Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç hayatınızda bukadar bayan tarafından soru yağmuruna tutuldunuzmu? peki nasıl bir duygu??

Kadınlar erkelerle dost olunabilceğine inanırlar.
Erkeler ise kadınlarla dost olunabileceğini söylerler.

Iste Kadin farki-tatlicadiarzu-

curly sizi çok merak ediyordum.kazen biraz daha içimizdeydi.ama siz bir görünüp kayboluyordunuz.sizin deyiminizle ben tüketici bir KK lıyım.soru sormadan sizi tanımış oldum.cevaplarınızda eşimi gördüm.çoğu olaya eşim gibi yaklaşıyorsunuz.site sayesinde kadınlar ne isteri anlamışsınız sanıyordum ama konuları okumuyormuşsunuz.hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim

Son düzenleme:
diğelim eşinizle tartıştınız ve sonucunda eşinizin sinirleri bozuldu ağladı bu durum karşısında ne yaparsınız?
ve bir bayanın ağlaması size ne hissettirir?

Gelecek nesilleirn şanşlı veya şanssız olmasınıbiz belirleyeceğiz.
Teknolojiyi üreten, uygun kullanan bir toplum olursak teknoloji çok büyük nimet.

Önceki sorularda sorulmustu. sadece teknoloji ile birlikte radyasyonlu, hormonlu yiyecek içeçeklere maruz kalıyoruz demek doğru değil. BU teknolojiyi nasıl kullandığıımz ile alakalı.

TEknoloji ile birlikte ekonomik, sosyal, kültürel bir çok yıkıntının beraber gelmesi mümkün tabiki. Eğer teknolojiyi üreten taraf olursak bunların olmamam ihtimali yüksek. Eğer tarım yapıyorsanız ve tohumlarınızı israilden alıyorsanız nasıl bir tohum geldiğini bilmiyorsanız yapcak çok bişeyiniz yok.

Çanakkale tarafına gidenleriniz bilir. Pembe domatesivardır oraların. Yüzyılardır kendi tohumları ile pembe domates üretir oranın halkı. Eğer bu insanlara destek olmaz isek çok yakında pembe domatesin yerinde çekirdeksiz, suzuz kıpkırmızı ama kokusuz domesteri gçöreceğimize ben eminim.

selam currly evlimisin
yaş kaç
çoçuk çoçuk varmıı ..aslen nerelisin...bide burcunnn

Bende size sorayım?
Okuma yazmanız var mı? Eğer okuamnız var ise bu konuyu okumak çok mu zor geliyor?
Yada aman kim okuyacak ben sorayım nasılsa cevaplarlar mı diyorsunuz. Yoksa amacınız sadece mesaj sayınızı yükseltmek mi?

Valla çıkın söyleyin neden bu soruyu sordunuz?

boshayallersmile

KK pro kartınının kredi kartı olarak kullanımı ile ilgili öneri sunmuşsunuz; size bununla ilgili bir görüş almak istedim...

Elbet bundan maddi bir kar sağlayacağınız aşikar. Bu anlamda fikriniz mantıklı.

Fakat bu sitede yeri geldiğinde eşinden günlük 10 lira alamayan kadınlarımız var.

Sizce böyle bir uygulama herkese verilmelimi (zaten sokaklarda su satar gibi kredi kartı veriyorlar herkese ve durumları alenen ortada); yoksa belli bir prosedüre uygun kişileremi bu ek uygulama sağlanmalı?

Saygılarımla... a.s.

hiç hayatınızda bukadar bayan tarafından soru yağmuruna tutuldunuzmu? peki nasıl bir duygu??

Yok olmamıştı. Nasıl bir duygu? Hms İlginç aslında.
Sorgu gibi. Sanki sizi deşiyorlar :)

Kadınlar erkelerle dost olunabilceğine inanırlar.
Erkeler ise kadınlarla dost olunabileceğini söylerler.

Iste Kadin farki-tatlicadiarzu-

BUnuda kırmızı işaretlenmiş kabul edebilir miyiz?

KOnuları okumuyorum evet çünkü ilgimi çeken konular yok.
Aslına bakarsanız ilk mesajdan beri söylediğim sebepten dolayı sanırım.
Açın herhangi bir konuya bakın.
Açılan konulara bakın? Toplam mesaj içindeki konu açma oranına bakın?
Açılan konuların "Konularına bakın"

Herhangi bir konuda bile naber nasılsın, nerdesiniz, ben geldim sen napiyorsun selam, günaydın, ben yatar, vs vs vs

Yazmıştım KK bir forumdan ziyade sohbet ortamı gibi kullanılıyor.

Haa bu dediklerim genelleme lütfen yanlış anlaşılmasın. Burasının her bir yeye kattıklarıda yatsınamaz. BU site sayesinde hemen hemen her üyemiz bişeyler öğrenmiş, burdaki bilgilerden faydalanmış belki alcağı kararlarda bu site etkili olmuştur.

Ama çoğunlukla sohbet ortamı olması kadın kadına konuşıulan bir yerde benim konuları okumam ne kadar doğru olur ?

diğelim eşinizle tartıştınız ve sonucunda eşinizin sinirleri bozuldu ağladı bu durum karşısında ne yaparsınız?
ve bir bayanın ağlaması size ne hissettirir?

Offf
Ağayan kadına dayanamam... Sinir olurum manasında dayanam... Kadın dediğin güçlü olmalı. Zırtpırt ağlamamalı. Hiç ağlamasın demiyorum tabiki bir yapı farklılığı var ama, ona buna da ağlamasın. Hiç sevmem.

Ne yaparım - ağlama derim ağlamayacağından mı yoo. Ama derim niye ağlıyorsun ağlama derim. Sonuç değişir mi yok değişmez. Ben sinir olduğumla, o ağladığıyla kalır.

