Evimde büyük sorunlarım var

klasik beyinsiz erkek iste..canim kusura bakma sonucta kocan ama soylemeden yapamadim..makyaj yaptirmaz ama yapana bakar ..kisa etek giydirmez ama giyenden gozunu alamaz

Konunun devamını okudum, keyloggera falan ihtiyaç yokmuş zaten. Sen herşeyi biliyorsun ve çok pis işlerin içine düşmüşsün.

Eşin ve o kadın ikisi de tehlikeli insanlar, gözünün içine baka baka iftira etmişler, sen bir şeyleri ortaya çıkarırsan damarlarına basarsın ki evli kalmaya mecbur hissediyorsun kendini, hem herşeyi ortaya döküp hem de seni huzurlu bırakacaklarını sanma. Çevrendekiler "sen haklıymışsın kızım" deseler de bir şey kazanmayacaksın.

İnsanın elinin kolunun bağlı olması çok zor, Allah yardımcın olsun.

Evliler,evlileri tercih eder olmuş evdekini aldatmak için demek..
Ne de olsa o da kendisi kadar suçlu yaşananda..
Dolayısıyla etrafa açık etmezler,sağa sola duyurmazlar..
Bekarlar gibi boşan benimle evlen demezler..
Alan razı veren razı..:120:
Her ikisi de adi,alçak,ahlaksız!
Allah cezalarını versin!

Açıkça sor, şifreni biliyordum neden durduk yere değiştin ve saklıyorsun ? Saklanacak birşeylerin mi var diye..

Karşınızdakiler pislik resmen.
O yüzden lütfen bu olayı daha fazla kurcaladığınızı belli etmeyin.
Şuan boşanamayacaksınız gibi gözüküyor ama bu hiçbirşey yapmayacağınız anlamına gelmiyor.
Anneniz bebeğinize baksa ve sizde çalışıp kenara 3-5 kuruş para koyabilseniz kendinizi daha güçlü hissedersiniz.
Bu süreçtede eşinize farkettirmeden delil arayışına girerdiniz.
Boşansanızda ,boşanmasanızda hem çalışmaya başlamanın bir yolunu bulup,hemde asla kocanıza bu ilişkiyi bildiğinizi belli etmemeniz gerekiyor.
Ona inanmış gibi davranınki delil gizlemeye çalışmaktan vazgeçsin.

canım okeyde tanıştığı bir sürtük için karısına çocuklarının annesine sen onun gibi olamazsın diyen adam için delil toplamaya falan gerek olduğunu sanmıyorum ben...adam zaten o bilgisayarı köşe bucak saklayıp yasaklamakla herşeyi kabul etmiş bence...onu o bulaştığı b...k çukurunda bırakmalısın bence.sana hakaret eden saymayan sevgi alaka göstermeyen bir adamı geri kazanmaya çalışmak nedenha kocan çok iyi bir adam olurada evliliğin mükemmel olur,birden ortaya çıktı bu kadın yuvamı kurtarayım dersin anlarım.delilde toplarsın kocanıda alırsın karşına sen ne yapıyorsun dersin.ama bu adam yüzüne vurduğunda utanacak sıkılacak pişman olacak bir adama benzemiyor.layığını bulmuşsun deyip bırakmak lazım.evde hizmetçiliğini yaptırıyor hasta kardeşine baktırıyor (ki...sen bunun altınıda temizliyorsundur yatalak olduğuna göre)gözünü seveyim kim yapar bunu yaaa.birde üstüne takdir görmen lazımken,aldatmasını hakaretlerini aşağılamalarını çekiyosun.yazıklar olsun senin kocana.zaten sevmiyorum diyorsun.e sevmiyorsan vur tekmeyi gitsin o pisliğe.karın tokluğuna bu çileyi çekmeye gerek varmı arkadaşım.kadın sığınma evine git.karart gözünü, en azından onların pisliğini temizlemekten kurtulursun.allah yardımcın olsun

sen bir git bakalım o boyalı matruşka kac gün kardeşini bakar nasıl yalvaracak geri dön diye....
adamı afedersiniz totosu kalmış....
böyle bir karın var iki rekatta namaz kıl nankör adam...
bırak onu bakalım boyalı kokana kac gün kahrını ceker o senden önce bırakır onu...

