- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Annenize birşey söylemeyin bunun için neden söylüyorsunuz ki, durumları yokmus, diğer çocukları size para vermiyor diye mahcup edilir mi anne?Daha önce düzen böyleydi. O zaman bekarlardı gerçi. Ama akıl bunu gerektiriyor. Ev benim olunca teklif etmeme bile güceniyor annem. Kardeşlerim zaten yok sayıyor.
Abilerimin bencilliği yüzünden kaybım varOrtada kirayi odeyemeyecek bir baba varken ciddi sekilde magdur olmaktan kastiniz nedir?
Siz eşiniz sebebiyle değil, kendiniz de baya istiyorsunuz kira parasını yani ?Abilerimin bencilliği yüzünden kaybım var
Anne babamdan değil. Hep birlikte üstlenelim istiyorum.Siz eşiniz sebebiyle değil, kendiniz de baya istiyorsunuz kira parasını yani ?
Eşiniz evliliğinizde hiç siz hakkı tanımıyormuş size, çalışıyorsunuz eviniz ise uzak diye araba almak istemişsiniz, eşiniz tarla istiyor diye tarla alınmış. Koltuk almışsınız fikrinizi sormamıs. Her konuda size hükmettiği için kira konusunda da baskı yapıyor. Kirayı alıp harcamasını eşinize bırakacağiniza, istedikleriniz gibi yaşasınlar aileniz o evde. Sanki para alsanız istediğiniz gibi harcayacaksınız da kaybım var diyorsunuz.Abilerimin bencilliği yüzünden kaybım var
Evlenmeden önce aldım yine de eşimin gözüne geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?