- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
O evi alırken eşinizin herhangi bir katkısı var mı?Ailem yıllarca sabit bir evde kiradaydı.abilerim evlendi. Ben de evlenmeden önce daire aldım.ailemle yaşadığım için kirayı da ödedim. Aldığım daire ise kiradaydı.
Neyse evlendim.babam ev sahibiyle sorun yaşadı o ara benim kiracim da çıkınca benim eve yerleştirdim.
Beklentim abilerimin bana kira vermesi.cunku babam veremez.baska bir eve çıksalar kirayı bölüşecektik. Ev benim olunca böyle bir sıkıntıları yok. Ciddi şekilde mağdur oldum.yengelerim babandan kira mı isteyeceksin diye benimle tartışıyorlar .işlerine gelmiyor.
Eşim benimle sürtüşüyor neden kirayı almiyorsun diye. O da bana inat dairesinin kirasını ailesine gönderiyor. Büyük pişmanlık içindeyim keşke başka eve çıkarsaydım. Ama ev yoktu o dönem.
Eşin katkısı yok ama. Eşininde evi varmış o da haklı olarak kirayı kendi ailesine veriyorO evi alırken eşinizin herhangi bir katkısı var mı?
Valla bu ile girmeseniz iyiydi. Şuan bence kira falan alamazsınız.Ailem yıllarca sabit bir evde kiradaydı.abilerim evlendi. Ben de evlenmeden önce daire aldım.ailemle yaşadığım için kirayı da ödedim. Aldığım daire ise kiradaydı.
Neyse evlendim.babam ev sahibiyle sorun yaşadı o ara benim kiracim da çıkınca benim eve yerleştirdim.
Beklentim abilerimin bana kira vermesi.cunku babam veremez.baska bir eve çıksalar kirayı bölüşecektik. Ev benim olunca böyle bir sıkıntıları yok. Ciddi şekilde mağdur oldum.yengelerim babandan kira mı isteyeceksin diye benimle tartışıyorlar .işlerine gelmiyor.
Eşim benimle sürtüşüyor neden kirayı almiyorsun diye. O da bana inat dairesinin kirasını ailesine gönderiyor. Büyük pişmanlık içindeyim keşke başka eve çıkarsaydım. Ama ev yoktu o dönem.
E versin. Çifter çifter evleri olan, çalışan iki insan ailelerine yardım yapsınlar ikisi de.Eşin katkısı yok ama. Eşininde evi varmış o da haklı olarak kirayı kendi ailesine veriyor
Daha önce düzen böyleydi. O zaman bekarlardı gerçi. Ama akıl bunu gerektiriyor. Ev benim olunca teklif etmeme bile güceniyor annem. Kardeşlerim zaten yok sayıyor.Başka eve çıksalar kirayı bölüşecektik yazmışsınız. Kardeşler arasında olacak bişi miydi bu?
Evlenmeden önce aldım yine de eşimin gözüne geliyorValla bu ile girmeseniz iyiydi. Şuan bence kira falan alamazsınız.
Yalnız sizin ev evlilik öncesi alınmış keske eşinize her ayrıntıyı anlatmasaydınız kira beklentisine girmezdi.
O abiler bende olsa bagımı keserdim
Basta evim var demesen iyi olurdu.Evlenmeden önce aldım yine de eşimin gözüne geliyor
İkinizde ailenize yardım etmiş oluyorsunuz,kendinize ait eviniz varmış.Eşim benimle sürtüşüyor neden kirayı almiyorsun diye. O da bana inat dairesinin kirasını ailesine gönderiyor. Büyük pişmanlık içindeyim keşke başka eve çıkarsaydım. Ama ev yoktu o dönem.
Üç kuruş para için aile bağlarınızı koparır mıydınız gerçekten?Valla bu ile girmeseniz iyiydi. Şuan bence kira falan alamazsınız.
Yalnız sizin ev evlilik öncesi alınmış keske eşinize her ayrıntıyı anlatmasaydınız kira beklentisine girmezdi.
O abiler bende olsa bagımı keserdim
Siz isteyemiyorsunuz,ailenizde hiç umursamıyor.Akraba ile ticaret yapılmaz dedikleri tam bu olsa gerek.İyilik yapayım derken gelirinizden olmuşsunuz.Dunyanın haline bak iyilik bile yaparken insanlar korkar hale geldi.Ailem yıllarca sabit bir evde kiradaydı.abilerim evlendi. Ben de evlenmeden önce daire aldım.ailemle yaşadığım için kirayı da ödedim. Aldığım daire ise kiradaydı.
Evlenmeden önce anne baba ile otururken kirayı hanımefendi ödüyormuş zaten, konuda öyle söylemiş. Ya da ben öyle anladım o cümledenOnlarda sizden kira alsaydi keske bunca zaman. Hayirsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?