firsat buldukca, o da calisiyor yoruluyor. Ikimiz de cok yorgunuz.
Ama geciyor yavas yavas, bir iki senem daha kaldi zor.
Beni birak bir ay dinlene dinlene uyurum. Cogu zaman alisverisi bile yapamiyorum yorgunluktan, doktora bile gidecek halim olmuyor. Gezmek falan baska dünya simdilikHa cocuklari gezdiriyorum o sayiliyor mu peslerinde
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
4 aylık oldu benimkide :)bizde de durum ayni canim. Mahfetti bizi bu gaz 3 aydir
İki çocuklu daha zormuş gerçektenMerak etme ben de varim
Uzman bir eve tikilanim.Yaklasik bes sene olacak ve ben üc senesinde emzirdim, birini bir sene digerini iki sene olmak üzere.
Ün bucuk sene büyüg yatti benimle, kücügü hala benimle. Agrisiz bir günüm yok, uykumu asla alamam, geceleri dört bes kez kalkarim, ilk zamanlar daha cok bu iyi halim.
Esim gezdirir firsat buldukca, o da calisiyor yoruluyor. Ikimiz de cok yorgunuz.
Ama geciyor yavas yavas, bir iki senem daha kaldi zor.
Beni birak bir ay dinlene dinlene uyurum. Cogu zaman alisverisi bile yapamiyorum yorgunluktan, doktora bile gidecek halim olmuyor. Gezmek falan baska dünya simdilikHa cocuklari gezdiriyorum o sayiliyor mu peslerinde
Nerden hangi kanaldan çalışınız acabaBen ikiz bebeklerimle yabancı dilimi geliştirdim.Ucretsiz izindeyim.Bir ugrasim olmazsa catlardim.Bebeklerim çok zor büyüyorlar çünkü.Premature olmalarına bağlı bir sürü problem.Tek bakıyorum.Sosyal yaşamla tek bağım çalıştığım yabancı dildi.Bana iyi geldi.
Online sertifika veren programlara da baktım ama tek maasla cesaret edemedim.
Benim eşim karışmaz ama Malesef bende anca anneme alışverişe başka bir aktivite yok .Bende istanbuldan bursaya gelin geldim. Pek hatta hic arkadasm yok. Esim tek disari cikmami pekte istemiyo ayni sekilde bende eve tikilip kaldim cikarsam anca kayinvalidemle :/
En son battaniye örücem diye aldığım bir ton renk ip olduğu gibi duruyor o bence el yatkınlığıyla ilgili ..Kış hobisi olarak örgü deneyebilirsiniz. İnternet bir derya, değerlendirin... Özellikle çocuk patik&yelek&battaniye gibi şeyler deneyebilirsiniz.. kolay gelsin :)
Battaniye tabi biraz sabır gerektiriyor, uzun sürebiliyor.. ama şu minik patik botlar çok sevimli değil mi :) bunları örmek için de uygun kalınlıkta şiş ve uygun ip almak gerekiyor tabi. Her iple örülmez yamuk olabilir. El yatkınlığı da önemli ama malzeme bilgisi almak lazım. Satın alırken sorarsanız, kaç numara şiş gerekiyor, ne tür ip uygundur v.s., eminim işinize yarayabilir.. sonra bir bakmışsınız, kendinize şal örmeye başlamışsınızEn son battaniye örücem diye aldığım bir ton renk ip olduğu gibi duruyor o bence el yatkınlığıyla ilgili ..
Asla yapamıyorum düz yapsam yamuk yumuk oluyor yanlış yapsam sökemiyorum hamileyken çok denedim
Allah yardimcimiz olsun canim. Cok zor gercekten4 aylık oldu benimkide :)
Bide benim kızım var ya bacım
Prensesti içinden agresif kıskanç bir cadı çıktı :)
Şimdi bebeğimi yıkadım emziriyorum
Uyuyunca kızımla kek yapıcaz mecburen
İki koldan savaşıyorum enerjim bitik
İki çocuklu daha zormuş gerçekten
Allah yardımcımız olsun
En azindan ailen yaninda bu bile guzel biseyBenim eşim karışmaz ama Malesef bende anca anneme alışverişe başka bir aktivite yok .
Arkadaş yok .
Aynen iki koldan savaşıyorum enerjim bitik4 aylık oldu benimkide :)
Bide benim kızım var ya bacım
Prensesti içinden agresif kıskanç bir cadı çıktı :)
Şimdi bebeğimi yıkadım emziriyorum
Uyuyunca kızımla kek yapıcaz mecburen
İki koldan savaşıyorum enerjim bitik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?