Eksi rep vermedim kimseye bugüne kadar ama bana verdiler neyse yazdıklarımdan pişman değilim öfkem yazamadıklarıma :)Bana eksi rep verene verme niyetinde değilim annem sana taş atana sen ekmek at der,tabi anlayana :))))))
NOt düşüyorlar çok cahilce, ahahaha çok komik, her duyduğuna inanıyorsun galiba vs vs diye
Sizce eksi rep vermenin de bir adabı olması gerekmiyor mu???

ama kadınlar çok hassas
ne var sanki "ağlama" diyeceğinize
azcık dinleseniz anlamaya çalışsanız(tüm erkeklere söylüyorum :)
kadın bu kadar yufka yürekli olmasaydı anne olabilirmiydi

Ben bu soruyu bile okuyacağını sanmıyrum değerli üyemizin ama buna sinir oluyorum işte.

zaten sorusundan bu net anlaşıyo boshayallersmile

BU bir KK yı pazarlama stratejisi.
Her fırsatta KK yı türkiyenin en büyük kadın sitesi olarak adlandırıyoruz ama ekonomik değer olarak baktığınızda KK nın Türkiye'nin en büyük kadın sitesi olduğunu söylemek doğru olmaz.

Bu tür çalışmalar KK nın pazar değerini yükseltmek adına yapılıyor. KK pro kart çalışması da, bu çalışma da düşündüğünüzün aksine para kazandıran değil yatırım yapılması gerken projeler. Ama bu projeler uzun vadede KK nın pazarlama gücünü artıracak çalışmalar.

Teknik olarak baktığınızda KK bir marka. Amacımız gerçek anlamda ekonomik değeri olan bir marka olması. Tabiki üyelerin desteği söz konusu.

Kredi kartı olayına gelince bu şu anda sadece bir fikir. Türkiyenin saygın bir bankasının saygın bir kredi kartı ile ilgili bir proje. Kredi kartının kimler tarafından alınabilceği hem bankanın kendi tüzüğü hemde kanunlar ile çerçevelendirilmiş. Yani bu şu demek; KK ya üye olan herkes bu kredi kartına sahip olabilecek diye bir şey yok. Bunu kriterlerine uyan kişilere bu kredi kartı verilebilir.

Bizim amacımız bu kartın yaygınlaşması. Pro kart için de amaç buydu. Herkes indirim istiyor ama 600 kişinin üye olduğu bir sisteme (KK Prokart) de kimse indirim vermek istemiyor. Biz kartın katma değerini artırmaya çalışıyoruz.

Günlük 10 TL bütcesi olan bayanlar için bankaların bu kredi kartını vereceğini sanmıyorum zaten. Bencede verilmemeli.

Kredi kartları kişilerin bütcelerine göre limitlendiriliyor bildiğiniz gibi. Ama kullanıcı bunu olduğundan yüksek belgelendirerek bu limitide yükseltiyorlar.
Kaldı ki artık kredi kartların teknolojileri çok gelişti. Çeşitli ürünler var. Debit kartlarında puan toplama vb kampanyalarda + özellikleri oluyor.

BElki kart kredi kartı özelliği olmayan ama debit kart özelliği olan bir kart olur. Burada bizim amacımız türkiye genelinde yaygın, her türlü sektörde kampanyalara sahip, ve + puan kazandıran bir kart ile KK Pro kartının evlenmesi.

Benim şahsi görüşüm bunun üyelere bir çok avantaj sağlayacağı yönünde.

Not: değil günlük 10 TL aylık 100 TL bütcesi olan üyelerimizde var en azından kendileri bunu ifade ediyorlar. BU üyeler internete internet kafe den giriyorlar. Saati komik rakamlar tabiri caizse sakız parası. (bu açıdan baktığımızda internet kafelerin ekonomik olarak bilgisayar ve internet bağlatısı alamaycak kişiler için büyük faydası olduğunu düşünüyorum)

Aa ben bu üyeyi gecenin saat 4 ünde sitede gördüğümde aklıma şu soru geliyor aylık bütceniz 100 TL, internet bağlantısı en ucuz bildiğim kadarı ile 29 TL + telefonunuz olmalı 15 den aşşa almıyor türk telekom + Bilgisayar bugün en ötü bilgisayar 500 TL
Benim aklım bu hesaba ermiyor.

Bu kişilerede tavsiyem. Internet cafeler var. Madem bütceniz sıırlı lütfen bu bütcenizi de coluğunuza cocugunuza harcayın aylık en az30-40 lirayı internete yatırmayın zira internet karnınızı doyurmaz.

Umarım yanlış anlaşılmam.

Tabiki eksi repvermenin bir adabı olması gerekiyor. Sadece eksi rep vermenin değil. Her şeyin bir adabı bir sınırı olması gerekiyor.
Bu tarz, sizin tabirinizle adabı olmayan - rep aldığınızda bunu yönetime bildirirseniz o kişilere adabıyla (eğer haklıysanız) gereki uyarı yapılır.

Birde bana neden (-) rep verdi diyenler oluyor. Verir kardeşim size katılmadığı her durumda adabaylı yorum yazması koşuluyla isteyen istediğine (-) rep verebilir.

Ne var sanki ağlamasa. Alayan kişiyi nasıl dinleyeceksiniz. Ağlamasa konuşsa dinleycez tabi (bütün erkekler adına söylüyorum). Onun için sinir oluyorum zaten. Konuştuğu zaman değil ağladığı zaman sinir oluyorum.

İŞte çelişki bu, Hem dinleseniz ne oalcak diyorsunuz. Ağlayan birisinin nesini dinleyceksiniz. Ağlıyor konuşmuyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…