- Konu Sahibi birbilseydin
-
ewt ilk şifresini biliyorum benim şüpelendiğimi anlyınca değiştirdi tele kod gidiyomuş ben uğraşınca dahada hırçınlaştı uzakta çalışmaya başlıyınca sapıttı sanki yüzümüze bakmıyor artık 1 yaşında ki bebeğim çıldırıyor ya onun için bin hak etmedik bunları
haziran ayında da boşanmak istiyorum adlı konunuz olmuştu.
Allah yardımcınız olsun.
çıldırıcam evimde büyük sorunlarım var bunun facesindeki kadınla alakalı olduğunu düşünüyorum hiçbirşey ıspatlayamıyorum bizden uzakta çalıştığı için geldiğindede sürekli beni aşşalıyo hakaret ediyor herşey o facesinde biliyorum başka nasıl ıspatlıya bilirim ailemi kışkırtıyor bana iftira atmaya başlıyor hiç birşey yapamıyorum görmek istiyorum gözlerimle yüzüne vurmak istiyorum yanlış biliyorum ama yapmalıyım nasıl bilmiyorum yada başka bir akıl verin bana lütfen
ben ıspatlarsam o boşanmayı kabul eder eminim ben o boşarsa ailem sahip çıkar bana ben istersem ailemden destek göremem o zaman ailem hiç birşey diyemez
ben razı olmadımki bebek var aileminde sahip çıkmadığını bildiği için yapıyor bunları
Off yardım edememek çaresizlik ne kötü bişey..Valla okudum okudum içimden geçenleri yazıyorum;İnşallah eşin kısa bir süre içinde ölür...
ben hamileyken kaç defa onu konuşurken gördüm kadınla okeyde tanışmış onunla silmicemdedi arkadaşım dedi bana ama sabahlara kadar konuşuyodu kadına mesaj attım eşimle aranızda ne var diye cvp vermedi eşime şikayet etmiş beni biizm adımızda gereksiz fazlalıklar aralarında o zaman msn şifresini biliyodum birazını okudum tabi eşim silmiş çoğunu bişey yapamadım ama anladım o zaman yeniymiş şimdi ilerletmişler anladığım kadarıyla eşim o kadını bana övüyordu sen onun gibi olamsın diye herşeyde o vardı kavgamızda madem aranızda neden sürekli övüyorsun diyorum bende yok sadece arkadaşlarmış ellerim titiriyor yazamıyorum o kadar çok şey varki yaşadığım ben bu adamın yatalak kardeşi ve babasına bakıyorum yazıklar olsun o yok dört dörtlük bakıyorum çocuklarınıda ailesinide geçmiş karşıma onu övüyor bana sabahlara kadar neden konuşuyor uzak olduğu için da dahada değişti bize karşı
bende merak ediyorum ama demekki özlemiyormuş bayadır yok ama hiçaramadı bende aramıyorum onu en son geldiğinde yüz vermedim aynı odada bile kalmadım şimdide hiç aramıyorum oda aramıyor
Kadın seni nikahlı eşine şikayet ediyor. Sabahlara kadar telefon konuşması…madem o kadar çok şey var ki yaşadığın illa gözünle görünce mi ikna olacaksın tam anlamıyla. Bir erkeğin kadını bu denli aşağılaması çok onur kırıcı. Somut delil olmazsa ailen inanmaz mı sana? Bu da önemli bir problem bence.eğer öyleyle aileden de desteğin yok. Ayrıca iftira atıyor konusu da çok midemi bulandırdı benim. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
ewet artık bıktım en son olayımız boşanmak istiyorum diye yazmıştım ogüne kadar hep sabır dedim çocuklar için ama en sonki olay birisi aradı cebini o lavabodayken bende açtım bir bayan sesiydi ben konuşmadan canım naber dedi ben konuşunca yanlış aradığını söyledi hiç bir şey demedim yemin ederim ama kadın ben tam teli uzatırken eşime takrar aradı bende bir bayan aradı dedim eşim açtı kadının sesini duyuyorum ben eşime diyorki eşin çıktı tele diyor eşimde birden bağırmaya başladı kimsiniz eşim yanlış anladı diyor kadında dedki eşiniz beni aradı dedi eşim bir hakaret ediyor bana tl açık dedim yemin ederim ben aramadım dedim o aradı kadın bir yandan eşim bir yandan bana hakaret ettiler yemin ediyorum neye uğradığımı şaşırdım dedim bana oynmayın dedim bende hakaret etmeye başladım çıktı eltilerimin yanında kız kardeşinin yanında bir sürü sözler bağırdı kapının önünde herkes bize bakıyordu ailemi aradı kızınız bana iftira atıyor dedi yanlış aramış birisi kadını rahatsız ediyor dedi yemin ederim ben aramadım oyun oynadılar bana ailemide inandırdı
kadın seni nikahlı eşine şikayet ediyor. Sabahlara kadar telefon konuşması…madem o kadar çok şey var ki yaşadığın illa gözünle görünce mi ikna olacaksın tam anlamıyla. Bir erkeğin kadını bu denli aşağılaması çok onur kırıcı. Somut delil olmazsa ailen inanmaz mı sana? Bu da önemli bir problem bence.eğer öyleyle aileden de desteğin yok. Ayrıca iftira atıyor konusu da çok midemi bulandırdı benim. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
resmen duzenbazlik danisikli dovus ne kadar ahlaksizlarmis sasirdim
yorum yapmadan once durumunu anlamak istyiyorum
cocuklar kac yaslarinda
esinin aylik geliri nasil
cevrende halk egitim fln var mi
elisidir nakistir orgudur biliyor musun
cocuklarin babasina duskun mu
esin cocuklarina duskun mu
dinine bagli midir
sehir disinda demissin surekli disarida mi calisiyor?
Afedersin ama cinsel hayatiniz nasildi
3 çocukvar aylık gelirimizde iyi sürekli dışarda çalışmıyor 7 ay oldu 1 hafta sonra tamamen gelicekti etrafımızda var halk eğitim biri 9 biri 7 diğeride 1 yaşında o düşkün değil ama çocuklar ona düşkün dinine bağlı el işi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?