- 8 Ağustos 2017
- 437
- 315
- 23
- Konu Sahibi greengirll
-
Gitmenizi istemiyorsa daha iyi olabilir belki
Kv yüzünden boşanmayın diyorum
Bende zoraki gittim zoraki konuştum ama kazanan şimdi ben oldum eşim şimdi bana hak veriyor ama eski defterleri açmıyorum artık
Sıkıntı olursa kayınvalide ile hallediyorum eşime kendisi anlatırsa haberi oluyor yoksa haberi olmuyor kendisi anlatınca bende şunlara kırıldım diyorum sesini çıkarmıyor şikayet eden kimse haksız da o oluyor galiba :))
sen de bu kez açık konuş o halde.canım sene neler yaşamışsın böyle....ben bu sürede annemlere mi gitsem diye düşünüyorum ama evde kalıp sakince beklemek daha mı mantıklı sence?
nolur bana bir akıl verin kızlar boşansam arkamdan kv bak oğlum seni dinlemedi büyüklere saygısı yok seni haketmedi biz ona naptık o saygısız terbiyesiz.... iyice oğluna gaz verecek.
zaten bundan 2 sene önce kv herkesin içinde oğlum sen çok mutsuzsun sana yeni gelin im alsam demiş bir insan. ve ben bunları söyleyince kötü oluyorum kindarmışım şuymuşum buymuşum.
Haklısın, yaşadığım şeyler beni fazla takık ve duygusal bi insana çevirmeye başladı. Hemen önüne kesmem lazım ! Laf etmek düşer şöyle ki bana bir saygısızlık yaparsa kim olursa olsun,düşer. Fakat ben yüzüne bişey söyleyemiyorum bu da eşimle aramı bozuyor haklısın. Burayı bu sebepten seviyorum işte, farklı gözler bazen hatalardan dönmemize vesile oluyor. Teşekkür ederim. Taş olmak lazım biraz, sen başarabiliyorsan ne mutlu, darısı bizlere
Çok uzun oldu farkındayım ama bunu okuyup belkide bzimkide aşılablir bak ne insanlr nelr yaşıyor diyennz olcktr aranızda ben sewdigim adama sahip çıktm 1defa anne sözyle bna ayrllım dedi nişanllık sürecnde şimdi dönüp senn hakkını nasıl öderim çok pişmnm diyen adam var hersy sewgiyle her iki taraf seviyorsa dünya karşı gelse her sorun çözlür.ewt kadınız kırılganız ama bn sewiyorum bu adamı tabiki söz konusu sadakat olursa boşanın fakat diger türlü arada sewgi varsa inanın bna ona kırılsanzda kırsanızda uykusunda sewiyorsunuz bizim hikayemiz böyle işte
hayır sadece yaptığım şeylerin sebebini anlatmaya çalışıyorum. annesi haksız olunca tabi annesini savunmak için karşı atağa geçiyor.atıyorum eşimin doğumgünü partisinde kv yi çağırmak için aradığımda teli açmaması günlerce...açmadı mı telefonu açmadı işte.yok mutlaka ben de şöyleyimdir ondan açmamıştır. saçma sapan bahaneler.
canım sene neler yaşamışsın böyle....ben bu sürede annemlere mi gitsem diye düşünüyorum ama evde kalıp sakince beklemek daha mı mantıklı sence?
nolur bana bir akıl verin kızlar boşansam arkamdan kv bak oğlum seni dinlemedi büyüklere saygısı yok seni haketmedi biz ona naptık o saygısız terbiyesiz.... iyice oğluna gaz verecek.
zaten bundan 2 sene önce kv herkesin içinde oğlum sen çok mutsuzsun sana yeni gelin im alsam demiş bir insan. ve ben bunları söyleyince smuyorum
cok katiliyorum kizi olmayan kaynanalar gercekten cok daha anlayissiz cok daha canavar malesef.Çünkü bizim gibi aileler için ancak bu sebeplerden dolayı evlilik bitirilir. Namus dışındaki her sorun halledilir. Ama karşı tarafın kızı yoksa(benim kv gibi) eften püften sebeplerden hemen boşa olur. Acaba kendi başlarına gelse ki torunu var ne olur hiç düşünmüş müdür acaba ? Kimseye tek bir saygısızlığım bile olmamaıştır birlikte yaşadığımız süreç boyunca. Ki biz sadece aşağıya evimize uyumak için inerdik, diğer gelini de öyle. Çok daha kötü durumda olanlar da vardır eminim, ben kendimi hep böyle avutmuştum.
Taş olmaya gerek yok sadece kulak asmamak gerek. Benzer şeyler yaşadım bende. İlk zamanlar bende çok üzüldüm çok laf söylüyordum eşime ve bu sebepten dolayı aramız çok bozuldu. Ama sonradan annesini önemsememeye başladım ne derse desin hiç umursamadım eşime de yansıtmadım. Ayda yılda 1 gitmeye başladım. Bayramlara bide kızları geldiğinde gidiyorum farklı şehirdeler çünkü gitmesen ayıp olur. onun dışında kv ne arar ne hal hatrını sorarım çünkü hak etmiyor. Bende bu yüzden gamsız oldum ona karşı.