Aslında sen eşine muhtaç değilsin !

O sana muhtaç; üç çocuğunu, ailesini kime baktıracak ? Silkelen biraz, koy ağırlığını. Bu konuyu araştırdığını belli etme, arıza çıkar evde, mutsuzum, sıkıldım, yoruldum de. Bakıcı tutsun hastasına, biraz maddiyattan sıkılınca zaten kaçar öteki teyze.

Ama bunları yaparken, tabi yatalak hastanıza hissettirme, gönlü kırılmasın. Kozlar senin aslında, pasif durma, kavgaya da gerek yok. Madem bu kadar pişkin, bedelini de ödesin. Sıkışsın bakalım biraz ne olacak , sevgilisi üç çocuğuna mı bakacak, hasta kardeşine mi, yoksa beyimizin eziyetini mi çekecek.

Madem boşanamıyorsun, dünyayı burnundan getir ş... sizin

çok hoşuma gitti bu söz :) çok haklısın üstelik eşim benden çok büyük aramızda 15 yaş var kadında onun yaşında eşimi bana yakıştırmıyordu kimse zaten nasıl sen bunu aldın diyordu herkes ama arada çocuk var dedim namusumla evliliğimi sürdürüyodum ailesine bakmam için kimsebeni zorlamıyor istesem bakmam ama vijdanım el vermiyor onları yanlız bırakmama aynı binada oturuyoruz onlarla onları görmemzlikten gelemem birde şu var ben eşime desemki ben sıkıldım mutsuzum falan kaldırmaz iyi fikir hanımlar başka bişey var sanar üstelik çok kıskanç istesem ona hayatı zehir ederim hamileliğimde biraz kilo aldım vermedim daha birde zayıflarsam elimden çekeci var bu adamın sizlerle dertleştiğimi biraz rahatladım şimdi

Allahım yardımcın olsun.
Eğer imkanın varsa mademki kıskançta sende onu kudurt.
Adi pis zampara görsün bakalım aldatmak neymiş diye.
Sende güzel giyin havanı at bakalım çatlasın birde söyle zaten iyi oldu sen benim yanıma yakışmıyordun diye.
Of ya çok sinirliyim nefret ediyorum bu azgın teneşir paklayasıcalardan, biriside benim babam kudurmuş 50 yaşından sonra evli kadınla ne haltlar yiyor.
Ah çok doluyum maalesef hiç sakin duygularım yok bu şerefsizlere karşı .
Allahım şu 3 çocuğun hatrına sana hayırlı bir kapı açsın inşallah.

Bilseler, kadınlar erkeklerin velinimeti, kadınlar olmadan erkekler sudan çıkmış balığa dönerler.
Hayatlarını bile idame ettiremezler ama bunu anladıklarında da iş işten geçmiş olur.
Bana kalırsa onurunuzdan taviz vermeyin derim.
Selamlar

Canım Uzakta çalışmasına rağmen geldiğinde seni aşağılamasına anlam veremiyorum. Bu adam hiç mi özlemez, İnsan eşine nasıl iftira atmaya çalışır doğrusu amlamıyorum ve anlam veremiyorum.
Allah kadınları çok özel yaratmış bunun nasıl farkında olmazlar anlayamıyorum.
Bence karşısında dik dur.
Herkes kaderini yaşar. kaderimizde olanı yaşamaktan kaçamayız, o halde korkma karşısında sağlam dur derim.
Selamlar

bende merak ediyorum ama demekki özlemiyormuş bayadır yok ama hiçaramadı bende aramıyorum onu en son geldiğinde yüz vermedim aynı odada bile kalmadım şimdide hiç aramıyorum oda aramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…