evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Güven önemli tabiki bu sadece sadkt anlmnda degl her konuda ama bazen kurtulmk amaçlı sana güvnmiyrm vya dha iyilrne layıksn kıyrılma cümllridir

Bırak arkadaşım bırak bende boşanma dabaaını açtım içim daralıyor ruhum daralıyor ama yapacak bişeyim yok

Kızlar komik olck ama sibel candan hadi içelim açtım eşlik ediyorum lütfen kendnzi mtlu edin zaman çok degerliii

sanirim bi cok kadiniz bu durumda olan. Ben kac kez ayrilik lafini agzima aldim ama yanlis yaptim. Ayriligi dusundugum zaman basip gidicektim ama gidemedim.

Tam ipler koptu bu sefer hamile kaldigimi ogrendim. Simdi karnimdaki icin son kez sabir ediyorum ve bazi seyleri guzellikle anlatiyorum, ondan bosanmak istemedigimi ve bazi seylerin duzelmesi icin karsilikli duzelmemiz gerektigini anlattim. Anlamis gibi ama tabiki guvenmiyorum. Zaman gosterecek artik, yine sabrim tasarsa bu sefer bosanmaktan bahsetmicem, ayiricam yollari cunki o benim aileme zerre tahamul etmiyorken ben dahada altan alamam onun basiretsizligini. Belki hamile halimle veya bebek dogarsa yeni bebekle kolay olmaz benim icin ama en dogru karar olur. Cunki o kadar guzel dille anlatmama ragmen hala anlamadiysa anliyacagi yoktur demek. Bende sizin konununuzu okuyunca kendimi gordum o yuzden anlatmak istedim :)

Allah yardimcimiz olsun ....

Objektif yorum yapabilmemiz için neler olup bittiğini de öğrenmek gerek. Siz kendi açınızdan ana kuzusu diyorsunuz bu adam 1 sene ailesiyle görüşmemiş zaten bir insanın ailesine bağlı olmasıyla ana kuzusu olması arasında da fark var siz ailesini bıraksın görüşmesin istiyorsanız bu imkansız diyorsunuz ki benimde hatalarım var nedir bu hatalar mesela sadece karşı tarafa mal edip sıyrılmamak gerek.

annen ne demiş?

yani bitti derse boşanacaksın, devam derse devam mı edeceksin?

devam etmek için muhtemelen yine anacığını şart olarak öne sürecek. kabul edecek misin?

Güven önemli tabiki bu sadece sadkt anlmnda degl her konuda ama bazen kurtulmk amaçlı sana güvnmiyrm vya dha iyilrne layıksn kıyrılma cümllridir

bilmiyorum artık boşanmak isteyen insanın bahane göstermeye de ihtiyacı yok sevmiyorum der bitirir sonuçta.

ama kv nin bak oğlum kızkardeşin de var demesine takıldım çünkü bizdeki olaylardan sonra görümcem de sorunlar yaşamaya başladı tam içerik bilmesem de eşim kv falan ağzından kaçırdı. görümcem benden makyaj parfüm süslenme taktikleri istedi falan...yanyana gelince de anladım soğukluklarını her neyse....ben kimsenin kötü olmasını istemiyorum ama allahım büyük kv ye böyle mi gösteriyor diyorum çok üzüldüm çok kırıldım yaptığım herşeyi safça iyi niyetle yaptım ama hep altında bir bit yeniği arandı.

olaylar çok uzun. geçmiş konularımda da var zaten tüm konularım aynı nerdeyse:) asla görüşmesin demiyorum sadece haklının hakkını versin, bana evet annem de böyle yaptı hatalı hayatım ama sen alttan al bende senin arkandayım dese bile ben yumuşarım. ben eşimden sadece bir gıdım destek görmek istedim. seni seviyorum demesini bekledim ama yok.

keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum bunun üstüne

annen ne demiş?

yani bitti derse boşanacaksın, devam derse devam mı edeceksin?

devam etmek için muhtemelen yine anacığını şart olarak öne sürecek. kabul edecek misin?

annem ne yapsın tabi bir yandan beni anlatmaya çalışıyor bir yandan onu dinliyor. üzülüyor...
tabiki beni istemeyeni ben de istemeyeceğim. ama ben her zaman herkesin ikinci bir şansı hak ettiğine inanırım sonradan keşke dememek için...evliliğimize bir şans daha verip vermemek ona kalmış. bu kadar olaydan sonra kv gene eskisi gibi olursa zaten ben bitiririm hiç beklemeden.

Sorun ne biliyormusun?Yapacakları herşeyi bir başka kadın gözüyle değerlendirmek adına çevrelerindeki en güvenilir kadın olan anneleriyle paylaşıyorlar, ama o sinsi planlar yapan bu tarz kv ler bunu fırsat bilip kullanıyorlar!Bir iki derken annelerine paçayı kaptırıyorlar...İnan ki acıyorum hallerine ben bilirim den iş Annem bilire dönüyo;kadın farkedince de olan oluyor....

aynen canım valla ne diyeyim.benim de hatalarım varda büyükler küçüklere yol gösterir açık kapatır ben öyle bilirim.bunlarda ne kadar açık varsa ortaya dökelim mantalitesi hakim.
canım olay iki kişide bitiyor sevgi varsa digerleri kapı dışarı oluyor bunu bire bir yasamış biri olrak söylüyorum mesela şimdi bnm kvdem eşimin önüne altın dökse bi anlamı yok suratını çevirir bu zor ama yapcak bşy yok bazı insanlar kötü anne bile olsa kötü malesef

aynen aslında erkekler çok saftirik :) kadınlar birbirlerini bildiğinden şıp diye niyeti anlıyorlar ama nerde bizimkiler asla kondurmaz...

eşler arada kalmamalı ama burda da iş eşte bitiyor, benimki istiyor ki bir kere söyleyeyim herkes anlasın iyi anlaşsın su yolunu bulsun...her şey bu kadar basit değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…