Evet Aptalım :(

Haklısınız değmiyormuş
Geç farkediyorum sanırım bazı şeyleri

Sen sen ol kendinden çok hiçbir erkeği sevme.
Yaşadıklarını da bir tecrübe olarak düşün.

Olacak inşallah
Yeteri kadar ayaklar altına aldı zaten
Peki şu saatten sonra kendim için ne yapmayalım tekrar ayağa kalkabilmek için?
Valla kendine bi katki yapmak istiyorsan, manevi seylere yonel.. Bolca oku, bolca dua et..
Sevdigin insanlarla sevdigin seyleri yap ölçülü sekilde..
Ve o cocuk ve onun gibilere karsi kendi degerini ayaklar altina alma lutfen.. Allah kadini ne kadar degerli yaratmis.. Bunun bilincinde ol.. Kibir gurur yap demiyorum ama haketmeyenleri yakinina yaklastirma..

Kaç yaşındasiniz siz Allah aşkına ne küçük düşürüyorsunuz kendinizi bu kadar aciz misin? Ne bekliyorsunuz arkadaşınız sorunca atlayacak miydi ?

Şükür ki manevi olarak kendime göre şeyler yapıyorum,ama bundan sonra daha fazlalaştıracağım
Ama kendimi gerçekten çok düşürdüğümün farkındayım bunuda gocunmadan söylüyorum çünkü kendime itiraf edip daha çabuk ayağa kalkabilnek için.belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum da bi yandanda onun benim gibi hissetmesini istiyorum

Uff yok 7 sene sabretmiş, yok ayrintilari bilmiyormuşuz falan fistan. Kardesim cevap yazmiyorsa konusmak istemiyordur bitti. Niye bunu anlamiyorsunuz? Evet gayette yapışmak oluyor bu. Boyle yapiskan erkekte kadinda çekilmiyor cidden.
Karsidaki konusmak istemiyor ki cevaplamiyor ve siz rahatsiz ediyorsunuz virt zirt, niye cevap vermiyorsun? Niye yazmiyorsun? Vs. Benimde boyle yapiskan tipler geçti basimdan daha fazla kendinizden sogutmaktan ve kuculmekten baska bir işe yaramiyor.

Bıraktım yakasını arkadaşım yapışmıyorum artık rahat ettin mi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…