Evet Aptalım :(

Sizin tabirinizle yapışmaktan vazgeçtim oldu mu sizde rahatladınız mı !

Yorumlara aldırma. Bunu yapmaya hakkı yok. Karaktersizin teki bu başka ilişkisinde de mutlu olamaz karakteri oturmamış çünkü. Seninle başında adam gibi iletişim kurup sonra sebepsiz yere o konuşmayı kesemez, keserse adiliğini kanıtlamış olur. Bu ne bencillik ya? Madem konuşma niyetin yoktu konuşmayı hiç başlatmayacaktı. Başlatıp da kafasına göre kesmek ne demek? Bi insanın başkasının duygularından bu kadar kolay bencilce istifade etmesi için kalbinin kötü olması lazım. Sen aynısını seni seven ama sevmediğin birine yapabilir misin? İyi insan yapamaz, bencilliğin arşıdır bu. O yüzden bu insanın sıkıntısı seni sevmemesi değil, kötü kalpli olması. İyi kalpliyse sevmese bile güzelce durumu açıklayabilirdi. Sen yapman gerekeni yapmış adam yerine koymuşsun kim olursa olsun senle iletişim kuran birini. Bundan sonra bu kötü kalpli insanla muhatap olma, bırak bencilliğinde boğulsun. Allah'ın adaleti çok büyük. Kendini suçlama yapıştığını falan düşünüp.

Bence o an canı sıkılmış sana böyle konuşmuş. Boşver inceldiği yerden kopsun. Hatırlama bile geçmişi. Geri dönüşü olmayan yola girme. Sana değer veren, her saniye arayıp soran birini bulursun ileride. Umudunu kes ondan. Ha birde sakın ola ki yeniden aşık olup rehavete kapılıp yeni tanıştığın kişiye de güvenme. Kimseye güvenme. Kimseye.

Adam belliki seninle konuşmak istemiyor. Yazma ısrarın konuşma merakından değil hırsından bunu anladım, ama yine de doğru bi tutum değil. Olması gereken o yazana kadar bidhaa da yazmam, yazmazsada işine baksın gibi bi tavır olmalıydı. Neyse, zararın neresinden dönülse kârdır. Bence bir daha kendisiyle iletişime geçmeyin. Ne yapmak istediğini bilemem çünkü ama, görüşmek istemediği kesin.

Söylemediklerimi tam olarak dile getirmişsin teşekkür ederim
Benimde anlatmaya çalıştığım da tam bu
İletişim kurup kafasına göre bağları kopartmasına anlam veremedim,vs...
Kısaca içindekileri söylemişsin canım
Sağol tekrar

Fazla değer veriyoruz fazla seviyoruz mesaj atsak baska dert atmasak baska ilgilenmeyince egosu yüksek kadın deniliyor yaranamıyoruz cok sevsekte düşünsekte biraz değer verince sıkma beni oluyor uzaklasınca ayrı dert bende bilmiyorum bu erkekleri napmalı belkide sorun bende demeye basladım artık

Oyle hissetmesi icin ugrasirsan hem bi santim yol alamazsin hem de yine kucuk dusersin.. Ustune bir de kendine zaman kaybettirirsin.. Yoluna onune bak.. O defteri de komple kapat.. Yazsa bile yazma.. Dersini verecegim, agzinin payını verecegim diye bi hamle yapma sakin.. Bazen susmak, umursamamak en buyuk vurgundur..

Ne var bunda adam konuşmak istemiyor en doğal hakkı diye adamı aklayıp paklayamacağım ben diğer arkadaşlar gibi, kendi gelip g.tünü sürtmüş biraz konuşmuş sizde hala ışık olduğunu görüp egosunu tatmin etmiş sonra kesmiş. Kafasına göre konuşma başlatıp "ya yazdım ettim ama ben artık konuşmak istemiyorum seninle devam etmek istediğimi sanmıyorum artık konuşmayalım" demeye bile tenezzül etmeden kaçmaya hakkı yok. Ama ah, bu işlerin hakla hukukla alakası olsaydı keşke.
Bir kez "ne oldu niye yazmıyorsun" demek hakkınız bunu herkes yapar ama devamını getirmeniz çok büyük hata, arkadaşınızın yazması konusuna hiç girmiyorum. Benim arkadaşım bana sormadan böyle bir şey yapsa arkadaşlığımı bitiririm ben. Sizin yapacağınız şimdiden sonra hiç ses etmek ve o tekrar gelir bir şeyler yazarsa çok ciddi şekilde terslemek. Duygularınıza yenilip tekrar başlamak isterseniz bile, iyice bir süründürmeden kabul etmemek. Adam çok belli ki klasik köpek sendromlu erkeklerden. Hepsi öyle diyemem ama %98'i öyle.

Beni anlayan yada anlamaya çalışan birilerini görmek gerçekten güzel
Tam olarak anlatmak istediğim buydu sanırım kafasına göre iletişimi kesip bana hiç bişey söylememek
Söylemek istediklerimi açıklamişsiniz teşekkürler
Ayrıca yazmadığım zamanlarda beni unuttun falan Tripleri giriyordu
Şaşırmıştım artık nasıl davranacağımı
Beni unuttun sen der Cvp yazmaz ilgilenirsin Cvp yazmaz benimde bi csnım var ama dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…