- 20 Ocak 2010
- 48.430
- 185.705
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Zaten 3.çocuk yüzünden değişmedi. 3.çocuktan sonra arkadaş ortamı çok değişti onlardan etkilendi, şartlar değişti o da değişti. Ne yapıyım önceden çok iyiyken şimdi böyle olduğumuza yemin mi edeyim, nasıl inandırabilirim siziBu bana hiç inandırıcı gelmiyor kusura bakmayın.
Bozulacak olsa ilk ikide bozulurdu, neden üçüncüyü beklesin.
Boşanmanız hak kaybı gelir kaybıdır, korkarsınız anlarım. Ama bunlara kılıf uydurmayın. Masal gibi adam birden bu kadar dönmez.
Evet bir ara düşündüm çünkü o ara eşimin değiştiğine herşey in eskisi gibi olduğuna inanmıştım. O ara iyi gidiyordu ama çok uzun sürmedi. Sonra zaten bundan bir cacık olmaz diyip vazgeçtim. İnsanlar bir an kanabiliyor, düzelince hep öyle gidecek sanabiliyor.2017 den beri kocanla ilgili konu açmişsın ama hala 4. Yapayım demişsin ne kocan ne sen değişirsiniz arkanda kimse yok adamın ne olduğu belli ama kaç tane çocuk yapmışsın halada yapma derdindesin
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?Yok şu an aldatmıyor, onu seneler önce Bi denedi şu an bir şey yok. Genel hali bu, hep telefonla ilgilenir her sabah kahvaltıya zorla gelir
Ay masal gibi olan adam aldatır mı?. Konu sahibi inanmak istediğine inanıyor bence.Bu bana hiç inandırıcı gelmiyor kusura bakmayın.
Bozulacak olsa ilk ikide bozulurdu, neden üçüncüyü beklesin.
Boşanmanız hak kaybı gelir kaybıdır, korkarsınız anlarım. Ama bunlara kılıf uydurmayın. Masal gibi adam birden bu kadar dönmez.
Niye inanmıyorsunuz anlamıyorum iyiyken, kötüye döndü herşey. Ben de ailem de çok şaşırdık zaten, yakıştıramadı kimse öyle bir insandı ama çevresi değişti o da değişti bu kadar basitAy masal gibi olan adam aldatır mı?. Konu sahibi inanmak istediğine inanıyor bence.
Çevresi değişti diye insan bu kadar değişmez. Benimde çevrem değişti, 22 yaşında olmama rağmen bende bir değişiklik olmadı. Yaşını başını almış bir insanda da öyle köklü değişimler olmaz. Fikir oturmuştur, mantık oturmuştur. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor. Siz inanabilirsiniz, bu sizin seçiminiz. Ben inanmıyorum.Niye inanmıyorsunuz anlamıyorum iyiyken, kötüye döndü herşey. Ben de ailem de çok şaşırdık zaten, yakıştıramadı kimse öyle bir insandı ama çevresi değişti o da değişti bu kadar basit
Super ebeveyn, üst insan, arı ırk falan misiniz? Niye surekli cocuk doguruyorsunuz? Insan cogalmak ister bunu anlarim ama niye surekli sperm ve yumurtalariniz ortaliga sacilsin istiyorsunuz? Daha 3 cocuga bile uygun ortami saglayamiyorsunuz. Eldekileri iyi yetistirmeye calismak varken neden daha fazlasi?Evet bir ara düşündüm çünkü o ara eşimin değiştiğine herşey in eskisi gibi olduğuna inanmıştım. O ara iyi gidiyordu ama çok uzun sürmedi. Sonra zaten bundan bir cacık olmaz diyip vazgeçtim. İnsanlar bir an kanabiliyor, düzelince hep öyle gidecek sanabiliyor.
Çevre kötüyse, karşıdaki insan da etkilemeye müsaitse bal gibi de değişir. Yaşadım gördümÇevresi değişti diye insan bu kadar değişmez. Benimde çevrem değişti, 22 yaşında olmama rağmen bende bir değişiklik olmadı. Yaşını başını almış bir insanda da öyle köklü değişimler olmaz. Fikir oturmuştur, mantık oturmuştur. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor. Siz inanabilirsiniz, bu sizin seçiminiz. Ben inanmıyorum.
