Evimde büyük sorunlarım var

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ?

Ayrılacak mısın yoksa affedip ,sineye mi çekeceksin ?

biraz sakin ol bu kadın konusunuda sakın açma eşine bir daha madem boşanmıyorsun bencede boşanma çocukların var ailende arkanda değil eşimi sevmiyorum dedin aldatmasına tabiki üzülürsün ama dünyanın sonu olarakta görmezsin sevgi olmadığı için
zaten varsa birşey Allah büyük karşına çıkarır varsa birşey
zayıfla kendine bak yanınıza gelince mutlu davran onu takmıyormuş gibi yap çocuğunla ilgilen o konuyu unutmuş gibi yap akıllı ol biraz ne bilgisayarını karıştır ne telefonuna bak umursama biraz bu hayat çok acımasız biz kadınlar için hep dik hep sağlam sağlıklı olmak zorundayız düşmek hastalanmak yok
neyse kendini düşün çocuğunu düşün biz burdayız yardımcı olmaya çalışırız sana

ayrılmayı istiyorum ama kendime düzen kurmadan olmaz birden çıkıp gidemem önce bana nasıl yardımlar olur gidip baş vurmam gerekiyor sonra ayrılır davayı açarım

haziran ayında da boşanmak istiyorum adlı konunuz olmuştu.

Allah yardımcınız olsun.

söyledğiniz şey çok mantıklı benim kafam çok karışık yardım almak iyi geliyor bana mantıklı hareket edemiyorum çok duygusallaştım duygalarımla haerek etmek bana sadece zarar veriyor

Binlerce aile çocuk için ömürlerini, servetlerini harcıyorlar, sizin eşinizde var olan ailesiyle çocuğu hiçe sayıyor.
Benim böyle haksızlıklara çok sinirim bozuluyor.
Bu tip adamlar kendilerini ne sanıyorlar acaba?

Canım bu arada arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler

Bu durumda, kendinize yetebileceksen sana ayrılın derim.
çok pişkin ve ahlaksız bir eşin var

ben ıspatlarsam o boşanmayı kabul eder eminim ben o boşarsa ailem sahip çıkar bana ben istersem ailemden destek göremem o zaman ailem hiç birşey diyemez

Ailene durumu olduğu gibi anlat, sahip çıkmalarını telep et.
Evlatlarını seviyor, değer veriyorlarsa, seni sahipsiz bırakacaklarını sanmam.
Bana göre hayattaki en değerli varlığımız evlatlarımızdar.
Korkmadan ailenizle bu konuları paylaşın
Selamlar

ben razı olmadımki bebek var aileminde sahip çıkmadığını bildiği için yapıyor bunları

Canım senin ailen de biraz insafsız gibi geldi bana, insan evladına nasıl sahip çıkmaz anlamıyorum.
Bazı değerler vardırki, insan o degerler için yaşar; mesela çocuklarımız bence yaşama sebebimizdir.
Canımız, bizden bir parçadır onlar, nasıl sahip çıkmayız anlamıyorum.

Off yardım edememek çaresizlik ne kötü bişey..Valla okudum okudum içimden geçenleri yazıyorum;İnşallah eşin kısa bir süre içinde ölür...

Selam Hande0408, Ben de sizin gibi yardım edememenin sıkıntısını iliklerime kadar yaşıyorum ve morelim çok bozuluyor.
Duanıza bende katılıyorum. Böyle sorumsuz insanların yaşamasından yaşamaması daha hayırlı gibi

Kadın seni nikahlı eşine şikayet ediyor. Sabahlara kadar telefon konuşması…madem o kadar çok şey var ki yaşadığın illa gözünle görünce mi ikna olacaksın tam anlamıyla. Bir erkeğin kadını bu denli aşağılaması çok onur kırıcı. Somut delil olmazsa ailen inanmaz mı sana? Bu da önemli bir problem bence.eğer öyleyle aileden de desteğin yok. Ayrıca iftira atıyor konusu da çok midemi bulandırdı benim. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

bende merak ediyorum ama demekki özlemiyormuş bayadır yok ama hiçaramadı bende aramıyorum onu en son geldiğinde yüz vermedim aynı odada bile kalmadım şimdide hiç aramıyorum oda aramıyor

Canım Şimdi tebrik ettim seni,
Her şeyin bir bedeli olduğunu anlasın

Allah yardımcın olsun canım
çok vicdansız ve arsız bir eşin var derdi ne anlamıyorum seni istemiyorsa boşansın
böyle pisliklere diyecek söz bulamıyorum çaresizliğini de anlıyorum ama yine de ailenle konuş durumu anlat belki destek olurlar canım

NETTEN konuşurken gördüm tlde olsa zaten duyarım ne konuştuklarını her uyandığımda okadınla konuşuyor kocam sabahın 5 nde kadının kocası uyuyormuş kadında eşimle konuşuyor adam alkolikmiş uyanamıyormş bu yüzdende bana diyor sadece arkadaşım öylesine o bana yazıyor diyor napim cvp vermiyimmi bende sil diyorum ona bu kadardamı hakkım yok benim ne olursa olSUN ben başka bir erkekle konuşsam sadece arakdaş diyede sen kabul edermisn diyorum silmicem dedi seni kızdırmak için silmicem diyor yalan tabikide bende gözlerimle görüp yüzüne vurmak istiyorum AYRICA ŞİMDİ MESAJ ATMIŞ BANA ARTIK EVE DÖNMİCEKMİŞ BEYİMİZ

Son düzenleme:

Resmen duzenbazlik danisikli dovus ne kadar ahlaksizlarmis sasirdim
Yorum yapmadan once durumunu anlamak istyiyorum
Cocuklar kac yaslarinda
Esinin aylik geliri nasil
Cevrende halk egitim fln var mi
Elisidir nakistir orgudur biliyor musun
Cocuklarin babasina duskun mu
Esin cocuklarina duskun mu
Dinine bagli midir
Sehir disinda demissin surekli disarida mi calisiyor?
Afedersin ama cinsel hayatiniz nasildi

((((((((((((

Son düzenleme:

3 çocukvar aylık gelirimizde iyi sürekli dışarda çalışmıyor 7 ay oldu 1 hafta sonra tamamen gelicekti etrafımızda var halk eğitim biri 9 biri 7 diğeride 1 yaşında o düşkün değil ama çocuklar ona düşkün dinine bağlı el işi biliyorum

Sana kocalik cocuklarina da dogru duzgun babalik yapmayan biriyle omrunu gecirebilir misin cnm?
Devam edeceksen bazi beklentilerini de imha etmen ve bazi kabaliklari gormezden gelmen gerekecek
Ailen ve cevren durup dururken yuvani bozmayacagina inanmaz mi?
Bosanirsan catir catir vermek zorunda nafakayi
Delilin olsa tazminat da alirsin
Ha nafakayi vermezse haciz yollarsin bu kadar basit
Cok skistiginda el isi yapar satarsin
Oturdugunuz ev kendinizinse cikmaz sen oturmy devam edersin
Bol bol dua ile hakkindan gelirsin
Evliliklerin bitmesine uzuluyorum ama devam et demek cok zor bu kocayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…