- 8 Ağustos 2017
- 437
- 315
- 23
- Konu Sahibi greengirll
-
kızlar eşimin son bombası; annemle konuşmuşlar. bana güvenmiyormuş. sebebi de o kadar basit ki söylediğim bir cümle. basit olduğu için yazmıyorum bile.
ben artık savaşmıyorum,kararı ona bırakıyorum....
Benim eşim de aynı cümleyi kurmuştu.Size değil asıl kendisine güvenemiyor. Madem hazır değilmiş ne diye evlenip sizin de günahınıza girmiş diye sorarlar adama. Yani annenizin yerinde olsam onu bir güzel paylardım !
Evlenip de herhangi biriyle sorun yaşamamayanını görmedim henüz, hele de eski kafalı bir kv niz varsa :) Hepimiz doluyuz konu sahibi affetsin
ne olursa olsun kendinizi degerli kılın bu basit bir cümle gibi fakat asıl ayrıntı orda biz kadınlar çok güçlü ve eşsiz varlıklarız ve degerliyiz bunu ayna karsına geçip kendinize söyleyin lütfenBenim eşim de aynı cümleyi kurmuştu.Size değil asıl kendisine güvenemiyor. Madem hazır değilmiş ne diye evlenip sizin de günahınıza girmiş diye sorarlar adama. Yani annenizin yerinde olsam onu bir güzel paylardım !
valla annem de napsın hıncını benden çıkarıyor...bir yandan da üzülüyor halime. güven meselesi falan hikaye, bence eşim ne yardan ne serden. annesini de ikna edemiyor beni de edemiyor çünkü kimse kimseyi alttan almak istemiyor. bu zamana kadar da ben alttan aldım zaten öyle yürüdü.
kv nin gittiği spor salonuna gitmedim diye bile olay oldu. vay konuştukça sinirleniyorum artık hiçbir şey umrum değil.
ne olursa olsun kendinizi degerli kılın bu basit bir cümle gibi fakat asıl ayrıntı orda biz kadınlar çok güçlü ve eşsiz varlıklarız ve degerliyiz bunu ayna karsına geçip kendinize söyleyin lütfen
+1ana kuzusu erkekle olmaz boşanmak daha hayırlı !!!
derdim demesine derdim de ..
evlilik yeni ise her şey zamanla rayına oturuyor bir tek bunu bilirim
yuva yıkması kolay kurması zor sistem çirkin kadının toplum içinde yeri belli ...
çalışıyor ve ayaklarının üzerinde de duruyor olabilirsin amenna ...
ama öncelikle evliliğe şans vermelisin ..
bırak gidecem diyecek adam gitsin ,döndüğünde bir kapı bulamasın seninde keşkelerin kalmasın
kendi 'ezik' olduğu için seni de ezdirmeye çalışıyorEvet kızlar ne denir ki...Ailesi çok önemliymiş, ana kuzusuymuş. Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem, alttan almamaya başlamamla birlikte ortaya çıkan sorunlar, 1 yıldır görüşmemek ve sonucu...
Eşim artık bizden olmayacağını, karar verme aşamasında olduğunu belirtti. Artılarımı eksilerimi tartıyormuş. Ne denir ki. Ailesine tek kelime ettirmiyor. Bir senedir arkamdan konuşan kv yi seni kazanmak için konuştu diyebiliyor. Her konuda ben hatalı çıkıyorum. Evet sütten çıkma ak kaşık değilim ama büyükler küçüklere yol gösterir yardımcı olmaz mı...Küsüp kenara mı çekilir...Attığı adıma karşılık vermez mi...
Çok yoruldum çok yıprandım artık...
Ana kuzusu erkekle olur mu? Boşanmak hayırlı mı?
Kafam çok karışık.
Hahahahhahaah bence konu sahibi kv ile arasını düzeltecek bizden sonraEvlenip de herhangi biriyle sorun yaşamamayanını görmedim henüz, hele de eski kafalı bir kv niz varsa :) Hepimiz doluyuz konu sahibi affetsin
Keşke benim kv de pilatese beraber gidelim dese:) yaşlı bile olsalar idare eder insan. Pilatese giden kv ye toplumca pek alışkın olmadığımızdan garipsedim:) zira bazı kaynanalar pilatesin ne olduğunu bile bilmiyor5 yıl olacak çok da yeni sayılmaz. sorunlarımızın tek kaynağı ailesi oldu özellikle annesi her şeyime eşim aracılığı ile müdahale etmesi. yaşadığım ilde niye arkadaşım yokmuş mesela....
pilates yapıyorum niye evde yapıyormuşum salona gitmiyormuşum (kv onunla salona gelmemi istemişti hep yaşlı kadınlar var bir de ben evde zaten ebru şallı falan yapıyordum gitmemiştim o bile sorun olmuş...)
bu kaçıncı şans...ben artık eşimin bana söylemek istediğini sezmiştim. sonunda dedim boşanmak istiyorsan söyle bana mı söyletmek istiyorsun.
sanmıyorum değişmez...
benim için hayırlısını istiyorum sadece...
Gerçekten çok mutluyum canım. ...Gerçekten mutlu musun?
Tekrar evlenmeyi düşünmedin mi ?
Gerçekten çok mutluyum canım. ...
Hayatımda ilk defa bu kadar aşık olup sevmiştim. Ama ne oldu biliyo musun o ve ailesi sagolsunlar bitirdiler tüm duygularimi. İlk zamanlar evliliğin beni ezdirmiyordu evet .. ama canım sonradan işler değişti . Uzun bi süre ailesiyle bile konuşmadı yaptıklarından herseyi oda biliyordu ailesinin nasıl olduğunu.