Ya bu üzgün halinde güldürdünüz ya beni ne diyim. Beni tanısanız anlardınız niye 4.çocuk istediğimi. Çocuklara karşı aşırı bir düşkünlüğüm var, tüm dünyam onlar. Eşim adam olsaydı inanın 5,6 çocuk düşünürdüm, söylediğim gibi düzeldi sandığım an düşündüm sadece, sonra vazgeçtim. Hepsi buSuper ebeveyn, üst insan, arı ırk falan misiniz? Niye surekli cocuk doguruyorsunuz? Insan cogalmak ister bunu anlarim ama niye surekli sperm ve yumurtalariniz ortaliga sacilsin istiyorsunuz? Daha 3 cocuga bile uygun ortami saglayamiyorsunuz. Eldekileri iyi yetistirmeye calismak varken neden daha fazlasi?
Ya bu üzgün halinde güldürdünüz ya beni ne diyim. Beni tanısanız anlardınız niye 4.çocuk istediğimi. Çocuklara karşı aşırı bir düşkünlüğüm var, tüm dünyam onlar. Eşim adam olsaydı inanın 5,6 çocuk düşünürdüm, söylediğim gibi düzeldi sandığım an düşündüm sadece, sonra vazgeçtim. Hepsi bu
Çünkü maddi durumu iyi diye istediği kadar çocuk yapma hakkını kendinde görüyor. Sanki çocukların tek ihtiyaç duyduğu şey paraymış gibi. Çocuk yetiştirirken maddi imkanın yeterli olması elbette çok önemli. Peki ama ya aile içindeki huzur, anne babanın birbirlerine davranışları, ev içinde olması gereken sevgi, saygı ortamı, ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmeleri???Bunlar maddiyattan daha mı az önemli? Konu sahibinin yaşadığı ortama bir çocuk bile fazla aslında.Yazık gerçekten!!Super ebeveyn, üst insan, arı ırk falan misiniz? Niye surekli cocuk doguruyorsunuz? Insan cogalmak ister bunu anlarim ama niye surekli sperm ve yumurtalariniz ortaliga sacilsin istiyorsunuz? Daha 3 cocuga bile uygun ortami saglayamiyorsunuz. Eldekileri iyi yetistirmeye calismak varken neden daha fazlasi?
Demek ki eşiniz zayıf karakterli bir adam.Çevre kötüyse, karşıdaki insan da etkilemeye müsaitse bal gibi de değişir. Yaşadım gördüm
Ergen miyiz çevremizle değişelim.Niye inanmıyorsunuz anlamıyorum iyiyken, kötüye döndü herşey. Ben de ailem de çok şaşırdık zaten, yakıştıramadı kimse öyle bir insandı ama çevresi değişti o da değişti bu kadar basit
Evet bence de karakteri zayıfDemek ki eşiniz zayıf karakterli bir adam.
Ki aldatmasından belli zaten. Karakteri düzgün bir adam karısını aldatır mı? Hayır.
Cok seviyormus cocuklari kocisko kocisko olsa 6 7 tane de yaparmis. Insanin parasi sonsuz olsa da vakti sonsuz degil katiliyorum size. Insan her donem ihtiyaclari degisen buyumesi sancili bir varlik. Kime anlatacaksiniz ama bunu?Çünkü maddi durumu iyi diye istediği kadar çocuk yapma hakkını kendinde görüyor. Sanki çocukların tek ihtiyaç duyduğu şey paraymış gibi. Çocuk yetiştirirken maddi imkanın yeterli olması elbette çok önemli. Peki ama ya aile içindeki huzur, anne babanın birbirlerine davranışları, ev içinde olması gereken sevgi, saygı ortamı, ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmeleri???Bunlar maddiyattan daha mı az önemli? Konu sahibinin yaşadığı ortama bir çocuk bile fazla aslında.Yazık gerçekten!!
O zaman neden hala evliliğe devam ediyorsunuz? Yarın birgün başka bir kadından etkilendiğinde sizi aldatmayacağı ne malum?Evet bence de karakteri zayıf
Herkes sizin eşinizin karakterinde değil demek ki hanımefendiErgen miyiz çevremizle değişelim.
Benim eşimin de çevresinde var işe yaramaz bir tip. Bir ara sürekli saçma saçma yerlere çağırdı. Eşim gereksiz boş muhabbeti sevmem dedi yolladı. İçinde yoksa değişmez. Bir masal oluyor kanıyorsunuz sonra bir canavar oluyor sonra hop bir daha masal. Böyle saçma şey mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?