evi terk eder mi sizin eşleriniz?

evi terket diye öğüt veren kadınlara " ne bu çocuk çocuk hareketler" "Evlilik müessesine zerre saygısı yok. " gibi yorumlarda bulunarak olası bir linç yeme durumuna karşı cesaretinizi takdir ettim sadece.
E öyle değil mi ama?
Adam evi terkediyor, kadında mı evi terketsin.
Oturup güzelce konuşmak varken "bananeee küstüm oynamicaamm" tarzında hareketler mi yapılsın. Bana saçma geliyor, bir insanı evden kovmakla ya da evi terketmekle terbiye edemeyiz bana göre. Ha konuşmayı beceremiyorlarsa boşansınlar, bu şekilde etrikalarla hayat geçmez.

Hayır aksine oldukça iyi bir iletişimimiz var. Konuşarak anlaşabiliyoruz.
Tartışmak iletişimin özü der psikologlar, hiç tartışılmayan evliliklerde iletişimsizlik yada birbirini umursamamak olduğunu da söylerler. Ayrıca Tartışmak kötü bişi değildir üretkenliği arttırır yeni fikirler açığa çıkar

otele gittim daha sonra ara ara hep aradım oteli ama eşimin adında hiç kayıt yok asla ulaşamadım

Yani daha önceki konular belli, her seferinde eve gelmemesine tüm kadınlar oldukça şaşırmış, kimsenin kocasının terk etmediği açık evi falan, muhtemelen evden gittiği dönemde annesinde kalmıyor, kalsa da kaçamakları oluyor, boşanmayacağınız da belli, ben affınıza sığınarak soracağım, amacınız nedir?

Yani psikologların ne dediğini bilmiyorum ama gayet mutlu bir evliliğimiz var. Biz kavga ederek ya da tartışarak değil konuşarak anlaşıyoruz sadece. Saatlerce oturup konuşabiliriz. Ortak hobilerimiz var mesela beraber balığa gideriz. Sinemaya gideriz. Evde telefonları antrede bırakır beraber vakit geçiririz. İşlerimizde neler yaptığımızı konuşuruz. Bebeğimizle oynarız. Film seyrederiz. Ben hayatımdan çok memnunum, eşimden de. Ankamadım ki şimdi bunda bir tuhaflık var deyip tartışma mı çıkarmalıyım?

Değişik bi örneksiniz o zaman bana da maşallah demek düşer, mutluluklar

Ay bu konudaki nispet beni benden aldi. "Ay biz hiç tartismayiz" "Yok bizde ses yükseltme bile yok" "canim kocaciimm" "ciciimm kocisiim"

Canım kocişim değil de canım hayat arkadaşım, canım eşim. Herkese yatıp kalkıp şükrettiği bir hayat diliyorum. Tartışmadan da yaşamak mümkün.

Bizim ki yan odaya gidiyor ya da ben gidiyorum.dışarı çıksa da gelir.sizn ki 2 gün otelde mi kalmış bütün yorumları okumadım

Bizim ki de, tartışınca gider arabada yatar gece 2-3 gibi zil zurna döner. Sabahta hic birşey olmamış gibi yapar beni deli eder.

Benim eşim de yapardı aynısını.Ağzına geleni söyler gider gelmezdi. En son 15 gün gelmemişti. Bir yazı okudum geçenlerde ve nedenini çözdüm kendimce. Yazıyı bulamadım şu an sizinle paylaşmak için. Ancak içeriği şöyleydi. Narsist kişiler kurbanlarını yok sayıp cezalandırmak için 6 ay boyunca bile ortadan kaybolabilirlermiş.

Valla biz gece hemen barisiyoruz çünkü ben ona sarilmadan uyuyamiyorum hakli olsam bile sabah tekrar küsüyorum iki gün gelmeyip sana bensizligi gör de kiymetimi bil mi demeye çalışıyor acaba yada o esnada sürekli senin aramani bekleyip noldu beni mi ozledin deyip pohpohlanmak mi istiyor acabaa

narsist ozaman öyle mi

evet benden bekler hep ama aramak istemiyorum birde gerekçesi eve gelsem ne olucak gene kavga edicezdir

Sürekli hemfikir değiliz zaten. Ama bunu tartışarak çözmeyiz. Konuşuruz. Sorunumuz varsa, rahatsızlıklarımız varsa bunlarin çozümü için birbirimize zaman ayırırız. Parlamayız, yükselmeyiz.Ben çok kavga eden bir ailede büyüdüm ve tartışmaktan hoşlanmıyorum. Eşim de hoşlanmaz. Evlenmeden önce bir süre beraber yaşadık ve birbirimizi tanıdık. Konuşarak anlaşabilmek neden bu kadar tuhaf geldi anlayamadım.

Bizim ki yan odaya gidiyor ya da ben gidiyorum.dışarı çıksa da gelir.sizn ki 2 gün otelde mi kalmış bütün yorumları okumadım
daha önce gittiğinde otel araması görüdm telinde arkadasının aradıgını söyledi otele gittim ara ara oteli aradım ve eşimin adına kayıt bulamadım

Aynı şeyi yapmalı, o geldiğinde sizi evde bulmamalı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…