evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Haklısın galiba. Kendi gözleriyle görmek daha inandırıcı oluyor. Sonuçta biri can, öbürü canan. Çok sevindim sizin adınıza umarım bizde görürüz bu günlerden.

O yokmus gibi davran ciddiyim. Kendi kedine git eglen biseylerle ilgilen. Ama o seni hep mutlu ve huzurlu görsün ki senin onun coktaaan gözden cikardigini sansin. Baska türlü yola gelecegii sanmiyorum. Icim sisti surda yazdiklarini okudukca. Bu kadar zamanda degismemis senden bu kadar büyük bir adaminda bu saatten sonra degisecegini sanmiyorum.

sen de bu kez açık konuş o halde.
eşine onu sevdiğini, onunla evlendiğini, ailesiyle evlenmediğini, ayrı bir aile olduğunuzu vs anlat.

böyle saçma bir sebeple boşanmayacağını, istiyorsa gidip dava açmasını söyle.
sonra da düşünmesi için zaman verdiğini söyle. hani artı eksi tartıyor ya. ama o düşünme faslını anasının evinde yapsın.
eğer bu düşünme dönemini sağ salim atlatırsanız, yani eşin annesinin yanındayken evliliğe devam derse evliliğin kurtuldu demektir.

çünkü şu anda uzatmaları oynuyorsunuz. 5 yıl gerçekten uzun.
ki hala karım ailem yerine anam diyor adam.

Taş olmaya gerek yok sadece kulak asmamak gerek. Benzer şeyler yaşadım bende. İlk zamanlar bende çok üzüldüm çok laf söylüyordum eşime ve bu sebepten dolayı aramız çok bozuldu. Ama sonradan annesini önemsememeye başladım ne derse desin hiç umursamadım eşime de yansıtmadım. Ayda yılda 1 gitmeye başladım. Bayramlara bide kızları geldiğinde gidiyorum farklı şehirdeler çünkü gitmesen ayıp olur. onun dışında kv ne arar ne hal hatrını sorarım çünkü hak etmiyor. Bende bu yüzden gamsız oldum ona karşı.

Aynen öyle. Bu bir başarı hikayesi bence, sabır hikayesi. Hepimize örnek olsun, sabreden kazanıyor gördüğüm kadarıyla. Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah. Aile ile görüşmeden de nereye kadar bilemedim, ne kadar kötü bile olsalar muhakkak onların boşluğunu hissedecektir.

Bence hiç bir şekilde anlatma. Çünkü boş yere kendini yorarsın haklı da olsan anlamayacaktır. Ve bu da senin annesine karşı olduğunu düşündürüyor. Haliyle de savunmaya geçiyor. Hiç umursama dediklerini de duyma ara ara git gel annesine madem boşanmak istemiyorsun. Söylediklerine üzülmek yerine hiç bir şekilde takma o kadını. Değmez hasta olursun valla.

cok katiliyorum kizi olmayan kaynanalar gercekten cok daha anlayissiz cok daha canavar malesef.

Maşallah sana. Ben geçen bayram bile gitmek istediğim halde gidemedim. Gerçi haketmiyor ama nihayetinde bir anne. Eşimi sabahın köründe kurban yerine getirdi ben gelmeyeyim diye :) Senin gibi olmak lazım, bişey beklemiyorum ama hala takıyorum galiba. Bayramda seyranda görüşmek en güzeli. Bende bundan sonrası için öyle düşünüyorum. Hal böyle olunca diğer akrabaları da arayamıyorum. Arayınca gel git istiyorlar. Ve diğerlerine de ne anlattıysa hepsi tavır almış durumda.

Malesef kendi adıma konuşck olursam bu tip kvleri varsa kardes ark vb. Tipleri hayatınzdan çıkarın et tırnktan ayrılırmı diceksniz ayrılır efendim çnkü ortada çürüyen bir tırnak varsa ayrılır biz ilişkmzde bu yola basvurduk çokta mutlyuz çünkü zaten görüntüde bir aile vardı içi pislikti bizden uzak allha yakın olsnlr hatta alt katıma gelck yeni gelin kaynm evlniyo ama umrumdamı aslaaaa çünkü hersyi herks çok iyi bliyor el seni senden dha iyi tanır dye bir laf vardr hakketende öyle

Büyük sevmezse küçük saymazmış. NET!! madem her dk müdahil olacaksın evlendirme kardeşim sütün çekilene kadar emzir,koynunda uyut
Hahhhh aynen öyle bi dönem eşime öyle demştim çok sinirlnmştim ama git dedim gitde sana deger vermyen kadınn kanatlrnn altnda yaşa dogurmk analık degil demştm gördü geç oldu ama gördü sonunda