Malesef kendi adıma konuşck olursam bu tip kvleri varsa kardes ark vb. Tipleri hayatınzdan çıkarın et tırnktan ayrılırmı diceksniz ayrılır efendim çnkü ortada çürüyen bir tırnak varsa ayrılır biz ilişkmzde bu yola basvurduk çokta mutlyuz çünkü zaten görüntüde bir aile vardı içi pislikti bizden uzak allha yakın olsnlr hatta alt katıma gelck yeni gelin kaynm evlniyo ama umrumdamı aslaaaa çünkü hersyi herks çok iyi bliyor el seni senden dha iyi tanır dye bir laf vardr hakketende öylesen de bu kaz açık konuş o halde.
eşine onu sevdiğini, onunla evlendiğini, ailesiyle evlenmediğini, ayrı bir aile olduğunuzu vs anlat.
böyle saçma bir sebeple boşanmayacağını, istiyorsa gidip dava açmasını söyle.
sonra da düşünmesi için zaman verdiğini söyle. hani artı eksi tartıyor ya. ama o düşünme faslını anasının evinde yapsın.
eğer bu düşünme dönemini sağ salim atlatırsanız, yani eşin annesinin yanındayken evliliğe devam derse evliliğin kurtuldu demektir.
çünkü şu anda uzatmaları oynuyorsunuz. 5 yıl gerçekten uzun.
ki hala karım ailem yerine anam diyor adam.
Hahhhh aynen öyle bi dönem eşime öyle demştim çok sinirlnmştim ama git dedim gitde sana deger vermyen kadınn kanatlrnn altnda yaşa dogurmk analık degil demştm gördü geç oldu ama gördü sonundaBüyük sevmezse küçük saymazmış. NET!! madem her dk müdahil olacaksın evlendirme kardeşim sütün çekilene kadar emzir,koynunda uyut
Maşallah sana. Ben geçen bayram bile gitmek istediğim halde gidemedim. Gerçi haketmiyor ama nihayetinde bir anne. Eşimi sabahın köründe kurban yerine getirdi ben gelmeyeyim diye :) Senin gibi olmak lazım, bişey beklemiyorum ama hala takıyorum galiba. Bayramda seyranda görüşmek en güzeli. Bende bundan sonrası için öyle düşünüyorum. Hal böyle olunca diğer akrabaları da arayamıyorum. Arayınca gel git istiyorlar. Ve diğerlerine de ne anlattıysa hepsi tavır almış durumda.
Kimin ne düşündgü umrunda olmasın çünkü sınanmadgımz bir konu hakknda konuşmk her daim kolaydrMaşallah sana. Ben geçen bayram bile gitmek istediğim halde gidemedim. Gerçi haketmiyor ama nihayetinde bir anne. Eşimi sabahın köründe kurban yerine getirdi ben gelmeyeyim diye :) Senin gibi olmak lazım, bişey beklemiyorum ama hala takıyorum galiba. Bayramda seyranda görüşmek en güzeli. Bende bundan sonrası için öyle düşünüyorum. Hal böyle olunca diğer akrabaları da arayamıyorum. Arayınca gel git istiyorlar. Ve diğerlerine de ne anlattıysa hepsi tavır almış durumda.
Bizdede bi pandomino kopmasına ramak kaldı. Bekliyorum şöyle içimdekileri güzelce tane tane kusayımHahhhh aynen öyle bi dönem eşime öyle demştim çok sinirlnmştim ama git dedim gitde sana deger vermyen kadınn kanatlrnn altnda yaşa dogurmk analık degil demştm gördü geç oldu ama gördü sonunda
Canım şöyle ben bu kadına çok ama çok şans verdim bak ne diyorum 1kuruşı nir emegi yok bende fakat enson hastnlik etti bni söyldgi yalanlar kendni haklı görme dayanamadım bnim arkamda savunck bi annemde yok çnkü rahtsz çock gbi eşim desen adam neye ugradgnı şaşırdı defalrca anne yapma bnide sen dogurdun zoruma gidiyor demesine ragmen kendi bildgni oludu bak şimdi diger ogluna 55milyar dgün ypıyor 10gün var kızn hiçbir olaydan haberi yok bnde anltmadım zaten görüşmedgmz için kız bni tanımyo 2defa gördü birde alt katıma gelcwk düşün hersy gün yüzüne çıkar onlar aldgı ahlarla huzurlu olablckmi baklım kızada üzlüyrm çünkü özürlü ve zengin parası için yapılan bir ewllk yaniAynen öyle. Bu bir başarı hikayesi bence, sabır hikayesi. Hepimize örnek olsun, sabreden kazanıyor gördüğüm kadarıyla. Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah. Aile ile görüşmeden de nereye kadar bilemedim, ne kadar kötü bile olsalar muhakkak onların boşluğunu hissedecektir.
Vlla bn gttim söyldm ama 3şeytan vardı bn tektim napim rabbim hep bnm yanımda insanlr gerçklri duyunca işlerine geşmedgi için şeytana bürünüyorlar karsnda bnm için zordu ama pişmn deglm vicdanm raht en önmliside içlerindeki pislik ortaya çıktıBizdede bi pandomino kopmasına ramak kaldı. Bekliyorum şöyle içimdekileri güzelce tane tane kusayım
Kadın kadınla anlşamıyor mu yoksa çock yetştrrken yanlş ypılan bazı şeylr mi var bu kv konusu uzun yıllrdr var olan birsey çünküişin içinde çocuk yoksa ve kendı paranı kazanıyorsan boşan derim ,
ama çocuk var ve boşanma sebebın dayak küfük hakaret iftira değilse sorun sadece kv ise biraz daha dayan diyebilirim ,
Yada kendi kvlerinin yaptıklrnı geline ugulyıp tatmin olma duygusu mesela bzimkinde başarıyı kıskanma huyuda var istiyorki herks ona muhtaç olsun kendni merkez sanıyorKadın kadınla anlşamıyor mu yoksa çock yetştrrken yanlş ypılan bazı şeylr mi var bu kv konusu uzun yıllrdr var olan birsey çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?