- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi balpetegi35
-
Yahu ben de köyde doğmadım ..orda yapılan işlerden anlamam .yapmam beklense büyük bir ihtimalle yapamam ama ben bunu BECEREMEMEK olarak nitelendiririm. .her defasında köylü diye diye o insanları asagilamam. .açıkçası itici değilim diye düşünüyorum herkes kendi ne düşünür bilemem ama köylü değilim. bunu meziyet olarak gördüğüm de yok. beni tutup köye götürseniz adapte olamam da. hanginiz olursunuz da burada bir ben anormal oldum onu anlamadım? evet köyde de doğsam olamam çünkü içimde öyle bir yetenek de yok istek de bunun üzerine düşüp beni ne yerine koyuyorsunuz anlamadım yani.
eşin haklı bence
bahçeli evle sen ilgilenmeyeceksen ne diye bahçeli ev diye tutturuyorsun?
ben de istiyorum bahçeli ev hayvan bakmak için. sırf o sebeple alsam sonra kim uğraşcak desem benim de eşim sinir olurdu
hem böyle saydıran kadınlardan nefret ederim köylü gibi ne demek ya?
bahçeyle uğraşan kadınların hepsi köylü mü?
patates ekmiceksiniz çiçek ekiceksiniz gayet elit ve zevkli bie hobi anlayana tabi.
yahu bahçeli ev alan villa sahipleri bahçıvan tutuyor onlar ne mantıkla tutmuş peki? niçin benim anormal olduğum fikri üzerine yorum yapıyorsunuz. ben o işleri beceremem de yapamam da. köylü olmamayı meziyet de saymıyorum zaten.eşin haklı bence
bahçeli evle sen ilgilenmeyeceksen ne diye bahçeli ev diye tutturuyorsun?
ben de istiyorum bahçeli ev hayvan bakmak için. sırf o sebeple alsam sonra kim uğraşcak desem benim de eşim sinir olurdu
hem böyle saydıran kadınlardan nefret ederim köylü gibi ne demek ya?
bahçeyle uğraşan kadınların hepsi köylü mü?
patates ekmiceksiniz çiçek ekiceksiniz gayet elit ve zevkli bie hobi anlayana tabi.
size ne peki? hayır itici olduğumu bir kere vurguladınız ne anlamı var şunun şuan? benim iticiliğimin ucu size dokunmuyor. hala konuyu benim karakterim üzerinden götürüyorsunuz üstlendiniz konuyu ben çekileyim yazın cevapları.Bunu diyene de benim param, ben tutucam ben alıcam deyip duruyor. Eşine de böyle konuşuyorsa adamın istememesi normal. Sanki eşi değil de patronu gibi konuşuyor adamla, aşırı itici. Bunu söyleyince de kötü oldum.
size ne peki? hayır itici olduğumu bir kere vurguladınız ne anlamı var şunun şuan? benim iticiliğimin ucu size dokunmuyor. hala konuyu benim karakterim üzerinden götürüyorsunuz üstlendiniz konuyu ben çekileyim yazın cevapları.
aynen öyle evet.Gidin baskasinin tarlasini bahcesini ekin dememis adam size.kendi bahcemizi birlikte eker bicer susler gonlumuze gore yapariz demis.ne kadar guzel 1 fikir birlikte bir seyler paylasmak yapmak keyif almak istemis.
Siz "KÖYLÜ"Gibi takilmayin ama ya haklisiniz.
ikidebir karakterine vurgu yapılan siz değilsiniz asabiyetimin sebebi belli herhalde. neyse teşekkürler.Bir tek ben mi vurguladım? İşinize gelmeyen bir yorum olunca niye saldırganlaşıyorsunuz? Bu da son mesajım, bu stille zaten hiçbir şekilde istediğiniz yaptırmanız mümkün değil, yaptırırsanız da kalp kırarak yaparsınız. Kolay gelsin.
evet kesinlikle benlik değil bunu anlatamıyorum. köylü kelimesini aşağılayıcı kullandığımı da düşünmüyorum. ne demişim ki? bağ bahçe işini köylüler yapmaz mı? ben söyleyince nş tuhaf oldu mesela?Ahaha ben harbi köylüyüm kızlar açılın.
Bizim eşimle evimizin de bahçesi var, 2 komşumuzla ortak. İşte bu erkekler şöyle yapalım böyle yapalım şunu ekelim bunu dikelim, yok tavuk besleyelim, sürekli planlar planlar. Biz kadınlar da siz bakacaksanız yapın dedik, hiç yardım ederiz demedik, zaten herkes çocuklu çalışan. Sonuç 2 şimşir diktiler, zamanında sulama yapmadılar saçma bir halde büyüdü, en son bahçe için birini tutmuştuk :)
Ben konu sahibini haklı buluyorum bu konuda, o kadar basit işler değil bunlar. Sevmek lazım, zaman vermek lazım. İnciler dökülür mü bilemicem de manikür falan dayanmaz yani onu diyim :)
Bahçesi ne güzel falan dedi eşim ben de birini tutup çiçek falan diktiririz güzel olur dedim. Eşim de dedi ki sen ne güne duruyorsun birlikte dikeriz birlikte bakımını yaparız dedi.
Ben de sinir oldum o an çünkü bayağı ciddi beyfendi. Dedim ya ben çalışan kadınım ben tarla işi mi yapacağım köylü müyüm ben bilmem ne bir sürü şey dedim. Sonra bir kavga gürültü oldu derken eşim evi almaktan vazgeçti.
Ev falan almıyorum ben otururuz kirada senin incilerin dökülür bahçede dedi ama böyle sert sert. Nasıl gıcık oldum anlatamam. Adam resmen ev almaktan vazgeçti ya şaka gibi resmen. Nasıl ikna edeceğim??? Bana bir yol gösterin.
çapa bilmem ne yapamam demek istedim. çiçek ne alaka? tarla kadar bahçesi var ne ekersen o olur. köylüden kastım çapa ve dikme işiydi. bunu hangi şehirli kadın yapıyor?
Çiçek ne alaka?
Çiçek bu alaka
ben hiç bağdan bostandan bahsedildiğini okumadım
Hobi ve askla yapilan esle paylasilan keyifli zamanlardir ekme bicme sulama isleri.aynen öyle evet.
reha muhtar gibi yakalamissiniz bravoooo
çiçek ne alaka derken bir çiçek mi var demek istedim.Çiçek ne alaka?
Çiçek bu alaka
ben hiç bağdan bostandan bahsedildiğini okumadım
Yapın
Çapa sırt kol göğüs tüm kasları çalıştırır
Spor salonunda yapacağınıza açık havada yaparsınız mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?