- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Ayrıntıları bilmeden böyle yorum yapabilirsiniz normal7 yıllık uhu 404 olmuşsun o zaman.
Haklısınız değmiyormuşHatayı hep o 2. Mesajı atarak yapıyoruz keşke dusmeseydin bunkadar üzerine fotosu kalkmış denge sizin.
Bence biraznyalniznkalmis o yüzden 1 2 gün senle yazılmış hayatında biri eminim vardir şimdi onunla gonulneglendiriyordur ya da onunbyasini tutuyor dur. Seçimlerde egosunu bir güzel tatmin erken yoluna bakmış.
En agir küfürleri hakediyor ama inanan degmiyor seni anlamayan incitmekten başka bir haltabyaramayam o mahluka değmez. Çünkü senin ona verdiginndegeri o sana vermiyor,
Bıraktım tabikiCepte olduğunu anlamis, ustune israrla yazmissin, sesli not bilmem ne.. Araya arkadasini sokmussun.. Artik birak lutfen..
Canım Cvp vermediğim zamanlarda oldu olmaz mı ?En başta hiçbir şekilde cevap vermeseydin şu an peşinden koşardı emin ol. Kaçan kovalanır...
O öyle biri ki bir daha ölse bile yazmaz artıkIlgini fark etmis ego tatmin etmek istedigi zamanlarda yaziyor gibi. Konusma yazma cevap cerme bitir
O öyle biri ki bir daha ölse bile yazmaz artık
He yazdı diyelim dönüp bakmam artık
Sen sen ol kendinden çok hiçbir erkeği sevme.Ayrıntıları bilmeden böyle yorum yapabilirsiniz normal
7 yıldır tepesinde değilim kimsenin
Ondan sonra başkasıyla bile görüşemedim ben
Onun üstüne sevemedim
Kuru gürültü konuşmak kolay sizin için
Canım Cvp vermediğim zamanlarda oldu olmaz mı ?
Bu adam duvardan farksız
Yani edebiyat veya trip olsun diye degil; 'gercekten' birak.. Kendi iyiligin icin.. Bi sey olacagi yok, kucuk dusurme kendini..Bıraktım tabiki
Sonsuza kadar
Olacak inşallahYani edebiyat veya trip olsun diye degil; 'gercekten' birak.. Kendi iyiligin icin.. Bi sey olacagi yok, kucuk dusurme kendini..
Tamm canım bende ondan bahsettimYok ayrıldıktan sonraki bu bahsettiğin konuşmayı dedim cnm ben. Amaaan boşver sen bu adamı...
Ben sadece şuan sizlerden dua istiyorum
Valla kendine bi katki yapmak istiyorsan, manevi seylere yonel.. Bolca oku, bolca dua et..Olacak inşallah
Yeteri kadar ayaklar altına aldı zaten
Peki şu saatten sonra kendim için ne yapmayalım tekrar ayağa kalkabilmek için?
Şükür ki manevi olarak kendime göre şeyler yapıyorum,ama bundan sonra daha fazlalaştıracağımValla kendine bi katki yapmak istiyorsan, manevi seylere yonel.. Bolca oku, bolca dua et..
Sevdigin insanlarla sevdigin seyleri yap ölçülü sekilde..
Ve o cocuk ve onun gibilere karsi kendi degerini ayaklar altina alma lutfen.. Allah kadini ne kadar degerli yaratmis.. Bunun bilincinde ol.. Kibir gurur yap demiyorum ama haketmeyenleri yakinina yaklastirma..
Bıraktım yakasını arkadaşım yapışmıyorum artık rahat ettin mi !Uff yok 7 sene sabretmiş, yok ayrintilari bilmiyormuşuz falan fistan. Kardesim cevap yazmiyorsa konusmak istemiyordur bitti. Niye bunu anlamiyorsunuz? Evet gayette yapışmak oluyor bu. Boyle yapiskan erkekte kadinda çekilmiyor cidden.
Karsidaki konusmak istemiyor ki cevaplamiyor ve siz rahatsiz ediyorsunuz virt zirt, niye cevap vermiyorsun? Niye yazmiyorsun? Vs. Benimde boyle yapiskan tipler geçti basimdan daha fazla kendinizden sogutmaktan ve kuculmekten baska bir işe yaramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?