- 5 Temmuz 2017
- 115
- 48
- 13
- 33
- Konu Sahibi greengirll
-
Güven önemli tabiki bu sadece sadkt anlmnda degl her konuda ama bazen kurtulmk amaçlı sana güvnmiyrm vya dha iyilrne layıksn kıyrılma cümllridirkızlar eşimin son bombası; annemle konuşmuşlar. bana güvenmiyormuş. sebebi de o kadar basit ki söylediğim bir cümle. basit olduğu için yazmıyorum bile.
ben artık savaşmıyorum,kararı ona bırakıyorum....
SıyrılmaGüven önemli tabiki bu sadece sadkt anlmnda degl her konuda ama bazen kurtulmk amaçlı sana güvnmiyrm vya dha iyilrne layıksn kıyrılma cümllridir
Bırak arkadaşım bırak bende boşanma dabaaını açtım içim daralıyor ruhum daralıyor ama yapacak bişeyim yokEvet kızlar ne denir ki...Ailesi çok önemliymiş, ana kuzusuymuş. Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem, alttan almamaya başlamamla birlikte ortaya çıkan sorunlar, 1 yıldır görüşmemek ve sonucu...
Eşim artık bizden olmayacağını, karar verme aşamasında olduğunu belirtti. Artılarımı eksilerimi tartıyormuş. Ne denir ki. Ailesine tek kelime ettirmiyor. Bir senedir arkamdan konuşan kv yi seni kazanmak için konuştu diyebiliyor. Her konuda ben hatalı çıkıyorum. Evet sütten çıkma ak kaşık değilim ama büyükler küçüklere yol gösterir yardımcı olmaz mı...Küsüp kenara mı çekilir...Attığı adıma karşılık vermez mi...
Çok yoruldum çok yıprandım artık...
Ana kuzusu erkekle olur mu? Boşanmak hayırlı mı?
Kafam çok karışık.
Hahahha tamamdırBebişten sonra içelimmmm
Bnde çokk ama çok istyorum ama işte şu rahtszlgı atlatmam lazım inş allh bnada nasip eder bi bebişHahahha tamamdır
Bnde çokk ama çok istyorum ama işte şu rahtszlgı atlatmam lazım inş allh bnada nasip eder bi bebiş
annen ne demiş?kızlar eşimin son bombası; annemle konuşmuşlar. bana güvenmiyormuş. sebebi de o kadar basit ki söylediğim bir cümle. basit olduğu için yazmıyorum bile.
ben artık savaşmıyorum,kararı ona bırakıyorum....
Güven önemli tabiki bu sadece sadkt anlmnda degl her konuda ama bazen kurtulmk amaçlı sana güvnmiyrm vya dha iyilrne layıksn kıyrılma cümllridir
Objektif yorum yapabilmemiz için neler olup bittiğini de öğrenmek gerek. Siz kendi açınızdan ana kuzusu diyorsunuz bu adam 1 sene ailesiyle görüşmemiş zaten bir insanın ailesine bağlı olmasıyla ana kuzusu olması arasında da fark var siz ailesini bıraksın görüşmesin istiyorsanız bu imkansız diyorsunuz ki benimde hatalarım var nedir bu hatalar mesela sadece karşı tarafa mal edip sıyrılmamak gerek.
keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum bunun üstünebilmiyorum artık boşanmak isteyen insanın bahane göstermeye de ihtiyacı yok sevmiyorum der bitirir sonuçta.
ama kv nin bak oğlum kızkardeşin de var demesine takıldım çünkü bizdeki olaylardan sonra görümcem de sorunlar yaşamaya başladı tam içerik bilmesem de eşim kv falan ağzından kaçırdı. görümcem benden makyaj parfüm süslenme taktikleri istedi falan...yanyana gelince de anladım soğukluklarını her neyse....ben kimsenin kötü olmasını istemiyorum ama allahım büyük kv ye böyle mi gösteriyor diyorum çok üzüldüm çok kırıldım yaptığım herşeyi safça iyi niyetle yaptım ama hep altında bir bit yeniği arandı.
annen ne demiş?
yani bitti derse boşanacaksın, devam derse devam mı edeceksin?
devam etmek için muhtemelen yine anacığını şart olarak öne sürecek. kabul edecek misin?
keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum bunun üstüne
Sorun ne biliyormusun?Yapacakları herşeyi bir başka kadın gözüyle değerlendirmek adına çevrelerindeki en güvenilir kadın olan anneleriyle paylaşıyorlar, ama o sinsi planlar yapan bu tarz kv ler bunu fırsat bilip kullanıyorlar!Bir iki derken annelerine paçayı kaptırıyorlar...İnan ki acıyorum hallerine ben bilirim den iş Annem bilire dönüyo;kadın farkedince de olan oluyor....sinirlendirerek
canım olay iki kişide bitiyor sevgi varsa digerleri kapı dışarı oluyor bunu bire bir yasamış biri olrak söylüyorum mesela şimdi bnm kvdem eşimin önüne altın dökse bi anlamı yok suratını çevirir bu zor ama yapcak bşy yok bazı insanlar kötü anne bile olsa kötü malesefaynen canım valla ne diyeyim.benim de hatalarım varda büyükler küçüklere yol gösterir açık kapatır ben öyle bilirim.bunlarda ne kadar açık varsa ortaya dökelim mantalitesi hakim.
aynen aslında erkekler çok saftirik :) kadınlar birbirlerini bildiğinden şıp diye niyeti anlıyorlar ama nerde bizimkiler asla kondurmaz...Sorun ne biliyormusun?Yapacakları herşeyi bir başka kadın gözüyle değerlendirmek adına çevrelerindeki en güvenilir kadın olan anneleriyle paylaşıyorlar, ama o sinsi planlar yapan bu tarz kv ler bunu fırsat bilip kullanıyorlar!Bir iki derken annelerine paçayı kaptırıyorlar...İnan ki acıyorum hallerine ben bilirim den iş Annem bilire dönüyo;kadın farkedince de olan oluyor....
eşler arada kalmamalı ama burda da iş eşte bitiyor, benimki istiyor ki bir kere söyleyeyim herkes anlasın iyi anlaşsın su yolunu bulsun...her şey bu kadar basit değil maalesef.canım olay iki kişide bitiyor sevgi varsa digerleri kapı dışarı oluyor bunu bire bir yasamış biri olrak söylüyorum mesela şimdi bnm kvdem eşimin önüne altın dökse bi anlamı yok suratını çevirir bu zor ama yapcak bşy yok bazı insanlar kötü anne bile olsa kötü malesef
Yalnız konu sahibinden daha çok çektik gibi görünüyorherkes kendi derdini paylaşmaya başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?