evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Benim eşim de aynı cümleyi kurmuştu. Size değil asıl kendisine güvenemiyor. Madem hazır değilmiş ne diye evlenip sizin de günahınıza girmiş diye sorarlar adama. Yani annenizin yerinde olsam onu bir güzel paylardım !

valla annem de napsın hıncını benden çıkarıyor...bir yandan da üzülüyor halime. güven meselesi falan hikaye, bence eşim ne yardan ne serden. annesini de ikna edemiyor beni de edemiyor çünkü kimse kimseyi alttan almak istemiyor. bu zamana kadar da ben alttan aldım zaten öyle yürüdü.

kv nin gittiği spor salonuna gitmedim diye bile olay oldu. vay konuştukça sinirleniyorum artık hiçbir şey umrum değil.

Evlenip de herhangi biriyle sorun yaşamamayanını görmedim henüz, hele de eski kafalı bir kv niz varsa :) Hepimiz doluyuz konu sahibi affetsin

ya valla aynen eşten sorun olmasa kv den kv den olmasa kp den görümceden şundan bundan. yok yani yok nerdeyse. kimse kimseye yaranamıyor.

ne olursa olsun kendinizi degerli kılın bu basit bir cümle gibi fakat asıl ayrıntı orda biz kadınlar çok güçlü ve eşsiz varlıklarız ve degerliyiz bunu ayna karsına geçip kendinize söyleyin lütfen

Sakın bu sefer alttan alma. Sen bir bireysin, istediğini edep çerçevesinde yapıyorsan,saygı duymak zorundalar. Kararlığını gören eşin, bu durumu anlayacaktır. Anlamıyorsa da bir bırakın bekleyin bakalım, nasıl çözecek?

ne olursa olsun kendinizi degerli kılın bu basit bir cümle gibi fakat asıl ayrıntı orda biz kadınlar çok güçlü ve eşsiz varlıklarız ve degerliyiz bunu ayna karsına geçip kendinize söyleyin lütfen

Kesinlikle çok değerliyiz, hepimizden sadece 1 tane var.
Bu sorunları yaşadınız diye, sorunlu da değilsiniz, herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. Fakat görgülü insanlar zaten saygı duymayı bilir sevmese bile.

+1

kendi 'ezik' olduğu için seni de ezdirmeye çalışıyor

Keşke benim kv de pilatese beraber gidelim dese:) yaşlı bile olsalar idare eder insan. Pilatese giden kv ye toplumca pek alışkın olmadığımızdan garipsedim:) zira bazı kaynanalar pilatesin ne olduğunu bile bilmiyor

Gerçekten mutlu musun?
Tekrar evlenmeyi düşünmedin mi ?
Gerçekten çok mutluyum canım. ...
Hayatımda ilk defa bu kadar aşık olup sevmiştim. Ama ne oldu biliyo musun o ve ailesi sagolsunlar bitirdiler tüm duygularimi. İlk zamanlar evliliğin beni ezdirmiyordu evet .. ama canım sonradan işler değişti . Uzun bi süre ailesiyle bile konuşmadı yaptıklarından herseyi oda biliyordu ailesinin nasıl olduğunu.
Gel gör ki el birliğiyle ogullarini kendilerine çevirdiler.
O tek erkekti ve her zaman annesine muhtacti.
Serefsizlik yaptı ve ailesiyle yaşamak istediğini söyledi .
Bitti gitti.
Çok acıdı kalbim . Böyle anlattığım gibi kolay olmadı ama giderken sevgimi de bitirdi gitti.
Ve ben şu an diyorum ki ah be esra nasıl böyle karsktersiz birini sevebildin.
Kendini ezdirme canım.
Bırak anasiz yapamıyorsa s.olup gitsin.

Bu arada evlenmedim.
Henüz bır şey yok

Anlayabiliyorum seni. Bizde çok severek evlendik ve hala seviyoruz.

Gitmek istemeyeni hayatım boyunca yanımda tutmadım, öyle bir karakterim yok.

Fakat benim için boşanmış olmak değil, bu yaşadığım şeyleri, hafızamdaki anları ayrılmış olsam bile hayatımdan silemeyecek olmamı düşünmem.

Ne böyle bir aileyi hayatım boyunca unutabilirim ne de yaşadıklarımı yaşamamış sayabilirim.

Gitmek yada kalmak değil tüm mesele, bence tüm mesele bu.

Keşke benim kv de pilatese beraber gidelim dese:) yaşlı bile olsalar idare eder insan. Pilatese giden kv ye toplumca pek alışkın olmadığımızdan garipsedim:) zira bazı kaynanalar pilatesin ne olduğunu bile bilmiyor

canım burda sıkıntı kv nin tüm hayatımı tüm özelimizi bilmesi afedersin yatak odamızı bile onun idare etmesi eşimin her şeyi ona anlatması. kv aklınca beni sosyalleştirecek kendince beni eğitiyor iyilik yapmaya çalışıyor ama her şeyime müdahil her şeyimin içinde...eve girip çıktığım saatten gece yattığımız saate kadar herşeyi takip ediyor.

ağzım açık kaldı sanki bizi anlatmışsınız....eşim de ailemle konuşmuyorum evet bak deyip duruyordu bana ama görüyorum ki kv nin ağzından dökülen kelimelerle eşiminkiler birebir aynı asla annesiyle konuşmaktan vazgeçmeyecek. çünkü birden 180 derece dönüşüyor canavarlaşıyor niye annesiyle konuşuyor. bir gün önce uzaklara gidelim kaçalım diyen adam bir gün sonra ağzına geleni saymaya başlıyor.

burda düşündüğüm şey eşim akıllanır mı? annemlere malzeme verme ben herkesi sustururum dedi ama her şeyi paylaşıyor hala anlamıyorum. annesinin yaptıklarını bile üstüne aldı.

