Teknolojiyle ilgili soru sorulmuş, ama benim sorumun içeriği biraz farkılı
"Teknoloji" genel olarak bakarsak bir nimet
Ama derine inersek herşeye zararlı .
Bir anne olarak ince ince düşünüyorum ,bazen işin içinden çıkamıyorum :))))
Herşey hormonlu ve radyasyonlu , hastalıklar arttı, tembelleşti insanlar
Eski insanlar bal kaymak ,inekten sağılan sütlerle ,bahçesinden topladığı bitkilerle beslenirmiş
Ve annannem 90 küsür yaşında Maşallahı var , gençliğini anlatır bana :)
Ama büyüklerimizin dediği gibi şimdiki "yeni nesil şöyle,yeni nesil böyle"
Artık sinirli ve öfke patlaması çok , bundan şikyet edenlere biraz bunu hatırlatıyorum
radyosyon ve hormonun etkisi büyük diye
Ki benim oğlum 2.5 yaşında onda bile öfke var , bazen şaşıyorum
İleride nolucak Allah kerim. hep hayırlısını diliyoruz ama gidişat ürkütüyo insanı
Bunlar gibi bir çok soru beynimi kemiriyor.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sizce ;
Gelcek nesiller şanşlımı...teknoloji açısından ve gelişim açısından
Yoksa şanssızmı...ne kadar gelişsede hormonlu besinler ve radyasyon yüzünden, hastalıklı , kısa ömürlü olacağından (ömrü Allah belirler tabi,ama gidişat bunu gösteriyo)
selam currly evlimisin
yaş kaç
çoçuk çoçuk varmıı ..aslen nerelisin...bide burcunnn
Bende size sorayım?
Okuma yazmanız var mı? Eğer okuamnız var ise bu konuyu okumak çok mu zor geliyor?
Yada aman kim okuyacak ben sorayım nasılsa cevaplarlar mı diyorsunuz. Yoksa amacınız sadece mesaj sayınızı yükseltmek mi?
Valla çıkın söyleyin neden bu soruyu sordunuz?
hiç hayatınızda bukadar bayan tarafından soru yağmuruna tutuldunuzmu? peki nasıl bir duygu??
Kadınlar erkelerle dost olunabilceğine inanırlar.
Erkeler ise kadınlarla dost olunabileceğini söylerler.
Iste Kadin farki-tatlicadiarzu-
curly sizi çok merak ediyordum.kazen biraz daha içimizdeydi.ama siz bir görünüp kayboluyordunuz.sizin deyiminizle ben tüketici bir KK lıyım.soru sormadan sizi tanımış oldum.cevaplarınızda eşimi gördüm.çoğu olaya eşim gibi yaklaşıyorsunuz.site sayesinde kadınlar ne isteri anlamışsınız sanıyordum ama konuları okumuyormuşsunuz.hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim
diğelim eşinizle tartıştınız ve sonucunda eşinizin sinirleri bozuldu ağladı bu durum karşısında ne yaparsınız?
ve bir bayanın ağlaması size ne hissettirir?
boshayallersmile
Offf
Ağayan kadına dayanamam... Sinir olurum manasında dayanam... Kadın dediğin güçlü olmalı. Zırtpırt ağlamamalı. Hiç ağlamasın demiyorum tabiki bir yapı farklılığı var ama, ona buna da ağlamasın. Hiç sevmem.
Ne yaparım - ağlama derim ağlamayacağından mı yoo. Ama derim niye ağlıyorsun ağlama derim. Sonuç değişir mi yok değişmez. Ben sinir olduğumla, o ağladığıyla kalır.
Ben bu soruyu bile okuyacağını sanmıyrum değerli üyemizin ama buna sinir oluyorum işte.
KK pro kartınının kredi kartı olarak kullanımı ile ilgili öneri sunmuşsunuz; size bununla ilgili bir görüş almak istedim...
Elbet bundan maddi bir kar sağlayacağınız aşikar. Bu anlamda fikriniz mantıklı.
Fakat bu sitede yeri geldiğinde eşinden günlük 10 lira alamayan kadınlarımız var.
Sizce böyle bir uygulama herkese verilmelimi (zaten sokaklarda su satar gibi kredi kartı veriyorlar herkese ve durumları alenen ortada); yoksa belli bir prosedüre uygun kişileremi bu ek uygulama sağlanmalı?
Saygılarımla... a.s.
Eksi rep vermedim kimseye bugüne kadar ama bana verdiler neyse yazdıklarımdan pişman değilim öfkem yazamadıklarıma :)Bana eksi rep verene verme niyetinde değilim annem sana taş atana sen ekmek at der,tabi anlayana :))))))
NOt düşüyorlar çok cahilce, ahahaha çok komik, her duyduğuna inanıyorsun galiba vs vs diye
Sizce eksi rep vermenin de bir adabı olması gerekmiyor mu???
ama kadınlar çok hassas
ne var sanki "ağlama" diyeceğinize
azcık dinleseniz anlamaya çalışsanız(tüm erkeklere söylüyorum :)
kadın bu kadar yufka yürekli olmasaydı anne olabilirmiydi
zaten sorusundan bu net anlaşıyo boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?