- Konu Sahibi birbilseydin
-
sevmedim ama adam sandım ben onu sevmeye çalıştım ona bir erkeğin istediği herşeyi verdim yemin ederim her akşam işten geldiğinde ilgili alakalı oldum her konuda o soğuktu her zaman sevmiyormuş arada öyle şeyleri beyimiz kendime bakmamı istemezdi sevmiyormuş öyle şeyleri kokular falan bakma diyordu ben istemiyorum evde bile olsa sen varsın diyordum ben yinede dinlemiyodum kendime her zaman bakıyordum beyimiz soğumuş bu yüzden benden onu dinlemiyormuşum o kadının resminide gördüm bir kilo makyaj karısının yapmasına izin vermiyor ama kadının maşşalalhı vardı yani içki alemlerinde falan o kadar tutucu adam hiç beklemiyordum eşimden herkesin yaşantısına saygım sonsuz ama demek istediğim eşinin yapmasına izin vermiyor dışarda görüncede onun için eşini atıyor bu erkekler inanın bir göz kalemi çektiğimdi makyaj dediği o onun için bir sürrü rezillik çıkartıyordu
ewet artık bıktım en son olayımız boşanmak istiyorum diye yazmıştım ogüne kadar hep sabır dedim çocuklar için ama en sonki olay birisi aradı cebini o lavabodayken bende açtım bir bayan sesiydi ben konuşmadan canım naber dedi ben konuşunca yanlış aradığını söyledi hiç bir şey demedim yemin ederim ama kadın ben tam teli uzatırken eşime takrar aradı bende bir bayan aradı dedim eşim açtı kadının sesini duyuyorum ben eşime diyorki eşin çıktı tele diyor eşimde birden bağırmaya başladı kimsiniz eşim yanlış anladı diyor kadında dedki eşiniz beni aradı dedi eşim bir hakaret ediyor bana tl açık dedim yemin ederim ben aramadım dedim o aradı kadın bir yandan eşim bir yandan bana hakaret ettiler yemin ediyorum neye uğradığımı şaşırdım dedim bana oynmayın dedim bende hakaret etmeye başladım çıktı eltilerimin yanında kız kardeşinin yanında bir sürü sözler bağırdı kapının önünde herkes bize bakıyordu ailemi aradı kızınız bana iftira atıyor dedi yanlış aramış birisi kadını rahatsız ediyor dedi yemin ederim ben aramadım oyun oynadılar bana ailemide inandırdı
çıldırıcam evimde büyük sorunlarım var bunun facesindeki kadınla alakalı olduğunu düşünüyorum hiçbirşey ıspatlayamıyorum bizden uzakta çalıştığı için geldiğindede sürekli beni aşşalıyo hakaret ediyor herşey o facesinde biliyorum başka nasıl ıspatlıya bilirim ailemi kışkırtıyor bana iftira atmaya başlıyor hiç birşey yapamıyorum görmek istiyorum gözlerimle yüzüne vurmak istiyorum yanlış biliyorum ama yapmalıyım nasıl bilmiyorum yada başka bir akıl verin bana lütfen
çıldırıcam evimde büyük sorunlarım var bunun facesindeki kadınla alakalı olduğunu düşünüyorum hiçbirşey ıspatlayamıyorum bizden uzakta çalıştığı için geldiğindede sürekli beni aşşalıyo hakaret ediyor herşey o facesinde biliyorum başka nasıl ıspatlıya bilirim ailemi kışkırtıyor bana iftira atmaya başlıyor hiç birşey yapamıyorum görmek istiyorum gözlerimle yüzüne vurmak istiyorum yanlış biliyorum ama yapmalıyım nasıl bilmiyorum yada başka bir akıl verin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?