- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
İp bağlamakla filan niye uğraşıyosunuz anlamadım
Zaten yeni bi eve girince kilitler değişilir benim bildiğim
Kilidi değiştirsem de içim rahat etmeyecek diyorsun, yani değiştirmeyecek misin?
Bu kadar kişinin bir bildiği var, taşınma demiyoruz en kısa zamanda taşın ama taşınana kadar kilidini değiştir diyoruz.
Bencede kayninizin yapili olmasi bi arti puan degil bicagi yada silahi varsa allah korusun, tamam yatsin pusuya ama sakin kendisi ceza vermeye kalkmasin, kim oldugunu görsün yeter zaten biseyide ellemiyormus yani hirsiz degil... Evsahibinin oglunun sizin daireyle bi sorunu olabilir... Evde bulmusunuz, mecbur kalmadikca o evde kalmayin hele yanliz gündüz bile olmayin evde... Allah yardimciniz olsun
Akli dengesi bozuk bir kişi 3. kata tırmanamaz ama ya
ben nedense bunun insanslık bişi olmadığını düşünüyorum ama
Yeni bir kilit al. Çıkarken geri söker yeni evine götürürsün. Bir ay değil bir gün bile idare edilmez. Haberlerde neler duyuyoruz. Balkon içinde şöyle kilitler var.
Eki Görüntüle 942929
tövbe bismillaaah..bence ya delidir ya 3 harfli fln valla okurken tırstım bee
Yeni bir kilit al. Çıkarken geri söker yeni evine götürürsün. Bir ay değil bir gün bile idare edilmez. Haberlerde neler duyuyoruz. Balkon içinde şöyle kilitler var.
Eki Görüntüle 942929
Bir de illa kamerayla tespit etmek isterseniz gece çekimi yapan kameralar var. İnternette gece kamerası diye ararsan görürsün, 50 tl fiyatı var. Koy bi tane tespit et kim giriyosa.
Ve bence kilidi değiştirdikten sonra taşınana kadar ev kapınızın önüne(apartman koridoruna veya merdivenlere bakacak şekilde) bi tane kamera koyun ki caydırıcı olsun. Belki girmekten vazgeçmesini sağlar.
Bu kilidi evde yokken kullanamaz. Ancak kişi içerdeyken kilitlenebilir. Yani konu sahibi evden dışarı çıktığında bu kilit yine işe yaramaz ama evdeyken güven sağlar tabii.
Dün kameraya cektik diyorsunuz, yani karanliktan secilmiyor ama bi kisinin kapiyi araladigi bellimi?
Balkon kapısı için bu önerilmiş zaten, anladığım kadarıyla konu sahibi eve balkondan girip çıkmıyor.
Biz deneme amaçlı koyduk. Yani olaydan sonra. Eve geldik kapıyı o halde görünce ertesi gün kamera koyalım dedik açısını ayarladık ışığı söndürdük hem içeriden hem dışarıdan kapıyı açtık sonra görüntüleri izledik çok uzaklarda bir sokak lambası var kapı kapalıyken o görünmüyor kapı açılınca o görünüyor o şekilde anıyoruz kapının açıldığını ama kimin açtığı belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?