Evi terketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siz çocuklara düşkünsünüz diye sahip olacağınız tüm çocuklar böyle bir ev ortamında yaşamak zorunda mı peki ?
sırf çocuk sevginiz tatmin olsun diye nasıl onları böyle bir babaya mahkum edebiliyorsunuz ?

annem hem de ben daha 5 yaşındayken babamdan boşanmak istediğinde, babam 2. çocuk olsun düzeliriz demiş. annem ilkinin suçu neydi de ikinci kurtaracak demiş ve de ayrıldılar.

siz çocuk sahibi olmayı sevebilirsiniz de onlara sunduğunuz bu yaşam şekli yüzünden ileride çocuklarınız size çok ağır konuşabilir.
bir de bunu düşünün.

O zaman neden hala evliliğe devam ediyorsunuz? Yarın birgün başka bir kadından etkilendiğinde sizi aldatmayacağı ne malum?
Buraya ne zaman konu açsam sonu pişmanlıkla bitiyor. Çünkü kendi derdimi bırakıp sizleri bir şey e ikna ederken buluyorum kendimi

O zaman neden hala evliliğe devam ediyorsunuz? Yarın birgün başka bir kadından etkilendiğinde sizi aldatmayacağı ne malum?

çünkü çocuk seviyor ve doğurmaya devam etmek istiyor. cevabından anladığım bu. yoksa ısrarla bu koşullara devam etmek ve üstüne çocuk yapmaya devam etmek mantıklı değil.

Ben anlatamıyorum sanırım. 3. Çocuktan sonra aldatma oldu ve herşey değişti öncesinde her şey iyiydi. Bi ara düzelir gibi oldu, düşündüm sonra vazgeçtim. Aaa sıkıldım ama aynı şeyleri yüz kere yazmaktan

çünkü çocuk seviyor ve doğurmaya devam etmek istiyor. cevabından anladığım bu. yoksa ısrarla bu koşullara devam etmek ve üstüne çocuk yapmaya devam etmek mantıklı değil.
Bir de o çocuklara dormak lazım böyle bozuk bir aile ortamında büyümek istiyor musunuz? diye. Konu sahibi muhtemelen yine doğurur, aldatılmış üstüne gidip 3.çocuğu doğurmuş. Pes yani.

Bir de o çocuklara dormak lazım böyle bozuk bir aile ortamında büyümek istiyor musunuz? diye. Konu sahibi muhtemelen yine doğurur, aldatılmış üstüne gidip 3.çocuğu doğurmuş. Pes yani.
Çocuklar iyiki sen bizim annemizsin, başka anneler senin kadar eğlenceli değil diye şükrediyor, merak etmeyin

Söz uçar yazı kalır.
Şöyle ki eşim bir sene önce beni iş yerinden bi kadınla aldattı, neyse yalvarmaya, yakarmalar falan derken iki de çocuğum var konuştuk ve ben affettim.

Buraya ne zaman konu açsam sonu pişmanlıkla bitiyor. Çünkü kendi derdimi bırakıp sizleri bir şey e ikna ederken buluyorum kendimi
Pişman olursun tabi bu öküz kocanı savunmaya giriştiğindendir belkide mutlu mesutsan niye konu açiyorsun gidip 3 5 çocuk daha yap bence o kadar çocuk yapabildigine göre durumunuz iyi belli ki ama arkanda kimse yok hmm hmm peki

Çözüm sunmak yerine niye bana saldırı başladı anlamadım, zaten üzgün bir insan niye daha çok yararlanmaya çalışılıyor anlamıyorum

Çocuklar iyiki sen bizim annemizsin, başka anneler senin kadar eğlenceli değil diye şükrediyor, merak etmeyin
Babaları için aynı şeyi söylüyorlar mı peki? Anne kadar baba da önemli, hatta en önemlisi anne ve baba ile beraber huzurla büyümek ya hani ondan sordum.

Çözüm sunmak yerine niye bana saldırı başladı anlamadım, zaten üzgün bir insan niye daha çok yararlanmaya çalışılıyor anlamıyorum
Kimse size saldırmıyor. Çok değil bi 3 5 sene sonra "aslında gözlerimi açmaya çalışıyorlarmış ben farkedemedim" diyeceksiniz merak etmeyin.

Çocuklara düşkün olmak önünü ardını düşünmeden çocuk yapmak değildir. Çocuğun yaşayacağı fiziki koşulları da düşünmektir. Ekşi sözlükte bir başlık vardı, huzursuz ailede büyüyen çocukların hala nefret ettiği şeyler diye. Hepsi pazar günü demiş. Yetişkin insanlar bunlar. Değer mi siz bebek sevmeyi seviyorsunuz diye bir insana bunu yaşatmaya?

tamam sıkıldıysanız hepimiz başlığınızı terk edelim.
bu kadar kadın olaya aynı şekilde yaklaşıp sorular soruyorsa demek ki sizin de bir durup düşünmeniz lazım.
1 değil 2 değil 10 kişi aynı şeyleri yazıyor, bir farkındalık yaratmıyorsa o zaman burada durup yazmamıza ve sıkmamıza gerek yok, haklısınız.

Bir alkışı hakettiniz bunu bulduğunuz için. O dönem bir yakın akrabam burada üyeydi, ifşalanmamak için 2 çocuk yazmıştım. Tatmin oldunuz mu
E şuanda da üyedir belki, neden şimdi 3 çocuk yazdınız? Neyse konuyu kapatalım, zira çevir kazı yanmasın olayına döndü.

Hepsine aynı cevabı veriyorum ama inanmıyor kimse, neden yalan söyleyeyim anlamıyorum

E şuanda da üyedir belki, neden şimdi 3 çocuk yazdınız? Neyse konuyu kapatalım, zira çevir kazı yanmasın olayına döndü.
3. Çocuk kocayı eve bağlamak(!) için yapılmış. 40a merdiven dayadım, kimse masal kocadan kadın eksik etektir, erkeğine söz söylemeze dönmez. Özünde neyse odur.

1 kere aldatmış yakaklanmış bir adam
şu an size göre aldatmıyor ama elinden telefon düşmüyor
sizi geçtim çocukları ile kahvaltı etmeye bile elindeki telefonu bırakıp gelmiyor
ufacık bir tepkide bardakları fırlatıyor
ve evden çıkıp gidiyor

şu anda emin olun o telefonun ucunda başka bir kadın var ve pazar günü neden onunla değil diye konuşuyorlar

ama siz üzülüp gerçekleri görmek değil pohpohlanıp yalanlara kanmak istiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…