:) aman alsınlar ya benimki de kendi akrabalarına beni kötüledi. Düğünümüze bile gelmesinler diye doldurdu ve düğüne sadece halası geldi akrabalarından. Bu durum benim hoşuma gitti ne bayramda ne bişeyde aramam :)) boş kalabalık zaten akrabaları.
En güzeli arana mesafe koyman. Saygı duy,ama umursama ve kendi evliliğine odaklan. Onlar için eşinle kötü olmak doğru değil. Gerekirse sevmiyrsan yapmacık davran eşin iyi davrandığını görsün.
Benim görümcelerimden bitanesi çok sinsi ben çok tartıştım sonra kendi kendime durup düşündüm ailesinin gerçek yüzünü göremicek ben sadece tartışmakla problem yaratıcam diye. Sonra özür diledim onlar senin ailen ben laf etmekle saygısızlık ettim diye. O günden beri bidaha tartışma olmadı ve inanırmısın daha da değişti bana karşı. Ki o bahsettiğim görümcem de hamile olduğumu duyduğunda üzüldüğünü söyledi bana çocuğu aldır canım bile dedi. Ama ne diyebilirsin ki? Allahından bulsun diyip çekildim kenara eşime de yansıtmadım.

Kimin ne düşündgü umrunda olmasın çünkü sınanmadgımz bir konu hakknda konuşmk her daim kolaydr

Hahhhh aynen öyle bi dönem eşime öyle demştim çok sinirlnmştim ama git dedim gitde sana deger vermyen kadınn kanatlrnn altnda yaşa dogurmk analık degil demştm gördü geç oldu ama gördü sonunda
Bizdede bi pandomino kopmasına ramak kaldı. Bekliyorum şöyle içimdekileri güzelce tane tane kusayım

Canım şöyle ben bu kadına çok ama çok şans verdim bak ne diyorum 1kuruşı nir emegi yok bende fakat enson hastnlik etti bni söyldgi yalanlar kendni haklı görme dayanamadım bnim arkamda savunck bi annemde yok çnkü rahtsz çock gbi eşim desen adam neye ugradgnı şaşırdı defalrca anne yapma bnide sen dogurdun zoruma gidiyor demesine ragmen kendi bildgni oludu bak şimdi diger ogluna 55milyar dgün ypıyor 10gün var kızn hiçbir olaydan haberi yok bnde anltmadım zaten görüşmedgmz için kız bni tanımyo 2defa gördü birde alt katıma gelcwk düşün hersy gün yüzüne çıkar onlar aldgı ahlarla huzurlu olablckmi baklım kızada üzlüyrm çünkü özürlü ve zengin parası için yapılan bir ewllk yani

Bizdede bi pandomino kopmasına ramak kaldı. Bekliyorum şöyle içimdekileri güzelce tane tane kusayım
Vlla bn gttim söyldm ama 3şeytan vardı bn tektim napim rabbim hep bnm yanımda insanlr gerçklri duyunca işlerine geşmedgi için şeytana bürünüyorlar karsnda bnm için zordu ama pişmn deglm vicdanm raht en önmliside içlerindeki pislik ortaya çıktı

Ailesine toz kondurmayan erkeklere aşırı sinir oluyorum biri de benim kocam. Şunu yaptılar desem sen yanlış anlamışsın der. Yine onlar akkaşık çıkar. Ailesiyle ilgili nekadar az yorum yaparsan okadar huzurlu olursun. En iyisi susmak inan bana.

işin içinde çocuk yoksa ve kendı paranı kazanıyorsan boşan derim ,
ama çocuk var ve boşanma sebebın dayak küfük hakaret iftira değilse sorun sadece kv ise biraz daha dayan diyebilirim ,

işin içinde çocuk yoksa ve kendı paranı kazanıyorsan boşan derim ,
ama çocuk var ve boşanma sebebın dayak küfük hakaret iftira değilse sorun sadece kv ise biraz daha dayan diyebilirim ,
Kadın kadınla anlşamıyor mu yoksa çock yetştrrken yanlş ypılan bazı şeylr mi var bu kv konusu uzun yıllrdr var olan birsey çünkü

Kadın kadınla anlşamıyor mu yoksa çock yetştrrken yanlş ypılan bazı şeylr mi var bu kv konusu uzun yıllrdr var olan birsey çünkü
Yada kendi kvlerinin yaptıklrnı geline ugulyıp tatmin olma duygusu mesela bzimkinde başarıyı kıskanma huyuda var istiyorki herks ona muhtaç olsun kendni merkez sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…