bu sene gördüğüm her ev pembe beyaz veya turkuaz beyaz tonlarında ama bu renkler evi gercekten cok ferah gösteriyor
odanız pek güzel sağlıkla mutlulukla oturun inşallah diğer odalarıda merak ettim
duvar rengi nil yesili gibi yada kırık beyaz (grimsi) bir renk olsa pembeler daha az göze batardı gibi geldi bir pembe yogunlugu var sarımsı duvar rengi ile biraz daha yogunlaşmıs sanki :) tertipli cok düzenli bir ev deseni gibi kendide cicek gibi güle güle oturun mutlulukla:)
bu sene gördüğüm her ev pembe beyaz veya turkuaz beyaz tonlarında ama bu renkler evi gercekten cok ferah gösteriyor
odanız pek güzel sağlıkla mutlulukla oturun inşallah diğer odalarıda merak ettim
bence cok güzel hatta nick iniz gbi cok narin :) rabbim güle güle oturmayı nasip eylesin inşask dolu bi yuva olur inş
Berjerleri cam kenarina al canim, ortalarina da sehpalari koy o zaman cok daha guzel olur:)
Gule gule mutlulukla otur, esyalarin cok guzel
en çok kapıları beğendim,hatta kapıları cok begendim
walla biz elimizden gelse kapıları değiştiricektik yada boyatıcaktık canım gri rengi cok boguyo cunku odaları o yuzden sasrıdım begenmene :) ama herkesin zevki farklı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?