- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Şaka gibisiniz. 3.çocuk hiç istemediğim hiç hazır olmadığım bir zamanda kazara oldu. Ama iyi ki de olmuş3. Çocuk kocayı eve bağlamak(!) için yapılmış. 40a merdiven dayadım, kimse masal kocadan kadın eksik etektir, erkeğine söz söylemeze dönmez. Özünde neyse odur.
Hepsine aynı cevabı veriyorum ama inanmıyor kimse, neden yalan söyleyeyim anlamıyorum
Ne gibi bir çözüm arıyorsunuz burda merak ettim gerçekten çözüm belli boşanacaksınız e boşanamam diyorsunuz ne yapalım ki biz kocana burdanÇözüm sunmak yerine niye bana saldırı başladı anlamadım, zaten üzgün bir insan niye daha çok yararlanmaya çalışılıyor anlamıyorum
Değil, sıkılıp bıraktı
Bu şubat 2017, 1 yıl önce aldatıldım diyorsunuz o zaman 2016'da falan aldatılmışsınız.Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim.
Bu mart 2017.Bu arada iki çocuğum var ve eşim üçüncüyü istiyor
Ne gibi bir çözüm arıyorsunuz burda merak ettim gerçekten çözüm belli boşanacaksınız e boşanamam diyorsunuz ne yapalım ki biz kocana burdan
Hani kocanız iyiyken yapmıştınız şimdi kaza mı oldu. Bir öyle bir böyle yazıyorsunuz.Şaka gibisiniz. 3.çocuk hiç istemediğim hiç hazır olmadığım bir zamanda kazara oldu. Ama iyi ki de olmuş
Çok haklısınız. Bu adam 2016da aldatmış, 2019da da böyleymiş, konu sahibinin konularına baktığımda bunları görüyorum ben. Çocuğu da koca istemiş zaten, bende eve bağlamak için yapıldığını düşünüyorum.3. Çocuk kocayı eve bağlamak(!) için yapılmış. 40a merdiven dayadım, kimse masal kocadan kadın eksik etektir, erkeğine söz söylemeze dönmez. Özünde neyse odur.
İnsanların fikri birden bire 180 derece değişmez. Kadın erkeğe konuşmaz diyorsa, ataerkil bir insansa sonradan birden bire beyaz atlı prense dönmez. Yada çok kadına değer verirken birden kadın dediğin susara dönmez. Başından beri belliymişÇok haklısınız. Bu adam 2016da aldatmış, 2019da da böyleymiş, konu sahibinin konularına baktığımda bunları görüyorum ben. Çocuğu da koca istemiş zaten, bende eve bağlamak için yapıldığını düşünüyorum.
Çok haklısınız. Bu adam 2016da aldatmış, 2019da da böyleymiş, konu sahibinin konularına baktığımda bunları görüyorum ben. Çocuğu da koca istemiş zaten, bende eve bağlamak için yapıldığını düşünüyorum.
He he eskiden çok iyiymiş yerseneskiden çok iyiymiş ya gene düzeleceğini söylememizi istiyor
ben daha düzelen görmedim
Konu sahibi sadece kendini kandırıyor, ötesi yok.İnsanların fikri birden bire 180 derece değişmez. Kadın erkeğe konuşmaz diyorsa, ataerkil bir insansa sonradan birden bire beyaz atlı prense dönmez. Yada çok kadına değer verirken birden kadın dediğin susara dönmez. Başından beri belliymiş
Astro eşiyle çocuklarıyla ilgili olan adam her yerde kendini belli ediyor. Bu adam ne eşine ne çocuklarına değer vermiyor. Bi pazar kahvaltısı var onu bile çok görüyor ailesine. Telefonunu ailesine tercih eden adam mı iyiydi önceden? Hiç zannetmiyorum, hiç. Konu sahibi kendini kandırıyor, hiç durup düşünmüyor da acaba doğruyu mu söylüyorlar diye.hem çözüm istiyor hem her lafa bozulup trip atıyor
o zaman neden buraya yazıyor
belli ki celladına aşık bir kurban, vazgeçmiyor
o zaman aradığı çözüm ne
adam düzelir diye umut vermemizi istiyorsa ben okuduğum böyle bir hikayede hiçbir kadına umut veremem, içim el vermez
güya aldatmıyormuş o zaman neden telefonu bırakıp ailesi ile kahvaltıya glemiyor
bunu 15 yaşındaki çocuklar bile anlıyor artık
Vazgeçin bari yapmasın kahvaltıYok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
Sizi eşiniz dövüyor mu?? Konunun bununla hiçbir alakası yok ki bu da nereden çıktı şimdi??? Sizin izin verdiğiniz şeyler sizi aldatması, hiçe sayması, çocuklarınıza ve size uyguladığı psikolojik şiddet..Erkek şiddetinden ölen kadınlar izin verdikleri için ölmediki.
Astro eşiyle çocuklarıyla ilgili olan adam her yerde kendini belli ediyor. Bu adam ne eşine ne çocuklarına değer vermiyor. Bi pazar kahvaltısı var onu bile çok görüyor ailesine. Telefonunu ailesine tercih eden adam mı iyiydi önceden? Hiç zannetmiyorum, hiç. Konu sahibi kendini kandırıyor, hiç durup düşünmüyor da acaba doğruyu mu söylüyorlar diye.
İşte bunu konu sahibinin anlaması gerekiyor. O anlamadığı sürece biz sayfalarca yazsak ne olur?işte burada başka bir sorun var
ya başka biri var gene yada adam tüm bağını koparmış çocuklarını bile gözü görmüyor
böyle biri içinde yapılabilecekler sınırlı, senelerdir aynı şey yaşanmış
demek ki yolları ayırmak lazı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?