Hahahahhahaah bence konu sahibi kv ile arasını düzeltecek bizden sonra

canım valla dün annemlerle konuştum annemler eşimle konuştuktan sonra tamam bitti bu iş diye düşünmüşler. onu dinledik o haklı seni dinledik sen haklı diyorlar işin içinden çıkamıyorlar.

eşim bana güvenmiyormuş söylediğim bir cümleden dolayı. çok gerginmişim. yahu bu kadar şey yaşadıktan sonra nasıl sakin kalabilirim taş mıyım ben?

güvenmiyorsa ayrılsın.
sana güvenmeyen adama sen de güvenme.

annesinin gazına nasıl gelir ya 40 yaşındaki adam?
ergen değil, cahil değil.
başında akıl yerine sürahi mi taşıyor da dolup boşalıyor?
böyle gelgit akıllı adamları nasıl sevip saygı duyuyorsunuz?

kv evinizin dışında. eşin karıştırmasa gıkı çıkmaz. ama bizzat eşin bu sorunların temeli, kv 2. sırada.

tabiki öyle. ben de farkındayım eşim karıştırmasa kv karışamaz. eşim en son annesine gidip benden habersiz hiç bir şey yapmayacaksın kimseyle konuşmayacaksın demiş. kv de bunu hemen anneme fitlemiş. eşim tabi böyle bir konuşma yaptığını söylemedi bana. ama şu da var kv asla vazgeçmeyen bir tip iki gün sonra gene eşime yaklaşıp her şeyi öğrenmeye çalışır.

şunu kafamda netleştiremiyorum; eşim hatalarını anladığını söylemiş anneme. yani durumu düzeltebilirsek bir daha aynı hatayı yapmayabilir mi kafamdaki tek soru işareti bu. herkes ikinci şansı hak eder dediğim bu o da yaptığı hatayı sonradan anlamış olabilir.

ben bir süre sessiz kalmayı istiyorum hatta bu arada bir doktor yardımı almayı da düşünmüyorum değil çünkü sakinleştiriciye ihtiyacım var.

olaya tanık olanlar bana eşimin beni sınadığını söylüyor. bir süre üstünde baskı kuracak senden emin olacak çünkü gerçekten istiyor musun istemiyor musun bir şeyleri düzeltmek için diye bana baskı kuracak ondan sonra kendi emin olduktan sonra ailesi ile düzeltme çabasına girecek diyorlar. kv oğlum siz aranızı düzeltin biz konuşuruz kötü davranmayız falan demişler...
ya şuda var. eşim 2 kere nişan atmış ve hep kv suçlanmış. şimdi de boru değil bu boşanma ve biz küçük bir yerde yaşıyoruz herkes herkesi tanıyor. bu saatten sonra herkes onlara şüphe ile yaklaşacak. bu ne böyle 2 nişan bir boşanma diyecekler...ben olsam oğlum boşansın istemezdim şahsen.

sizce?

GEL GİT AKILLI. resmen eşime en iyi uyan şey bu.

mesela bir gün çok keyifli oluyor tatile gidelim hayatım şu bu, ertesi gün ne tatili bizim sorunlarımız var aklın fikrin tatilde...işte bu hususta şüphelerim kv ye gidiyor o mu dolduruyor bu adamı yoksa bu adam cidden deli mi?

bayramda mesela kaçalım gidelim burdan diyen adam iki gün sonra en ağır tepkileri veriyor. kafasında kuruyor benle ilgili bir şeyler onları göremeyince ateş püskürüyor.

Valla ben 9 senelik evliyim, 11 senedir esimle beraberim. KV 10 senedir ayni hic degismedi. Esimde gel git bir hakliyim diye beni tutuyor, bir hakli da olsan o benim annem deyip anasini tutuyor.

Yani ailesiyle asla ama asla düzelmicek. Esin dengeyi tutabilirse evligliginiz yürür.

Bana sen ne yapiyorsun diye sorarsa, kv bir deyince artik ben iki diyip ortaligi ayaga kaldiriyorum. Merhaba derken bile cekinir hale geldi artik.

bence de mantıklı hiçbir aile evladının ayrılmasını istemez.
kv inatçı olabilir. eşin hakikaten başa çıkamıyor da olabilir. ancak niye sürekli senin üstüne geliyor ki?
alttan al, anamı üzme, git gör, sana güvenmiyorum, boşanalım vs sözlerle neden seni üzüyor, baskı altına alıyor?
anne ne istersen onu yap desin, umursamasın. seni de istemediğin şeylere zorlamasın, akışına bıraksın.
belki böyle daha kolay aşılır çoğu şey.

eşine istersen 10 kez şans ver, 5 yıldır değişmeyen insanlar bundan sonra değişir mi? bak kendine. 5 yıldır onlarla orta yol bulmak için çok uğraştın değil mi? işe yaradı mı?

ben illa boşanmalısın demiyorum. dik dur diyorum. eşin de olsa eğer haklıysan eyvallahın olmasın.

eşin devam etmeye lütfederse sen de boş durma. şartlarını hazırla ve ona söyle. evlilik sürekli tek tarafın alttan almasıyla yürür mü, yürür. alttan alan mutlu olur mu, kimbilir. alışkanlık da mutluluk sayılır.

bir de bence en önemli soru, bu insan için her şeyi yapmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…