evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Ben olsam inadına savaşırdım. Kaptırmazdım oğlanı
Senin silahların daha çeşitli:))

valla eşime o silahlar işlemiyor. zaten biz bu sorunlar başladığından beri arkadaştan öte değiliz :) çocuk yapar onu garantilermişim geçen ağzından kaçırdı...

bir erkek bunu söyler mi düşünür mü yoksa birisi aklına işler mi?

off bilemiyorum inanın bilemiyorum

Elbebekgulbebek63 sen ne dersin?

G greengirll alttan alıp yüze güldükçe kocası değişir mi sence?
değişmez canim , benim alttan aldığım kadar kimse almadı , sen altan aldıkça o kendimi bir halt sanıyor .
Kendimi övmek icin demiyorum kader olmasa ben ve eşim asla yan yana gelemezdi .
1.62 boyunda ben 168 düşün yani onun için sürekli babet giyerdim .
Kendini kötü hissetmesin diye .
Süpersin iyisin , kalbin bana yeter derdim .
Bütün suç bende derdim , belki de ben yapamıyorum bu işi , diye diye .
O ve ailesi kendini dağ zannettiler .

Bence benim arkadaşım da yeterince yaptı elinden gelenin fazlasını ve fark ettim hep benim gibi bende de suç var diyor .
Halbuki adam ve annesi içten pazarlıklı , bir eş nasıl sessiz kalır , ailemle iyi olmazsan bu is biter diye şart koşar .
Gerçek eş annesiyle eşinin yerini iyi bilir ve ikisini birbirinden ayri tutar .

benim aklım çalışmıyor artık siz akıl verin ne yapayım?

canim sen onun eşisin yani çocuğun yok diye onu garantilememiş mi olursun ?
Cevap veriyorum erkeklere göre çocuğun yoksa onu garantilememiş olursun , nerden mi biliyorum ?
Kendi ş...siz eşimden biliyorum çocuğu olmadığı icin beni bir kalemde sildi .

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum insan bile bile son bir şans diyor sonra pişman olur muyum diyor diyor da diyor....

kendi bitirsin ilerde kendi pişman olsun ne yaparsa yapsın artık umrumda değil. akışına bıraktım çünkü yoruldum.

aynen öyle. ve adım gibi eminim sırf aman çocuk olur diye benden uzak durdu sorunlar başlayalı beli. aklı da kimden aldığı gayet belli zaten.

aynen öyle. ve adım gibi eminim sırf aman çocuk olur diye benden uzak durdu sorunlar başlayalı beli. aklı da kimden aldığı gayet belli zaten.
nasıl böyle vicdansız anneler var ya inanamıyorum , insan oğlunun mutluluğunu istemez mi ?
Onun icin her şeyi görmezden gelmez mi ya .
kızın annesi kızını doldurmalıyken bunu erkek anneleri yapıyor ya .

Ne kadarlık evlisiniz?

Şahsi fikrim; vicdan azabı yaşayabilecek karakterde birisiniz yani pek umursuz değilsiniz.

Size tavsiyem; ayrılık olucaksa da bu kararı kesinlikle eşinizden bekleyin.

Bu gurur kırıcı bişey değil, aksine sonrasında sizi hafifletecek birşey.

Çok iyi anlıyorum seni canim , ben de öyle yaptim bitirirsem pişman olurum diye elimden gelenin fazlasını yaptim . Bitirmek istiyorsa kendi bitirsin ve kendi pişman olsun dedim öyle de oldu kendi bitirdi .
Vicdanım çok rahat keşkem asla yok , olmadı da .
O belki simdi rahattır ama vicdani onu elbet yakalayacak , pişmanlık yakasına yapışacak adım gibi biliyorum .
Sen de çekil uzaktan izle Bakalim sana nasıl bir teklifle gelecek

Genel olarak sorunlarınız nedir bilemiyorum.. Genellikle ailenin erkek bireyleri tutupta kendilerini o yaşlara getiren annelerine bir iki kelam anlatmayı çalışmayı saygısızlık olarak gördüğünden, Konu da harcanan genelde diş geçirebileceği idare etmesini isteyebileceği ve konuyu kapatması gereken dişi kişisi olarak görür... Kadın bu konuda cok inatçı olursa ilişki hırpalanır.. Atalarımızın dediği gibi ; Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.. Ana kuzusu olmayan erkek yoktur.

nasıl böyle vicdansız anneler var ya inanamıyorum , insan oğlunun mutluluğunu istemez mi ?
Onun icin her şeyi görmezden gelmez mi ya .
kızın annesi kızını doldurmalıyken bunu erkek anneleri yapıyor ya .

ama baksana kuzum onların tüm hatasını üstüne aldı tek laf ettirmiyor :) ben senin annen tu kaka demiyorum ki haklı olduğum yerlerde bana da hakkımı ver diyorum benden saygı bekliyorsan annen de bana saygı duymalı diyorum ama nerdeeeee...

5 sene olacak.
aynen ben kendimi çektim bu kararı eşime bıraktım zaten karar aşamasındayım diyen kendisi. tabi ki öyle, benim içim rahat olur.

evet ben herkese şans verilmesi gerektiğine inanırım çok da vicdanlıyımdır, kinci değilim (eşim aksini iddia etsede..)

aynen öyle yapıyorum sadece izliyorum ailem sadece bu aşamada devreye girdi babam halen konuşmadı onunla annemle konuştular sadece. anneme söylemedim ama bana dediği annen tutuştu tabi boşanacağız diye...annem aile içine karışmaz bu zamana kadar ondan karışmadı bir şeye tutuştuğu yok dedim. annem de zaten kararına saygılıyım demiş gayet güzel konuşmuş.

temel sorun bu evet.

sen yine de şanslı sayılırsın.
en azından boşanma ihtimalinin fakındasın.
ki garantiye almaman için senden çocuk istemeyen adama neden tekmeyi vurmadığını anlayamıyorum ama nasıl rahat edeceksen öyle davran.

ister kendisi söylesin, ister annesi söyletsin. istenmiyorsun canım.

ya risk alıp anasının evine postalayacaksın ya da her an terkedilmeyi bekleyeceksin.
hangisi senin için daha az acılıysa onu seç.

Allah kurtarsın.

aynen öyle canım.
taviz verdikçe daha çok istiyorlar, daha çok eziyorlar.

sen daha iyisindir inşallah.

teşekkürler hakkımda hayırlısı olsun.

ayrılma kararı istiyorsa verebilir sonuçlarına ve vicdan azabına da kendi katlanır....

teşekkürler hakkımda hayırlısı olsun.

ayrılma kararı istiyorsa verebilir sonuçlarına ve vicdan azabına da kendi katlanır....
Hakkında hayırlısı olsun
Gecen konunda konuşmuştuk aranızda epey yaş farkı vardı. Kaybeden kendisi olur, sen burda şanslı olan tarafsın bence. Asıl o seni kaybetmemek için uğraşmalı, böyle bir şansı bulmuşken .
Afedersin ama eşek kadar adam olmus hala anasının ağzına bakıyor birde . Neyse bazen hayat istediğimiz gibi gelişmiyor işte, akışına bırakıp izlemek en iyisi, belki daha güzellikler getirecektir senin için bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…