Başlığı okuyunca ben de diğer arkadaşlar gibi bir şehit haberi ya da yine ölümlü bir şey var sandım. Okumaya devam edince, herhalde ev yandı, yıkıldı filan dedim... dert bambaşka bir şey çıktı. Ne kadar abartmışsınız. Benim matematiğim tutmadı, şimdi siz zaten işten çıkacakmışsınız çocuk düşündüğünüz için. E yine tek maaşa kalacaktınız? Bir de üstüne çocuk masrafınız olacaktı? E bunları yaparken tek maaş her şeye yetiyor da, şimdi bir kredi ödemeye mi yetmiyor tek maaş? Anlayamadım orayı. Ya sizin matematik zayıf, ya benim. İnsan eve masraf yapmadan önce ilerisini de düşünür, bir de o var.
1 yıl işsizlik maaşı varmış bir de. Öyle tamamen tek maaşa da düşmüyorsunuz. E ona da sadece 1 yıl, dahası yok diye burun kıvırıyorsunuz. Pardon ama siz kaç yıl boyunca iş bakmayı düşünüyordunuz? 1 yılda insan 10 tane iş bulur yahu.
Konunuz bana fazlasıyla tutarsız ve garip geldi açıkçası. Mantığa oturtamıyorum yani.
Neyse. Fazla şikayetçi ve karamsarsınız. Yapacak şey belli. Eşiniz iyi kötü demeden iş bulacak çalışacak. Gerekirse siz de 2. işi bulup çalışın.