- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Evet fazlasıyla duygusalım ve bunun için kaybettim
Kurtulduğuma sayayım artık
Ama çok fazla duygusal olduğum için nasıl toparlanırım bilemiyorum
sen istemedigine istemedigini duzgunce soyleesin ama adam afedersin h.dük müs . boyle susaral belirtmek istemisHemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok
Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim(
Sevgi böyle bişey galiba iki güzel söze kanmakkimsenin sevgisine muhtaç değilsin. önce buna inan gerisi gelir. ben erkek olsaydım sana baktığımda göreceğim tek şey bu olurdu.
iki lafımla yelkenleri suya indirmeye hazır zayıf bir kız... ne desem koşarak gelecek nasılsa... Şunu unutma! Özür dileyerek söylüyorum ama erkekler köpek gibiler. Elinde olanın nankörü elinde olmayanın delisi.. Güçlü olmadığın sürece seni kimse sevmeyecek.. Sadece kullanacak.
Şu moddan bi çık yaa.Evet fazlasıyla duygusalım ve bunun için kaybettim
Kurtulduğuma sayayım artık
Ama çok fazla duygusal olduğum için nasıl toparlanırım bilemiyorum
Harbiden de çok pislikmişYaw canı cehenneme be arkadaşım bir pislik için üzmeyin kendinizi.
Yok canım platonîk değil7 yıldır plantonik miydin? o kısımını anlayamadım
Ben olsam havan kime la der engeli basardım. Yazarsan ekime yazmazsan kasıma yani
Sizi istemiyor diye mi pislik?Harbiden de çok pislikmiş
Çok geç anladım
Hemen konuya geçiyorum...önceki konularımı bilenler vardır maaleaef yine aynı kişi
Eskiden ayrıldığım kişiyle geçenlerde yine yazıştık sadece telefonda hiç aramadı zaten beni üzende buydu
Özetle geçen hafta gece yazıştıktan sonra iyi geceler dedik
2 gün sonra yine yazışırken bana şe. Evlenmıyor musun diye sordu,bende şuan düşünmediğimi söyledim,sonra bende ona sordum oda tabiki hayır dedi
Neyse sıkıntı burda değil
Sonrasında ise sonunda birbirimize kalıcaz galiba kız dedi bana,bende Allah bilir nasip dedim , oda hayırlısı olsun o zaman dedi ve bu konu kapandı
Geçmişten falan konuştuk bıraz güzel bi muhabbet oldu o akşamda iyi geceler dedik bitti
Iki gün sonra ben günaydın mesajı çektim güzel kelimelerle bundan tık yok bekledim akşama kadar
Napıyosun sabah Cvp yazmadın diye Msj attım,tık yok ama Whapsaap a geliyor gidiyor
Sabrettim iki gün sesli not yolladım ve
Yazmamı istemıyorsan söyle rahatsız etmem emin ol dedim..dinledi yine sessiz kaldı (tabi ben kendimi yiyorum )
Bu durumları bilen en yakın arkadşım sinirlenip sen ne yapmaya çalışıyorsun kıza nıye Cvp veremiyorsun diyip bi kaç ağır söz yazıp yollamış ( bu arkadaşımda tanıyor konuştuğum kişiyi)
Ben Cvp verdim sonsuzakadars a demiş. Neyse bi kaç Cvp daha vermiş sonra işte yoluna baksın demiş benim için
Sonra ben sinirlenip gereken cevabı nıye bana vermıyorsun derdin ne benimle dıye yazdım yolladım ve yine Cvp yok
Şimdi bu adamın amacı ne?neden bana tek kelime yazmıyorda arkadaşıma yazıyor ?kafayı yemek üzereyim(
Saçmalamayın lütfen ama yapışmışsın da ne demek hiç öyle düşünmüyorum! Ben gayet sabırlı davrandım
7 yıl gayet uzun bi zaman
Benim de geçen kış başıma böyle birşey geldi ınan bölerek öyle yapıyorlar egolarini tatmin edince de yol ver gitsin.Saçmalamayın lütfen ama yapışmışsın da ne demek hiç öyle düşünmüyorum! Ben gayet sabırlı davrandım
7 yıl gayet uzun bi zaman
Bu yaptıklarının elbet bedellerini öderlerBenim de geçen kış başıma böyle birşey geldi ınan bölerek öyle yapıyorlar egolarini tatmin edince de yol ver gitsin.
Benim de sevgili olma yolunda 3 kere kazık atmış biri var
Ilkinde arkadaslar tanıştırmıştı begenmedim o kızı demis arkadaşlarıma sevgili olmadık.
2.si yıllar sonra f aceden ekledi konustuk bir müddet gayet sami miyiz zaten başka sehirlerdeyiz yüz yüze görüşmedik neyse meğer o dönem sevgilisi ile ayrılmış barisinca bana soğuk davrandı kustuk sildimnfaceden falan.
3, birkaç ay sonra yine yazdı yüz vermedim ben hem bana yaziyornhem ayrıldığı kiz arkadaşının arkasından ağlıyor tweterda.
4,su bir boşluğuna geldi gidip twetrina falan bakmadım bu bana yalvar yakar oldu ziril ziril inişte bana şans ver bilmem ne seninle yeni bi sayfa açalım 1 hafta ağladı bende yüzüne vurdum yaptığı dingillikleri affet dedi özür diledi açıklama yaptı kendince. Tamninandim onunla görüşmeyi kabul ettim yine buz dolabı oldu bu bahaneler üretti biz birbirimize göre değiliz gibi. Sonra ben bayağı saydirdim buna sinirden alttan aldı. Sonra twete bu baktım yine ayrıldığı o kızla paylaşmışlar yapmış iste don sana aşığım bilmem ne, erkekler bu kadar pislikniste eminim seninkide aynı bi boş anında yazmış sana. :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?