Gel gör ki el birliğiyle ogullarini kendilerine çevirdiler.
O tek erkekti ve her zaman annesine muhtacti.
Serefsizlik yaptı ve ailesiyle yaşamak istediğini söyledi .
Bitti gitti.
Çok acıdı kalbim . Böyle anlattığım gibi kolay olmadı ama giderken sevgimi de bitirdi gitti.
Ve ben şu an diyorum ki ah be esra nasıl böyle karsktersiz birini sevebildin.
Kendini ezdirme canım.
Bırak anasiz yapamıyorsa s.olup gitsin.
Bu arada evlenmedim.
Henüz bır şey yok
Keşke benim kv de pilatese beraber gidelim dese:) yaşlı bile olsalar idare eder insan. Pilatese giden kv ye toplumca pek alışkın olmadığımızdan garipsedim:) zira bazı kaynanalar pilatesin ne olduğunu bile bilmiyor
Gerçekten çok mutluyum canım. ...
Hayatımda ilk defa bu kadar aşık olup sevmiştim. Ama ne oldu biliyo musun o ve ailesi sagolsunlar bitirdiler tüm duygularimi. İlk zamanlar evliliğin beni ezdirmiyordu evet .. ama canım sonradan işler değişti . Uzun bi süre ailesiyle bile konuşmadı yaptıklarından herseyi oda biliyordu ailesinin nasıl olduğunu.
Gel gör ki el birliğiyle ogullarini kendilerine çevirdiler.
O tek erkekti ve her zaman annesine muhtacti.
Serefsizlik yaptı ve ailesiyle yaşamak istediğini söyledi .
Bitti gitti.
Çok acıdı kalbim . Böyle anlattığım gibi kolay olmadı ama giderken sevgimi de bitirdi gitti.
Ve ben şu an diyorum ki ah be esra nasıl böyle karsktersiz birini sevebildin.
Kendini ezdirme canım.
Bırak anasiz yapamıyorsa s.olup gitsin.
Bu arada evlenmedim.
Henüz bır şey yok
Hahahahhahaah bence konu sahibi kv ile arasını düzeltecek bizden sonra
güvenmiyorsa ayrılsın.canım valla dün annemlerle konuştum annemler eşimle konuştuktan sonra tamam bitti bu iş diye düşünmüşler. onu dinledik o haklı seni dinledik sen haklı diyorlar işin içinden çıkamıyorlar.
eşim bana güvenmiyormuş söylediğim bir cümleden dolayı. çok gerginmişim. yahu bu kadar şey yaşadıktan sonra nasıl sakin kalabilirim taş mıyım ben?
güvenmiyorsa ayrılsın.
sana güvenmeyen adama sen de güvenme.
annesinin gazına nasıl gelir ya 40 yaşındaki adam?
ergen değil, cahil değil.
başında akıl yerine sürahi mi taşıyor da dolup boşalıyor?
böyle gelgit akıllı adamları nasıl sevip saygı duyuyorsunuz?
kv evinizin dışında. eşin karıştırmasa gıkı çıkmaz. ama bizzat eşin bu sorunların temeli, kv 2. sırada.
güvenmiyorsa ayrılsın.
sana güvenmeyen adama sen de güvenme.
annesinin gazına nasıl gelir ya 40 yaşındaki adam?
ergen değil, cahil değil.
başında akıl yerine sürahi mi taşıyor da dolup boşalıyor?
böyle gelgit akıllı adamları nasıl sevip saygı duyuyorsunuz?
kv evinizin dışında. eşin karıştırmasa gıkı çıkmaz. ama bizzat eşin bu sorunların temeli, kv 2. sırada.
bence de mantıklı hiçbir aile evladının ayrılmasını istemez.tabiki öyle. ben de farkındayım eşim karıştırmasa kv karışamaz. eşim en son annesine gidip benden habersiz hiç bir şey yapmayacaksın kimseyle konuşmayacaksın demiş. kv de bunu hemen anneme fitlemiş. eşim tabi böyle bir konuşma yaptığını söylemedi bana. ama şu da var kv asla vazgeçmeyen bir tip iki gün sonra gene eşime yaklaşıp her şeyi öğrenmeye çalışır.
şunu kafamda netleştiremiyorum; eşim hatalarını anladığını söylemiş anneme. yani durumu düzeltebilirsek bir daha aynı hatayı yapmayabilir mi kafamdaki tek soru işareti bu. herkes ikinci şansı hak eder dediğim bu o da yaptığı hatayı sonradan anlamış olabilir.
ben bir süre sessiz kalmayı istiyorum hatta bu arada bir doktor yardımı almayı da düşünmüyorum değil çünkü sakinleştiriciye ihtiyacım var.
olaya tanık olanlar bana eşimin beni sınadığını söylüyor. bir süre üstünde baskı kuracak senden emin olacak çünkü gerçekten istiyor musun istemiyor musun bir şeyleri düzeltmek için diye bana baskı kuracak ondan sonra kendi emin olduktan sonra ailesi ile düzeltme çabasına girecek diyorlar. kv oğlum siz aranızı düzeltin biz konuşuruz kötü davranmayız falan demişler...
ya şuda var. eşim 2 kere nişan atmış ve hep kv suçlanmış. şimdi de boru değil bu boşanma ve biz küçük bir yerde yaşıyoruz herkes herkesi tanıyor. bu saatten sonra herkes onlara şüphe ile yaklaşacak. bu ne böyle 2 nişan bir boşanma diyecekler...ben olsam oğlum boşansın istemezdim şahsen.
sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?