evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Yada kendi kvlerinin yaptıklrnı geline ugulyıp tatmin olma duygusu mesela bzimkinde başarıyı kıskanma huyuda var istiyorki herks ona muhtaç olsun kendni merkez sanıyor
Anam bendedw ne drt varmış kızlar konuya bi daldım maşşlh en çok yszan benim işte dert söytr demil atalar boşa degil

Yok artık ya bu kadar vicdansızlar demekki.. Doğmamış çocuğunuzun ne günahı var... Sizi çok sevdim, gayet akıllanılmış ve tecrübeli yorumlar. İçiniz biraz olsun soğumuş, farkedebiliyorum. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz. Bizimkinin akrabaları da kuru kalabalık, bende yalnızca aile büyükleri anane ve babane ile görüşüyorum bayram seyranda. Onlarda ortada bişey yok kızım, boşverin diyor ama bende gülüp geçiyorum kendi kızı hıncını devam ettiren. Ben içlerine girdiğimde güler yüzlü olduğum gibiyim. Bana nasihat edeceğine oturup kızı ile konuşsa gerçi o annesini de dinlemez bildiğini okur. İnsanlara hükmetmeye alışmış biri, istediği olmayınca da anneliği ile tehdit ediyor çocuklarını. Bundan sonra kendime idol almaya çalışacağım tavırlarını.

Yada kendi kvlerinin yaptıklrnı geline ugulyıp tatmin olma duygusu mesela bzimkinde başarıyı kıskanma huyuda var istiyorki herks ona muhtaç olsun kendni merkez sanıyor

Aynısı. Bir de kendini her konuda süper sanma. Aşırı kibir. Herşeyi o bilir, kimse bişey bilmez onun gibi yapamaz bilse de.

Şuanki konuşmaların hepsinden anladığım üzere kimsenin kocası ailesine laf söyletmiyor. O yüzden boşuna dertlenmeyin kızlar, hepsi aynı. Bize düşen sabırlı olmak, yorum yapmamak ve onları takmamak. Artık iyice anladım. Bu şekilde olanlar kazanmış gördüğüm kadarıyla.

Aynısı. Bir de kendini her konuda süper sanma. Aşırı kibir. Herşeyi o bilir, kimse bişey bilmez onun gibi yapamaz bilse de.
Amaaaaaaan çatlasınlarrr oglan bizde hahhahhhhşaka bi tarafa giy tak takıştır ye iç gez sev sevil hayat kısa kvlerde aklınu basına alsın ergen gbi harektlrden vazgeçsnler acaba koca mı bulsak benim kvye

Amaaaaaaan çatlasınlarrr oglan bizde hahhahhhhşaka bi tarafa giy tak takıştır ye iç gez sev sevil hayat kısa kvlerde aklınu basına alsın ergen gbi harektlrden vazgeçsnler acaba koca mı bulsak benim kvye

Keşke onlar da hayatın kısalığının farkında olsa, 3 günlük dünya bu kavgalara,huzursuzluklara hiç gerek yok. Ama madem oldu, bundan sonrası için bencil olmak en güzeli. Ölü taklidi yapalım hatta onlara karşı Nasıl olsa çocukları ile istediği zaman görüşebiliyorlar.

İnş eşinde anlar ve uzaklaşır onlardan canım çünkü degiştrmeyz düzelmiyolar bazıları biz çözümğ hayatmzdan çıkarmkta bulduk inan bna tüm samimiyetimle söylüyorum eşime diyrm istersen konuş hersyi bliyosun ynde konşmk isyrsan konuş ama emin ol durmcklar diyorum hayır ben böyle huzurlyum dior

9 ay oldu ayrı bir semte taşınıp, kiraya çıkalı. Başta eşimde görmek istemiyordu onları, bana da kesinlikle görüşmiceksin dedi. Ama şuan gidiyor geliyor, hepsi unutuldu. Ailem sana naptı ki oluyor konusu açılınca, fakat beni zorlamıyor görüşüceksin diye. Öyle olsa naparım ? Gittiğim zaman eltim de düşman olmuş nedense, küp gibi oturuyorlar hiç konuşmadan gergin bir ortam oluyor asla gitmek istemiyorum. Artık yanımda telefonlarını bile açıyor, gün geçtikçe bir rahatlama geliyor, bakalım sonu ne gösterecek ?

Hımm o tabi biraz skıntı bizdeki kopan nokta eşimi reddtti defalrca annsi olan varlık ortada bişy yokken sırf üste çıkma çabası hatta ilk bunu yeni alcgı gelini yemge çgrmş gidip aynı masada güzl aile tablosu çizeckmişiz bunu yapmdgmz için reddtti tabi bunlar birikti adamda artık bıktı nefrt etti bu haksxlklardan yani kadınn bnimle şahsi bişyi yok ogluna sewgisi yok diger 2si bal bu sanki çöp öyle davryor

Sizin durumunuz çok farklı. Bizim kv 2 oğluna da ölür ama diğer geline bal, bana zehir gibi davranır. O en iyi, ben kötü. Amannn herşeyin hayırlısı be kardeşim, çok da sıkıntı yapmamak lazım. Birgün herşey düzelir. Düzelmese de sorun yok.

:) öyle günahsız tabi ki. Sözde beni sevdiğinden söylüyor ileride üzülürüm diye. Ama onu kaale alan yok inadına eşimle daha iyi olduğumu gösteyorum yan yana geldiğimizde. Onları da samimiyetsiz olduğunu bildiğim halde bende samiyetsiz davranıyorum. Bunu yapmak zamanımı aldı ama iyi ki de anladım gerçek yüzlerini :) siz de başaracaksınız merak etmeyin

Yaaa tabi ama şöyle bak bizm durumda bile eşim yıllarca adeta sewgi dilendi kazık yedi yine annem dedi şimdi görüyor abisne takır takır ew düzdü kadın birde utanmadan bbanın ewine ayak basmıcksın teddtlri savurdu ama noldu yaşarken evlat kaybetti ne acı evlat hakkı yemek yazık diorum artık ben ona dedim ya allah evladının hakkını yemeyi nasip etmesn düşmanıma bile dünyya gelirkn o seçmedi o kadını o kadın getrdi onu işine gelmyncede reddtti yazık vlla allha hvle edyrm

kızlar eşimin son bombası; annemle konuşmuşlar. bana güvenmiyormuş. sebebi de o kadar basit ki söylediğim bir cümle. basit olduğu için yazmıyorum bile.

ben artık savaşmıyorum,kararı ona bırakıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…