Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3. Çocuk kocayı eve bağlamak(!) için yapılmış. 40a merdiven dayadım, kimse masal kocadan kadın eksik etektir, erkeğine söz söylemeze dönmez. Özünde neyse odur.
Şaka gibisiniz. 3.çocuk hiç istemediğim hiç hazır olmadığım bir zamanda kazara oldu. Ama iyi ki de olmuş

Ben bu konularda şeyi merak ediyorum: Ne gibi bir çözüm sunulmasını bekliyorsunuz?

Birdenbire kafasına tuğla düşmezse değişeceğini sanmıyorum. Çocukların önünde çay bardağı fırlatıp yok yere huzursuzluk çıkaran adam adam olmaz, çekincesi de yoktur. Çünkü yaptıklarının bir yaptırımı yok, siz hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsunuz.

Boşan diyorlar yok, geçer geçer mi diyelim? İnşallah geçer.

Hepsine aynı cevabı veriyorum ama inanmıyor kimse, neden yalan söyleyeyim anlamıyorum

çünkü kendinizi kandırıyorsunuz ve tarafsız gözler hayatınızdaki gerçeklikleri görüyor
amacınız akıl almaksa tarafsız insanlara kulak vermelisiniz
burada kimse sizi, kocanızı, yuvanızı kıskanıp durup dururken olumsuz şeyler söyleyecek değil

Çözüm sunmak yerine niye bana saldırı başladı anlamadım, zaten üzgün bir insan niye daha çok yararlanmaya çalışılıyor anlamıyorum
Ne gibi bir çözüm arıyorsunuz burda merak ettim gerçekten çözüm belli boşanacaksınız e boşanamam diyorsunuz ne yapalım ki biz kocana burdan

Değil, sıkılıp bıraktı
Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim.
Bu şubat 2017, 1 yıl önce aldatıldım diyorsunuz o zaman 2016'da falan aldatılmışsınız.
Bu arada iki çocuğum var ve eşim üçüncüyü istiyor
Bu mart 2017.

Ya hayatta en sevmediğim şeydir saf yerine koyulmaya çalışmak.
Oldu oldu. Her yerde 2 çocuğum var, eşim 3.yü istiyor yazmışsınız. Şimdi de aldatılmadan önce de 3 çocuğum vardı diyorsunuz. Bizde saftık zaten, hem yakın akrabasından korkan insan eşinin işyeirnden bir kadınla onu aldattığını yazsr mı? Herkesin 2 3 çocuğu olabilir ama her kadının kocası onu işyerindeki kadınla aldatmıyor.

Şaka gibisiniz. 3.çocuk hiç istemediğim hiç hazır olmadığım bir zamanda kazara oldu. Ama iyi ki de olmuş
Hani kocanız iyiyken yapmıştınız şimdi kaza mı oldu. Bir öyle bir böyle yazıyorsunuz.
Konunun en başında kocanızın kadına değer vermeyen, kadını konuşturmayan bir insan olduğunu yazdınız. Ben hiç böyle ataerkil masal erkeği görmedim.
Sorunlarınızı inanmak istediklerinizle yumuşatmayın. Yapmanız gerekenlerden böyle kaçamazsınız. Çocuklara düşkünseniz onları huzursuz ortamdan kurtarın. Siz susunca kavga çıkmaması ortamda höt zöt bir erkeğin ve mutsuz bir annenin olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Çocuklar hisseder bunu

3. Çocuk kocayı eve bağlamak(!) için yapılmış. 40a merdiven dayadım, kimse masal kocadan kadın eksik etektir, erkeğine söz söylemeze dönmez. Özünde neyse odur.
Çok haklısınız. Bu adam 2016da aldatmış, 2019da da böyleymiş, konu sahibinin konularına baktığımda bunları görüyorum ben. Çocuğu da koca istemiş zaten, bende eve bağlamak için yapıldığını düşünüyorum.

İnsanların fikri birden bire 180 derece değişmez. Kadın erkeğe konuşmaz diyorsa, ataerkil bir insansa sonradan birden bire beyaz atlı prense dönmez. Yada çok kadına değer verirken birden kadın dediğin susara dönmez. Başından beri belliymiş

hem çözüm istiyor hem her lafa bozulup trip atıyor
o zaman neden buraya yazıyor
belli ki celladına aşık bir kurban, vazgeçmiyor
o zaman aradığı çözüm ne

adam düzelir diye umut vermemizi istiyorsa ben okuduğum böyle bir hikayede hiçbir kadına umut veremem, içim el vermez
güya aldatmıyormuş o zaman neden telefonu bırakıp ailesi ile kahvaltıya glemiyor
bunu 15 yaşındaki çocuklar bile anlıyor artık

Konu sahibi sadece kendini kandırıyor, ötesi yok.
Konularına baktım, 2016, 2017,2018,2019,2020 bu adam her zaman böyleymiş. Her zaman umursamazmış. Hatta bi ara eski sevgilisini unutamadığını bile düşünmüş. Ama hala kocamla masal gibiydik şöyleydik böyleydik diyor. Konu sahibi gerçekleri görmemek için o kadar çok direniyor ki.

Astro eşiyle çocuklarıyla ilgili olan adam her yerde kendini belli ediyor. Bu adam ne eşine ne çocuklarına değer vermiyor. Bi pazar kahvaltısı var onu bile çok görüyor ailesine. Telefonunu ailesine tercih eden adam mı iyiydi önceden? Hiç zannetmiyorum, hiç. Konu sahibi kendini kandırıyor, hiç durup düşünmüyor da acaba doğruyu mu söylüyorlar diye.

Kapinin kilidini degistirin böyle olcaksa bitsin diye ciddi bir konusma yasartin. Cinnet ve travma olmadan bazi evlililkler düzelmiyor

Erkek şiddetinden ölen kadınlar izin verdikleri için ölmediki.
Sizi eşiniz dövüyor mu?? Konunun bununla hiçbir alakası yok ki bu da nereden çıktı şimdi??? Sizin izin verdiğiniz şeyler sizi aldatması, hiçe sayması, çocuklarınıza ve size uyguladığı psikolojik şiddet..

Ayrıca o bahsettiğiniz kadınların da çoğu mücadele ettiler.. Ve mücadele ettikleri için ölmediler.. O adamlarla yaşamaya devam etseler de maalesef aynı olacaktı durum.. Bir insan Karaktersiz, şerefsiz olunca yapacak birşey olmuyor maalesef.. Ama çoğu kadın da bundan kurtuldu.. Ben birsürü gördüm bunun örneklerinden.. Size bunları söyledim ama sizin eşinizle sorununuz aynı değil zaten.. Sizin işiniz onlardan çok daha kolay ki öyle bile olsa inanın daha temkinli yoldan yine size kurtulmaya çalışın boşanın derdim.. Ne diyelim evlenmişsin çocuk yapmışsın adamın durumu iyi oturun çekin huysuz kocanızın mı diyelim? Bir kadın olarak bizden böyle tavsiyeler beklemeyin.. Ama bu evlilik bu hayat ve o evlatlar sizin elbette siz verirsiniz kararı.. Benimki sadece tavsiye..

işte burada başka bir sorun var
ya başka biri var gene yada adam tüm bağını koparmış çocuklarını bile gözü görmüyor
böyle biri içinde yapılabilecekler sınırlı, senelerdir aynı şey yaşanmış
demek ki yolları ayırmak lazı artık

İşte bunu konu sahibinin anlaması gerekiyor. O anlamadığı sürece biz sayfalarca yazsak ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…