- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi asii nuran
-
E öyle değil mi ama?evi terket diye öğüt veren kadınlara " ne bu çocuk çocuk hareketler" "Evlilik müessesine zerre saygısı yok. " gibi yorumlarda bulunarak olası bir linç yeme durumuna karşı cesaretinizi takdir ettim sadece.
Tartışmak iletişimin özü der psikologlar, hiç tartışılmayan evliliklerde iletişimsizlik yada birbirini umursamamak olduğunu da söylerler. Ayrıca Tartışmak kötü bişi değildir üretkenliği arttırır yeni fikirler açığa çıkarHayır aksine oldukça iyi bir iletişimimiz var. Konuşarak anlaşabiliyoruz.
otele gittim daha sonra ara ara hep aradım oteli ama eşimin adında hiç kayıt yok asla ulaşamadımOtel konumu, otel aramalari?bunlar yeterli degkl miydi zamaninda? Gercekten ne olmasi lazimdi? Ilk degilmis ki bu gitmeler. 20 gun,15 gun.. adam hep gidiyor. Hic mi bunun pesine dusmeyi denemediniz anlamadim? Pesine birini tak, en kotu sen takip et. Ses kayit programlari var. Onlardan yukle.
Benim esim bunlari yapsa. O evden ciktigi andan itibaren hayalet gibi pesine takilirim. Ipligini pazara cikarana kadar da birakmam olayin pesini. Cumle aleme rezil eder, donuna kadar da alir bosarim sonra
Oteller musterılerı hakkındaki bilgileri vermezler. Kural budurotele gittim daha sonra ara ara hep aradım oteli ama eşimin adında hiç kayıt yok asla ulaşamadım
11 sene nedir yahu.Biz 11 gün kalamiyoruz tartışmadanHemde 11 senedir, yanlıs hatırlamıyorsam
Yani psikologların ne dediğini bilmiyorum ama gayet mutlu bir evliliğimiz var. Biz kavga ederek ya da tartışarak değil konuşarak anlaşıyoruz sadece. Saatlerce oturup konuşabiliriz. Ortak hobilerimiz var mesela beraber balığa gideriz. Sinemaya gideriz. Evde telefonları antrede bırakır beraber vakit geçiririz. İşlerimizde neler yaptığımızı konuşuruz. Bebeğimizle oynarız. Film seyrederiz. Ben hayatımdan çok memnunum, eşimden de. Ankamadım ki şimdi bunda bir tuhaflık var deyip tartışma mı çıkarmalıyım?Tartışmak iletişimin özü der psikologlar, hiç tartışılmayan evliliklerde iletişimsizlik yada birbirini umursamamak olduğunu da söylerler. Ayrıca Tartışmak kötü bişi değildir üretkenliği arttırır yeni fikirler açığa çıkar
Değişik bi örneksiniz o zaman bana da maşallah demek düşer, mutluluklarYani psikologların ne dediğini bilmiyorum ama gayet mutlu bir evliliğimiz var. Biz kavga ederek ya da tartışarak değil konuşarak anlaşıyoruz sadece. Saatlerce oturup konuşabiliriz. Ortak hobilerimiz var mesela beraber balığa gideriz. Sinemaya gideriz. Evde telefonları antrede bırakır beraber vakit geçiririz. İşlerimizde neler yaptığımızı konuşuruz. Bebeğimizle oynarız. Film seyrederiz. Ben hayatımdan çok memnunum, eşimden de. Ankamadım ki şimdi bunda bir tuhaflık var deyip tartışma mı çıkarmalıyım?
Biz 11 saat kalamıyoduk bosandık11 sene nedir yahu.Biz 11 gün kalamiyoruz tartışmadan
Canım kocişim değil de canım hayat arkadaşım, canım eşim. Herkese yatıp kalkıp şükrettiği bir hayat diliyorum. Tartışmadan da yaşamak mümkün.Ay bu konudaki nispet beni benden aldi. "Ay biz hiç tartismayiz" "Yok bizde ses yükseltme bile yok" "canim kocaciimm" "ciciimm kocisiim"
Valla biz gece hemen barisiyoruz çünkü ben ona sarilmadan uyuyamiyorum hakli olsam bile sabah tekrar küsüyorummerhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
narsist ozaman öyle miBenim eşim de yapardı aynısını.Ağzına geleni söyler gider gelmezdi. En son 15 gün gelmemişti. Bir yazı okudum geçenlerde ve nedenini çözdüm kendimce. Yazıyı bulamadım şu an sizinle paylaşmak için. Ancak içeriği şöyleydi. Narsist kişiler kurbanlarını yok sayıp cezalandırmak için 6 ay boyunca bile ortadan kaybolabilirlermiş.
evet benden bekler hep ama aramak istemiyorum birde gerekçesi eve gelsem ne olucak gene kavga edicezdirValla biz gece hemen barisiyoruz çünkü ben ona sarilmadan uyuyamiyorum hakli olsam bile sabah tekrar küsüyorumiki gün gelmeyip sana bensizligi gör de kiymetimi bil mi demeye çalışıyor acaba yada o esnada sürekli senin aramani bekleyip noldu beni mi ozledin deyip pohpohlanmak mi istiyor acabaa
Sürekli hemfikir değiliz zaten. Ama bunu tartışarak çözmeyiz. Konuşuruz. Sorunumuz varsa, rahatsızlıklarımız varsa bunlarin çozümü için birbirimize zaman ayırırız. Parlamayız, yükselmeyiz.Ben çok kavga eden bir ailede büyüdüm ve tartışmaktan hoşlanmıyorum. Eşim de hoşlanmaz. Evlenmeden önce bir süre beraber yaşadık ve birbirimizi tanıdık. Konuşarak anlaşabilmek neden bu kadar tuhaf geldi anlayamadım.Evet biri "10 seneder evliyiz, hiç tartismayiz" demis. Ki bence normal evliliklerde bu imkansiz. Insan yillarca tanidigi annesi babasi ile tartisiyor, niye es ile tartisilmasin? Sürekli benim ile hemfikir olan biri ile evli olmakta bana cazip gelmiyor açikçasi.
daha önce gittiğinde otel araması görüdm telinde arkadasının aradıgını söyledi otele gittim ara ara oteli aradım ve eşimin adına kayıt bulamadımBizim ki yan odaya gidiyor ya da ben gidiyorum.dışarı çıksa da gelir.sizn ki 2 gün otelde mi kalmış bütün yorumları okumadım
Aynı şeyi yapmalı, o geldiğinde sizi evde bulmamalı meselamerhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?