EVİMDEN KARELERRR :)))

mutlu mutlu oturmayı nasip etsin çok güzel eviniz ,
ama pembe ve beyaz görmek biraz baydı beni , ama en sevdiğim tonlardır özellikle english home dekoru...
Rengarenk çiçek koyabilirsiniz masanıza yada renkli bir tablo asın duvara ve bir kaç da yeşil çiçek veya yeşillikli küçük saksılar

Son düzenleme:
teşekkür ederim amin sağolun.. english home benim yuvam gibidir zaten evimin renkleri olduğu için bayılırım oraya. bende açık renk ev istediğin için bu kadar beyaz-pembe karışımı oldu. ama şimdi yavaş yavaş farklı renkler katmaya çalışıyorum dediğiniz gibi farklı renk tablo bakıyorum. fikirleriniz için tşk ederim yine de

Sıcacık olmuş gerçekten aşkla huzurla oturun güle güle kullanın eşyalarınızı mutluluklar dilerimBalböceğimin dediği gibi renkler eklenirse daha güzel olacaktır mavi tonları sarılar yeşiller soft renkler yine açacaktır eminim

duvar rengi nil yesili gibi yada kırık beyaz (grimsi) bir renk olsa pembeler daha az göze batardı gibi geldi bir pembe yogunlugu var sarımsı duvar rengi ile biraz daha yogunlaşmıs sanki :) tertipli cok düzenli bir ev deseni gibi kendide cicek gibi güle güle oturun mutlulukla:)

bu sene gördüğüm her ev pembe beyaz veya turkuaz beyaz tonlarında ama bu renkler evi gercekten cok ferah gösteriyor
odanız pek güzel sağlıkla mutlulukla oturun inşallah diğer odalarıda merak ettim

bu sene gördüğüm her ev pembe beyaz veya turkuaz beyaz tonlarında ama bu renkler evi gercekten cok ferah gösteriyor
odanız pek güzel sağlıkla mutlulukla oturun inşallah diğer odalarıda merak ettim

Evet cogunluk bu renk ama dediğinizde dogru cidden ferah gösteriyor bu renkler

Malesef sarı duvar ve gri kapi ev sahibinin seçimi ve degistirmemize izin vermediler. Yoksa bende soft bi renk yapardim ama soyledikleriniz için cok tesekkurler mutlu oldum :) hepimiz huzurla oturalim inşallah

Reactions: mbz

Cok tesekkurler diger odalar pek musait degildi bugün o yuzden usendim en yakin zamanda koyucam :) bir de benim cevremde evlenen herkesin mobilyalari kahverengiydi bende asla kahve almicam diye kendime söz vermiştim o yüzden beyazlara atladım açıkçası :)

Reactions: mbz
bence cok güzel hatta nick iniz gbi cok narin :) rabbim güle güle oturmayı nasip eylesin inş ask dolu bi yuva olur inş

Perdelerimiz aynı Güle güle oturun ben beğendim ,diğer odaları da bekliyorumm :)

SAĞLIKLA HUZURLA OTUR EVİNDE.. PEK BİR GÜZEL EVET PEMBE AĞIRLIKLI OLMUŞŞ.. SENDE FARKETMİŞSİN ZATENN... UFAK UFAK AMA FAZLAYA KAÇMADAN RENKLENDİREBİLİRSİNN.. TV ÜNİTENİ AYRI BEĞENDİMM..KOLTUKLARIN AYRI GÜZEL .. MUTLULUKLA OTUR CANIMM......

Berjerleri cam kenarina al canim, ortalarina da sehpalari koy o zaman cok daha guzel olur:)
Gule gule mutlulukla otur, esyalarin cok guzel

Hiç mütevazı olma nesi lüks değil bu evin resmen saray gibi salonun var kocaman. Maşalllahhh
Allah ağzının tadını bozmasın

Berjerleri cam kenarina al canim, ortalarina da sehpalari koy o zaman cok daha guzel olur:)
Gule gule mutlulukla otur, esyalarin cok guzel

teşekkür ederim önce canım. dediğin gibi berjerler cam kenarına yakısıyo ama 3 lü koltugumu koyucak yer kalmıyo o zaman. girişi kapatıyo masa bölümüyle birleştiği için öle yapamıyorum malesef

Ferah aydınlık huzurlu
Güle güle oturun..
Bu arada berjerlerimiz aynıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…