EVİMDEN KARELERRR :)))

Çok güzel olmuş,güle güle oturun.
Büfenin üzerindeki simli çiçek hariç herşeyi beğendim diyebilirim.
Hatırası vardır mutlaka ama belki yatakodasına alabilirsin onu.
Büyük koltuğun arka duvarına renkli bir tablo asılabilir.
Bir de 2 büyük koltuğun köşesindeki çiçek yerine büyük yeşil yapraklı canlı bir bitki fark yaratır bence.

teşekkür ederim öncelikle güzel gördüğünüz için.. ama aynen tahmın ettıgınız gibi hatırası büyük. kız isteme çiçeğim :) bir de boş duruyor gibi geldiği için onu koydum. tabloyu suan aramaktayım bir trlü istediğim gibi bulamadım bende düşünüyorum. ama fikirleriniz için tşk ederim :)

Kız resimleri niye sansürledin Hayır o mesafeden tanıma ihtimalimiz de olmaz ki ajan falan olsak bi nebze

Çok güzel eviniz Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin özellikle koltuklarınız rengi çok şeker

gayet güzel, güzel günlerde oturun. gözüme takılan 2 şeyi söyleyeyim:
1- bana mı öyle geldi bilmiyorum ama berjerler yamuk duruyor sanki simetrik değiller
2- tam gözükmüyor ama tablonuz pek uymamış sanki salonunuza

bir de kapının rengi olmamış sanki beyaz olsa nasıl olurdu sanki daha mı güzel olurdu acaba

tatlımmm daha neee olsunnn :))) misss gbii evin var maşallah allah huzurla aşkla oturmayı nasip etsin bi ömürr inş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…